2023-08-23 111 浏览
💰248(堂食)地點方便,環境設計新穎,坐得又舒服,重點係價錢超級抵食嘅點心店一定要介紹比大家!!!🤩絕配套餐 $68鹹蛋肉餅蒸紅花蟹飯 (+$50)肉餅+蟹係一個好奢侈亦都係好新奇既配搭😳隻蟹絕對唔係敷衍食客!算大隻而且好多肉😳仲要蟹肉係有蟹味,同埋唔係霉嘅蟹肉!🥹好正好滿足!絕對值得加$50試😍雲腿雞腳燉花膠(餐)(+$10)用料好多,有一舊大花膠,個湯飲落去好順好舒服😋亦都唔會飲完之後喉嚨好乾,新鮮冇落味精燉出嚟,必試!椰汁桂花糕/3件 $20淡淡既椰汁同桂花既味道,唔會太甜,連👦🏻平時唔食桂花糕既人都食左半碟🤫鵪鶉蛋燒賣/3件 $22係傳統嘅舊式點心🥹而家好少茶樓有~蝦好大舊同鮮甜,正樂意水果茶(凍)$23好多水果,味道香濃~虎皮釀尖椒/3件 $25必試推介🥰係街頭小食嘅味道👅麥味雞蛋散/3件 $20好大份,超脆而且唔油🥰好想再試

💰248(堂食)

絕配套餐 $68

鹹蛋肉餅蒸紅花蟹飯 (+$50)

雲腿雞腳燉花膠(餐)(+$10)

椰汁桂花糕/3件 $20

鵪鶉蛋燒賣/3件 $22
係傳統嘅舊式點心🥹而家好少茶樓有~蝦好大舊同鮮甜,正

樂意水果茶(凍)$23
好多水果,味道香濃~

虎皮釀尖椒/3件 $25
必試推介🥰係街頭小食嘅味道👅

麥味雞蛋散/3件 $20
好大份,超脆而且唔油🥰好想再試
2023-08-23 115 浏览
今日去咗尖沙咀呢間點心店,好多人排隊,果然多人係有原因😍餐廳環境坐位都幾舒服,唔使去酒樓同人迫位都食到點心💜滿足滿足花甲粉絲湯超級足料,細細盅但有差唔多十粒花甲!所以個湯好鮮甜!籠仔蒜蓉龍蝦帶子飯成籠荷葉蒸飯上枱,熱辣辣好新鮮,龍蝦大大隻好多蝦膏,好多蒜蓉舖飯面,啲飯質都好好三色小籠包熱辣辣,好多湯汁,個皮唔厚,大大個豬肉涵料!雖然好忙,但服務員態度都好好,所有食物都好味,非常滿足,下次一定再黎試其他野
今日去咗尖沙咀呢間點心店,好多人排隊,果然多人係有原因😍

花甲粉絲湯
超級足料,細細盅但有差唔多十粒花甲!所以個湯好鮮甜!

籠仔蒜蓉龍蝦帶子飯

三色小籠包
熱辣辣,好多湯汁,個皮唔厚,大大個豬肉涵料!

2023-08-17 99 浏览
之前朋友跟我說這間樂意點心很不錯,這天去尖沙咀行街街,順道喝屋企人吃點心下午茶🥳平日早茶8-11A和下午茶時段3-6P單點還有88折優惠🥳全日仲免服務費。入面裝潢優雅好舒服。點心選擇豐富,全手工製作👍🏼即叫即蒸。其中最有特色又抵食有招牌籠仔蒸飯絕配套餐,看到幾乎每枱都有點喔。🔶絕配套餐 每天中午十二時後供應,套餐包括招牌籠仔蒸飯+燉湯/湯餃,最平$68就有了。我們選了籠仔蒜蓉龍蝦配帶子飯(+$50),份量好足!有半隻龍蝦+數隻帶子,入口蒜香滿滿。燉湯點了鮮花甲粉絲湯(+$10),花甲料多,鮮香味美💗吃這個套餐還可以(+$10)追加指定點心。🔶帶子菜苗餃 $261客2件。造型別緻,以翠綠色餃子皮包著,上面有原隻帶子,十分鮮美,口感豐富。🔶豉椒蒸排骨$25排骨滑腍味鮮,底下的茄子索滿醬汁,很惹味。🔶百醬蒸鳳爪 $22鳳爪入味軟腍,滿有醬油甜咸香。🔶牛肝菌燒賣$171客2件。經典燒賣加入了牛肝菌,滲著濃郁菇香,有風味。🔶樂意水果茶$23以烏龍茶作基調,入面加了許多水果粒浸泡,多了一份清新果香。🔶玫瑰荔枝茶-茶芥$5/位茶香滲著一陣清雅的玫瑰香,不錯。

🔶絕配套餐

🔶帶子菜苗餃 $26

🔶豉椒蒸排骨$25
排骨滑腍味鮮,底下的茄子索滿醬汁,很惹味。

🔶百醬蒸鳳爪 $22
鳳爪入味軟腍,滿有醬油甜咸香。

🔶牛肝菌燒賣$17
1客2件。經典燒賣加入了牛肝菌,滲著濃郁菇香,有風味。

🔶樂意水果茶$23
以烏龍茶作基調,入面加了許多水果粒浸泡,多了一份清新果香。

🔶玫瑰荔枝茶-茶芥$5/位
茶香滲著一陣清雅的玫瑰香,不錯。

2023-08-16 77 浏览
今日行經尖沙咀漢口道,見到有間點心餐廳,同一般酒樓唔同,感覺新穎。店舖需小,但食品選擇多,座位舒適,冷氣充足。😊😊🦀🥚🍚花雕蛋白蒸紅花蟹飯(原隻)~ 花蟹多肉多膏,仲有花雕酒蒸蛋白底,撈白飯一流😝🥣鮮花甲粉絲湯~ 花甲鮮甜,粉絲湯底味道唔錯。🐓蟹柳棉花雞~ 雞肉、魚肚好入味🍘雷沙煎堆仔/3件~ 外脆內軟,煙煙韌韌🦐蘆筍蝦餃/2件~大隻,新鮮餡多🥭楊枝甘露(凍)~ 凍冰冰,解暑之選😆😆👍🏻👍🏻價錢唔貴,好抵食!仲有玫瑰花茶

🦀🥚🍚花雕蛋白蒸紅花蟹飯(原隻)
~ 花蟹多肉多膏,仲有花雕酒蒸蛋白底,撈白飯一流😝

🥣鮮花甲粉絲湯
~ 花甲鮮甜,粉絲湯底味道唔錯。

🐓蟹柳棉花雞
~ 雞肉、魚肚好入味

🍘雷沙煎堆仔/3件
~ 外脆內軟,煙煙韌韌

🦐蘆筍蝦餃/2件
~大隻,新鮮餡多

🥭楊枝甘露(凍)
~ 凍冰冰,解暑之選😆😆

👍🏻👍🏻價錢唔貴,好抵食!

仲有玫瑰花茶

2023-08-15
下午茶
2023-08-16 98 浏览
📍 樂意點心(尖沙咀)平時經過見到好多人排隊,好好奇😯入面啲食飯真係有甘 吸引嗎?今日收工經過,就去朝聖一下😚🔸 絕配套餐/$68位籠仔蒜蓉海蝦飯4隻大海蝦,肉質豐富,一拆就離殼,非常新鮮💕新鮮嘅荷葉做底,白飯都吸哂海蝦同荷葉既精華😊🔸鮮花甲粉絲湯數不清的花甲,湯底好鮮甜,充滿着花甲和芫荽的味道!🔸鮑汁花膠鵝掌濃郁嘅鮑汁,每啖都充斥着豐富既骨膠原,兩大隻花膠,好爽口,好滿足😌 鵝掌大大隻,正👍🔸鵪鶉蛋燒賣混入豬肉及蝦肉製成餡料,使味道更香更鮮,而蛋香微微滲入肉質膠爽鮮嫩的燒賣肉心,更顯其香濃味道,好驚喜又特別🥰🔸楊枝甘露(凍)夏天必喝的,高水準表現有驚艷到,底層撲滿新鮮的芒果果肉,加入西米露,芒果味非常的香甜重點是完全不甜膩,果香十足口感綿密層次非常豐富,就像是在吃甜點👍🔸紅菜頭蘿蔔絲酥餅裏面的蘿蔔很多也很有咬口,味道很甜而且外層鬆脆,只是有點油膩,整體是不錯的。
📍 樂意點心(尖沙咀)

🔸 絕配套餐/$68位
籠仔蒜蓉海蝦飯

🔸鮮花甲粉絲湯
數不清的花甲,湯底好鮮甜,充滿着花甲和芫荽的味道!
🔸鮑汁花膠鵝掌

🔸鵪鶉蛋燒賣
🔸楊枝甘露(凍)
🔸紅菜頭蘿蔔絲酥餅

2023-08-15 64 浏览
周不時都經過尖沙咀呢間點心店,無時無刻都超多人等位,裡面更加長期滿座。呢到地方不大,但已經有卡位跟方枱,裝修新潮,音樂輕快令人舒服,冷氣都超足夠,現在炎炎夏日好適合,另外店員都好親切。呢到免收服務費,每個人茶錢收$8。點心當然要點經典百醬蒸鳳爪,同帶子菜苗餃。鳳爪腍滑鬆軟超好味,下面更加有茄子好特別!另外個越式米網炸兩腸都比外面食過嘅更加好食,因為裡面有埋蝦,比平常外面的更加名貴,有更豐富嘅口感同味道。最後叫埋個絕配套餐,當中有籠仔豉汁帶子飯同鮮花甲粉絲湯。首先籠仔飯必定好食,好多蒜,加埋帶子鮮味,超級好食。另外個湯好足料,好多好新鮮嘅花甲,個湯清得來都有海鮮鮮味。至於甜品就要左個腰果露湯圓,湯圓超大粒,腰果露又濃又滑,正!

2023-08-14 57 浏览
今日約朋友左尖沙咀呢間樂意點心🥟打卡,去到門口果然好多人排隊😳但一場黎到點都要食到佢籠仔蒜蓉海蝦飯😤好彩好快就有位啦❤️響尖沙咀呢個租金咁貴嘅地方,蒸飯套餐都係$68左右,真係好抵食,本身以為呢個價錢嚟到應該好細碟,點知份量都幾足👍籠仔蒜蓉大蝦配帶子飯(另外加$50)呢個飯超級夠哂大份,隻蝦有我手掌✋🏻咁大好足料,鮮蝦囗感好彈牙好爽,唔似雪藏蝦🦐再加上好多既蒜蓉芫茜,啲汁撈飯好惹味荷葉陳皮粉絲蒸鮑魚四隻鮑魚足料大粒,有淡淡陳皮既香味,配埋果茶有一種清爽既感覺花甲粉絲湯多隻花甲鮮甜無沙,其它配料有榨菜、芹菜、粉絲整盅好足料香煎蘿蔔糕呢個係我最有驚喜,估唔到平平無奇蘿蔔糕就咁煎都咁好味,外脆內軟,香口得黎又有蘿蔔嘅清甜店家除咗中式茶外,亦有果茶選擇荔枝玫瑰、白桃烏龍茶$5/位,好香嘅果茶味,直頭係升級享受

籠仔蒜蓉大蝦配帶子飯(另外加$50)

荷葉陳皮粉絲蒸鮑魚

花甲粉絲湯
多隻花甲鮮甜無沙,其它配料有榨菜、芹菜、粉絲整盅好足料

香煎蘿蔔糕

2023-08-10 73 浏览
今日去咗樂意點心食lunch,試咗佢哋嘅好多特別嘅點心,埋單都唔係好貴,好抵食!1. 龍蝦餃: 龍蝦餃係我喺樂意點心嘅首選。餃子皮薄而有彈性,裡面嘅龍蝦肉好香,外型都好有心思,係橙色好靚嘅餃子~2. 花鵰蛋白蒸紅花蟹:估唔到呢到有蟹食,仲要咁好食!花鵰蛋白同紅花蟹結合得恰到好處。花鵰蛋白嘅質感滑嫩,紅花蟹嘅鮮甜,再加酒香,蒸煮過程令味道更加濃郁。3. 雲腿雞腳燉花膠湯: 呢個湯真好濃好甜,花膠有一大塊,食落去好滑,而且一叫有一大忠,好足料。4. 懷舊馬拉糕:呢到嘅馬拉糕質地鬆軟,同出面嘅比黑糖嘅香味更突出,我一個人差唔多食晒成個。5. 鮮竹牛肉球: 呢到嘅牛肉球大大件,顏色同出面嘅唔同,見到啲汁醃晒落夠牛肉到,好夠味好香。6. 三色小籠包(川辣、松露、原味): 呢個三色小籠包好特別,有三種顏色,見到都想食!川辣嘅小籠包帶有辣味爽口,啱晒鍾意食辣嘅我,松露嘅小籠包散發出淡淡嘅香氣,皮薄又有湯汁!7. 越式米網炸兩腸粉: 呢個菜式係一個驚喜。炸兩腸粉包裹喺越式米網度,再加出面嘅腸粉,外脆內軟,口感豐富。腸粉本身鮮嫩滑溜,搭配炸得香脆嘅米網,帶出咗獨特嘅感覺。食咗咁多野樣樣都唔

1. 龍蝦餃:

2. 花鵰蛋白蒸紅花蟹:

3. 雲腿雞腳燉花膠湯:

4. 懷舊馬拉糕:
5. 鮮竹牛肉球:

6. 三色小籠包(川辣、松露、原味):

7. 越式米網炸兩腸粉:

食咗咁多野樣樣都唔錯,食到捧住個肚走,埋單發現好抵食,會再嚟!
2023-08-08 93 浏览
到尖沙咀搵食,記得友人提過這間餐廳的點心不俗。餐廳的地方不算太大,裝修尚算清幽雅致。甫坐下,店員上前詢問我們要什麼茶,有菊花、水仙和各式各樣的茶葉。我們點了水仙,正宗水滾茶靚。我們點了幾款點心和一客套餐。套餐有蘿蔔糕、椰子燉烏雞湯、鮮竹牛肉球和重點:花雕蛋白蒸紅花蟹飯。椰子燉烏雞湯用料十足,內有烏雞、杞子、椰子和瘦肉,味道清甜可口,非常滋補。蘿蔔糕煎得香脆,牛肉球非常有份量,口感十足。之後重點上枱了,店員送上花雕蛋白蒸紅花蟹飯,蛋蒸得很滑,配上一隻很大的花蟹,花雕味濃郁,用來送飯真是絕配。餐廳還很細心地配上手套、剪刀、濕紙巾和食蟹用的匙羹供我們拆蟹,服務非常周到。隨後奉上的點心有滑滑的腸粉和香脆的鮮蝦腐皮卷。全部都很好吃,味道亦恰到好處。我們看見隔籬枱有一碟很大的蛋散,友人又急不及待想試吓。當那碟蛋散呈上來時,嘩!真是不得了!比我們的手掌還要大,實在吃不下了!總括這一餐,有意外驚喜。每一件食物都非常美味可口,份量亦大!十分滿足。
到尖沙咀搵食,記得友人提過這間餐廳的點心不俗。
我們點了幾款點心和一客套餐。

2023-08-06 87 浏览
Foodie嘅生活真係好忙碌,上個禮拜試咗呢間好多人排隊嘅點心店🤣🤣當然叫咗佢哋最出名嘅籠仔蒜蓉海蝦飯~蒜蓉同蝦嘅精華撈飯一流🤤套餐加$10仲有超鮮甜嘅花甲粉絲湯~👍🏻👍🏻💸💸絕配套餐 $68籠仔蒜蓉海蝦飯(餐)$15鮮花甲粉絲湯(餐)$10咖哩魷魚 $26牛肝菌燒齋/2件 $17三色小龍包/3件 $32紅菜頭蘿蔔絲酥餅/3件 $30腰果露湯圓(熱)$26📍樂意點心 地址: 尖沙咀漢口道19-21號地舖

💸💸

📍樂意點心
地址: 尖沙咀漢口道19-21號地舖
2023-08-01
  • 籠仔蒜蓉海蝦飯
3點幾經過尖沙咀,偶然發現這間新派點心店外聚有長長人龍,不只有附近返工的上班族,還有來自五湖四海遊客,就決定同朋友仔在這裏食頓遲來的午餐~餐廳樓底高,牆壁鋪上大理石紋磚,地下就是仿傳統水磨石磚,新舊交融,氣氛舒適高檔🍴全日免加一,加上指定時段88折,是區內難得的抵食點心店👍——————————🔹絕配套餐 $68(份)套餐包一款招牌籠仔蒸飯及滋潤燉湯,另可追加$10款指定點心/小吃,最多選擇兩款。🦀️花雕蛋白蒸紅花蟹(配白飯)+$40花雕蛋白蒸紅花蟹,單看賣相已非常引起食慾。火候做得剛好,花雕蛋白香滑鮮美,入口即溶;紅花蟹非常新鮮,肉質飽滿爽甜。將蟹肉拆下,白飯拌入花雕蛋白、洋蔥、香蔥及甜醬油,一口吃下,果然是人間美味❤️🥣鮮花甲粉絲湯 +$10看起來小小一盅,但卻真材實料。花甲約有10隻,隻隻鮮甜沒沙,處理得相當乾淨,湯頭鮮甜帶芹菜的清香。🔸三色小籠包 $32三色小籠包各有不同口味:綠色是原味、橙色是川味,而黑色就是黑松露口味,內餡飽滿充滿肉汁,相當滿足!🔹沙律蝦春卷 $28即叫即製,上菜時仍是熱辣辣冒煙🔥外脆內軟,內餡清甜不膩,可食到爽彈的蝦肉。🔸椰汁桂花糕 $20椰汁桂花糕清香滑溜,為
——————————
🔹絕配套餐 $68(份)

🦀️花雕蛋白蒸紅花蟹(配白飯)+$40

🔹沙律蝦春卷 $28
沙律蝦春卷

🔸椰汁桂花糕 $20
椰汁桂花糕
椰汁桂花糕清香滑溜,為這餐畫上完美的句號。
花雕蛋白蒸紅花蟹
鮮花甲粉絲湯
沙律蝦春卷
椰汁桂花糕
2023-08-05 36 浏览
前幾日突然想食中式點心,就去咗飲茶。呢間餐廳裝修好有氣派,有好多玻璃同金屬元素,牆上的藝術壁畫都十分有特式,整體感覺好優雅現代風,坐得好舒服😎🥢超抵套餐:花雕蛋白蒸紅花蟹飯+雲腿雞腳蒸花膠係原隻紅花蟹!又大又多肉,超有誠意🤤廚師本身已經幫我地開咗個蟹殻,仲會提供一整套拆蟹工具,唔使驚整到好哩啡。蟹肉好鮮甜😳蟹下面就係蒸蛋白。個汁有好重蟹嘅鮮味,撈飯食真係一絕🥵花膠湯足料又補身,有花膠、雞腳、蘿蔔、杞子、紅棗等,飲完個胃真係暖一暖💗🥢越式米網炸兩腸口感豐富多層次😳外面係薄而滑溜嘅腸粉,內裡係經過油炸嘅米網,每啖都食到脆脆嘅口感😍 入面有蝦米🦐海鮮風味🆙🥢虎皮釀尖椒魚肉好飽滿唔係瘦柴柴的,而且煎得好香。尖椒就好新鮮爽口,微辣夠惹味🙌🥢豉椒蒸排骨排骨好林,豉椒味已經融入完全喺排骨入面,仲會配幾舊茄子🍆🥢水果茶水果茶嚟講偏甜,啱我口味🤤有好多種水果,橙、菠蘿、荔枝、梨、蘋果、仲有話梅,好清新解喝😚🥢普洱茶,有獨特嘅陳香

🥢超抵套餐:花雕蛋白蒸紅花蟹飯+雲腿雞腳蒸花膠

🥢越式米網炸兩腸

🥢虎皮釀尖椒

🥢豉椒蒸排骨
排骨好林,豉椒味已經融入完全喺排骨入面,仲會配幾舊茄子🍆

🥢水果茶

🥢普洱茶,有獨特嘅陳香
  • 水果茶
  • 花雕蛋白蒸紅花蟹飯
  • 雲腿雞腳蒸花膠
  • 虎皮釀尖椒
  • 豉椒蒸排骨
2023-08-03 36 浏览
出名嘅樂意點心,每次去都係滿座。我哋今次點咗「絕配套餐」,價錢實惠,$68就有豐富嘅選擇:有籠仔土魷肉餅飯同加$10嘅鮮花甲粉絲湯,呢兩款都好食,特別係土魷肉餅飯,肉餅鬆軟,而且用荷葉蒸啲飯好有香味,配襯得好好。另外,蠔皇鮮竹卷價錢$25,三件一份。鮮竹軟滑,蠔皇醬香濃,每一啖都係香口。帶子菜苗餃兩件$26,帶子新鮮,菜苗爽脆,味道清新,完全無菜腥味。荷葉陳皮粉絲蒸鮑魚$68四隻,鮑魚都幾嫩滑,陳皮有香味,粉絲吸收咗荷葉同鮑魚嘅美味,每一口都好香。飲品方面,我哋點咗樂意水果茶$23,呢杯茶香甜並無過分甜,有清新嘅水果味道,仲有一粒粒嘅水果可以比你食下。總括嚟講,雖然要排隊,但真係好抵食同好食!

總括嚟講,雖然要排隊,但真係好抵食同好食!
2023-08-02 41 浏览
餐廳位於尖沙咀近漢口道漢宜大廈地下,近尖沙咀地鐵站,行過2步就到,好容易搵到,啱晒鍾意飲茶食點心既人😋下午茶餐價錢合理,比酒樓平,有88折。地方環境優美,冷氣充足,唔使等好耐已經有位👍呢度嘅茶芥只係收$5,平時酒樓都起碼$10。另外叉燒包、流沙包、合桃包$16已經有兩件,酒樓都食唔到呢個價錢😍第一次同朋友一齊食,好有驚喜👏🏻👏🏻🌟推介1👉🏻雲腿雞腳燉花膠湯🥣冇諗過花膠有手掌咁大,啲料好足👍入邊仲有蟲草花、雞腳、螺頭、豬骨,味道好清,沒有味精😊🌟超級推介飲品👉🏻樂意水果茶,凍飲雖然一粒冰都冇㗎,但係非常夠凍,夏天入口一流,飲嘅時候飲到水果同埋茶味分明,水果包括熱情果、橙、蘋果、番石榴、龍眼及熱情果,水果茶只係$23一大杯,好抵飲🍹真係超級推介🌟🌟鮮蝦腐皮卷亦都做得好出色,炸得好薄好脆、熱辣辣配上喼汁簡直一流👍腐皮卷裏面蝦肉好大粒,啖啖肉、好Juice,配上蘿蔔絲同埋芹菜做配料,口感一流😋🌟鍾意蒜蓉味嘅朋友,不得不叫籠仔是豉椒汁帶子飯,面頭有六粒好大嘅帶子,啖啖肉,唔落豉油都覺得夠味,因為飯面配以紫洋蔥芫荽,及以荷葉蒸飯,完全帶出飯嘅鮮甜。#尖沙咀點心#下午茶之選#冰凍水果茶一流#絕配套餐

第一次同朋友一齊食,好有驚喜👏🏻👏🏻
🌟推介1👉🏻雲腿雞腳燉花膠湯🥣

#蒸飯、燉湯
#抵食
  • 雲腿雞腳燉花膠
2023-07-28 51 浏览
#fatxtsimshatsui‼️ 超 水 準 點 心 ‼️•→三 色 小 龍 包 (原味 // 川辣 // 松露)⭐️⭐️⭐️⭐️→珍 寶 帶 子 腸 粉 ⭐️⭐️⭐️→龍 蝦 餃⭐️⭐️⭐️→麥 味 雞 蛋 散⭐️⭐️→鮮 竹 牛 肉 球 ⭐️⭐️→ 花 鵰 蛋 白 蒸 紅 花 蟹 配 白 飯⭐️⭐️→ 雲 腿 雞 腳 燉 花 膠→ 安 蝦 咸 水 角→ 雷 沙 煎 堆 仔| 超級推介 小 龍 包 的 「 松露 」味,肉入面有好重松露香Σ(◉౪◉ )平時唔鍾意食腸粉嘅我都愛上 「 珍 寶 帶 子 腸 粉 」,腸粉超滑,同帶子好夾,可以直接滑入喉嚨!「 麥 味 雞 蛋 散 」分量好大,唔會話好飽肚,有少少入口即溶!另外一定要讚一讚 「 花 鵰 蛋 白 蒸 紅 花 蟹 配 白 飯 」,啲蛋非常滑~ |·樂意點心 (尖沙咀)尖沙咀漢口道19-21號地舖
#fatxtsimshatsui

→ 花 鵰 蛋 白 蒸 紅 花 蟹 配 白 飯⭐️⭐️
→ 雲 腿 雞 腳 燉 花 膠
→ 安 蝦 咸 水 角
→ 雷 沙 煎 堆 仔

樂意點心 (尖沙咀)
尖沙咀漢口道19-21號地舖