2023-11-14
旺角深夜其實都多選擇 ! 但想坐得舒舒服 又想多種野食選擇,真係首選揀放題同朋友行完朗豪坊,想搵d夜場放題食下,朋友介紹去雅蘭<極尚大喜屋>試下,仲可以行埋樓下間運動用品店上到去可能係"第2輪",所以都無咩人等位,一去到就已經入得去。仲有四人檯安排到比我地2個人坐,太肚餓既關係,一坐低就掃qr code嗌野食,刺身,炸物,壽司一定走唔甩。我比較鍾意佢外面有個開放式既食物放題區,有蝦同青口食!真係keep住refill,呢樣我係欣賞的。加上鋪面既職員禮貌好好,有次我自己拎漏左飲品,佢都會好好咁提我,見我無手拎,仲主動幫我😘食物款式確實好多:最想介紹既係,🔅鵝肝多士多士超脆卜卜,面頭既醬汁配鵝肝真係啖啖肉,想講一D都無偷工減料🔅特色玉子蛋玉子蛋雖然好普通,但中間有層夾芯沙律醬,配面頭既彩色粒粒,口感好特別! 試完勁想帶埋囡囡過來食,佢一定勁鍾意!🔅椰汁燉蛋白燕窩一個份量唔太多,好滑夠熱👍最緊要係食完都仲可以食到其他甜品🔅魚子帶子壽司帶子刺身fans😊 好大粒同新鮮,配魚子係面,味道口感都👌🔅蒜香扇貝蒜蓉係炒過的,加埋粉絲同扇貝😋😋不得了
食物款式確實好多:
最想介紹既係,
🔅鵝肝多士
🔅特色玉子蛋
玉子蛋雖然好普通,但中間有層夾芯沙律醬,
🔅椰汁燉蛋白燕窩
一個份量唔太多,好滑夠熱👍最緊要係食完都仲可以食到其他甜品
🔅魚子帶子壽司
帶子刺身fans😊 好大粒同新鮮,配魚子係面,味道口感都👌
🔅蒜香扇貝
蒜蓉係炒過的,加埋粉絲同扇貝😋😋不得了