2023-02-25
4/2/2023今日交收完之後一行四人亂入創興廣場,求其揀吓食咩(因為有食過牛牛、安平,所以想試吓其他)去咗6樓食’泰金鍋‘泰式火鍋 可以一人一鍋,大家可以揀唔同湯底我地叫左中間B 價位 (仲要係早食,7:30Pm前埋單平d🤣)我要咗冬陰公湯底、其他人分別揀咗喇沙同埋椰奶雞湯,可以QR code 叫食物,又可以喺出邊拎丸、菜嗰啲⋯⋯勁誇張,我哋喺門口落定order要咩湯底,行到埋個位坐低已經離喇啲湯,之後每次點牛肉,呢頭點完唔夠1分鐘就已經嚟咗D 肉🤣🤣🤣🤣仲可以捉🦐添(我都好勇敢咁捉咗四隻🤪🤪)佢啲熟食都幾好,串燒都有encore , 蝦片都好好食😝😝最搞笑我用冬陰功湯底煮萵筍,我仲估佢會好辣,但係食落一啲都冇辣味,有番茄味🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣除咗啲肉好快送上之外,收嘢速度都好快,同埋我哋有兩次蝦片都冇嚟,職員好快幫我哋跟進。呢個價錢食到呢啲我覺得都已經幾好,絕對可以考慮再去。不錯不錯。👍🏻
今日交收完之後一行四人
亂入創興廣場,求其揀吓食咩
(因為有食過牛牛、安平,所以想試吓其他)
去咗6樓食’泰金鍋‘泰式火鍋
可以一人一鍋,大家可以揀唔同湯底
仲可以捉🦐添(我都好勇敢咁捉咗四隻🤪🤪)
佢啲熟食都幾好,串燒都有encore , 蝦片都好好食😝😝
不錯不錯。👍🏻