2021-10-29 85 浏览
本人在附近返工 朋友帶過我黎一次食lunch都覺得ok 今次係第二次幫襯~整體裝修 食物 價錢亦合理的唯獨是今次黎覺得啲侍應係十分嘈吵我認為傾計ok的 本身店內都應該播緊有一定音量的英文歌~但係傾計過份大聲而吵到客人就係有問題的 同埋有位著便服著人字拖姐姐係後廚行出行入 講嘢極度大聲不單止 仲要係咁咳 帶著口罩都麻煩注意返呢個問題 同埋食飯過程一位侍應不停加點餐紙 一陣又餐巾 一陣又牙籤 咩玩法?我全程食飯就係不停聽到啲侍應大聲傾計 全餐飯1個鐘原本係想休息下 就被某一兩位侍應姐姐嘈到皺曬眉 第一次覺得食個lunch係咁嘈
整體裝修 食物 價錢亦合理的

唯獨是今次黎覺得啲侍應係十分嘈吵

其實我一向都好愛食點心!但自從阿爸阿媽唔係香港之後少食左好多😣今日點心癮又起🤣見到呢間小店就去試試整體評分:6.7/10環境:6/10人均消費:$50-100地址:樂意點心 (尖沙咀)尖沙咀漢口道19-21號地舖楊枝甘露($ 23):以為楊枝甘露係一碗碗,估唔到係一個膠樽;而且仲可以擁走,邊行邊飲而且真材實料,裏面超多了料!!!!!!飲完好飽! T楊枝甘露Mango Pomelo山竹牛肉球($10):熱辣辣好大粒!食落好軟熟有肉味,唔會得個粉味,加埋有芫茜令味道更豐富椰汁桂花糕($20):非常精緻🤩上層嘅係桂花糕晶瑩剔透,散發陣陣清香~下層係椰汁糕,入口清甜,質感爽滑鮮蝦腐皮卷($ 14):碟嘅造型好可愛~腐皮包著多種蔬菜餡料,多蝦肉,外皮炸得薄而香脆鮮蝦菜苗餃($10):皮薄餡多,幾足料,隻蝦都大隻越式米網炸兩腸($30):腸粉皮好滑,入面嘅米網脆口,幾正籠仔豉汁帶子飯($18):超大份,帶子唔會過熟,配上豉汁一齊蒸好香椰子🥥燉烏雞(跟餐):個湯都唔錯*唯服務態度麻麻地,不過勝在夠平🙈

整體評分:6.7/10
環境:6/10
人均消費:$50-100
地址:樂意點心 (尖沙咀)
尖沙咀漢口道19-21號地舖

鮮蝦菜苗餃($10):皮薄餡多,幾足料,隻蝦都大隻

越式米網炸兩腸($30):腸粉皮好滑,入面嘅米網脆口,幾正

椰子🥥燉烏雞(跟餐):個湯都唔錯

*唯服務態度麻麻地,不過勝在夠平🙈

2021-10-28 66 浏览
依一間新式點心感覺上幾潮😆😆估唔到佢除左平時飲開既普洱茶果啲 仲有桃味!茶味好香!籠仔豉汁帶子飯 帶子鮮味好突出 味道滲透哂係籠仔飯度! 好正!沙嗲金錢肚味道不錯 👍🏽 食完唔口渴 岩岩好川味拍蒜青瓜佢既川味好特別! 食完會好想繼續食!D24榴連炸彈依個榴連控必點!好有口感!而且榴連餡好香!好新鮮!雲腿雞腳燉花膠椰子燉烏雞(超濃椰子味)😍😍湯:每一啖都飲哂燉湯既精華!而且好足料!估唔到飲到咁高質既湯 !
依一間新式點心感覺上幾潮😆😆
估唔到佢除左平時飲開既普洱茶果啲 仲有桃味!
茶味好香!

籠仔豉汁帶子飯
帶子鮮味好突出 味道滲透哂係籠仔飯度! 好正!

沙嗲金錢肚
味道不錯 👍🏽 食完唔口渴 岩岩好

川味拍蒜青瓜
佢既川味好特別! 食完會好想繼續食!

D24榴連炸彈
依個榴連控必點!好有口感!而且榴連餡好香!好新鮮!

椰子燉烏雞(超濃椰子味)😍😍

2021-10-26 56 浏览
呢度嘅茶壺都有一個手拉嘅位置,可以自己按壓底下嘅茶包,調整濃度👍🏻📎帶子腸粉原粒帶子粒粒都好飽滿,配搭埋甜豉油,更加突顯到佢嘅鮮味🥰📎黑糖合桃包合桃包內餡有流心效果,餡料有少少核桃,添加又唔少口感,加上外型好吸睛👍🏻推薦🌟📎鮮竹卷📎川味拍蒜青瓜青瓜好爽脆,上枱嘅時候亦都夠凍,蒜味香濃🤤唔錯📎百醬蒸鳳爪📎柴魚花生豬骨粥粥口感綿密,裏面有唔少花生瑤柱,鹹味適中,餐廳亦都令我提供左鹽,個人就覺得啱啱好🙉📎楊枝甘露椰汁同芒果味平衡得好好,加埋底部嘅柚子肉同西米,口感豐富有驚喜🤩環境:餐牌:

📎帶子腸粉
原粒帶子粒粒都好飽滿,配搭埋甜豉油,更加突顯到佢嘅鮮味🥰

📎黑糖合桃包

📎鮮竹卷

📎川味拍蒜青瓜
青瓜好爽脆,上枱嘅時候亦都夠凍,蒜味香濃🤤唔錯

📎百醬蒸鳳爪

📎柴魚花生豬骨粥

📎楊枝甘露

環境:

餐牌:
2021-10-17 76 浏览
每次經過都好多人排隊,今次決定買外賣試下佢!呢間點心有個相處係每籠2件,兩個人食岩岩好,可以叫多幾款唔同點心🥳樂意蝦餃皇(2件)鮮蝦菜苗餃(2件)皮薄餡多,幾足料,隻蝦都大隻😂蟹籽燒賣皇(2件)安蝦咸水角(2件)幾脆幾香口,如果餡料多小小就更加好👍🏻珍寶帶子腸粉每件都有原粒帶子,腸粉皮有小小厚奶皇流沙包(2件)味道幾好,不過無流心,如果流心就好好啦😆棗皇糕(3件)唔會得個甜字,好香紅棗味。口感幾好,煙煙韌韌,唔會好硬或者好軟👍🏻上海小籠包(3件)呢個小籠包咬落唔算好多汁,不過不失🥟
每次經過都好多人排隊,今次決定買外賣試下佢!

樂意蝦餃皇(2件)
鮮蝦菜苗餃(2件)

皮薄餡多,幾足料,隻蝦都大隻😂

蟹籽燒賣皇(2件)

安蝦咸水角(2件)

幾脆幾香口,如果餡料多小小就更加好👍🏻

珍寶帶子腸粉
每件都有原粒帶子,腸粉皮有小小厚

奶皇流沙包(2件)

味道幾好,不過無流心,如果流心就好好啦😆

棗皇糕(3件)

上海小籠包(3件)
呢個小籠包咬落唔算好多汁,不過不失🥟
2021-10-17
外卖自取
2021-10-17 65 浏览
星期六早上出尖沙咀睇醫生,輪候期間,想去附近食個早餐先,漢口道附近朝早有開嘅餐廳唔多,呢間點心舖就係其中之一啦。🧐🧐😜😜可能因為時間尚早,所以幾乎唔使等位就可以直入,小店座位唔算多,位置亦都比較狹窄,但二人枱相對可以接受。店舖入面都係有一定嘅裝修,有少少格調,望落都幾精神同舒服👀🍀點心價錢勝在非常抵食,兩個人叫咗5碟點心,買單都唔使$80 ,真係冇得輸!☺️👍🏻食物水準正常,如果之後要再喺附近搵中菜點心食,都值得回頭再試😚👍🏻🌼🌼

2021-09-04
$40 (早餐)
2021-10-12 71 浏览
📍尖沙嘴Tsim Sha Tsui 精緻嘅中式點心, 配埋流行嘅音樂🥰,真係中西合璧🤩 每款點心都係各有特色,可以見到師傅用心製作😋 推介樂意點心Log Ye Dim Sun🥧🥰-• 合桃包🍞 呢個合桃包我第一係食, 有別於平時麵包舖個啲, 佢真係精緻好多😋 打開一看可以見到裡面嘅餡好多!!! 有合桃同焦糖🥰 甜甜地又唔會太漏🤩 我朋友食第一啖佢非常驚喜🤣🤣 真係唔錯唔錯😋💰$16🪄4.7/5• 越式米網炸兩腸 ($110) 呢個都好好食!!!😋 佢脆卜卜好有口感😆 有啲似炸兩😆 入面可以見到有蝦🦐 超爽脆!!!😍 同埋餡料好多腸粉皮都好滑🤩 口感層次都好豐富😙 呢個朋友都覺得好好食😋💰$30🪄4.7/5棗皇糕🥰呢個同椰汁糕非常類似,你會見到有層層分明😍 食落煙韌彈牙🤩 味道方面食到淡淡紅棗味, 清幽淡香😆 唔會過甜!!! 重點都係佢好彈牙🤩 不過食完一舊已經超級飽🤰🏻🤣💰$20🪄4.5/5鵪鶉蛋燒賣😆你會見到佢外型非常之大粒🤣 真係包住隻細細粒嘅鵪鶉蛋!如果連埋一齊食, 口感同樣地係非常之豐富🥰不過朋友就覺得唔係太夾🙈 而我就覺得如果我有蛋味嘅燒賣其實唔錯🤣😋 💰$21🪄4.2/5芋

📍尖沙嘴Tsim Sha Tsui

• 合桃包🍞
💰$16
🪄4.7/5

• 越式米網炸兩腸 ($110)
💰$30

鵪鶉蛋燒賣😆
💰$21
🪄4.2/5

芋蓉煎堆仔🤩
平時食開嘅煎堆仔都係空有外表🙈 但係呢三粒係非常之飽滿😍 一咬入去你會發現佢有好多餡料! 一開始覺得平平無奇, 但咬入去嘅時候裏面啖啖芋泥😆 不過略嫌唔夠彈牙🙈
💰$21
🪄4.2/5

上湯鮮竹卷🫔
識落飽滿多汁入面一餡料都係非常之新鮮, 有冬菇等等 重點係多汁!!! 適合唔鍾意食濃味嘅人🙆🏻‍♀️
🪄4.3/5

川味拍蒜青瓜
呢個醬料非常惹味, 加埋爽脆嘅青瓜超夾!!! 但係因為大家要衡量返自己食唔食到辣🤣🙈
🪄3.5/5

虎皮釀青椒🫑
青椒上面有釀魚肉!!! 魚肉有彈性, 配埋青椒好惹味🔥
🪄4/5

🖇 一個貼心嘅位係個茶壺🫖可以自己較茶嘅濃度!!!! 鍾意無咁濃嘅可以自己調較😙
🖇 上菜速度都好快😆 唔曬等好久~

2021-10-11 402 浏览
今日同友人係尖沙咀做完Body check~落樓,就見到對面有間新開點心店,見開張優惠全單88折仲有全日套餐供應~~ 內籠都幾靚,雖然已有客人排隊等位,但見入面既食客都食得7788,應該好快有位。大約等左十分鐘就有位。Menu其實好簡單,隨口講得出既點心類都會有,另外有籠仔蒸飯、甜品,炸物、腸粉,仲有燉湯。最吸精係佢地個全日套餐:HKD68 招牌籠仔飯+燉湯/湯餃 + $10 精美點心或小吃(可免一位茶介)出品都叫出得快,最重要係仲有熱辣辣架🔥🔥▫️燒賣 熱辣辣~蝦非常彈牙,最重要係食落唔多粉~▫️山竹牛肉牛肉又係超彈,細滑,一樣唔會又多粉感👍▫️蟹柳棉花雞雖然食得出是雪藏雞,不過處理得好,而且雞肉醃得入味~保持到應有水準。又是不會用太多生粉,沒有多粉感。▫️土魷肉餅籠仔飯配的撈飯豉油較味得唔錯,落多左都唔會咸~肉餅食落又是細滑同彈彈的~好好味☺️ (推薦)▫️麥味雞蛋散見到張圖嗎?好大份😂😂 呢個蛋散同酒樓食既有啲唔同,唔會乾真真~用左楓糖漿。食落口感好鬆化,感覺食多左都唔會熱氣(自欺欺人的說法🥲)。▫️椰汁桂花糕出品好靚,QQ彈彈的~~ 椰汁夠濃。好甜一族配濃茶,正呀!!(桂花味再出啲就好了)💭

最吸精係佢地個全日套餐:
(可免一位茶介)
出品都叫出得快,最重要係仲有熱辣辣架🔥🔥

▫️燒賣
熱辣辣~蝦非常彈牙,最重要係食落唔多粉~

▫️山竹牛肉
牛肉又係超彈,細滑,一樣唔會又多粉感👍

▫️蟹柳棉花雞

▫️土魷肉餅籠仔飯

▫️麥味雞蛋散

▫️椰汁桂花糕

💭總結:我的開心大發現,因為公司就係附近~我應唔會常出現,拉埋同事一齊食♥️

• 麥味雞蛋散
2021-10-11 58 浏览
呢間點心鋪平時好多人等位,難得今晚冇人等位,即刻試下先,估唔到好好食,點心質素比酒樓高,價錢超值,真心推薦。❤️👍絶配套餐$68套餐可以揀一個飯一個湯/灌湯餃。我地揀左籠仔蟲草花冬菇蒸雞飯及人参灌湯餃,籠仔飯蒸得一d都唔乾,件雞仲好嫩滑;灌湯餃有豬肉同蝦大大件,食落多汁個湯清甜,人參味唔算好重。而家好少地方有得食,始終係心機野,所以我好欣賞樂意。😍跟餐+$10懷舊馬拉糕+$10白灼菜心馬拉糕同傳統酒樓一樣,蛋糕鬆軟,甜味岩岩好。咁夜食菜心都仲好新鮮。蜜汁叉燒腸粉  $24呢個係即叫即做,所以等左一陣,叉燒腸個皮唔係特別薄,叉燒餡料都足夠,整體食落ok.點心拼盤(6件) $40因為我個人食野想試多幾樣,就叫拼盤,每樣一件,有蝦餃、燒賣、菜苗餃、粉果、叉燒包、棗皇糕。蝦餃大大隻,粉果同菜苗餃都係皮薄餡靚果穆,唯獨紅棗糕口感差少少。

絶配套餐$68

• 籠仔蟲草花冬菇蒸雞飯
  • 人参灌湯餃
  • 蝦餃
2021-10-08 2041 浏览
一向都愛一盅兩件,同朋友响iSquare睇戲後,點心癮又起,見到呢間小店就去試試,好彩過左午飯時間,唔駛等位就入得,仲可以坐卡位,就更加舒服;呢度以綠色為主調,清新又具時代感;點心紙都有唔少選擇,最正是價錢合理,都幾好味,老火湯更是足料又夠味。上海小籠包 $24肉餡料內混入足料上湯,包皮不厚不薄剛剛好,入口湯汁滿滿,全數送進口內,味道鮮美。蜜汁叉燒腸粉$24滑捋捋的腸粉內是蜜汁叉燒,肉質嫩滑,叉燒醬汁全數湧出,都幾好味。安蝦鹹水角 $14脹卜卜的外型,入口外脆,糯香煙韌,足料夠味,仲好juicy,不錯。咖哩魷魚 $26魷魚都幾多件,入口爽口彈牙又充滿咖哩香,而伴底的豆卜吸收了咖哩汁,香辣滋味滿足到我的味蕾!絕配套餐$68(包括:湯、籠仔鳯爪排骨飯及菜)呢盅雲腿雞腳燉花膠老火湯,內有花膠、蟲草、豬肉、肉雞腳、雲腿,花膠都幾大塊有咬感, 由於都幾足料,所以味道好清甜,只是加十元便可以歎到靚湯,試得過。籠仔鳯爪排骨飯$68/位鳳爪排骨飯一直都是港人的最愛,也是我的至愛,排骨蒸得剛剛好,肉質都嫩滑,鳯爪鬆軟,配上甜甜的豉汁,還有淡淡的荷葉香味,配合得天衣無縫!真是水滾茶靚,今次點了桂花烏龍,茶
上海小籠包 $24
蜜汁叉燒腸粉$24
安蝦鹹水角 $14
咖哩魷魚 $26
絕配套餐$68(包括:湯、籠仔鳯爪排骨飯及菜)
籠仔鳯爪排骨飯$68/位
真是水滾茶靚,今次點了桂花烏龍,茶香且純,還有點點桂花香,好飲。
忽然發現卡位下有差電插頭,又幾窩心喎!
 依家新張期間仲有全單88折,都抵食。
點心紙都有唔少選擇。
以綠色為主調,清新又具時代感

樂意點心
尖沙咀漢口道19-21號地舖
電話:23368939
2021-10-04
  • 咖哩魷魚
  • 籠仔鳯爪排骨飯
  • 雲腿雞腳燉花膠老火湯
2021-09-30 71 浏览
今天去尖沙咀Shopping兼搵食,找到樂意點心呢間非一般點心專賣店! 🎡裝修雅致,有high tea 茶室feel, 但睇番價錢好抵食。 全日免加一,我下午茶去仲有88折! 💰介紹得,重點當然是美味了! ☝🏽必食推介~🥣雲腿雞腳燉花膠湯, 🐖金華火腿帶出淡香,雞腳入口即化,花膠足料!滑嘟嘟的腸粉裹著鮮蝦🦐,原隻的鮮蝦爽口彈牙,再喝一口桂花茶! 滿足!😋🍚籠仔蒜蓉海蝦飯~ 🍀籠仔飯浸滿荷香,飯粒乾身煙韌;大量灒上海蝦🌊食得招積又惹味!最後以椰汁桂花糕 🥥同楊枝甘露作結,甜甜的小清新;以後high tea 又有蒲點了!😚
介紹得,重點當然是美味了! ☝🏽
2021-09-29 61 浏览
尖沙咀食點心又一好去處,店舖唔係好大,但係設計有空間感,而且顏色高尚,帶點華麗舒適感覺。點心質素唔錯,有高質酒樓水準,而且無加10%服務費,價錢合宜,CP值高👍 絕配套餐🔹️招牌籠仔蒸飯 ~ 籠仔蒜蓉海蝦飯蒜香加埋鮮味海蝦,鮮味滲入係籠仔飯入面,蒸出香噴噴飯味😋🔸️雲腿雞腳燉花膠湯火喉十足又足料,有大塊花膠,正宗靚湯👍🔹️鮮竹牛肉球兩大粒牛肉球,加點點喼汁,更加美味🥰🔸️蟹籽燒賣皇舖滿蟹籽嘅燒賣,大大粒好好味😍 原隻鮮蝦腸粉鮮蝦原隻又新鮮又大隻,腸粉厚薄適中 鵪鶉蛋燒賣原隻鵪鶉蛋,令人好回味 薑蔥牛柏葉好香蔥絲薑絲,加上其他醃料,令牛柏葉更美味 麥味雞蛋散雞蛋散好鬆脆,又有蜜糖糖漿更滋味😋

絕配套餐
🔹️招牌籠仔蒸飯 ~ 籠仔蒜蓉海蝦飯
蒜香加埋鮮味海蝦,鮮味滲入係籠仔飯入面,蒸出香噴噴飯味😋

🔸️雲腿雞腳燉花膠湯
火喉十足又足料,有大塊花膠,正宗靚湯👍

🔹️鮮竹牛肉球
兩大粒牛肉球,加點點喼汁,更加美味🥰

🔸️蟹籽燒賣皇
舖滿蟹籽嘅燒賣,大大粒好好味😍

原隻鮮蝦腸粉
鮮蝦原隻又新鮮又大隻,腸粉厚薄適中

鵪鶉蛋燒賣
原隻鵪鶉蛋,令人好回味

薑蔥牛柏葉
好香蔥絲薑絲,加上其他醃料,令牛柏葉更美味

麥味雞蛋散
雞蛋散好鬆脆,又有蜜糖糖漿更滋味😋

2021-09-29 53 浏览
係尖沙咀唔知食咩好之際,見到#樂意點心,望入覺得環境都唔錯,好想嘆下一盅兩件, 一於進入開餐啦。 絕配套餐:籠仔蟲草花冬菇蒸雞飯配雲腿雞腳燉花膠湯。蒸雞的雞雖然不是髀肉位,但都滑嫩的,荷葉令到個飯特別香,加埋豉油食好正😋。花膠湯很足料好清甜,有件養顏膠花膠,燉得好入味帶點膠質,夠晒滋潤。跟餐加$10配了咸水角,炸得香脆夾抵食。跟餐加$10配了藍莓布甸,味道唔過甜。原隻鮮蝦🦐腸粉,皮薄的腸粉嫩滑,包住爽口彈牙原隻蝦👍 。咖哩🦑魷魚,呢個好耐冇食, 魷魚爽口又彈牙, 咖哩汁味調制得微辣惹味。鵪鶉蛋🥚燒賣,新鮮熱辣辣,加埋辣椒油更正。椰汁🥥桂花榚,喜歡清新的桂花味,加埋椰汁榚做底,好滑口,味道更正。麥味🥚雞蛋散,炸得金黃金,入口好鬆化, 沾埋甜甜的糖漿食,正😄。係度飲茶坐得舒服😌,點心即叫即蒸熱辣辣,抵食又好味,真係唔錯啊!
係尖沙咀唔知食咩好之際,見到

絕配套餐:籠仔蟲草花冬菇蒸雞飯配雲腿雞腳燉花膠湯。
跟餐加$10配了咸水角,炸得香脆夾抵食。
跟餐加$10配了藍莓布甸,味道唔過甜。

原隻鮮蝦🦐腸粉,皮薄的腸粉嫩滑,包住爽口彈牙原隻蝦👍 。
鵪鶉蛋🥚燒賣,新鮮熱辣辣,加埋辣椒油更正。

2021-09-28
2021-09-29 1189 浏览
係尖沙咀搵野 係OpenRice 見到呢間點心係附近就試下啦😆叫左個一人餐 可以揀一款蒸飯+一款燉湯 $68加$10 可以另加點心 籠仔土魷肉餅飯一上見到超大籠蒸飯🤣 熱辣辣岩岩蒸起 豉油甜甜地 同個飯好夾 肉餅蒸得岩岩好 好鬆軟 一放入口唔使用力就會溶左 好好食😛 不過應該好肥haha🤣 飯粒粒分明 食落仲有淡淡既荷葉香味 另外仲有少少薑同蔥既香味 令個飯更加有層次 我個人好推介呢個菜式!😋😋❤️雲腿雞腳燉花膠 見到有花膠只係+$10諗住試下 點知都冇令我失望 花膠幾大塊 好爽口 成個湯好足料 仲有蟲草花同雞腳 豬肉等等 飲落好滋補既感覺😚香煎蘿蔔糕+$10 煎得好香口 蘿蔔糕好綿 亦都有啲蘿蔔條咬下👍🏼原隻鮮蝦腸粉$30腸粉皮好滑 唔似有啲茶樓會整到好黏 蝦好爽口彈牙😋都係必試!👍🏼合桃包$16奶黃包就試得多 就試下新野 又幾特別喎 入面餡料好香椰奶香味 同埋有好多合桃 口感好豐富😆蛋散$20最後叫多個甜品 我第一次試呢個懷舊小食😛好特別 岩岩炸起好鬆脆 甜甜地 而且好濃蛋香味 有小小似食緊鬆脆版既沙琪碼✨

叫左個一人餐 可以揀一款蒸飯+一款燉湯 $68

2021-09-28
合桃包
  • 雲腿雞腳燉花膠
  • 麥味雞蛋散
Tsim Sha Tsui Dim Sum❤️ Cozy & Yummy🥢💫..尖沙咀想吃點心❓又想搵間環境唔錯、點心精緻有創意、價錢親民、味道又好既點心屋❓比我發現係正漢口道有一間有特色又抵食既小店,點心真的有驚喜呢。✨原隻鮮蝦腸粉 $30 ✨咖喱汁魷魚 $26✨懷舊馬拉糕 $15 ✨人參灌湯餃 $36✨麥味雞蛋散 $20 ✨上湯鮮竹卷 $24✨椰汁桂花糕 $20 ✨沙律蝦春卷 $26✨籠仔蒜蓉海蝦飯 $52 ✨茶芥 $10 each有諗過<$300 已經成枱食物,十分抵食而且味道不錯呢。蝦腸件件都包住原隻大蝦🦐 又爽口,其他點心亦份量十足😋。馬拉糕鬆軟、蛋散夠鬆化,蝦春卷🌯 加上沙律醬夠惹味又香脆呢。灌湯餃 & 鮮竹卷亦材料豐富、味道十足。籠仔海蝦飯十分吸睛😍,蒜蓉加上蝦汁拌飯十分惹味。..食物不錯、價錢親民、服務貼心,尖沙咀想吃點心我一定會再來喔。..×××××ש尖沙咀漢口道19-21號地舖..

✨原隻鮮蝦腸粉 $30

✨咖喱汁魷魚 $26