2020-04-26 401 浏览
No boundary荃灣黃店💛⁣⁣之前行過cwb見到有, 但位唔多, 難得荃灣有新開分店仲大好多, 就同朋友懲罰下佢去食個lunch😎⁣⁣餐廳入面好多連儂牆好靚💛仲有d酒精搓手液係枱度方便大家用👍🏻⁣⁣. Knight breakfast . $98⁣煎雙蛋好靚, 配埋六角形碟賣相👍🏻蕃茄juicy, 煙肉就有d肥, 個人鍾意食脆d香口d😂 牛角包 🥐有d硬, 其他正常發揮, 但呢個價錢就有d貴喇🙈⁣⁣. No boundary classic . $68⁣簡單普通all day breakfast 🍳 😂😂炒蛋好大份同幾滑👍🏻粟米同茄汁豆份量都好多, 但覺得無乜特別可以唔洗叫😂⁣⁣Lunch本身有湯同加錢有飲品, 我地叫左芒果水果茶, 都ok中規中矩😌 因為我地都係叫all day breakfast 🍳 都無乜試到其他, 有機會再嚟懲罰💛⁣⁣推介: 🌟🌟🌟(最高5星)⁣
No boundary荃灣黃店💛⁣

. Knight breakfast . $98⁣