2008-01-28
第一次食板前係o係呢間又一城店。等了好耐,差不多1hr30mins倒,先有得食。o的sushi都不錯,三文魚都叫厚+新鮮。佢個價格都同元氣o個o的差唔多。我去元氣會only為佢個燒三文魚,板前既燒三文魚始終唔夠元氣既好味。仲有$35既珍寶帆立貝壽司- 真係好大隻帆立! 好好味!曼魚都唔錯! 仲有叫o左好多其他....叫o左個手卷,見咁耐未到,吹吹佢,再等...都未到..都係同個唔知manager講。吹o左三次,等o左20mins先到。個manager 都有講唔好意思。第二次去係weekday 3-4pm. 佢就無o左夜晚既師傅坐陣,可能有一個既,但夜晚有4個。其他都係o的後生仔。o的sushi都ok。不過旺角家樂o個間真係唔掂>.< 夜晚都係o的後生仔坐陣之外,sushi standard真係差o的。莫非,真係睇地區?
o的sushi都不錯,三文魚都叫厚+新鮮。
佢個價格都同元氣o個o的差唔多。