2005-10-01 15 浏览
食物:吃了炒蟹 炒菜 冬蔭功湯 炒飯。 全部好掂,講真出街吃飯好多時都吾好吃,今次最正。環境:都OK,吾會覺吾乾淨。坐得幾舒服。價錢:兩女一男,六七成飽到啦。食左三百八十幾。屯門呢個價都真系好貴。抵食:吾抵呀!

環境:都OK,吾會覺吾乾淨。坐得幾舒服。

抵食:吾抵呀!
2005-09-05 11 浏览
係屯門好少有泰國菜館, 見此網頁對這間食評不錯, 我同老媽子及表弟一齊諗住去一試, 但係大失所望。我地叫左一個咖喱蟹套餐再加一個木瓜沙律,隻咖喱蟹最令人失望簡直難食, 隻蟹成雙水蟹咁, 無肉無膏無味道, 個汁一O的咖喱味都無, 唔香唔辣無香料咁又唔多配菜, 其他好似泰苑小食O的咖喱蟹就唔同又大隻又好味, 剩係個汁都可以送蒜蓉飽兩大碟; 個鳳爪就得個”辣”字完全食唔到酸的感覺;木瓜沙律食得出好唔新鮮, 好似放O左入雪櫃好耐咁: 唯有一個係比較滿意就係豬肉青拼咖喱角, 豬肉青燒得好香幾好味, 仲有個汁都唔錯,估唔到成個餐得一個菜係令人滿意。到結帳時, 竟然要成$326,一O的到唔抵食,我上次去泰苑小食都係呢個價錢, 但係就好好味, 無一個菜令人失望,而且仲食到個個都好飽,比較之下真係, 唉!
2005-05-17 17 浏览
星期六一行四人, 到此吃飯, 叫了一個套餐, 再加咖喱蟹, 飲品4 杯, 餐中沙律轉了蜆肉, 咖喱雞轉了米通。蜆肉同米通係職員推介, 感覺有點搵笨, 味道雖ok, 但實在不值! 蜆肉夾麵包幾得意, 但得幾塊又好油! 米通簡直搵笨, 即係普通米通茶d 沙律吞拿魚上去一樣。咖喱蟹要成$150, 得手掌咁細仔, 但d 咖喱都幾滑同香, 只是份量太少了。其怹炒飯, 菜同海鮮湯咁, 都無乜特別, 飲品仲有d 難飲tim! 整體叫過得去, 但不算好味! 下次都係唔聽d 職員推介, 自己發板散叫好過!

2005-04-10 7 浏览
食物一流呀:>好好味,尤其是碳燒豬脛肉,糯米雞翼,抄米粉,串燒,春卷......好多好多, 講唔曬不過飲品差d佢地系屯門安定開了分店忝呀我都試過呀,仲好味
食物一流呀:>

不過飲品差d

佢地系屯門安定開了分店忝呀
我都試過呀,仲好味
2003-12-30 6 浏览
好耐之前食過一次咁大把, 到而家, 剩係記得"好好食!!!"<br />有機會想去多次~
有機會想去多次~
2003-10-29 10 浏览
我覺得哩間野d野食唔錯,好好味~開餐前又有好好味o既蝦片送,d獨家先有o既硯都好好食,係價錢貴少少...但係俾我揀,我一定會黎哩度食~
我覺得哩間野d野食唔錯,好好味~
開餐前又有好好味o既蝦片送,
d獨家先有o既硯都好好食,
係價錢貴少少...
但係俾我揀,我一定會黎哩度食~
2002-07-15 4 浏览
食品唔錯,要抵就要叫套餐.只係個湯好多味精.
食品唔錯,要抵就要叫套餐.只係個湯好多味精.
2000-02-28 20 浏览
好像是咖喱炒蟹,牠的價錢我認它 比對其它兩間貴和份量少。
好像是咖喱炒蟹,牠的價錢我認它
比對其它兩間貴和份量少。