餐廳簡約又modern,完全估唔到係食中式點心❤️而且全部點心都係手工製作,即叫即蒸,無添加。籠仔豉汁帶子飯,籠仔蟲草花冬菇蒸雞飯,兩個蒸飯都超足料,餸多過飯。帶子大粒而且份量多夠送飯。蒸雞無雪味又滑,蒸飯粒粒分明,唔會好多油係飯底。響螺豬骨花旗蔘湯,雲腿雞腳燉花膠。兩個湯都好夠火候,足料又無添加,依家後生嘅都唔識煲湯,飲返個靚湯,人都滋潤啲精神啲。點心叫左生煎菜肉包,香茜牛肉腸粉,上湯鮮竹卷,合桃包,棗皇糕。推薦佢哋嘅包點,做得非常鬆軟,特別係合桃包,做返合桃造型,入面有一粒粒合桃,非常香滑👍🏻👍🏻👍🏻 其他點心多數一盅兩件,情侶兩口子都可以去飲茶,叫夠幾款都唔怕,而且價錢相宜,性價比高。

籠仔豉汁帶子飯
籠仔蟲草花冬菇蒸雞飯

雲腿雞腳燉花膠

棗皇糕
生煎菜肉包
合桃包
  • 雲腿雞腳燉花膠
2022-01-14 130 浏览
樂意點心😋今日去尖沙咀行街經過漢口道見到有一間中式點心專門店下午四點都仲有人排緊隊,覺得應該幾好食😋一於去試吓啦😆 呢度環境唔錯,坐得幾舒服😊🌟龍仔豉汁帶子飯帶子鮮甜夠分量,鮮味好突出,味道滲透係飯度,好正😋🌟雲腿雞腳燉花膠估唔到呢碗湯咁足料,每一啖都飲到湯嘅精華👍👍🌟黑糖合桃包呢個包同平時食開嗰啲流心包唔同,佢入邊有少少合桃,好特別又唔會太甜👍🌟芝士脆蝦卷呢款脆蝦卷好驚喜,皮炸得酥脆可口,入邊啲蝦爽口彈牙👍🌟棗皇糕紅棗味突出,煙煙韌韌好好食😋🌟川味拍蒜青瓜酸酸辣辣夠晒開胃😋
樂意點心😋

🌟龍仔豉汁帶子飯
帶子鮮甜夠分量,鮮味好突出,味道滲透係飯度,好正😋

🌟雲腿雞腳燉花膠
估唔到呢碗湯咁足料,每一啖都飲到湯嘅精華👍👍

🌟黑糖合桃包

🌟芝士脆蝦卷
呢款脆蝦卷好驚喜,皮炸得酥脆可口,入邊啲蝦爽口彈牙👍

🌟棗皇糕
紅棗味突出,煙煙韌韌好好食😋

🌟川味拍蒜青瓜
酸酸辣辣夠晒開胃😋
2022-01-12
  • 雲腿雞腳燉花膠
餐廳:樂意點心 (尖沙咀)地址:尖沙咀漢口道19-21號地舖平日下晝4點幾行經尖沙咀漢口道,見到有唔少人喺呢間樂意點心 @logyedimsum 外面排隊,相信因為依家六點後無得堂食,大家都爭取可以堂食嘅時間提早食晚飯,而我都忍唔住同人爭埋一份,排隊試吓呢間點心店,睇吓究竟點解咁多人排隊去食🤔喺門口排隊已經見到佢哋做緊秋日優惠🎉,下午茶時間三點到六點有88折優惠同免茶錢,仲免收加一服務費🤣,對比起一般酒樓嚟講呢到已經平咗幾十蚊,加上佢哋嘅手工點心都係即叫即整,每樣嘢食都喺新鮮出爐,所以慢工出細貨喺理解嘅餐廳唔算大,不過都有幾張長卡位,唔少人都係一個人嚟食,睇睇餐牌原來佢哋有個絕配套餐,$68就有一個蒸飯、一個燉湯/湯餃,仲可以以每款$10加配最多兩款點心/小食飲品,咁抵難怪咁多人爭住幫襯啦🤪,我都唔執輸叫嚟試吓先✝️絕配套餐 $68籠仔蒜蓉海蝦飯(+$12)用咗蒸籠同荷葉去蒸,一打開就聞到好香嘅蒜蓉同荷葉香🧄,有四隻開咗殼嘅大海蝦🦐,因為用蒜蓉蒸嘅關係一啲腥味都無,幾有特色;雲腿雞腳燉花膠(+$10)超級足料,成碗都喺滋補嘅材料,花膠、雞腳、瘦肉、杞子、蟲草花……最重要喺無加味精,飲落好
餐廳:樂意點心 (尖沙咀)
地址:尖沙咀漢口道19-21號地舖

✝️絕配套餐 $68
雲腿雞腳燉花膠(+$10)超級足料,成碗都喺滋補嘅材料,
花膠、雞腳、瘦肉、杞子、蟲草花……最重要喺無加味精,飲落好鮮甜;
另外加配咗鮮竹牛肉球(+$10)同
白灼菜心(+$10),加咗香蔥喺入面嘅牛肉球$10兩大球嚟講都算幾抵食,食落爽口又夠滑,如果多啲鮮竹就正😎

✝️珍寶帶子腸粉 $42
一碟有五件腸粉,腸粉嫩滑,
每件腸粉入面都有一粒珍寶帶子,相對比較清甜新鮮,出面都比較少見,但個人覺得都喺傳統叉燒腸/鮮蝦腸果啲較為吸引惹味🙈

✝️楊枝甘露 $23
用柚子、芒果🥭、西米加入花奶等整成嘅楊枝甘露喺一款傳統港式甜品,相信陪住唔少香港人長大🇭🇰。雖然芒果肉唔太多,但係飲落好香甜,絕對唔喺加咗好多糖水或者得死甜嘅味道👍,粒粒西米同柚子帶嚟豐富嘅口感,做飯後甜品就最適合不過😋

✝️椰汁桂花糕 $20
一碟有三件,食落唔會好甜膩,有陣陣桂花同椰汁香,兩者嘅味道balance得幾好,食完餐飯再食呢個椰汁桂花糕清清喉嚨相當唔錯😌
2022-01-11
2022-01-10 127 浏览
不如講左甜品先🤨楊枝甘露:用個樽裝住可以用飲管飲又可以用匙羹食,成樽都滿滿西米、芒果同柚子唔太甜好重芒果味超好味😋麥味雞蛋散:有成三大件大過我塊面😂脆脆地好香蛋味小小甜,唔覺唔覺就清晒😋絕配套餐:非常之抵食有籠仔豉汁帶子飯,帶子大大粒加埋個汁撈飯就係正,餐仲有雲腿雞腳燉花膠,好足料飲落好甘甜👍🏻仲可以加錢叫點心,我加左鮮竹牛肉球同鮮蝦菜苗餃兩樣都好味😋再叫左咖喱魷魚🦑同蜜汁叉燒腸粉,有水準嘅點心感覺好滿足😍
再叫左咖喱魷魚🦑同蜜汁叉燒腸粉,有水準嘅點心感覺好滿足😍
2022-01-10
午餐
2022-01-05 231 浏览
✨✨平靚正點心✨✨今日約左媽媽去尖沙咀行街順便食個飯,老人家都係鍾意飲個茶食下一盅兩件,而我呢個後生女就鍾意環境靚坐得舒服😆😆呢間餐廳就符合左我地兩個嘅需要😆😆⭐️免加一免茶芥白桃烏龍,一般酒樓無得叫,所以揀呢個,好香桃味🤩🤩媽媽表示好喜歡⭐️豉汁帶子籠仔飯份量適中,帶子都有6大舊😮😮,好大方呀,仲要size都唔細,籠仔飯有豉汁蒜蓉一齊去蒸,好好味😋⭐️雲腿雞腳燉花膠呢個我真係非常非常之鍾意,本人好鍾意飲湯!飲得出真材實料,並唔係加味精落去個d,而且d料好足,有大大隻花膠同雞腳😍😍,必點!⭐️虎皮尖椒好大隻!以為好辣,點知係一d都唔辣!啱晒我呢d唔食得辣嘢嘅人😆😆⭐️白勺菜心清清甜甜,無渣👍🏻⭐️牛肉球呢個我媽媽大讚,一d都唔粉,好有牛肉味👍🏻👍🏻👍🏻⭐️合桃包未食過,入面釀左合桃仲加左d煉奶,感覺幾特別,好食👍🏻👍🏻⭐️雞蛋散😮😮😮😮😮😮超超超大份,上碟個下真係有d嚇親😂😂咁大個女未食過蛋散,好鬆脆加一d糖漿,甜甜的好滿足!🥰🥰
✨✨平靚正點心✨✨

⭐️免加一免茶芥

⭐️豉汁帶子籠仔飯

⭐️雲腿雞腳燉花膠

⭐️虎皮尖椒

⭐️白勺菜心
清清甜甜,無渣👍🏻

⭐️牛肉球
呢個我媽媽大讚,一d都唔粉,好有牛肉味👍🏻👍🏻👍🏻

⭐️合桃包
未食過,入面釀左合桃仲加左d煉奶,感覺幾特別,好食👍🏻👍🏻

⭐️雞蛋散
2022-01-05 230 浏览
100%手工製作、即叫即蒸的點心,還要價錢親民貼地,怪不得可以在食肆競爭激烈的尖沙咀鬧市下維持高人氣。雖然沒有大集團酒樓般氣派寬敞,但食物質素和人情味搭夠有餘,環境亦算優雅舒適,也有較有私人空間的卡位!無論是Lunch還是Dinner,都有一盅兩件供應,適合香港人無時無刻的點心癮!川味拍蒜青瓜青瓜爽脆清新,川味濃郁,越吃越辣。珍寶帶子腸粉絕無將貨就價,大大隻帶子鮮味嫩滑,連同沾滿惹味豉油和暖烘烘的腸粉一起吃,很滿足!蟹柳棉花雞每次必點的點心,啖啖肉的嫩滑蒸雞還有吸盡精華的魚肚,無法抗拒!人參灌湯餃不是每一間酒樓都可以找到的懷舊灌湯餃,湯底清甜,餡料豐富爆滿。奶皇流沙包剛蒸好的奶皇流沙包飽滿燙手,輕輕一撥開就有如瀑布般的奶皇餡料傾湧而出,邪惡極品!沙律蝦春卷外皮超鬆脆,裡面有滿滿的沙律醬、蝦肉、雜果和椰果。不是怕熱氣的話,1人都可以KO全部3整條!楊枝甘露原樽上桌,真材實料,芒果肉、柚子肉和西米的份量都很足夠,還有很合我口味的椰奶香。白桃烏龍茶比一般烏龍茶多了點清香味,不錯!

川味拍蒜青瓜
青瓜爽脆清新,川味濃郁,越吃越辣。

白桃烏龍茶
比一般烏龍茶多了點清香味,不錯!
2022-01-04 1042 浏览
在尖沙咀想找間小店吃中式點心,選擇並不太多,這間位於漢口道的「樂意點心」是其中一間我最喜歡的。喜歡它的點心即叫即蒸,味道不錯,價錢合理,性價比高,而且還有我喜歡的燉湯可喝。這點心小店最抵食的,要算它一星期七天,全日供應的「絕配套餐」($68/位,堂食免一位茶錢)。這套餐可在店中五款「招牌籠仔蒸飯」中任擇一款,並在四款「滋潤燉湯/湯餃」中任選其一。要是想吃點心的話,也可在10款點心中以十元優惠價選取最多兩款點心,確是十分抵食。即使散叫其他點心,價錢也經濟相宜,性價比甚高。先說點心,「樂意蝦餃皇」($16/兩隻)、「蟹籽燒賣皇」($16/兩隻)、「安蝦鹹水角」($15/兩件)、「生煎菜肉包」($15/2個)和「虎皮釀尖椒」($25/3隻)我都試過,全部都做得有板有眼,即使不會拿滿分,可也及格有餘。「籠仔蟲草花冬菇蒸雞飯」是我這次的蒸飯選擇,即叫即蒸的雞飯,一上桌打開蒸籠,香氣立時飄散四方,雞油混和了白飯,特別滋味,冬菇與蟲草花,也是嫩滑蒸雞的好拍檔。其實我也試過這兒的「籠仔蒜蓉海蝦飯」(另加$12),熱騰騰的蒸飯,充滿蒜蓉香,兩隻開邊中蝦,在大量蒜蓉調味下,更加好味。至於燉湯,「雲腿雞腳燉

至於燉湯,「雲腿雞腳燉花膠」($48)和「響螺豬骨花旗參湯」($38)我都試過,味道都不錯,花旗參味雖然稍不夠濃,仍然好喝。

2021-12-28 98 浏览
好耐冇同囡囡飲個茶食點心,今日繼續吃喝玩樂,去尖沙咀行完街,去飲個下午茶😋見樂意點心價錢幾抵,決定喺度開餐,不過人好多,都要等一陣先入座。呢度環境優雅🍀, 卡位坐得舒服,唔似一般嘅點心店。☕有好多茶款選擇,我哋揀咗明目菊花茶,好清香。再嚟一盅花膠燉湯, 飲完暖笠笠🔥因為好肚餓,所以叫咗個籠仔豉汁帶子飯, 蒸飯既帶子好滑,蒸飯撈埋豉汁同蒜蓉好香。🌟點心就有蛋散,牛肉球,棉花雞同鮮蝦腐皮卷, 食到舐舐脷😋😋叫咗咁多嘢食,先百零蚊咋😍😍超優惠。

呢度環境優雅🍀, 卡位坐得舒服,唔似一般嘅點心店。

☕有好多茶款選擇,我哋揀咗明目菊花茶,好清香。

再嚟一盅花膠燉湯, 飲完暖笠笠🔥

叫咗咁多嘢食,先百零蚊咋😍😍超優惠。

2021-12-28
2021-12-27 133 浏览
出左尖沙咀shopping,之後肚餓又想食點心,就去左樂意點心。坐底order左8樣野,有蠔皇叉燒包、珍寶帶子腸粉、沙律蝦春卷、川味拍蒜青瓜、柴魚花生豬骨粥、榴槤炸彈、潮州粉果及上湯鮮竹卷。叉燒包入面多叉燒而且蠔味濃。帶子腸粉好鮮甜,帶子又大隻。蝦春卷好香脆,沙律醬更帶出蝦嘅鮮味。青爪切粒配上辣味及蒜味超級開胃。柴魚花生粥真係好多料,而且粥底好綿,配埋豬骨夠肉鮮味。榴槤炸彈青綠色好搶眼,口感好似糯米滋咁但內裏包住榴槤果蓉,鐘意榴槤嘅朋友勿錯過。潮州粉果夠傳統、皮薄又餡多。鮮竹卷食點心必叫,因為配上湯食,味覺層次分明。茶今次要菊花,清甜又香口。

叉燒包入面多叉燒而且蠔味濃。

帶子腸粉好鮮甜,帶子又大隻。

蝦春卷好香脆,沙律醬更帶出蝦嘅鮮味。

青爪切粒配上辣味及蒜味超級開胃。

柴魚花生粥真係好多料,而且粥底好綿,配埋豬骨夠肉鮮味。

潮州粉果夠傳統、皮薄又餡多。

鮮竹卷食點心必叫,因為配上湯食,味覺層次分明。

茶今次要菊花,清甜又香口。
2021-12-25 93 浏览
其实我已经光顾了此店已有三次,这间点心店的点心确实不错,质量和水準都不错,店铺比较细小,而且坐位不算太多,比较窄小的,有四个卡位比较舒服,所以在中午放饭时间经常出现现大排长龙的情况。其实它的点心价格也不算便宜呀😅,但有个优惠时段:早上8-11及下午茶2-6有88折,还有个全日的一人套餐选一个炖汤配蒸饭$68,加点心$10一款(最多选2款)免一位茶费(但不能与优惠同时使用)。选了这个套餐有汤,有饭及点心,放下$88就可以吃完走人。我和朋友来三次光顾都是点这个套餐,非常超值!特别推荐:叉烧包,又热又好吃味、成水角,松脆香口热度多问、鱿鱼肉饼饭、风爪排骨饭,热度夠,肉嫩美味及椰子鸟🐔汤,鲜甜美味
其实我已经光顾了此店已有三次,这间点心店的点心确实不错
,质量和水準都不错
。我和朋友来三次光顾都是点这个套餐,非常超值
!特别推荐:叉烧包,又热又好吃味
、成水角,松脆香口热度多问

2021-12-22 71 浏览
樂意點心 (尖沙咀).好耐無食過點心,因為個人好懶都好少會飲到早茶😆呢啲鋪好好,幾時都可以飲茶食點心! 環境仲要好好👍🏻. ▪️ 絕配套餐 $68▪️.呢個套餐好抵食, $68可以揀個籠仔飯,湯以及小食。我地加$18要左個籠仔豉汁帶子飯,略嫌飯粒太濕唔夠乾身,但帶子嘅熟成程度非常好,偏生正合我口味😋有一大盅燉湯椰子燉烏雞,少少藥林味但唔會苦好好飲,加$10有白灼菜心配蠔油,再加$10有兩大粒鮮竹牛肉球,好食! ▪️奶皇流沙包▪️.真係金黃流沙,唔算過多鹹蛋黃!. ▪️越式米網炸兩腸▪️.呢個好好食,個人覺得必叫,滑溜嘅腸粉加上脆脆地嘅米網,炸兩都係外脆內軟,再加豉油正(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎). ▪️棗紅糕▪️.女士通常愛吃,我貪佢夠煙韌(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) .▪️藍莓布甸🫐▪️.好耐無食過呢啲加勁多花奶嘅布甸,藍莓味唔算重!.📌 樂意點心 (尖沙咀)尖沙咀漢口道19-21號地舖.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
樂意點心 (尖沙咀)

▪️ 絕配套餐 $68▪️

▪️奶皇流沙包▪️
真係金黃流沙,唔算過多鹹蛋黃!

▪️越式米網炸兩腸▪️

▪️棗紅糕▪️
女士通常愛吃,我貪佢夠煙韌(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)

▪️藍莓布甸🫐▪️
好耐無食過呢啲加勁多花奶嘅布甸,藍莓味唔算重!
📌 樂意點心 (尖沙咀)
尖沙咀漢口道19-21號地舖
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
2021-12-17 997 浏览
尖沙咀區繁華鬧市,仲時近聖誕節更加特別多人啦!買聖誕禮物行過樂道見到呢間點心店門口多人等位,鋪頭裝修簡約又舒服❤Yeah 有位喇入去睇下有咩點心食先😁啲點心唔貴喎🤩好抵食 原來係優惠時段仲有88折添呀❤怪唔之得咁多人啦👍👍珍寶帶子腸粉, Yeah 好lucky呀!呢個腸粉係今期新出嘅菜單嚟嘅😋真係每一粒都有原隻帶子,腸粉好滑yummy呀😁奶黃流沙包,啲奶皇流出嚟咁濟呀, 軟淋淋勁好味😋😋川味拍蒜青瓜❤酸酸辣辣地好開胃呀 👍👍虎皮釀尖椒 , 有三隻尖椒釀咗魚肉落去, 煎到好香脆尖椒辣辣地好惹味😋芝士脆蝦卷 , 一咬落去啲芝士流出泥加上有蝦喺裏面好鮮咪脆卜卜🤩柴魚花生豬骨粥, d粥好眠好足料好好味呀❤上海小籠包,三隻大大隻㗎 🤩睇下皮薄餡靚呀❤d肉好大嚿好多d皮薄, 一咬落去啲湯汁好多流出嚟架👍呢個“正”楊枝甘露,個樽好靚同埋飲落去真係好香芒果味囉,仲有啲果肉食好正🤩好耐冇飲過啦😋😋白桃烏龍茶記住要叫呀💯一飲落去嗰陣桃味好香👍越飲越濃越飲越好味😋睇下個壺同埋個茶杯幾精緻🤩

奶黃流沙包,啲奶皇流出嚟咁濟呀, 軟淋淋勁好味😋😋

川味拍蒜青瓜❤酸酸辣辣地好開胃呀 👍👍

柴魚花生豬骨粥, d粥好眠好足料好好味呀❤

• 奶黃流沙包
  • 上海小籠包
  • 楊枝甘露
  • 白桃烏龍茶
  • 虎皮釀尖椒
今日5點幾肚餓,想係尖沙咀搵d 下午茶食下,發現呢間係isquare 對出漢口道既點心鋪,好似係新開既,就入去試下,點知有驚喜😍😍😍👍🏼。我地兩個人叫左幾樣野。😍😍有炸兩腸,雞蛋散,蒜容海建飯,雞腳燉花膠,上湯鮮竹卷,咖喱魷魚。🥰🥰有驚喜嘅位置係,我哋兩人去食都只是每人$90左右,但叫了六樣嘢。😍😍味道上都唔錯,分量足夠。裝修都新淨,光線光猛。👍🏼👍🏼首先嚟到㗎呢係炸兩腸,配上豉油,炸兩夠脆,唔會林,食落去口感不錯。👍🏼雞蛋散配上麥芽糖,鬆軟脆口,食落口感不錯。蒜蓉海鮮飯,係用蒸籠上的,海鮮係帶子。配上醬油,連同薄荷葉一齊去蒸,食落去帶子同醬油嘅味道同飯融為一體。味道唔錯。🤪🤪雞腳燉花膠,一個湯,用料足,入邊有兩隻雞腳,有花膠,仲有其他藥材,煲出嚟的湯,味道足,沒有味精。好飲。最後嘅咖喱魷魚,上湯鮮竹卷都是很好食的,夠晒入味,最緊要係買單的時候感覺上非常抵每人$90 ,都食到六樣嘢。性價比高👍

味道上都唔錯,分量足夠。裝修都新淨,光線光猛。👍🏼👍🏼

雞蛋散配上麥芽糖,鬆軟脆口,食落口感不錯。

2021-12-07 86 浏览
尖沙咀食點心好地方,點心質素唔錯,有高質酒樓水準 🔸️人參灌湯餃 $36大大隻灌湯餃,好豐富餡料,湯底又正👍 🔹️鮮竹牛肉球 $15大粒牛肉球,可以加點喼汁,更突出牛肉球味道😋 🔸️奶黃流沙包 $16熱辣辣軟綿綿嘅流沙奶黃蓉,皮薄又有足料餡😋 🔹️越式米網炸兩腸 $30好特別嘅越南特色,入面有油條,而且腸粉厚薄適中 🔸️虎皮釀尖椒 $25鯪魚肉釀係新鮮椒入面,加上特別醬汁,非常好味道 🔹️雲腿雞腳燉花膠湯火喉十足又足料,仲有大塊花膠嘅靚湯👍 🔸️棗皇糕 $20足料紅棗糕,紅棗味濃整體點心質素高,而且價格合理,又唔駛好似酒樓多限制,朝早要等位,夜晚又無點心食,呢度彈性高又高質
尖沙咀食點心好地方,點心質素唔錯,有高質酒樓水準

🔸️人參灌湯餃 $36
大大隻灌湯餃,好豐富餡料,湯底又正👍

🔹️鮮竹牛肉球 $15
大粒牛肉球,可以加點喼汁,更突出牛肉球味道😋

🔸️奶黃流沙包 $16
熱辣辣軟綿綿嘅流沙奶黃蓉,皮薄又有足料餡😋

🔹️越式米網炸兩腸 $30
好特別嘅越南特色,入面有油條,而且腸粉厚薄適中

🔸️虎皮釀尖椒 $25
鯪魚肉釀係新鮮椒入面,加上特別醬汁,非常好味道

🔹️雲腿雞腳燉花膠湯
火喉十足又足料,仲有大塊花膠嘅靚湯👍

🔸️棗皇糕 $20
足料紅棗糕,紅棗味濃

2021-11-21 116 浏览
最近經過這店發覺好多人等位,今日出開尖沙咀,正午十二點,決定試吓睇吓有冇位,好好彩剛好有位,地方比較細,二人枱也比較細,茶位$5位,算平,有菊花茶叫,算特別,叫咗雲腿雞腳燉花膠湯$48、奶皇流沙包$16、珍寶帶子腸$42、點心拼盆$42、人參灌湯餃$36、蟹柳棉花雞$28,不用加一,味道方面,流沙包真係好流,熱辣辣,好味,人參灌湯餃唔覺有參味,個湯比較淡而且少,腸粉D皮比較厚,棉花雞啲雞幾滑,整體而言ok,下次會試吓佢個蒸飯同楊枝甘露.