2004-11-27 81 浏览
有人買左鑵杏仁餅, 見佢大大塊wo~唔似鉅記果d 的的式式~一咬之下, 嘩! 又係好食過鉅記ga! ^^~佢好有咬口, 哩隻係冇粒粒杏仁的,我比較鍾意食哩隻!
有人買左鑵杏仁餅, 見佢大大塊wo~
唔似鉅記果d 的的式式~
一咬之下, 嘩! 又係好食過鉅記ga! ^^~
佢好有咬口, 哩隻係冇粒粒杏仁的,
我比較鍾意食哩隻!
2004-11-20 102 浏览
因為之前買二送一, 屋企買左三罐,佢既雞蛋卷, 美味依然, 我鐘意食哩隻有口感既, 多過鉅記果隻好鬆化既, 好有蛋味又唔太甜, 正!
因為之前買二送一, 屋企買左三罐,
2004-07-12 71 浏览
我覺得有奇華咁肥膩呀~裡面重香軟d tim呀! 好食~
我覺得有奇華咁肥膩呀~
裡面重香軟d tim呀!
好食~
2004-07-08 77 浏览
有人嫁女大派榮華禮餅,我同家人都有份^^雞蛋糕- 原來同出面賣$5一個既係唔同, 比人送禮的肥膩好多呀, 切開重勁黃的, 而且用左好多油, 食完成手油ga, 冇誇張的~ 又冇出面現成買既咁香雞蛋味wo~皮蛋酥- 個酥好正, 用既皮蛋quality都唔錯, 奇華係夾薑絲的, 而哩度就夾瓜子, 各有各好啦紅綾蓮蓉酥- 好香好滑, 個酥又冇大同既做到死實實, 食到牙都崩~我好鍾意食紅綾, 而且又冇月餅咁唔健康, 我知哩兩樣野食唔應該相提並論, 但對我黎講因為都係貪佢有蓮蓉先鍾意食, 所以有得choose之下,我都會食紅綾啦~^^
有人嫁女大派榮華禮餅,
我同家人都有份^^