2013-05-20
朋友介紹話呢間泰國菜ok又抵食, 我哋四大一小(九個月bb) 開餐囉!!!餐廳不大但環境清潔, 一入去就即刻有人serve. 服務一流.我哋shopping完太肚餓, 所以order 咗六樣嘢 波羅海鲜炒飯 - 好香夠味好開胃泰式豬頸肉 - 好香有炭燒味 生虾 - 新鮮, 但冇乜特別 生菜包 - d 肉碎炒得好味 ( 我哋叫咗少辣, 但依然惹味) 豬内碎炒茄子 - 超好味, 嗰汁同茄子好夾 金柚虾沙律 - 味道一般整餐飯大家都食得好舒服, 好耐無去過間餐廳service貢好... , 因bb唔食辣, 我哋要求要一匙白飯 (因order咗波羅飯, 唔想再叫白飯), waiter 無`say no´, 仲準備咗一個小碗同小匙比bb, 好貼心呀! D餐桌距離不太近,三五知己gathering 食吓飯傾吓計真係唔錯 一D都唔嘈唯一問題是冇bb椅 絕對要再來, 下次唔带bb, 可以飲酒
我哋shopping完太肚餓, 所以order 咗六樣嘢
波羅海鲜炒飯 - 好香夠味好開胃
泰式豬頸肉 - 好香有炭燒味
生虾 - 新鮮, 但冇乜特別
豬内碎炒茄子 - 超好味, 嗰汁同茄子好夾
金柚虾沙律 - 味道一般
唯一問題是冇bb椅
絕對要再來, 下次唔带bb, 可以飲酒