2012-08-11
因為電話冇哂電,所以冇影到相,遺憾......講返正題,我同1個好耐冇見ge friend約埋係旺角食飯,係openrice見到comment唔錯就揀佢~星期六7點都唔洗等,意料之外ar~~嗌咗3個菜:菜包飯、蝦醬豬肉炒飯、黑椒芒果炒牛肉粒。菜包飯就麻麻地,以前食嗰d仲好食d...蝦醬豬肉炒飯炒得幾香,再配埋個有芒果ge開胃餸,非常之好食,加埋d牛肉粒炒得唔錯,所以食得好飽~~~最好ge地方係我同個friend傾都唔知時日過,由7點坐到差唔多9點,即使出邊有人排隊,但係d職員都冇表示唔耐煩,仲時不時幫我地斟水。俾著其他鋪就算唔趕我地走,都會行埋嚟串幾句怒睥下,當我睇到個鐘都唔好意思拿拿林埋單走~~咁好ge鋪頭,下次一定會去再幫襯~~~~~
咁好ge鋪頭,下次一定會去再幫襯~~~~~