2017-02-04 956 浏览
如題,價廉物極惡,出奇為我帶來重重驚喜,out of the blue。我有嘗試愛上它,欣賞它如蟻般難找的優點,但我以對它半刻時間慢慢的心淡,付清帳單⋯⋯我混你個帳豈有此理!我點10件魚生你每每除足一半俾夠5件我,你家陣同我玩除數?算。我點左2round油甘魚你同我2 round都消失左佢?⋯⋯算。最尾我點左5隻蝦,俾得2隻仲要一隻未溶雪,另一隻D蝦屎多到赫死人,都算。說好的「珍寶 鮮 帶子」,回來卻是2顆嬌小玲瓏的乾貝柱,唔係上等貨都冇咩所謂,但你唔好改個咁大對比既名衝出泥柒啦!我每次落單都同我消失左大半,你食左落肚冇貨咪講LO,之後追番真係真係冇出現過既HEA狗我係咩一回事呢~?I wonder why : )都只能怪自己唔睇openrice食評就上左去lo。

我點10件魚生你每每除足一半俾夠5件我,你家陣同我玩除數?算。我點左2round油甘魚你同我2 round都消失左佢?⋯⋯算。最尾我點左5隻蝦,俾得2隻仲要一隻未溶雪,另一隻D蝦屎多到赫死人,都算。說好的「珍寶  帶子」,回來卻是2顆嬌小玲瓏貝柱,唔係上等貨都冇咩所謂,但你唔好改個咁大對比既名衝出泥啦!
蟹肉魚翅南瓜湯
鮮茄薯仔牛尾鍋
烏DONG
Mango Drink
题外话/补充资料: 未試過食放題食到咁慘。未試過食放題食到咁慘。未試過食放題食到咁慘。
2017-02-03
Mango Drink
  • 康師傅
2017-01-30 669 浏览
This restaurant is really really bad.First, the service of the restaurant is suck,the food didn't deliver even how many paper I gave, I complained about that for several time, but they just ignored me, what a great costumer service they got. Second, the price of it is a bit high, it is not worth due to their food quality and the service.However, there are some good stuff too about the restaurant, for instance the sashimi.Besides, the problem I've just mentioned are reasonable due to the staff pr

However, there are some good stuff too about the restaurant, for instance the sashimi.Besides, the problem I've just mentioned are reasonable due to the staff problem. There are lack of staff as I've seen.

Overall,this restaurant are not recommend for the people who wanna get full.
2017-01-30
2017-01-30 557 浏览
嚴重漏單。D野叫左大約十幾分鐘都未黎。吹左個waiter 幾次先有野黎。等野食都等左幾十分鐘。oh my god!!! 。仲要佢地D單亂曬,黎親大部份都唔係我地叫既野。強烈呼籲大家唔好黎食。寜願食M記好過🙄
嚴重漏單。D野叫左大約十幾分鐘都未黎。

強烈呼籲大家唔好黎食。寜願食M記好過🙄

2016-12-29 963 浏览
先唔講食物難食 最大問題係漏單加服務差10點幾上到黎 寫左勁多單 黎得勁少吹佢就話冇哂 張單有一半野食都冇好似廚房準備收爐 但又冇同我地講又冇話last order 但就話乜都冇油甘魚係吹佢先借番黎雞軟骨都冇 都係借番黎太誇張 再講 真係難食 牛柳粒同魷魚 竟然係中式同大排檔一樣但佢係日式放題。。。。。。。。。。
先唔講食物難食 最大問題係漏單加服務差
太誇張
再講 真係難食 牛柳粒同魷魚 竟然係中式
同大排檔一樣
但佢係日式放題
。。。。。。。。。。
2016-12-23 918 浏览
D野食勁難食,唯一有叫多個一round既係罐冰紅茶!!!!!!D刺身難食到嘔,完全唔新鮮,都唔知自己食左d乜!!!!果個火鍋基本上係一煲滾水!!!!!D燒雞翼同我屋企白烚之後拎去煎一煎無分別,完全無調過味雞軟骨食一粒我食到有媽咪面果包味精粉既味道最後黎個燒菠蘿,佢熱架,我開心到一路食一路喊21:00呢個水平都要收179加一真係食到血都嘔出黎2016最後一餐放題我可以食到呢間,我感到無比榮幸!!!!

D刺身難食到嘔,完全唔新鮮,都唔知自己食左d乜!!!!

果個火鍋基本上係一煲滾水!!!!!

D燒雞翼同我屋企白烚之後拎去煎一煎無分別,完全無調過味

雞軟骨食一粒我食到有媽咪面果包味精粉既味道

最後黎個燒菠蘿,佢熱架,我開心到一路食一路喊

21:00呢個水平都要收179加一

真係食到血都嘔出黎

2016最後一餐放題我可以食到呢間,我感到無比榮幸!!!!
2016-12-23
  • 康師傅冰紅茶
2016-12-22 758 浏览
帶台灣友人來吃放題,原本訂好的高cp餐廳爆滿,無奈之下只好轉投沒有人在等位的松本。沒想到踩到這麼大的雷,可以算是我有生以來最糟糕的放題體驗了。我們落座之後馬上點了刺身,燒物和小炒,刺身先上。我們都覺得不新鮮,三文魚每塊都有筋,希靈魚,甜蝦黏黏的還帶腥臭。吃完刺身等了很久,什麼食物都沒有來,周圍客人的order倒是一直上,裡面也有我們點的食物。這時有點動怒了,跟餐廳侍應反映,他們臭臉走開,然後nothing happened。終於上了一盤韓式炒蜆,我的直覺就是這是客人吃剩下的,首先它不是從廚房端出來(我們坐在廚房門口旁邊),其次它是冷的,整盤幾乎都是殻。再等了許久,大概總共有40分鐘,什麼都沒有,期間我們一共重複點了三次,跟經理反應,他忽然從廚房「變」出一盤炸年糕,很明顯,侍應似乎準備忽略我們,氣不過跟經理吵,送上了難以入口的食物,充滿沙的炒蜆,嚼不動的墨魚。食物也不太熱不像是剛做好的。台灣友人氣得不吃要走。我們的夜晚也被毀了。回到家後的一整夜,我胃痛無法入睡,台灣友人肚痾,接下來兩天他都喉嚨劇痛病倒。我希望這間餐廳真的要好好檢討自己食物的質量和服務。在我看來一無是處,就算以前客人們的腸
我們落座之後馬上點了刺身,燒物和小炒,刺身先上。我們都覺得不新鮮,三文魚每塊都有筋,希靈魚,甜蝦黏黏的還帶腥臭。吃完刺身等了很久,什麼食物都沒有來,周圍客人的order倒是一直上,裡面也有我們點的食物。這時有點動怒了,跟餐廳侍應反映,他們臭臉走開,然後nothing happened。終於上了一盤韓式炒蜆,我的直覺就是這是客人吃剩下的,首先它不是從廚房端出來(我們坐在廚房門口旁邊),其次它是冷的,整盤幾乎都是殻。再等了許久,大概總共有40分鐘,什麼都沒有,期間我們一共重複點了三次,跟經理反應,他忽然從廚房「變」出一盤炸年糕,很明顯,侍應似乎準備忽略我們,氣不過跟經理吵,送上了難以入口的食物,充滿沙的炒蜆,嚼不動的墨魚。食物也不太熱不像是剛做好的。台灣友人氣得不吃要走。我們的夜晚也被毀了。回到家後的一整夜,我胃痛無法入睡,台灣友人肚痾,接下來兩天他都喉嚨劇痛病倒。我希望這間餐廳真的要好好檢討自己食物的質量和服務。在我看來一無是處,就算以前客人們的腸胃都很好,不像我們這樣病倒,但是讓客人吃到這樣難以入口的垃圾也太不專業了。
2016-12-22
2016-12-15 725 浏览
漏單超級嚴重,系咁落,但都無野上,落10件翻2件,有d野食直情無上,問老闆,話廚房缺貨,缺貨可以理解,但是否要同客人溝通?既然你開的門做生意,餐單上一半野食都缺貨,試問你做咩生意?😡😡😡唔會再幫親第二次!!d野食唔好味都唔系重點,重點系第一次食放題食唔飽!
2016-12-15
2016-12-11 476 浏览
This is the worst Japanese restaurant I have gone to, I assure you, it is. the food is no good, it is OK, the price is that cheap, however, the consequences for eating there is serious. most of my classmates got a stomach ache or fever there, it is terrifying, how can it be? some did not got sick just because they cook the sashimi by a hot pot, thanks a lot for that.
2016-12-10 560 浏览
我感到非常失望,所以真係要告誡咁多位小心呢間野!我從來都唔寫食評,因為寫食評都真係幾煩,但今次真係唔寫唔得!呢間野出野食出得慢,waiter勁少,成日漏單,十幾分鐘又要吹先有得食,坐係度等既時間仲多過食,刺身又有雪藏味,野食款式少。今次洗左$176。第一次食放題係未食夠鐘就埋單走!呢間野一定唔會再有第二次!我係放題既愛好者,但咁差既都真係第一間!請大家小心!(P.S. 唔信既大家可以去試下)
我係放題既愛好者,但咁差既都真係第一間!請大家小心!
(P.S. 唔信既大家可以去試下)
2016-12-09
$176 (宵夜)
2016-12-07 564 浏览
本來同朋友捐完血去食放題,一心係去兆萬十樓,到野食黎到發覺唔對路,首先地獄級難食(人生第一次知炸物係凍食)、收紙快、上菜慢、冇服務。我地再睇下個地點原來我地係七樓。仲要勁衰要按停電梯係自己個層,明明部升降機呢就得我哋兩個,但就七樓開左門。

我地再睇下個地點原來我地係七樓。

2016-09-29 2242 浏览
因為團購既關係 係yahoo度比食品相吸引到 重點係男朋友鍾意食蝦 而且衰在一開始冇睇食評 直到過泥食先知咩叫惡夢劣食!基本上食品上枱係凍既 一係就腥既 燒菠蘿好難整咩?一上枱即食 點知又凍又腥?what?刺身又係 唔新鮮都算!大佬啊!唔會係腥掛?赤蝦仲要係未溶得哂雪已經拎上枱比客食!咩事即?熟食凍唔緊要 但唔該你唔好整到佢咸過咸魚咁上枱好嗎?仲要係款款都咸 款款都差唔多味!又係果幾隻調味料....漏單!情況嚴重!天婦羅食炸粉唔意外 起碼佢係熱熱地既 但係我無論寫幾多 都係泥得兩條 兩個人每人一條...仲要我地兩個加埋食唔夠十條....唔知以為佢限量發售!野食叫幾多都好 每上枱一次都要等約半個鐘!點解?問樹啦!放題?任食?食麥柒?又話好多選擇 又話種類不同 泥泥去去都係出果d野食比你 海膽手卷點一次之後 連影都冇出現過!求其拎d 鰻魚手卷比你食就算數!係我衰 冇睇食評 但我會叫身邊既朋友唔好過泥食!未試過食唔飽咁走!未試過坐係度等半個鐘都冇野食上枱!blacklist! 永無下次!若果各下喜歡劣食/ 想搵個地方坐 又冇人打擾你 我十分建議你到始一聚!*忘記左 全晚滿意既 只係呢兩罐 完

天婦羅  菠蘿

飲品
*忘記左 全晚滿意既 只係呢兩罐 完!

2016-09-29
用餐优惠
團購
2016-09-25 1842 浏览
一開始坐低刺身壽司都ok而且頭一轉都快上但係廚房既野食就只係上左牛柳粒同牛利已經有好多野冇上咁我地都算,可能太忙之後再落第二轉既時候刺身都照舊一樣好快上但係食完個刺身之後張檯係空既,完全冇野食係檯咁我地就問待應啲野係咪漏左單.前後問左成三個人差唔多成半個中先有一個人返黎點應跟進.而且根本就好多野食都冇得食成晚我淨係記得我地坐左係到半個鐘我劃左成晚單都只係黎左兩轉野食而且啲熱食係凍嫁!!!劃咩野食就冇咩野食呢間野根本就得個樣完全欺騙左我地一家大細專登出黎食野既心情第一次食放題係唔飽嫁!!!真心笑左出黎
一開始坐低刺身壽司都ok而且頭一轉都快上
但係廚房既野食就只係上左牛柳粒同牛利
已經有好多野冇上
咁我地都算,可能太忙
之後再落第二轉既時候
刺身都照舊一樣好快上
但係食完個刺身之後
張檯係空既,完全冇野食係檯
成晚我淨係記得我地坐左係到半個鐘
我劃左成晚單都只係黎左兩轉野食
而且啲熱食係凍嫁!!!
劃咩野食就冇咩野食
呢間野根本就得個樣
完全欺騙左我地一家大細專登出黎食野既心情
第一次食放題係唔飽嫁!!!
真心笑左出黎

2016-09-24
2016-09-13 1919 浏览
本來啲刺身都幾OK嘅,可惜豉油成為最大嘅敗筆!啲豉油直頭鹹到變成咗苦味咁,無論點幾多都會破壞晒刺身本身嘅味道!不過長腳蟹棒又嫩又鮮甜,總算挽回一城!壽司飯醋味大咗啲,食落感覺太酸!另外枝豆唔錯!對於哩個價錢來講算係咁啦。
2016-09-12
用餐优惠
現金券
  • 長腳蟹棒
  • 枝豆
2016-08-14 1379 浏览
呀b生日尼食放題慶祝已經第2次尼食了。第一次食個三文魚好正。今次,刺身三文魚同大赤蝦幾好食飲品就冇咩特別選擇,都係飲熱茶有d唔係著藍色衫既侍應服務幾好,一個會同客人傾計,最後30min後想要雪米糍佢都揸左1手比我地。另一個著黑衫既都幾好,我影完個刺身之後,佢立即幫我放刺身落枱中間位置冇生蠔,海膽就得手卷
呀b生日尼食放題慶祝
已經第2次尼食了。第一次食個三文魚好正。
今次,刺身三文魚同大赤蝦幾好食

飲品就冇咩特別選擇,都係飲熱茶

冇生蠔,海膽就得手卷
2016-05-01 3282 浏览
野食吾太好食,牛柳粒好硬吾juicy。但係甘既價錢算ok既($200樓下)但係上菜慢到嬲個刺身紙一開始比左佢十世都未尼,寫2次先尼。同埋刺身吾新鮮。啲野食又尼吾齊,尼啲吾尼啲甘,食下停下食下停下,2個鐘好似冇食野甘。服務態度都麻麻地。總體尼講今次食得吾抵!