2022-12-25 760 浏览
本来想book旺角另一间食极上大x屋,但冇位,只好食呢间,老婆都叫我唔好食呢间,因为之前我都同佢食过知道嘛嘛哋,但都想和同事食返餐圣诞餐,见全日都有位,唔会有问题嘛,当晚去到门口只有三四个等位,都心知不妙,入到去仲精彩,全场得果三分一枱位有客,冇野咁多入去马上叫野食先,叫左C餐,有中拖罗及长脚蟹脚食,大多数刺身及寿司都有叫,中拖罗及长脚蟹脚有鲜味,其他刺身手都系一般,热食叫左碗仔翅,花胶及蚝锅,碗仔翅反而有少少惊喜,有返少许儿时味道,而蚝锅d蚝真系比较腥,大家食左一只冇食,最后叫多轮就无叫,而movepick雪糕都只系每一位一杯,咁既价钱系寒暄左d既,仲有,我地坐左一个钟就攞张单来叫我地比钱先,你地真系老土,只可说,可一不可再,到最后走时,只系全场坐左一半人左右,我现在知道点解会咁样,咁既价钱,真系可以去酒店食自助餐,质素一定好过呢间野,哈哈
本来想book旺角另一间食极上大x屋,但冇位,只好食呢间,老婆都叫我唔好食呢间,因为之前我都同佢食过知道嘛嘛哋,但都想和同事食返餐圣诞餐,见全日都有位,唔会有问题嘛,当晚去到门口只有三四个等位,都心知不妙,入到去仲精彩,全场得果三分一枱位有客,冇野咁多入去马上叫野食先,叫左C餐,有中拖罗及长脚蟹脚食,大多数刺身寿司都有叫,中拖罗及长脚蟹脚有鲜味,其他刺身手都系一般,热食叫左碗仔翅,花胶及蚝锅,碗仔翅反而有少少惊喜,有返少许儿时味道,而蚝锅d蚝真系比较腥,大家食左一只冇食,最后叫多轮就无叫,而movepick雪糕都只系每一位一杯,咁既价钱系寒暄左d既,仲有,我地坐左一个钟就攞张单来叫我地比钱先,你地真系老土,只可说,可一不可再,到最后走时,只系全场坐左一半人左右,我现在知道点解会咁样,咁既价钱,真系可以去酒店食自助餐,质素一定好过呢间野,哈哈

刺身
蟹脚及中拖罗
碗仔翅
蚝锅
Movenpick
2022-12-23
等候时间
120 分钟 (堂食)
碗仔翅