2019-06-06
覺得呢間鋪頭唔錯,所以推介下比大家先其實呢度只係我order嘅一部分,因為太多野食,實在等唔切影就已經開食。原本仲有一個羊架,不過因為未上所以影住先。野食豐富多樣啊,又有我鐘意嘅刺身,壽司,羊架,天婦羅...又有我鐘意嘅炸雞翅等等重點推介鰻魚,好好味,又滑又超香而且不肥膩,驚食唔曬,所以我每次都同朋友叫兩塊。以至於最後又要叫多幾次。呢個刺身都係我的愛之一,蟹腳好鮮甜,刺身冇咩雪味,肉質鮮美。螺肉好爽脆,有嚼勁,有小小微苦的味道,反而這個我會建議加d醬油,因為會中合翻距嘅苦味。北極貝厚實很多,好鮮甜。距因為好大塊,所以好好嚼勁,口感好好。我的最愛最愛,海膽手卷,好得意,超級迷你,睇到之後我覺得可以帶埋小朋友去食,我就一口Ko距,不過要加wasabi同醬油味道會更香,特別係海膽的味道會慢慢散出來,超級鐘意海膽,重點推介鐘意食炸野嘅我,緊係少不了炸雞翅啦,外脆里嫩,超級香!最重要嘅係因為距係即炸嘅,所以入邊會好熱,但你咬開陣皮,入邊d肉香味就會散出來啦,超級香!百吃不厭。花膠湯,養生必備,有木耳啦,白菜啦,花膠啦,仲有支豆,鐘意食蔬菜的我,最鐘意佢嘅白菜,收左好濃郁嘅湯嘅香味,所

花膠湯,養生必備,有木耳啦,白菜啦,花膠啦,仲有支豆,鐘意食蔬菜的我,最鐘意佢嘅白菜,收左好濃郁嘅湯嘅香味,所以全部食曬佢,不過就我覺得鹹左少少,但總體來講,係唔錯既。
可能我太耐冇食放題,以為係大陸先有呢種服務,估唔到而家可以直接上網落單,一目了然,分類清晰,而且直接知道自己order 左幾多,咁就唔會因為自己不知道order幾多而浪費食物啦。

炒花甲,我原本以為好細一份,原來都幾大份,兩個人的分量,好鮮美,汁做的好好,所以d肉一定要整多d汁一齊食,超級鮮美而且甜。真心覺得讚!
鐘意食炸野嘅我都少不了叫炸天婦羅啦,佢地係即炸嘅,所以需要耐心等等,都好快嘅上菜速度。我分別order左蟹柳,蝦同南瓜,我最鐘意嘅係南瓜,因為南瓜好甜,好香,蝦同蟹柳就炸的香口鬆脆,可能因為南瓜炸得來外脆里軟,所以我最愛!

呢到仲有movenpick 同haagen-Dazs 雪糕送,我就叫左movenpick 嘅士多啤梨。