2022-06-10
端午節同屋企人晚飯試吓呢間任食,第一次嚟到門口會聞到好香火鍋湯底味。門口迎接嘅唔知係唔係經理,態度就一般,但餐廳嘅侍應服務態度好好。座位都算可以,亦都算衛生,冷氣足夠。而食物有幾款選擇嘅食物(佢係會跟次序出)首先我哋食咗酸菜魚,呢個魚鍋做得好好食,而且魚片好多好滑(辣到可以自己揀)另外有啲小食可以任叫例如雞腳,雞翼尖,炸雞粒。食完酸菜魚佢會上一個魚生拼盤,份量以人頭計,每種款式一件。之後選擇自己要嘅湯底就可以開始食火鍋,佢先會上一大盆海鮮,份量人頭計每人一件(但係當中嘅蜆同埋蝦係可以任食)海鮮拼盤都好新鮮。跟住上一盤好靚嘅牛肉,四人份量都好大碟(呢個牛肉就冇得任食)但係可以自己叫另外任食嘅牛肉,個質量都好好。之外仲可以用手機自己叫任食嘅包括肉類/手打丸….另喺出邊有自助嘅任食配料,品種好多有蔬菜/餃子/麵/菇菌類/丸類…。飲品款式都可以不過雪櫃就唔夠凍了,亦有自家制兩款涼茶,如果酒精飲品就需要另外加錢,最尾有一個細Häagen-Dazs雪糕送。