2021-03-09
過江龍系列–段純貞💚近年過江龍食店大行其道🧐今次又一新作🇹🇼主打台灣牛肉麵據經理暗示🤫CWB好快會有分店------------------------------環境: 剛剛開張既新店裝修新淨👍🏼環境淨潔座位用料氣派🤑坐得好舒服------------------------------食物: 紅燒腱心半筋半肉麵($84)🍜湯底比想像中既淡😦香味亦唔算強基本上感受唔到餐牌形容微辣🥴牛肉牛筋份量唔錯🥩件件都大舊肥瘦都好均勻😋肥多小小就更好麵(幼麵)完全過哂時☹️淋到似麵糊口感非常差🤐大大扣分燉濃湯雞麵($78)🍜湯底清淡,未去到濃雞既感覺大大隻雞脾🍗啖啖肉成碗麵比較清淡😅突出雞既雪藏味麵(手工麵)一樣偏淋身🤐紅油抄手($48)👍🏼比主食出色,個醬汁非常好味辣度岩岩好🌶️皮薄涵多醬炒青菜($48)味道正常😥份量太小------------------------------服務: 店員好好人咁安排坐係附近👨👩👧👦態度都好好😃不過比較多甩溜岩岩新開張👌🏼未係好熟手------------------------------環境: 7 /10食物: 5 /10服務: 5.5 /10
近年過江龍食店大行其道🧐
肥瘦都好均勻😋肥多小小就更好
麵(幼麵)完全過哂時☹️淋到似麵糊
口感非常差🤐大大扣分
燉濃湯雞麵($78)🍜
湯底清淡,未去到濃雞既感覺
大大隻雞脾🍗啖啖肉
成碗麵比較清淡😅突出雞既雪藏味
麵(手工麵)一樣偏淋身🤐
紅油抄手($48)👍🏼
比主食出色,個醬汁非常好味
辣度岩岩好🌶️皮薄涵多
醬炒青菜($48)
味道正常😥份量太小
服務: 店員好好人咁安排坐係附近👨👩👧👦