2020-05-19 138 浏览
經過呢半年既疫情,相信有好多想出外旅行既朋友,我都係其中一位><"" 仲好掛住上年去泰國食呢個流水蝦,係呢當年入面,我不停周圍搵有冇邊間可以食流水蝦?原來唔經唔覺香港都開左幾間呢種流水蝦方式既餐廳!左食右食,終於俾我搵到呢間,唔算貴,但超級好味,又好服務既泰.夯蝦!!!其實我已經黎食第二次,佢所有野都做得非常好,先講門口,佢係部全身消毒機,令你安心入去,當然酒精消毒搓手液,口罩袋等等,呢D一定有啦!帶位同事非常好禮貌,因為執緊枱,要等一陣,同事都不停出黎安撫我地。入到坐位先有好多工具,食兩次都有小小分別,第一,坐位上加多左好多板,隔一隔。第二,原本開放式,因為天氣開始熱既關係,今次關曬!第三,第1食係用灰爐,燒得比較慢!今次係用電爐,燒得比較快,仲要有兩層!就咁講,都開始流口水!!坐位隔離前後通常都已經有個蝦缸,只有小部份冇。店員會好細心咁慢慢先教你點樣做,講得非常 仔細!!首先拎個筒係出面開冰(第一轉店員會拎左俾你先)之後就可以係超級多大頭蝦既缸入面,慢慢夾起想要既蝦,放入冰筒,主要係想D頭先暈倒~接著等一陣就可以放上去燒,我地大約估計,每邊5分鐘左右,轉左色一陣就要
經過呢半年既疫情,相信有好多想出外旅行既朋友,
我都係其中一位><"" 仲好掛住上年去泰國食呢個流水蝦,
係呢當年入面,我不停周圍搵有冇邊間可以食流水蝦?
原來唔經唔覺香港都開左幾間呢種流水蝦方式既餐廳!
其實我已經黎食第二次,佢所有野都做得非常好,
先講門口,佢係部全身消毒機,令你安心入去,
當然酒精消毒搓手液,口罩袋等等,呢D一定有啦!
入到坐位先有好多工具,食兩次都有小小分別,
第一,坐位上加多左好多板,隔一隔。
第二,原本開放式,因為天氣開始熱既關係,今次關曬!
就咁講,都開始流口水!!
坐位隔離前後通常都已經有個蝦缸,只有小部份冇。
店員會好細心咁慢慢先教你點樣做,講得非常 仔細!!
首先拎個筒係出面開冰(第一轉店員會拎左俾你先)
之後就可以係超級多大頭蝦既缸入面,慢慢夾起想要既蝦,
放入冰筒,主要係想D頭先暈倒~
接著等一陣就可以放上去燒,我地大約估計,每邊5分鐘左右,
轉左色一陣就要食,千萬唔好太耐,會老~
呢間最好就係隻隻都咁大隻,個頭勁多膏,勁正!!
鐘意既可以放D盐,掉一掉味(不過個人覺得唔洗,唔加先食到最原本既鮮味)
你以為有任食大頭蝦已經夠曬??咁你就錯啦~
出面仲有好多好多各式各樣既野食可以燒,
海鮮仲有帶子同蜆,隻隻都超大隻,又鮮甜!
另外仲有娃娃菜,金茹,腸仔,排骨,咖哩魷魚,豬扒等等,
最正最正係有6隻唔同味道既雞翼,勁特別,勁好味!!
仲有!!仲有!!仲有!!超大隻南非鮑魚,澳洲大和牛!
一人一隻,永不落空!
隻隻鮑魚都有手掌咁大隻,仲有好新鮮不停郁,
放一陣,到要燒個時,就可以叫店員幫忙分開,真係好細心呀!
每一啖都感覺到爽口,彈牙!仲有好鮮既鮑魚味,回味中~
仲有澳洲和牛,塊面咁大既一片,
燒個時,下面可以放其他食材,等和牛既肉汁流落去,
真係好正呀!!
超級推薦!!一定會在黎好多好多好多次!
2020-05-15
由於疫情關係,真係悶咗好耐,今晚終於約咗朋友去尖沙咀食流水蝦,本來都有啲擔心,不過來到呢間餐廳之後,見佢哋嘅防疫措施做得好好👍🏻,真係放心好多🤗地鐵站行過嚟只係幾分鐘,上到諾士佛台,離遠已經見到呢間餐廳,2.5小時早段收費$298一位。五點鐘已經有唔少客人,入場客人都會探熱、消毒雙手,店內環境清雅舒適。分別有熟食區和生肉區,可供客人自由選擇,種類繁多,而且全部都好啱我心水😬特別係呢個海鮮桌,有多款海鮮不斷供應,計落想番本真係好容易😂重頭戲流水蝦🦐,蝦量夠、Size大、隻隻新鮮生猛,任挾任燒,呢Part最過癮😍加埋晚市配送靚靚和牛,咁嘅價錢,真係超值啦,見到都開心🥳番,心情靚哂😋二個半鐘,慢慢燒,慢慢食,燒嘢食特別香,而且任食任飲,一個字「爽」🤪臨尾再嘆埋個榴連雪糕,真係超級滿足,perfect 池🤗
臨尾再嘆埋個榴連雪糕,真係超級滿足,perfect 池🤗
2020-05-13 200 浏览
泰式流水蝦放題7時前離座有優惠喔😋星期一至四 298星期五六日348蝦肉新鮮彈牙即夾即燒新鮮大蝦係水缸入面夾起新鮮的大蝦,即刻放入冰筒鎖住大蝦既肉,等佢燒既時候冷縮熱脹可以令到蝦用更彈牙同鮮甜,更有咬口燒烤食物種類繁多除左新鮮大蝦即夾即燒外仲有扇貝同象拔蚌😋😋超適合海鮮控肉類方面雞翼、串燒應有盡有雞翼方面就有好多不同味道選擇了推薦燒烤醬同黑椒味好食飲品任飲另外仲有好多熟食比你選就怕你唔夠食雖然夾蝦無釣蝦咁好玩但夾蝦比較容易有得食但記住食幾多夾幾多喔唔好浪費食物😋
泰式流水蝦放題

7時前離座有優惠喔😋
星期一至四 298
星期五六日348

蝦肉新鮮彈牙
即夾即燒新鮮大蝦
係水缸入面夾起新鮮的大蝦,即刻放入冰筒
鎖住大蝦既肉,等佢燒既時候冷縮熱脹
可以令到蝦用更彈牙同鮮甜,更有咬口

燒烤食物種類繁多

但夾蝦比較容易有得食
但記住食幾多夾幾多喔
唔好浪費食物😋
2020-05-10 213 浏览
首先,一向都没有寫食評的我,终於今天母親節一定要寫!本店最令我要讚揚的是禮貌,我本人绝對是麻烦人,但無論由我開始提問價錢,食材,然後到訂枱,職員都好客氣,親臨店鋪時,所有疫情都會做的事和一般店鋪都不會提供的事都有,值得一讚!其次流水蝦生蜢,新鲜,我媽媽同個仔玩得好開心。雖然炸物一般,但海鮮,同其他燒烤食物都好好味,尤其雞翼非常入味!!燒烤过程,都会有店铺既人問下你好唔好味,需要幫你手嗎等等,都令我食得非常開心。有得玩下,有得食下,👍👍👍
首先,一向都没有寫食評的我,终於今天母親節一定要寫!
本店最令我要讚揚的是禮貌,我本人绝對是麻烦人,但無論由我開始提問價錢,食材,然後到訂枱,職員都好客氣,親臨店鋪時,所有疫情都會做的事[量体温]和一般店鋪都不會提供的事[口罩袋]都有,值得一讚!
有得玩下,有得食下,👍👍👍
2020-05-10
2020-05-02 459 浏览
有次經過諾士佛臺,抬頭望見居然開左間泰國流水蝦。即刻book 位都要等一個月,終於有飯開。1. 服務侍應哥哥同姐姐都好熱情,向食客主動介紹餐廳既佈置同埋用料。係門外等待期間都望到餐廳既流水蝦,邊等邊期待。用餐時,侍應都好用心招待,主動加水、提醒客人出去拎食物時戴番口罩。餐廳亦有圍裙提供比客人,唔洗擔心用餐時,醬汁滴到衣服。2. 環境及衛生門外會為客人消毒衣服、提供口罩袋及量體溫先可以入內。新裝修既環境真係好靚好chill。尤其係窗邊位置既四人位,唔洗起身就可以直接坐係度夾到新鮮既流水蝦。加上窗邊環境非常好,有涼風吹過之餘仲可以吹走燒烤味道。3. 食物其實係咁食身邊既流水蝦已經好足夠。流水蝦夾上黎既時候係好生猛,要捉住咁大隻蝦都要花少少功夫,過程要追住d 蝦仔跑,好玩之餘都好開心。兩老都玩符好盡興。偶然蝦仔會跳彈時令水花濺出,好有喜感。因為大頭蝦係即夾即燒,放落冰桶凍暈後就可剪去長鬚及蝦鉗放上燒烤爐上燒,放少許鹽已經好好食,蝦肉非常彈牙,每隻蝦亦有好多膏。送既拼盤有龍蝦及和牛,用料高質。門外位置有其他熟食及海鮮。有貴妃蚌、扇貝同蟶子等...除左扇貝係一直無refuel 之外,其他食物都好

1. 服務

2. 環境及衛生

3. 食物

送既拼盤有龍蝦及和牛,用料高質。

門外位置有其他熟食及海鮮。有貴妃蚌、扇貝同蟶子等...除左扇貝係一直無refuel 之外,其他食物都好新鮮兼無沙。出面亦有蒜蓉及牛油可以取用,配海鮮一流。魷魚勁大隻,每隻都可供一家四口食用亦無問題。仲有飲品任飲同雪糕飲食。本人只係飲左一罐椰青水,覺得非常清甜,配海鮮都唔錯。如果要飲啤酒就要加錢啦。另外甜品仲有奶凍同芒果布甸,質素亦尚可。

唯一美中不足係燒烤爐太細啦,要砌積木先可以燒到大量食物。四人家庭既我地經常要等待一般時間先有食物落肚,初頭都有d 餓。

2020-04-01
2020-04-28 145 浏览
根本只能夠2個人一個爐好多死蝦 試過其他流水蝦好過呢間100倍冇下次 成家都食得唔開心2個人一個爐 4個人又係一個爐個火又細燒又慢⋯個爐擺幾樣就有排等了我地4個人半個鍾先食左少少野食佢啲炸物仲多過佢啲野
根本只能夠2個人一個爐
個爐擺幾樣就有排等了
我地4個人半個鍾先食左少少野
食佢啲炸物仲多過佢啲野
2020-04-21 558 浏览
上個月頭朋友生日去咗尖沙咀@泰夯蝦食 流水蝦放題, 認真好抵食 任食30款食物,包括BBQ肉類、泰式料理、甜品、小食等😍,主角緊係紮紮跳 即夾即燒大頭蝦啦🦐,仲有任食刺身同甜品, 另外仲有好多熱食... 要逐樣數真係有排數🤭 。任食每日即開海鮮、任食原條三文魚及刺身拼盤仲贈送宮崎縣櫻花牧場A5和牛一客😍😍真係好多野食。。特別推介大頭蝦🦐😋蝦肉飽滿彈牙,蝦頭仲好多膏添,啖啖鮮味,推介點上泰式酸辣汁,味道更惹味。放題入座享有2.5小時任飲任食,新張期內更可享85折優惠,最平成人只需$253起老闆仲好好人,每人送到我哋一隻原本要加錢嘅20蚊大頭蝦真係大隻個手板😍💓, 其實呢間餐廳幾年前喺元朗已經有總店, 唔想出九龍咁遠嘅朋友就可以去元朗新田試下喇👏👏🏠地址:尖沙咀諾士佛臺1號1樓營業時間:星期一至日17:00 - 23:45;公眾假期17:00 - 23:45;公眾假期前夕17:00 - 23:45🏠地址:(近錦繡花園附近)新田村路300號新田購物城 F8-F1電話:9437 0175營業時間:星期一至日12nn-4pm、5pm-10pm
上個月頭朋友生日去咗尖沙咀@泰夯蝦食 流水蝦放題, 認真好抵食 任食30款食物,包括BBQ肉類、泰式料理、甜品、小食等😍,主角緊係紮紮跳 即夾即燒大頭蝦啦🦐,仲有任食刺身甜品, 另外仲有好多熱食... 要逐樣數真係有排數🤭 。

🏠地址:尖沙咀諾士佛臺1號1樓

電話:9437 0175
營業時間:星期一至日12nn-4pm、5pm-10pm
  • 和牛
  • 流水蝦
2020-03-26 813 浏览
係泰國食過流水蝦令我一試難忘,今次聽朋友講係尖沙咀有間流水蝦食,即時係呢個唔敢出嚟見面時間段都要試一試,多人聚會就唔敢,只好同朋友2人撐枱腳。一到就遇到店員熱情招呼和防疫程序,安排坐係流水道邊,甘樣方便我又食又玩又燒,出面有好多款熟食可以食,有炸春卷、蝦片、海南雞等等。。。雖然我係奔食蝦而來,但只食蝦有點單調,所以都攞左d雞翼、牛排、豬排、丸、蜆、帶子過來,餐廳仲有提供刺身,最後當然係新鮮游水大頭蝦,坐係流水道邊上好處係隨時捉蝦,之前係泰國食過,所以對夾蝦已好熟手,夾完凍暈就可放上爐燒,記得要凍暈一陣,如果唔係蝦會爐上扎扎跳,個爐都算燒得幾快,燒多幾轉蝦抵返晒。食得又玩得燒蝦放題之夜,滿足又飽肚👍👍
食得又玩得燒蝦放題之夜,滿足又飽肚👍👍
2020-03-20 677 浏览
終於有得喺香港市區試到喺台灣食過既泰夯蝦🦐首先記住去前一定要訂位,第一次過去時因為冇訂位諗住walk-in點知爆哂場跟住醒目早幾日訂返再去食。今次係4個人去食既,環境方面其實有啲逼,不過香港地少人多又在所難免既。先講左野食方面,除左有串燒,雞翼,海鮮,同埋蝦去燒之外,佢地仲有唔少甜品,零食,同埋可以自己煮麵食其實我稍嫌個爐唔夠大,如果2個人應該都還好,但4人以上用可能就唔多夠,不過好彩火氣夠燒得快。餐廳提供既冰桶亦比較細,一次可以拎到既蝦有限,同埋要小心放入冰桶整暈佢地,如果唔係好易跳出黎不過就食物質素黎講,海鮮全部都好新鮮,肉類好似雞翼咁亦有唔同味道選擇。價錢我覺得算抵,加上有得嗌酒飲,適合成班朋友一齊去trytry
終於有得喺香港市區試到喺台灣食過既泰夯蝦🦐
2020-03-17
2020-03-17 917 浏览
看到網上推介,得知尖沙咀開了一間泰式流水大頭蝦店,經網上預約,訂座於晚市19:15用餐。筆者在未到19:00已到場登記。店員大叔說要登記。可惜,店員完全一副呆滯的樣子,不斷在餐廳門口及餐廳裡行出行入,擾攘良久,又不解釋未能安排入座原因。直至筆者等了30分鐘(19:30)後,終忍不住詢問店員,為何有座位都要等待超過30分鐘? 店員說上一輪客人未離開,但明明餐廳價目表顯示第一輪用餐時間要在19:00前離座,為何餐廳不知會客人離座?筆者更聽到另外一位客人說也有訂座,他們都等了1.5小時。這樣的安排,還需訂座嗎?此安排令不少在場人士一度不滿。筆者最終在有訂座的情況下,苦的了45分鐘後安排入座。店內近門口位置擺放了大量生猛大頭蝦,十分吸眼,但這並不是給客人夾的大頭蝦。客人可以夾的大頭蝦,只是尞尞可數的蝦子。蝦是生猛的。店內有專區,客人可自取海鮮燒烤。海鮮種類偏少,亦不太新鮮。冰箱內有少量蔬菜、丸類及肉類供應。熟食方面,有炸至非常乾身的薯條、蝦片和春卷等。筆者取了幾隻蜆都燒不開口。扇貝還可以,但並不是新鮮,只是還可以接受。大頭蝦新鮮多膏,稍加一點鹽已十分鮮味。也是唯一可取之處。餐廳內飲品櫃內飲品可

筆者最終在有訂座的情況下,苦的了45分鐘後安排入座。

客人可以夾的大頭蝦,只是尞尞可數的蝦子。

蝦是生猛的。

店內有專區,客人可自取海鮮燒烤。海鮮種類偏少,亦不太新鮮。

冰箱內有少量蔬菜、丸類及肉類供應。

熟食方面,有炸至非常乾身的薯條、蝦片和春卷等。

筆者取了幾隻蜆都燒不開口。

扇貝還可以,但並不是新鮮,只是還可以接受。

大頭蝦新鮮多膏,稍加一點鹽已十分鮮味。也是唯一可取之處。

餐廳內飲品櫃內飲品可自取,款式不太多。

新張期內八五折,如果大家只是帶著玩樂打卡的心態來吃,晚市折實後價格 $330.5/位,需注意的是以此價格換來的是非常一般般的食物和等到天荒地老都沒有店員為客人服務的用餐體驗,這是筆者的首次光顧也是最後一次。

👅 味道:2/5
💰CP值:1.5/5
🕴🏻服務:1/5
🔰餐廳環境:2/5
🍽 餐廳:泰夯蝦
🌐地址:尖沙咀諾士佛臺1號1樓
2020-03-09
2020-03-14 552 浏览
朋友一直想試下呢間任食泰國流水蝦嘅餐廳,但之前得元朗店太遠,近排知佢係尖沙咀新開,上網Book仲有折,不過都幾full,大家要預早訂啊~去到等入座時,店員會先幫大家量體溫同埋用蒸氣熨斗噴身消毒👍不過入座後,枱與枱之間太近,空間太迫,隔離枱仲要講野好大聲首先店員會送上宮崎和牛,刺身拼盤。和牛唔使燒太耐,而且油脂分佈好均勻,入口好香刺身拼盤有帶子、蝦、三文魚、赤貝。之後可以去夾蝦啦😍隻隻都好生蜢要追住佢哋黎夾😂D蝦隻隻都超多蝦膏👍真係新鮮靚蝦。出面仲有熟食任食(泰式鳳爪、蝦片、泰式春卷等)不過當晚熟食選擇不多。大家可以一邊燒蝦一邊食住熟食等~仲有牛扒、豬扒、雞翼、丸類等可以夾返埋位燒😉最後仲可以試埋甜品(泰式椰汁糕同大福餅),仲有點小得雪糕呢😝地點方便,放工約朋友食餐飯有得玩有得食,而且有足夠時間2.5小時任食。

刺身拼盤有帶子、蝦、三文魚、赤貝。

2020-03-11 413 浏览
突然想食所以即日book位入場前會有噴霧消毒,不過枱之間係疫情下相對比較近,同隔離枱都好貼都坐得好近夾蝦,只係坐入邊逼出邊日會比較覺得騷擾到隔離,所以多數由坐外面嘅朋友負責夾蝦一次都可以燒到10隻蝦,不過要識得擺位,啲蝦好生猛,隻隻都有膏👍🏻不過花甲可能唔係隻隻都咁新鮮,有啲燒咗好耐都冇開口,但整體來講都唔錯但係刺身只係上左一次,不過我哋主力食蝦,所以冇問到係點叫法見到隔離枱用電磁爐燒咗好耐都唔熟,我哋相對幸運,用gas爐,啲蝦都比較快熟,希望遲啲電磁爐都可以變晒Gas爐其他嘢食同普通燒烤檔冇乜大分別所以都冇食到值得一讚嘅係醬料好多,一定有一款啱你👍🏻
突然想食所以即日book位

但係刺身只係上左一次,不過我哋主力食蝦,所以冇問到係點叫法

其他嘢食同普通燒烤檔冇乜大分別所以都冇食到
值得一讚嘅係醬料好多,一定有一款啱你👍🏻
2020-02-29
2020-03-10 329 浏览
網上看到諾士佛台附近開了間流水蝦bbq 鋪頭,便與朋友宵夜時段試下。 當日打電話去book 10點, 老板已經好貼心問我幾多人, 擔心吾夠流水蝦供應,真係值得大讚👍🏻到達店鋪時, 老細因應疫情即幫忙量體溫和用熨斗高溫消毒, 令客人放心進餐。一坐在座位上, 待應立即就俾個冰桶我地,將20-30隻蝦倒落魚缸, 啲蝦好生猛, 初初有少少驚它們不停動, 不過夾夾下右幾過癮😂🙈至於菜式, 主打流水蝦新鮮和多膏🦐, 夾的過程好好玩, 我們食完一隻右一隻☺️ 另外,每人各送上1份大元貝, 幾隻花甲和幾片牛肉片,一盤刺身,出面亦有提供關東煮, 蜆,台灣腸熟食, 肉類, 蔬菜類的食物作BBQ, 海鮮都算新鮮, 熟食就正常一般般💁🏻‍♀️最後 , 臨走前老細仲用熨斗蒸氣幫我地消毒和吸味,服務態度真係一流,如果下次食海鮮BBQ 會再來幫襯!

2020-02-26
$298 (宵夜)
  • 流水蝦
2020-03-10 216 浏览
喺openrice度book咗7:30pm枱。睇google map淨係知諾士佛臺喺美麗華商場隔離。7:20pm左右已經到美麗華商場。但係我真係唔識路。兜咗去後面。再兜返去前面。然後揾咗一陣先知邊個位上一樓。上到去7:42pm。同門口個女仔講book咗位。佢竟然第一句同我講:"你遲咗喎!"。然後走咗入鋪。隔咗一陣。佢同個男人出黎話我遲咗。我拎openrice個訂單俾佢睇:"寫住留位30分鐘喎!"。然後又話我遲到叫我等陣。個女仔同個男人又走返入鋪。完全冇交代過要等幾耐?openrice前一日send咗email黎確認訂位。已經揀咗留枱。明明條款寫住留枱30分鐘。點解電話都冇打俾我。就讓咗我張枱俾其他人!?叫我等。但完全冇話我知要等幾耐。仲要成日走入鋪入面。唔理我哋。最後再問佢哋要等幾耐。佢哋再講係因為我遲咗(所以冇枱俾我)。。。。我唔係想遲到。但真係唔識路兜遠咗先遲咗。明明openrice寫住留枱30分鐘。而家10分鐘就不斷強調係因為我遲咗(最少講咗3次)。。。因為我遲咗所以俾咗我張枱其他人。呢間野d服務真係好差!!!另外。有一個女人同兩個細路早咗9個字上黎。本來book咗8點半。聽到佢

另外。有一個女人同兩個細路早咗9個字上黎。本來book咗8點半。聽到佢講係收到電話叫佢哋早d上去。最終。又係冇位俾人。今次話佢哋太早到喎。呢間野嘅booking真係亂到爆。處理得好差。永久bad list佢!!!

#泰國大頭蝦 好生猛,自己夾,最好選一些活潑的,會更新鮮。沾粗鹽上去燒,可自製醬汁。拆殻後仍然厚肉,淡淡清甜,微爽口#扇貝 抵食,選多膏的最好,面上加牛油🧈和蒜蓉一起燒#蜆 味道怪怪的,不好吃,有砂#宮崎和牛 普通,很淡的牛味,超薄身(開張期間送)#刺身 生蝦和三文魚 都Ok其他嘢食(有肉類提供:雞牛豬、雞翼,也有蔬菜:大啡菇、雞髀菇、金菇、娃娃菜、茄子、菠蘿、南瓜)可以拎去燒烤,like bbq,它有錫紙盤,可放金菇牛油蒜蓉大啡菇在上面燒😋#甜品 感覺放了很久,木糠布丁和芒果布丁都硬硬的,很差另有#雪糕 提供,包裝像雪米糍,打開其實是一球球的雪糕,味道像雀巢雪糕🍦#炸物 賣相很乾放很久,不吸引#台灣腸 正常,在烤腸箱裡放很久仍然很嫩,建議可以拿上去燒烤一下會更惹味有花茶,清清地幾好整體感覺像BBQ,環境逼夾,高大的人如果坐中間的過出入要另一個客人讓位給走動。抽氣唔太好,燒起來的煙係咁噴隻眼。燒烤過程要經常加水(服務生做)價錢$400左右一位。不太抵食,不過燒烤來講都算方便,提供所有嘢ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:7/10
#
泰國大頭蝦 好生猛,自己夾,最好選一些活潑的,會更新鮮。
沾粗鹽上去燒,可自製醬汁。拆殻後仍然厚肉,淡淡清甜,微爽口

#扇貝 抵食,選多膏的最好,面上加牛油🧈和蒜蓉一起燒

#蜆 味道怪怪的,不好吃,有砂

#宮崎和牛 普通,很淡的牛味,超薄身(開張期間送)

#刺身 生蝦和三文魚 都Ok

其他嘢食(有肉類提供:雞牛豬、雞翼,

#甜品 感覺放了很久,木糠布丁和芒果布丁都硬硬的,很差

#炸物 賣相很乾放很久,不吸引

有花茶,清清地幾好

ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:7/10