2010-05-14 15 浏览
物以罕為貴 @.@ 同樣道理 壽司都係要間唔中食先顯出佢價值, 好耐都冇食板前 仲要係呢間...來到門口依然要跟老規則 "排隊" 雖然中途都飛左好多number但都等左半個鐘...入到去係見到d員工好繁忙咁走來走去@_@ 但都安排好我坐定定..今次坐起bar台..鍾意坐因為我鍾意睇d師傅整野食..切野..燒野.. 拿d單一睇 呢期又有好多新野食...海鹽蝦天婦羅..鱆紅魚黑松露, 象拔蚌黑松露 稻燒宮城海鰻等, 平貝黑松露, 全部味道都唔錯 除左個平貝細舊左少少 ...之後其他都叫左好多 但不能盡錄.. 帆立貝叫左大既同火灸既都好好食 基本上火灸系列都好好味 有少少入口即溶既感覺... 今次仲叫左平時少叫既野, 如綠茶冷麵..炸蠔.. 2樣都俾想像中 ok, 反而個軟殼蟹手卷就冇元x既好食喇, 點都好 補慶祝番母親節 媽媽食得開心係最重要 ^^期待下一次同板x既相遇

期待下一次同板x既相遇
北寄貝+响螺, 北寄貝好好味,响螺好爽脆
珍寶帆立貝, 一啖食好有口感
鱆紅魚+象拔蚌, 象拔爽脆, 鱆紅魚黏身都好好味
新舊鰻魚+綠茶冷麵 一個字. 正!!!
天婦羅蝦+軟殼蟹手卷 熱辣辣 好味!
炸蠔 唔可以太心急食@_@ 入面好熱
火灸系列 全部都好好味! 唔駛多講
2010-05-13
庆祝纪念
母亲节
北寄貝+响螺, 北寄貝好好味,响螺好爽脆
珍寶帆立貝, 一啖食好有口感
鱆紅魚+象拔蚌, 象拔爽脆, 鱆紅魚黏身都好好味
新舊鰻魚+綠茶冷麵 一個字. 正!!!
天婦羅蝦+軟殼蟹手卷 熱辣辣 好味!
炸蠔 唔可以太心急食@_@ 入面好熱
火灸系列 全部都好好味! 唔駛多講
  • 帆立貝
  • 鰻魚
  • 炸蠔
2010-05-02 3 浏览
拿了飛然後去WTC行下, 等大約半小時就有位(算快啦)我和朋友一入去就想怒食壽司, 壽司味作怪~吃了十五碟,in general 都算可以(但又未係非常好既其實),想特別講講:- 冬陰公卷:小辣,貪過癮才吃,不算是好好味,配那沙律醬還可以吧- 三文魚:冇晒,要金三文魚,但宜家既金三文魚冇我第一次食咁好,甚至食唔出同三文魚有咩分別。反而吞拿魚同三文魚一樣味,奇怪- 生赤貝:冇味,只有爽口既感覺- 鰻魚:太薄喇.... 食三上仲好- 蟹棒:偶然食下都好,幾甜- 軍艦三文魚、火炙三交魚、帶子:最愛- 板前蝦、甘蝦:味道其實差唔多,只係甘蝦厚d- 魷魚鬚:口感特別囉,味道就冇乜特別- 芝士蝦:幾好味,見隔離order我又order偶然瘋狂食下壽司都好
拿了飛然後去WTC行下, 等大約半小時就有位(算快啦)
我和朋友一入去就想怒食壽司, 壽司味作怪~

- 生赤貝:冇味,只有爽口既感覺
- 鰻魚:太薄喇.... 食三上仲好
- 蟹棒:偶然食下都好,幾甜
- 軍艦三文魚、火炙三交魚、帶子:最愛
- 板前蝦、甘蝦:味道其實差唔多,只係甘蝦厚d
- 魷魚鬚:口感特別囉,味道就冇乜特別
- 芝士蝦:幾好味,見隔離order我又order

偶然瘋狂食下壽司都好

太薄
板前蝦
芝士蝦
2010-04-30 8 浏览
經常一個人來吃,因為這兒和姊妹店《板X》一樣,不設訂位,可能想以那長得不得了的人龍作招徠吧?(白沙道某傳奇壽司店在未換主廚前更誇張,不知情者路過一定以為有錢派,筆者試過三過其門輪候而不得入之)多次光顧其他位於又一城、旺角、將軍澳的分店後,覺得銅鑼灣這家分店能保持水準穩定,而且「一位」幾乎從不用等,可以「長驅直進」。分享一下本人以一百零一元吃下十四件有一定水準的壽司的要訣:火炙醬油漬三文魚(三元件)香濃肥美,帶微煙醺味,是得意之作。如果你不執意要珍寶的,那麼帆立貝(八元件)其實也鮮甜爽口。不妨一試各類叫不出名字的貝類(如:笊貝)和魚類(左口魚、「魚立」魚),少人點自然較經濟實惠,味道清新(吃不慣就加點青檸汁)。象拔蚌腹(便宜點那個)如果來貨新鮮時,比打邊爐更鮮甜。除非你對那特長的極上海鰻情有獨鍾,否則火炙鰻魚(九元件)的味道和醬汁其實也相差無幾。對(自欺欺人地)覺得魚生、壽司、冷麵含較少卡路里的朋友(特別是女孩子們),這是一個好去處吧?
2010-04-06
  • 火炙醬油漬三文魚
2010-04-21 5 浏览
自從有咗板長之後,板前好似跌晒Watt,條人龍都短咗,於是有日就入去食下。隨便點咗一啲大路嘅壽司,發現好食嘅例如海膽、魚子佢話賣晒,連金三文魚都話冇貨,嚟咗嗰啲又認真麻麻,首先紫菜唔夠脆,啲魚又唔夠鮮,差唔多跌到去元祿嗰個級數。之後轉下叫其他嘢,算俾多個機會佢哋,但鵝肝佢哋又太油、烏冬就太淋、蒸蛋亦太稀,一句講晒就係無樣得,結果搞到我竟然要去世貿嗰間壽司派度補飛,我諗依間分店我都唔會再俾機會佢喇。
2010-04-15
突然好想食壽司,而且今次5點去食冇人龍,等幾分鐘左右就有位壽司吧可以好清楚見到師傅整sushimenu有好多選擇,板前果d就真係正到欲罷不能推介灸三文魚、鰻魚、特上海鰻好食到最尾都要來多ROUND比較失望係佢個墨魚SUSHI,好差價錢方面可接受啦~無就住價錢叫兩個人都只係食左$180同埋其實佢服務態度真係唔差LAW,係少D笑容姐至於等位呢....我諗大家都係唔好等算啦..夜晚排親起碼都要粒幾兩粒鐘等到一肚氣,D野梗好食都假啦~下次我再幫襯都係會等無咩人排先會去呢~
突然好想食壽司,而且今次5點去食冇人龍,等幾分鐘左右就有位

壽司吧可以好清楚見到師傅整sushi
menu有好多選擇,
板前果d就真係正到欲罷不能
推介灸三文魚、鰻魚、特上海鰻
好食到最尾都要來多ROUND
比較失望係佢個墨魚SUSHI,好差
價錢方面可接受啦~無就住價錢叫兩個人都只係食左$180
同埋其實佢服務態度真係唔差LAW,係少D笑容姐
至於等位呢....我諗大家都係唔好等算啦..
夜晚排親起碼都要粒幾兩粒鐘
等到一肚氣,D野梗好食都假啦~
下次我再幫襯都係會等無咩人排先會去呢~
  • 灸三文魚、鰻魚、特上海鰻
2010-04-15 16 浏览
今日特登同朋友走去cwb東角道既板前試下,睇下呢間分店同其他既分別,開頭去拎位既時候,我地拎42,佢叫到36.咁咪行陣總統先,點知行完總統再走到老遠去禁埋錢返黎,先叫到39...望入去明明好多位,個reception又係鋪頭行黎行去,完全不解佢既行為.入到去,坐底冇幾耐,就開始叫野食,大致上食物既水準係中規中矩既,海鹽蝦天婦羅值得一讚;可惜既就係海鰻竟然冇貨,好多壽司飯又捏得唔夠實,同埋吞拿魚腩始終唔夠家樂板前好;開始火既事就係問題一,個waitress好唔熟手,加上落錯單,叫左兩碟鰻魚壽司,佢同我落一碟,都算,之後問佢一碟鰻魚壽司幾錢,佢都要check機先再轉過頭同我地講幾錢,呢樣都係小問題,冇影響心情,繼續食野,問題二,落單混亂,兩次副經理走黎問我地有冇叫到廣島蠔卷同彩虹果卷,我地都好好地答冇就算,後來又問我地有冇叫到金三文魚,之後發現原來係我地隔離枱叫既,ok,fine,然後我地落左單既三碟三文魚都未黎就問個經理,佢話幫我地跟,又冇回音,之後隔離枱黎左三碟三文魚,佢地好愕然,之後我個fd見到就問係咪佢地既,佢地say no,我地就諗係我地既,so就拎左黎食,最致命問題就係呢度,問
今日特登同朋友走去cwb東角道既板前試下,
睇下呢間分店同其他既分別,
開頭去拎位既時候,
我地拎42,佢叫到36.
咁咪行陣總統先,
點知行完總統再走到老遠去禁埋錢返黎,
先叫到39...望入去明明好多位,
個reception又係鋪頭行黎行去,
完全不解佢既行為.
入到去,坐底冇幾耐,
就開始叫野食,
大致上食物既水準係中規中矩既,
海鹽蝦天婦羅值得一讚;
可惜既就係海鰻竟然冇貨,
好多壽司飯又捏得唔夠實,
同埋吞拿魚腩始終唔夠家樂板前好;
開始火既事就係問題一,個waitress好唔熟手,
加上落錯單,叫左兩碟鰻魚壽司,
佢同我落一碟,都算,
之後問佢一碟鰻魚壽司幾錢,
佢都要check機先再轉過頭同我地講幾錢,
呢樣都係小問題,冇影響心情,繼續食野,
問題二,落單混亂,
兩次副經理走黎問我地有冇叫到廣島蠔卷同彩虹果卷,
我地都好好地答冇就算,後來又問我地有冇叫到金三文魚,
之後發現原來係我地隔離枱叫既,ok,fine,
然後我地落左單既三碟三文魚都未黎就問個經理,
佢話幫我地跟,又冇回音,之後隔離枱黎左三碟三文魚,
我地就諗係我地既,so就拎左黎食,最致命問題就係呢度,
問題三,態度惡劣+屈機,
食到差唔多,就想埋單,叫個waiter黎埋單,
比張單埋黎我地check單,發現有幾樣我地冇食過既野,
分別係三文魚醬油漬,三文魚腩同兩碟三文魚壽司,
我地check完就梗係同個經理講,
個經理竟然話係我地岩岩拎左人地隔離果碟三文魚壽司,
話係呢堆野,我即刻扯火,同佢講,岩先果度係三碟三文魚壽司,
從來都冇呢堆野黎過,我地亦冇落過,淨係落左三碟三文魚,
經理又話,三碟三文魚係幫你落左單,果碟係呢三樣野,
三碟三文魚亦都出左比你地,
我就同佢講,你地出左姐,但係我地冇收過,
講到火起,我直程問佢呢度有冇cctv,睇下我有冇收過,
佢冇哂野講,無計可施就去問個黑衫師傅點算,
個黑衫師傅就好不屑咁話:佢地話冇咪同佢cancel囉!
最後cancel左果幾樣,就拿拿林埋單走人,唔會再去第二次!
嘩,真係火都黎囉,今時今日咩態度先,講到我地好似特登食野唔比錢咁,
好老實,我要走單都唔係走你果幾十蚊啦,搞笑,
食左有就梗比錢,冇食到就梗唔會做傻仔,
何況你D員工做野亂七八糟,又落錯單,又落漏單,
唔諗下係咪你地自己員工出問題,首先就黎話係個客走你數?
呢間野咁既服務態度真係點叫人地come again阿!

2010-04-14
  • 海鹽蝦天婦羅壽司
無論任何時候經過都會見到大排長龍,見朋友放假返黎香港提意去食壽司,就即管等下啦~好彩成10點幾先去, 唔使等好耐...三文魚壽司 - 不過不失珍寶帆立貝 - 真係幾大隻, 不過毫無味道蟹棒壽司 - 自己不嬲都鍾意食, 但今次好似食緊冰棒咁板前蝦 - 燒玉子 - OK!!!炸蝦卷 - OK!!!不過佢漏左單呢...冷烏冬同埋鵝肝壽司~朋有一心就係黎食鵝肝壽司...要等到埋單先到, 佢話真係好好食, 哈哈總括而言, 如果要大排長龍的話, 我唔會特登揀去呢間因為只係不過不失, 同埋服務都唔係特別好
無論任何時候經過都會見到大排長龍,
見朋友放假返黎香港提意去食壽司,就即管等下啦~
好彩成10點幾先去, 唔使等好耐...

三文魚壽司 - 不過不失

珍寶帆立貝 - 真係幾大隻, 不過毫無味道

蟹棒壽司 - 自己不嬲都鍾意食, 但今次好似食緊冰棒咁

板前蝦 -

燒玉子 - OK!!!
炸蝦卷 - OK!!!

不過佢漏左單呢...冷烏冬同埋鵝肝壽司~

朋有一心就係黎食鵝肝壽司...
要等到埋單先到, 佢話真係好好食, 哈哈

總括而言, 如果要大排長龍的話, 我唔會特登揀去呢間
因為只係不過不失, 同埋服務都唔係特別好
開餐喇
好大隻呀~!!!
2010-01-16
2010-01-12 4 浏览
板字頭o既連鎖壽司店已經開到成行成市去到邊都可以食到而且佢地overall o既質素都可以維持到, 唔會跌得好厲害但今次我幫補lee間銅鑼灣分店o既時候就非常失望服務水準差到極點~~~~我同男友坐左o向迴轉枱度, 一路都覺得冇乜大問題但愈坐d問題就愈o黎愈多lee度係由staff沖熱水去refill茶o既, 唔係另一d枱面上有水龍頭自己加熱水o個種d staff refill茶o既時候係冇同你講野, 或者請你謝一謝俾佢加水佢係自己插隻手入o黎拎起隻杯, 又或者杯都唔拎就refill熱水我相信曾經坐過迴轉枱o既朋友都知道, 人與人之間o既距離已經好窄有時我同男友坐得close d傾計o既時候根本冇位俾d staff做野tim但點解佢地連一句"唔該謝謝"都慳番硬要左插右插咁難為自己呢???好啦~ refill熱水都算啦~ 你order d sushi佢送上枱o個陣你仲驚呀一路以為order完sushi佢地送上枱o既時候會話你知lee款係咩, lee款又係咩sushi點知佢連介紹都冇做啦已經, 而且仲誇張度求奇搵地方"攝"碟sushi入o黎粒聲都唔出咁嘩~~~ 莫非佢真係好驚打斷我地講野呀,
板字頭o既連鎖壽司店已經開到成行成市
去到邊都可以食到
但今次我幫補lee間銅鑼灣分店o既時候就非常失望
服務水準差到極點~~~~

我同男友坐左o向迴轉枱度, 一路都覺得冇乜大問題
但愈坐d問題就愈o黎愈多

嘩~~~ 莫非佢真係好驚打斷我地講野呀, 還是lee度d staff唔鍾意講野呢........
我真係完全唔發覺佢攝左碟sushi俾我law, 差d一肘掃左落地...........

d service簡直crazy~~~

不過d staff又好奇怪嫁wor, 佢地一唔洗serve你o既時候就o向你背後不停傾計, 仲要誇張度2個人refill住熱水咁傾計~~~~~
唉~~~ 鋪頭受唔受歡迎除左食物質素之外, 仲要有舒適o既環境, 滿意o既服務去配合, 真係缺一不可
或者lee間連鎖壽司店掛住投"吞拿魚王"而忽略左d員工培訓啦~~~
我諗唔幫親啦~ 費時一路食一路掃左d sushi落地下咁尷尬啦~
2010-01-11
食親壽司其實來來去去都會去o個幾間因為始終有保證d, 個水準唔會太差ma偶然亦會試新店或者一d特定時段大割價o既鋪頭不過真係強差人意, 好壞參半~~~今次再o黎到一定要等位o既板前壽司點解佢成日都係咁多人呢??? 新割價 $3/件 三文魚壽司, $6/件金三文魚壽司, $4.5/碟三文魚醬油漬壽司....cool~~~ 以上o既item全部都係special price, 所以我地都唔放過一試!!! $3/件 三文魚壽司寫到明每人只可order 6件 o者, 而且必需堂食.............其實佢同另外$6/件金三文魚壽司差不多, 只係薄身d, 不過食落分別更不大...哈哈, 所以$3件係超級超值.........真係一個人食哂6件 quota的話已經飽左一半另外o既三文魚item仲有三文魚腩同三文魚卷...........cool~ 真係一次過食左好多款唔同o既三文魚, really各有不同...依, 三文魚卷好似叫親子卷, 佢口感最豐富, 因為有埋大粒魚子ma, 好鮮味啊~但完全唔可以一啖食哂, 因為好大舊啊~ 軍艦: 龍蝦沙律 & 蟹膏+蝦.......前者比較好味, 後者
食親壽司其實來來去去都會去o個幾間
因為始終有保證d, 個水準唔會太差ma
偶然亦會試新店或者一d特定時段大割價o既鋪頭
不過真係強差人意, 好壞參半~~~

今次再o黎到一定要等位o既板前壽司

點解佢成日都係咁多人呢???

軍艦: 龍蝦沙律 & 蟹膏+蝦.......前者比較好味, 後者略為有d腥, 可能就咁膏上我唔太鍾意啦~

枝豆........oh~~~ 完全唔夠鹽.....一d都唔夠咸, 必須知道佢o既精髓係外殼d鹽分, 我地已經叫佢加多一次鹽嫁啦~ 但都係唔夠. 乜依家d鹽好貴咩??? oh no~

帶子 + 海鹽、蝦、加洲卷、天婦羅蝦, 全部都average之上, 好味..................

我覺得咁多間有名o既連鎖式壽司店, 佢算係保持水準得幾好, 特別係有時佢亦會推出一d special offer, 唔錯....抵讚!!!
2009-11-06
2009-10-19 19 浏览
Sushi only tasted average, may be because the fish weren’t fresh enough. I can’t understand why there’s always such a long queue outside this restaurant as the food quality was disappointing and the price tag is not cheap.The most alarming thing was that I saw a fly towards the end of my meal, it hovered around the raw food (which was not covered). Despite the fact that it lingered there for ages non of the staff seemed to care or thought it’s necessary to cover the food. They even pretended to

The most alarming thing was that I saw a fly towards the end of my meal, it hovered around the raw food (which was not covered). Despite the fact that it lingered there for ages non of the staff seemed to care or thought it’s necessary to cover the food. They even pretended to not hear me when I told them that there’s a fly hovering about on the food…… how disgusting, I’ll not go there again!
2009-10-16
2009-10-14 7 浏览
不只一次到板前進餐, 每次光顧後都有著重臨的期待.本人酷愛此店的鵝肝及火炙鰻魚壽司.鵝肝壽司-鵝肝燒得熱呼呼, 入口即溶, 感覺清新不膩, 就算其他分店也不及此店出色, 火炙鰻魚壽司-鰻魚燒得燙口, 肥美多汁, 加上甜甜的燒汁配合得完美.最近更有特別優惠, 三文魚及醬漬三文魚都是 $3 一件, 十分化算.惟等位時間較長.
不只一次到板前進餐, 每次光顧後都有著重臨的期待.

本人酷愛此店的鵝肝及火炙鰻魚壽司.

惟等位時間較長.
2009-10-11
  • 鵝肝壽司
  • 火炙鰻魚壽司
2009-09-28
相約很久沒見的朋友和女友一齊出來食壽司等咗半小時左右, 有位喇~四個人坐卡位, 好開心~我們叫咗好多好貴既食物呀~特大杋立貝好大隻好好味, 三文魚都好新鮮好味, 鰻魚個皮厚咗一點, 但也好好味呀~叫咗個虎蝦, 又貴又唔好味, 大家唔好食呀~蝦肉鞋口既~前菜既螺肉係一片片好好味~ 同出面食既係唔同D~ 仲食咗好多嘢食, 大部份都不是我叫我既~ 全部都係新野仲叫咗鵝肝食呀~ HAHA~ 呢餐每人要175呀~ 好豪氣的一餐~
相約很久沒見的朋友和女友一齊出來食壽司

等咗半小時左右, 有位喇~

四個人坐卡位, 好開心~

我們叫咗好多好貴既食物呀~
特大杋立貝好大隻好好味,

三文魚都好新鮮好味,
鰻魚個皮厚咗一點, 但也好好味呀~
叫咗個虎蝦, 又貴又唔好味, 大家唔好食呀~蝦肉鞋口既~

前菜既螺肉係一片片好好味~ 同出面食既係唔同D~
仲食咗好多嘢食, 大部份都不是我叫我既~ 全部都係新野

仲叫咗鵝肝食呀~ HAHA~
呢餐每人要175呀~ 好豪氣的一餐~

2009-07-04 9 浏览
同朋友本身係諗住食泰菜的,但個陣已經晚上11點幾,已經收鋪了,就行左黎食板前。平日板前門口永遠好多人排隊,我見左幾年都係未食過,因為就係唔想等咁耐,仲要企係條街等,而唔係商場等...!但依日我地行黎個陣,可能因為夜啦,都係得幾個人係出面等,我地等左15 mins幾張枱就已經有位,坐左係sushi bar到。1. 吞拿腐皮壽司 - 長長的腐皮,食個陣都係要分開食,一般2. 火灸墨魚鬚壽司 - 口感不錯,可能因為燒過黎3. 佐賀和牛卷 - 好入味,nice4. 綠茶冷麵 - 好少好少綠茶味..nothing special5. 吉列响螺芝士卷 - 唔錯,食落去有D juicy,可能因為D芝士6. 蝦膏甜蝦壽司 - 好難食,可能食唔慣蝦膏...7. 鵝肝壽司 - 鵝肝食落去有點怪...唔夠新鮮8. 豚拖羅壽司 - 食落去有D似豬頸肉個重種texture9. 和風沙律 - 一般同出面個D無咩分別10. 三文魚壽司 - $3一碟,普通11. 饅魚生春卷 - 覺得包得唔係好實,麻麻地12. 帆立貝壽司 - 較為正常的一碟相比係另一間板長,我覺得板長會好食好多!

2. 火灸墨魚鬚壽司 - 口感不錯,可能因為燒過黎
3. 佐賀和牛卷 - 好入味,nice
6. 蝦膏甜蝦壽司 - 好難食,可能食唔慣蝦膏...
7. 鵝肝壽司 - 鵝肝食落去有點怪...唔夠新鮮
9. 和風沙律 - 一般同出面個D無咩分別
10. 三文魚壽司 - $3一碟,普通
11. 饅魚生春卷 - 覺得包得唔係好實,麻麻地
12. 帆立貝壽司 - 較為正常的一碟

相比係另一間板長,我覺得板長會好食好多!
吞拿腐皮壽司 + 火灸墨魚鬚壽司
佐賀和牛卷
吉列响螺芝士卷
豚拖羅壽司
  • 火灸墨魚鬚壽司
本人是該店的常客。埋單時無為意,埋完單之後發覺唔妥才弄清楚,俾人老襯。佢記賬有分兩種方式:一種係數顏色碟,另一種係記在電腦內。當日佢將一碟已經記賬在電腦內的食物,以綠色碟拿給我。也就是說,那碟食物,計了我兩次錢!收多我廿幾!因為當日不是吃了很多東西,所以記得清清楚楚當日吃了什麼:無食過綠色碟。俾人老襯,真係好唔開心。唔夠一時時內,我再次食野俾人老襯,就是附近那問薯條專門店。我會去寫食評的。
本人是該店的常客。
埋單時無為意,埋完單之後發覺唔妥才弄清楚,俾人老襯。

佢記賬有分兩種方式:
一種係數顏色碟,另一種係記在電腦內。
當日佢將一碟已經記賬在電腦內的食物,以綠色碟拿給我。
也就是說,那碟食物,計了我兩次錢!收多我廿幾!
俾人老襯,真係好唔開心。
我會去寫食評的。
2009-06-20
2009-06-05 5 浏览
今日的壽司癮又發作, 去咗cwb板前醫肚目標當然係$3件的三文魚壽司啦, 任叫幾多碟都得, 質素亦都唔錯但係今日去到先發現原來由1/6開始, $3件的三文魚優惠每人只可以叫三客, 而$4.5一 客的三文魚醬油漬壽司每人只可以叫兩客發現咗呢個消息之後突然覺得好失落.....唔可以盡情咁食三文魚壽司兩個人叫咗6x三文魚壽司, 3x三文魚醬油漬壽司, 1x北寄貝, 1x紫菜蝦卷, 1x豚拖羅, 2個手卷, 再加citibank的優惠set, 最後埋單$150(85折後)我諗自今次起會減少去板前的次數, 冇得任叫三文魚真係好冇癮........ps: 今次的喊樣係俾冇得任叫三文魚, 唔係講板前的質素
今日的壽司癮又發作, 去咗cwb板前醫肚
發現咗呢個消息之後突然覺得好失落
.....唔可以盡情咁食三文魚壽司

ps: 今次的喊樣係俾冇得任叫三文魚, 唔係講板前的質素
2009-06-03