2025-06-29
同朋友夜晚想去chill吓傾吓偈 ❣️ 呢位於銅鑼灣535 Tower 樓上 裝修非常之富麗堂皇❤️我哋簡單叫咗幾樣菜式一齊share :先嚟前菜 茶點雙拼 同 瀟湘三拼打開味蕾 😁辣椒魚仔好好食,好開胃 花生夠晒脆口 再加上梅子 酸酸甜甜一流 !家鄉海蛋清淡之選 , 賣相超級靚 用上馬蹄 木耳 再加鴨蛋製成 清新好吃❤️剁椒魚頭份量十足, 仲有個蠟燭喺下邊熱着 魚頭鮮嫩,搭配剁椒的香辣,讓人一試難忘 樟樹港白辣椒炒肉色香味俱全的家常菜~白辣椒的辣味相對溫和,唔會太辣 帶有一絲清香,與豬肉的鮮香相互融合,讓整道菜的口感更加豐富, 加上一碗白飯超級正 ! 韭香花菜都要食返啲蔬菜平衡吓 ~ 韭菜的香氣與花菜的脆嫩相結合,讓人感受到自然的味道。這道菜的調味相對簡單,保留了食材的原汁原味,讓人吃得健康又滿足❤️❤️成餐飯食得非常開心 😃 侍應態度非常良好 大廳燈光光猛加上維港美景 食飯傾偈,果然一流 ! 佢仲有好多間廂房方便大家傾生意談心 ~!
呢位於銅鑼灣535 Tower 樓上
裝修非常之富麗堂皇❤️
我哋簡單叫咗幾樣菜式一齊share :
先嚟前菜 茶點雙拼 同 瀟湘三拼打開味蕾 😁
家鄉海蛋
剁椒魚頭
份量十足, 仲有個蠟燭喺下邊熱着
魚頭鮮嫩,搭配剁椒的香辣,讓人一試難忘
樟樹港白辣椒炒肉
韭香花菜
佢仲有好多間廂房方便大家傾生意談心 ~!