2019-08-25
日本🇯🇵放題點可以5試-極尚大贏喜首先真係上菜速度快👍🏻野食種類多刺身任食❤️❤️❤️對我地中意試5同野食既小仙女😆點可以錯過?即刻開始講1.刺身2.蟹粥3.咸蛋雞軟骨4.酒煮青口5.燒波羅6.榴槤炸彈(一定要食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)7.燒牛舌8.冬陰功(新野食😂好5符合日本🇯🇵野食)不能盡錄😂總括味道好吃😋😋😋睇相😌再介紹出面仲有湯飲,熟食同樣有十幾款,冷盤沙律🥗出面自取🙌🏻飲品除左汽水,仲有酒精類飲品,選擇好多🤘🏻再加埋有雪糕🍦食😆😆😆好豐富不過有時會有漏單情況,可以重點🤘🏻但試過突然最後先尼🤦🏼♀️甘搞到好失預算😂但要book位,walk in 未必入到去,好爆場🤪🤪🤪人均$258+1放題首選No.1————————————————滿分5🔆🏝環境🔆🔆 🔆 🔆🛋服務🔆🔆🔆🔆💲價錢🔆🔆🔆 🔆🔆😋食物質素🔆🔆🔆 🔆💥翻兜指數🔆 🔆 🔆 🔆🔆————————————————📍餐廳名稱:極尚大贏喜📍地址:元朗yoho mall#極尚大贏喜 #food #foodies #美食日記 #美食分享 #放題
首先真係上菜速度快👍🏻野食種類多
即刻開始講
1.刺身
2.蟹粥
3.咸蛋雞軟骨
4.酒煮青口
5.燒波羅
6.榴槤炸彈(一定要食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️)
7.燒牛舌
8.冬陰功(新野食😂好5符合日本🇯🇵野食)
不能盡錄😂總括味道好吃😋😋😋睇相😌
再加埋有雪糕🍦食😆😆😆好豐富
但要book位,walk in 未必入到去,好爆場🤪🤪🤪
人均$258+1
放題首選No.1