2021-09-28
一直以來去食放題都係為左任飲任食個種放任食法,對食品質素一直都冇太大期望,但今日我地去食新開冇耐既大埔滿屋,竟然超乎左我一般想像,大埔滿屋係我至今食過最好食最高質既放題!其實環境呢就好食,基本上你一眼就睇哂成個場,座位都偏窄,係有少少扣分位,但食物質素係絕對可以彌補番,因為真係好好食以上既相都係自助既食品,都幾多選擇,飲品櫃有好多飲品比你揀,仲要啱係啲冇古怪飲品,貴既大路既飲品都有,好抵玩我見好人食客都有飲清酒梅酒,我估應該係好味既,不過因為我拎左somerby,費事溝酒所以冇飲我地兩個人食,每樣嗌啲,但實在太多美食影唔哂必推既一定係刺身,刺身好鮮甜冇雪味,我地嗌左升綠放題仲有拖羅食,入口即溶架超正海膽我平時放題好少嗌,但呢間我就好放心食,仲要encore再食,好好味唔會腥,有鮮甜味道,淨係海膽都值回票價非常驚喜,除左有好味海膽外,呢到仲有池魚王,爽口彈牙,好好食呀!劍魚腩、油金魚腩,係放題好少食得咁高質既壽司,我以為自己去左食x長壽司添!最後介紹係雞軟骨,其實唔止雞軟骨,佢既燒物全部都好好食,燒得好高脆總括嚟講,我好少咁詳細寫一篇食評架,因為真係好好食!作為小市民既我,平日唔係食啲咩
我地兩個人食,每樣嗌啲,但實在太多美食影唔哂
總括嚟講,我好少咁詳細寫一篇食評架,因為真係好好食!作為小市民既我,平日唔係食啲咩貴野,但呢間真係又抵又好食,一定要推介!!