2023-02-21 329 浏览
性價比高的D組合晚市放題,任食鮮味海膽、松葉蟹腳刺身、大拖羅和鵝肝之旅!👉🏻松葉蟹腳刺身每條蟹腳好長,蟹肉飽滿,充滿鮮味同海鹽既味道。👉🏻大拖羅、中拖羅魚花紋路清晰,是魚生界中上級既食材。👉🏻池魚皇刺身不得不讚,非常爽口,魚生中最愛👉🏻香煎鵝肝厚厚既油香配小青瓜,高級滋味👉🏻燒羊架羊架在放題好普遍,但滿屋既羊架做到外脆,中層肉汁豐富,裡層滿滿油香,是三個層次!👉🏻三文魚籽海膽拖羅蓉軍艦:將最濃香既三種食材渾合,爭奇鬥艷👉🏻加拿大海膽刺身!任食海膽!呢四隻字已經冇得輸👉🏻火炙芝士鰻魚、西京比目魚熟食魚類必點👉🏻特色壽司推介XO醬帆立貝壽司、火炙芝士和牛壽司、海膽海葡萄大赤蝦壽司、海膽劍魚腩壽司、火炙芥辣味牛肉壽司👍🏻👍🏻👍🏻👉🏻熟食推介麻辣小龍蝦、汁煮鮑魚、芥辣味避風塘炒蟹、芝麻雞翼、榴槤炸彈、黃金燒扇貝、鹽燒雞軟骨

👉🏻松葉蟹腳刺身
每條蟹腳好長,蟹肉飽滿,充滿鮮味同海鹽既味道。

👉🏻大拖羅、中拖羅
魚花紋路清晰,是魚生界中上級既食材。

👉🏻池魚皇刺身
不得不讚,非常爽口,魚生中最愛

👉🏻香煎鵝肝
厚厚既油香配小青瓜,高級滋味

👉🏻燒羊架

👉🏻三文魚籽海膽拖羅蓉軍艦:
將最濃香既三種食材渾合,爭奇鬥艷

👉🏻加拿大海膽刺身
!任食海膽!呢四隻字已經冇得輸

👉🏻火炙芝士鰻魚、西京比目魚

熟食魚類必點

👉🏻特色壽司推介

👉🏻熟食推介
大鴻輝🏮滿屋超大間🤩,中午來到好光猛😎感覺好有活力,而且可以☺️慢慢食足🕒三個鐘。嘢飲🧃種類繁多,尤其係有清酒🍶梅酒🥃啤酒🍺任飲,而且仲有冇酒精嘅啤酒🍻添!我哋揀咗最貴💰嘅 D 級放題,主打大拖羅🐟、海膽刺身同埋🔥香煎鵝肝任食,絕對係放題🥢中少有嘅極致之選👍!另外松葉蟹🦀腳刺身亦都好🤤鮮味,而且海膽😍仲有加拿大🇨🇦同埋澳洲🇦🇺兩款添!熟食😋方面除咗超甘香好味嘅香煎🦆鵝肝之外,芝士🧀焗蟹蓋同埋麻辣🌶️小龍蝦🦞都係我心水🥰推介。另外黃金🔥燒扇貝,同埋各款串燒🤤都係唔可以放過嘅。而且呢度仲有好💰矜貴嘅御品鮑汁燴花膠🐟,竹笙瑤柱🦀蟹肉翅同埋汁煮鮑魚😍,絕對係非一般嘅🏮放題!🇫🇷法國黃金螺🐚十分之有驚喜,肉厚😋肥美得來又超級鮮甜🥰,絕對係必食👍之一!如果你係🧀芝士控嘅話,佢哋嘅芝士🧀鰻魚一定啱你心水,重度嘅🔥熱溶芝士🧀淋係肥美嘅蒲燒鰻魚🐟,入口雙重享受😍,正呀!避風塘炒蟹🔥火候十足,絕對係🌶️惹味之選。自家製💪吉列炸蠔🦪大大隻,而且香脆肥美,咬落去蠔🦪鮮味濃郁,好好味🤤!呢度🍮甜品選擇亦都唔少,每款🥰都各有特色😋,而且仲有牛奶公司雪糕🍨任食。最後每人仲可以😍揀一個 Mõvenpick 雪糕🍨,呢度絕對

另外黃金🔥燒扇貝,同埋各款串燒🤤都係唔可以放過嘅。

避風塘炒蟹🔥火候十足,絕對係🌶️惹味之選。

最後每人仲可以😍揀一個 Mõvenpick 雪糕🍨,呢度絕對係👍高級放題必到😎之處!
午餐
1K
2023-02-16 349 浏览
如果喜歡日式放題任食,這裡絕對係個不錯嘅選擇,位置放便,內裡地方十分闊落舒適,最緊要係一個價錢有齊想食嘅選擇,今晚就點了個極緻套餐,有齊110款食物任飲任食!今晚主打係這裡個松葉蟹腳、大拖羅、海膽同鵝肝等美食,雖然並不會全部都會食,但個該最緊要想吃到,加埋個時間可以有150min,這個可以有足夠時間慢慢享受!落單利用QR code 快捷方便又清晰,出菜速度快,落單後等一會就會送到枱面,除了落單自選外,出面還有自助吧,有不同冷盤,沙律,甜品任選自取!個刺身內有嘅肥美池魚皇刺身,夠晒肥美鮮味,澳洲海膽入口味道濃郁,肥美厚身嘅中拖羅,新鮮十足一剪就可以肉同殼分開嘅松葉蟹腳刺身,香煎鵝肝夠晒肥美,加埋片脆口多士,真係不停追加都唔會覺得油膩,而其他特色壽司亦十分吸晴好味,火炙醬燒廣島蠔壽司,入口肥美蠔美濃郁,汁煮鮑魚亦十分入味彈牙爽口!整晚真係全力以負😘,一點都不會浪費,最後加埋甜品就已經飽到第二日早餐都不用吃了😜以呢個價錢同份量絕對超值!

肥美厚身嘅中拖羅,
新鮮十足一剪就可以肉同殼分開
嘅松葉蟹腳刺身

以呢個價錢同份量絕對超值!
2023-02-16 777 浏览
首先,嗰度啲嘢係好食嘅,刺身係新鮮嘅。果度都多人既,就算係平日星期三夜晚,都勁多人。但佢竟然可以張所有位都縮到勁!窄!勁!細!真係CLS咁都得,我真係唔知應該讚佢100%奉行香港地少人多既特色,定係話佢識善用資源好🫠我哋四個人,兩個男仔兩個女仔,我哋連兩個男人坐埋一邊都做唔到。一定要一男一女坐一邊先坐到,個座位仲要連個背囊都放唔到,要放喺地下明明好多位剩,但係竟然將四個人塞入一個正常西餐廳嘅二人座位。啲座位好窄,好難出入,臨走出去買單嗰陣,仲搞到我條頸巾比我逼到跌咗落地下😑 $4xx一條友,都未平到要我坐喺個d比大排檔仲要窄嘅位裏面食飯掛?然後嗰啲位靠背仲唔係固定喺地下!即係話你後面啲人坐低起身行嚟行去,你個座位就會俾人地郁到銀行銀下。🥲跟住唔知道係唔係佢比員工嘅人工太低定係工時太長,個個都黑口黑面,又成日唔應人,上菜仲超級無敵慢🙄Conclusion:1. 衛生環境一般2. 座位舒適度非常之差3. 服務態度差4. 食物幾好味要唔要去呢度食嘢你自己諗啦。如果你生得又矮又細粒嘅話可能會好啲嘅。我會建議外賣拎走。

Conclusion:
1. 衛生環境一般
2. 座位舒適度非常之差

3. 服務態度差

4. 食物幾好味

2023-02-15
$426.8 (晚餐)
壽司
一早約咗朋友食日本嘢,點知加班遲到趕唔切,個腦用到爆咗,又肚餓到腳軟手震,唔理咁多搭亡命小巴去荃灣,食返餐超滿足放題。滿屋日本料理,知名度較高的日式放題,信得過!套餐有四款,價錢 $278- $588,見到有海膽蟹腳,我就揀咗最高級別的 《D極緻》110品 之選擇,非常期待!室內裝修充滿日式風情,卡位寬闊,沿路有自助區,甜品🍮清酒🍶小食、前菜、冷盤、飲品一應俱全。D set 極緻大拖羅x 海膽x 鵝肝 滄海三重奏Extreme all you can eat course坐低先 QR code落單,食物選擇十分豐富,刺身、壽司、天婦羅🍤 而且上菜速度非常快,完全冇漏單,我第一round 已經揀晒最貴的大拖羅、海膽、蟹腳,仲有鮑魚、鵝肝、池魚皇。然後已經沒有然後......非常滿足,我食唔到第二 round了,haha !極緻剌身鮪•極品大拖羅先食極品大拖羅塊塊厚切,高質肥美,入口即溶,最緊要大拖羅非常新鮮,味道鮮甜,油脂豐富!加拿大海膽刺身加拿大海膽入口即溶,一啖放入口品嚐,非常鮮甜,質感綿滑,滿口海膽香味。松葉蟹腳刺身超級有驚喜!本來沒有太大期望,但吃出來竟然有大阪蟹的感覺。松葉蟹腳

D set 極緻
大拖羅x 海膽x 鵝肝 滄海三重奏

坐低先 QR code落單,食物選擇十分豐富,刺身壽司、天婦羅🍤 而且上菜速度非常快,完全冇漏單,我第一round 已經揀晒最貴的大拖羅、海膽、蟹腳,仲有鮑魚、鵝肝、池魚皇。然後已經沒有然後......非常滿足,我食唔到第二 round了,haha !

極緻剌身
鮪•極品大拖羅

加拿大海膽刺身

松葉蟹腳刺身
超級有驚喜!本來沒有太大期望,但吃出來竟然有大阪蟹的感覺。松葉蟹腳肥美大隻,蟹肉蟹柳完整,長長的一條蟹肉多汁又帶鮮甜味,有少許海水的鹹味,好食過酒店buffet 貨色好多!

Menu 還有很多好吃的東西可以點選:鮪•中拖羅都好正,肉質柔軟,富有魚油脂香。澳洲海膽刺身、池魚皇刺身厚切有彈性,海膽海葡萄大赤蝦味重彈牙。

壽司
海膽軍艦 不能錯過,極品滿口海膽香味。三文魚籽海膽拖羅蓉軍艦、好食到爆燈!

白松露大拖羅壽司裏面的白松露香味,提升了大拖羅的鮮味,香味撲鼻!完美的配搭。

汁煮鮑魚
仲有好味滿分的鮑魚,汁煮得唔錯,食落有咬口,咬落有彈性,鮑魚嫩彈,必食好入味。

最後差唔多截單時候到了,甜品是完美的結局,記得叫埋雪糕,喜歡每人一杯 Haagen Dazs 限量版雪糕,清甜果香甜甜蜜蜜。

總括平時食放題都好少食到咁高質素,所以一定要分享荃灣滿屋竟然有極上大拖羅、蟹腳放題!老公話高質素 book 定位 再食多次海膽。
庆祝纪念
  • 鮪•極品大拖羅
  • 刺身
  • 壽司
2023-02-14 248 浏览
千其唔好去排!!!!今日情人節實況 7點幾開始樓下排隊上電梯,排到後門出晒街, 終於7點50 逼到上樓,行到埋去攞位,職員話有booking都要攞飛????職員話: 即係book咗位 = 有資格攞飛。我即時完全問號lor我哋詐型,點知真係成層樓大部分都有booking(唔排除仲有畀飛walk in),就係佢哋白痴明知full晒,電話仲接booking。成層樓都逼滿人都仲一律話要攞飛等40分鐘,根本唔可能,問佢都仲堅持話40分鐘有位。好唔好食就不敢擔保,但係去等就真白痴,建議大家仲等緊就快點閃!!!
千其唔好去排!!!!

職員話: 即係book咗位 = 有資格攞飛。
我即時完全問號lor

2023-02-13 240 浏览
位於荃灣眾安街大鴻輝中心的滿屋日本料理,鄰近地鐵站,非常就腳.-三文魚,肉質好實,夠曬新鮮.-日本油甘魚,脂肪含量低,夠清甜.-大赤蝦,size好大,非常新鮮,蝦味超濃.-虎蝦天婦羅,粉槳剛剛好,唔會蓋過蝦味.-黃金燒扇貝,非常香口惹味.-西京比目魚,肉質嫩滑,唔會乾.-海膽手卷,沒有腥味,好軟滑.-火炙醬燒廣島蠔壽司,有創意,其他地方好少見到有得食.-京蔥三文魚腩壽司,舊飯嘅size比較細,充分發揮到魚嘅味道.-北海道帶子刺身,非常新鮮,鮮甜無比.還有各式各樣的酒精類飲品,例如,凍梅酒 ,熱清酒,凍清酒,各類型的啤酒,不喜歡飲酒的人士,都有大量選擇,例如,綠茶,罐裝和紙包裝飲品,超多選擇. 最感意外的竟然是,在日本餐廳可以嘗試到其他國家的美味食品,例如,芥辣味避風塘炒蟹和泰式生蝦.最後,還有各式各樣的雪糕選擇添.

-三文魚,肉質好實,夠曬新鮮.
-日本油甘魚,脂肪含量低,夠清甜.
-大赤蝦,size好大,非常新鮮,蝦味超濃.
-虎蝦天婦羅,粉槳剛剛好,唔會蓋過蝦味.
-黃金燒扇貝,非常香口惹味.
-西京比目魚,肉質嫩滑,唔會乾.
-海膽手卷,沒有腥味,好軟滑.
-火炙醬燒廣島蠔壽司,有創意,其他地方好少見到有得食.
-北海道帶子刺身,非常新鮮,鮮甜無比.

最後,還有各式各樣的雪糕選擇添.
2023-02-11 303 浏览
一行三人晚餐,點C餐,卻俾A餐,當用膳到一半發現不妥,出言告知,竟被員工當作透明,再到收銀告知,唯其只說可轉回C餐,但當時已過一半用膳時間,唯有告知我們繼續用A餐便回座,差不多結尾時,收銀員突至,說現在轉回C餐,但可9折結賬,我先生堅持只食到A餐,不會付C餐價錢⋯⋯此餐廳員工的不負責任,及胡亂更改客人餐點的行為,著實令人失望,不會再光顧⋯⋯不知為何這間餐廳這麼多好評⋯真心想知係咪有潛規則😤😤😤
2023-02-10
2023-01-22 768 浏览
諗住近近地食下日式放題 叫左Set B貪佢多小小野食 Set A好似冇乜野食咁 點知第一次落刺身 已經漏單 之後啲雞翼仲要中間未熟 生生地 味道除左鹽味乜味都冇 刺身預左都係一般普通貨色 但Set B先有既吞拿魚刺身都係普通過普通貨色 啲海膽仲要黑色同好腥 花膠好似食緊發泡膠咁 饑燒鮑魚又係冇味 串燒又燒到好乾 燒牛舌韌到咬唔開 清酒煮蜆又冇清酒味 直情冇味 其他食物都唔係好食 每人四舊呢個價錢 食其他日式放題都有呢啲食 仲要唔洗呢個價 好唔抵食!全場最好食應該得個movenpick雪糕同個炸牛奶!

今晚同男友食 放題,共有4種 : A經典73品、B匠選89品、C豪華102品、D極緻110品 選擇,價錢$278-588,最貴的選擇仲有大拖羅、海膽、蟹腳,也有鮑魚、鵝肝、池魚皇......非常滿足。先食刺身,極品大拖羅高質肥美,入口即溶,滿口魚脂香。中拖都好正,魚味重d,肉質柔軟。油甘魚厚切有彈性,也富有魚油鮮香。松葉蟹腳夠肥夠大隻,蟹肉多汁帶鮮味,唔會過咸,比buffet食到的更正。再來另一盤刺身,大赤蝦超大,入口鮮嫩甘甜,爽中有彈性。甜蝦軟綿鮮甜。三文魚同油甘魚都肥美油潤。象拔蚌同北寄貝都好爽口帶鮮。北海道帶子size巨大又原身,嫩甜鮮美口感很好。紅燒汁煮鮑魚必食,好入味,鮑魚勁嫩彈,每人食左幾隻。鮑汁燴花膠,大過隻手掌,厚肉超彈好多膠質,掛滿鮑汁味道好正。黑椒芝士牛柳,好多芝士好香又拉絲,配牛柳食既香帶辣好滋味。芝士焗蟹蓋香噴噴,有一絲絲蟹肉、薯粒、洋蔥,食完唔膩。平時放題都少食壽司,但今次見多款口味又高質,飯唔會大舊,可以食多幾款。白松露大拖羅壽司,大拖羅真係油花豐富,入口化開好正。黑松露中拖羅壽司,中拖同刺身一樣,配壽司飯好味。海膽劍魚腩壽司,魚腩位魚油豐富,加上海膽提鮮。

紅燒汁煮鮑魚必食,好入味,鮑魚勁嫩彈,每人食左幾隻。

三文魚籽海膽拖羅蓉軍艦,拖羅蓉份量幾多,魚籽爆開鮮味十足。海膽軍艦同海膽刺身都甘甜,味道濃郁。

海膽手卷同吞拿魚蓉手卷,紫菜仲好卜卜脆,海膽同吞拿魚蓉都夠多。
廣島蠔壽司,蠔肉大大粒,入口爆膏蠔味濃,而且唔會腥。芥辣牛肉壽司,芥辣幾刺激都好夾牛肉,牛肉薄切嫩腍。花之戀好精緻,三文魚加沙律醬實好味。

燒羊鞍好大件,啖啖肉調味剛好,也無羊羶味。黃金焗扇貝,有芝士奶香,醬汁creamy 扇貝軟腍,食完有d膩但又食唔停口。

黑松露炒雜菇很香,有大量松露好豪爽,熱辣辣雜菇爽口好味。
西京燒比目魚,比較薄身但燒得幾靚,味道甜甜地,魚肉很嫩腍無骨。

鹽燒海蝦非常爽口彈牙,燒得唔乾。
鹽燒牛舌,肉厚又香口惹味,爽脆好咬口。鹽燒雞翼樣脆肉嫩,雞皮香脆唔膩。呢幾款燒物都好岩配啤酒。燒新鮮菠蘿,有果香酸酸甜甜好多汁。

芝麻雞翼,同燒雞翼一樣好味,炸過更香口。榴槤炸彈,爆發濃郁榴槤味,久久不散令人回味。香芋丸子,軟心係滑溜芋泥,甜而不膩。相思雙皮奶,味道係炸鮮奶,奶味重都幾香。

天婦羅蝦超大隻,炸得唔油仲好脆口,蝦肉好爽彈。蕃薯也好香好綿。

自助取的凍海鮮有蝦、青口、蜆,還有日式前菜、炸雞、薯條、蔬菜、咖哩......

另外飲品選擇多,最吸引當然是有梅酒及凍/熱清酒,還有幾款啤酒都是任飲。

甜品有多款蛋糕及兩款雪糕,不過我喜歡每人限一杯的Haagen Dazs 雪糕,蜜瓜同士多啤梨味都清甜有果味。
2023-01-16
❇️收費餐牌宜家分左4個level既SetSet A$238-288最平 但係基本刺身,壽司,熟食等等,都已經包括晒Set D $519-298最齊全,亦都最貴.當日小編題叫咗Set A出面會有熟食區,同埋自助沙律吧.亦都會有紙俾你take嘢食刺身已經有唔少選擇例如三文魚,帶子, 大蝦,鮑魚片等等.熟食都有超級多選擇,有羊架,芝士扇貝,天婦羅,炸物等等.而甜品除咗每人一杯嘅特別雪糕仲可以喺出邊夾一啲唔同嘅細cake又或者喺雪糕櫃入面拎雪條.所以小編覺得set A已經好滿足

❇️收費
餐牌宜家分左4個level既Set
Set A
$238-288
最平 但係基本刺身壽司,熟食等等,都已經包括晒
Set D
$519-298
最齊全,亦都最貴
當日小編題叫咗Set A
出面會有熟食區,同埋自助沙律吧
亦都會有紙俾你take嘢食
刺身已經有唔少選擇
例如三文魚,帶子, 大蝦,鮑魚片等等
熟食都有超級多選擇,有羊架,芝士扇貝,天婦羅,炸物等等
甜品除咗每人一杯嘅特別雪糕
仲可以喺出邊夾一啲唔同嘅細cake
又或者喺雪糕櫃入面拎雪條
所以小編覺得set A已經好滿足
2023-01-03 412 浏览
聖誕前有空檔可以二人世界想食餐好ge,又唔知食咩好😂我地都好耐冇食放題 一諗起就心郁郁心動不如行動!所以我地決定去食放題!😂我地揀左D Set 極緻 有大拖羅×海膽×鵝肝! 三樣都好吸引可以order ge野種類好多 十分豐富而出面自助區 淨係前菜都有10款!仲有3大個飲品櫃 又有十幾款飲品!除左凍飲 都好貼心有熱飲有暖櫃嘩 真係花多眼亂order左好多次大拖羅~質素幾好 幾乎入口即溶🤭除左食好多魚生刺身串燒今次仲order左好多轉 加拿大海膽!一口一啖 海膽味濃 再加上魚籽 真係好正!必食!另外仲有鮑魚! 味道甜甜地 肉質又唔難咬 真係幾好食!最後以Häagen-Dazs 結尾 真係好滿足丫😆🤤
聖誕前有空檔可以二人世界
想食餐好ge,又唔知食咩好😂
我地都好耐冇食放題 一諗起就心郁郁
心動不如行動!所以我地決定去食放題!😂

我地揀左D Set 極緻
有大拖羅×海膽×鵝肝! 三樣都好吸引
可以order ge野種類好多 十分豐富
而出面自助區 淨係前菜都有10款!
仲有3大個飲品櫃 又有十幾款飲品!
除左凍飲 都好貼心有熱飲有暖櫃
嘩 真係花多眼亂

order左好多次大拖羅~
質素幾好 幾乎入口即溶🤭
除左食好多魚生刺身串燒
今次仲order左好多轉 加拿大海膽!
一口一啖 海膽味濃
再加上魚籽 真係好正!必食!
另外仲有鮑魚! 味道甜甜地
肉質又唔難咬 真係幾好食!

最後以Häagen-Dazs 結尾 真係好滿足丫😆🤤

2022-12-23
午餐
2022-12-29 351 浏览
臨近年尾,陸陸續續都好多節日,梗係要帶屋企人嚟食返餐好啦!以前真係好多放題選擇,但真係中過唔少伏所以驚咗😂😂但媽咪好鍾意食三文魚,所以就揀咗呢一間放題❤️呢間放題真係好有驚喜,除咗有三文魚之外,仲要有極上大吞拿魚🫣絕對唔係普通貨色,竟然係放題會食到入口即溶嘅吞拿魚!!同埋你叫幾多佢真係會俾幾多你!絕對唔會漏單~帶子非常鮮甜熟食最吸引嘅,一定係羊架❤️焗好咗好好味,焗完都仍然好大隻冇縮到好細!除咗啲嘢食好味道有驚喜之外,就係佢啲位好好坐,而且啲侍應同埋reception都好好禮貌,完完全全食完呢間嘢對放題改觀晒!!一定會再食❤️❤️因為最開心嘅係媽咪食完都好鍾意呀好開心呀😚😚
臨近年尾,陸陸續續都好多節日,梗係要帶屋企人嚟食返餐好啦!

2022-12-25 782 浏览
本來想book旺角另一間食極上大x屋,但冇位,只好食呢間,老婆都叫我唔好食呢間,因為之前我都同佢食過知道嘛嘛哋,但都想和同事食返餐聖誕餐,見全日都有位,唔會有問題嘛,當晚去到門口只有三四個等位,都心知不妙,入到去仲精彩,全場得果三分一枱位有客,冇野咁多入去馬上叫野食先,叫左C餐,有中拖羅及長腳蟹腳食,大多數刺身及壽司都有叫,中拖羅及長腳蟹腳有鮮味,其他刺身手都係一般,熱食叫左碗仔翅,花膠及蠔鍋,碗仔翅反而有少少驚喜,有返少許兒時味道,而蠔鍋d蠔真係比較腥,大家食左一隻冇食,最後叫多輪就無叫,而movepick雪糕都只係每一位一杯,咁既價錢係寒暄左d既,仲有,我地坐左一個鐘就攞張單來叫我地比錢先,你地真係老土,只可說,可一不可再,到最後走時,只係全場坐左一半人左右,我現在知道點解會咁樣,咁既價錢,真係可以去酒店食自助餐,質素一定好過呢間野,哈哈
本來想book旺角另一間食極上大x屋,但冇位,只好食呢間,老婆都叫我唔好食呢間,因為之前我都同佢食過知道嘛嘛哋,但都想和同事食返餐聖誕餐,見全日都有位,唔會有問題嘛,當晚去到門口只有三四個等位,都心知不妙,入到去仲精彩,全場得果三分一枱位有客,冇野咁多入去馬上叫野食先,叫左C餐,有中拖羅及長腳蟹腳食,大多數刺身壽司都有叫,中拖羅及長腳蟹腳有鮮味,其他刺身手都係一般,熱食叫左碗仔翅,花膠及蠔鍋,碗仔翅反而有少少驚喜,有返少許兒時味道,而蠔鍋d蠔真係比較腥,大家食左一隻冇食,最後叫多輪就無叫,而movepick雪糕都只係每一位一杯,咁既價錢係寒暄左d既,仲有,我地坐左一個鐘就攞張單來叫我地比錢先,你地真係老土,只可說,可一不可再,到最後走時,只係全場坐左一半人左右,我現在知道點解會咁樣,咁既價錢,真係可以去酒店食自助餐,質素一定好過呢間野,哈哈

蟹腳及中拖羅
碗仔翅
蠔鍋
Movenpick
2022-12-23
碗仔翅
2022-12-16 323 浏览
日式放題當然係港人至愛之一, 聽朋友講宜加放題分咗餐嘅級數, 最貴嘅可以食到拖羅, 海膽, 鵝肝, 當然即刻第一時間起行啦!我地早段時間黎, 餐廳未算繁忙, 比咗個卡位我地.一坐低當然要叫D平時食唔到嘅種類啦! 選擇都有好多.刺身新鮮, 份量亦跟足你叫嘅件數, 拖羅呈粉紅色, 因為平時唔係經常食, 今次放題喎, 當然盡情嗌啦!海膽亦唔係好多放題有做, 同樣鮮味, 加件青瓜添上 fresh 嘅口感到我最愛嘅鵝肝, 呢個需要等少少時間, 都好大件, 平時酒店食到嘅都偏細, 充滿鵝油香味另外即使壽司款式都比平時嘅多選擇, 朋友經已話要搵多日來再 encore!
我地早段時間黎, 餐廳未算繁忙, 比咗個卡位我地.
一坐低當然要叫D平時食唔到嘅種類啦! 選擇都有好多.

2022-12-15