2024-06-24
😎😎😎😎😎拖羅任食😎😎😎😎😎心血來潮想食放題,經過旺角有人派傳單就去食,夜晚8點半後入座包晒所有野 $295一個人可以食2個鐘😋✨餐廳環境入面好大,分左唔同zone,有卡位有bar 枱,我地2人就坐細枱,唔可以一次過叫勁多野食,不過上菜速度都好快,所以唔擔心食唔飽🤣✨食物方面出面自助吧都好多選擇,各式炸物(炸鮮奶,餃子,雞軟骨),熱食(咖哩牛腩,麻辣豬腸),前菜小食,連點心都有得食😂好多選擇✨刺身都好齊,又新鮮👍三文魚,北寄貝,甜蝦等十幾款選擇,每款試下都有三分飽😂壽司種類都唔少,我地就食咗火灸壽司為主,味道同出面壽司舖食嘅差唔多咁高質,即刻叫多幾件食返夠為止。炸物,串燒,熱食等都好多選擇,燒牛舌,翠肉瓜,菠蘿,一口牛等,款款都有返咁上下水準👍最重要係有燒乳鴿任食,全部都好新鮮,黎到又入味多汁,外皮又夠香脆,必點之選😋👍👍✨最驚喜係有榴槤食😍係新鮮既凍榴連😍鍾意熱食同炸物就可以揀榴槤炸彈😋兩款都十分香甜好食✨甜品有哈根達斯任食,自助區隔離就係甜品區,布丁,蛋糕,雪糕雪條等,仲有雪糕機添,正😋極尚大瀛喜日本料理 (旺角)旺角彌敦道655號5樓
😎😎😎😎😎拖羅任食😎😎😎😎😎
✨餐廳環境
✨食物方面
✨刺身都好齊,又新鮮👍
三文魚,北寄貝,甜蝦等十幾款選擇,每款試下都有三分飽😂
極尚大瀛喜日本料理 (旺角)
旺角彌敦道655號5樓