2020-12-26 661 浏览
再多一间车仔面,真系咁好做?短短条路仔 3 间车仔面,每 10 秒路程有一间。内笼行光猛乾净企理路线,食材都比一般高质、高价、特别、创意!民康车仔面汤底太清太淡,发记车仔面汤底极浓豉油重味带混浊。整碗车仔面色香味都处理不错,价钱比附近两间老店贵少少,一间系侧街、一间系後巷,来多碗位置对正大码路,而且内笼环境舒服。台湾麻辣韮菜鸭红,非常入味外脆内软一咬爆汁,浓浓味道泛着轻麻轻辣,必食之选!如果有麻辣汤面就真系幸福到笑喇。辣水鱿卤水鸡中翼幼面,水鱿入味爽脆滑嘟嘟震腾腾,鸡中翼香甜腌味得宜皮弹肉滑不霉。高质幼面一食便知,幼嫩爽弹挂汤散蛋面粉及蛋香。豉油汤底清爽浓郁甜美可口,捞埋自家秘制辣椒酱,微辣带甜自家秘制辣椒酱,使得我几乎全部汤清掉,香辣醒脑停不下来!萝卜牛腩卤水蛋鸳鸯,隔住块玻璃问食咩面?您肯定听得清楚?还是识读唇语呀?我已讲 3 次鸳鸯幼面加河粉,唔系加底呀!我已讲 3 次溏心蛋,唔系卤味蛋呀!最憎食全熟蛋,加底要格硬食晒去好饱呢!见员工们一个烚面一个夹餸一个收银一个传菜,但感觉好混乱毫无默契。粒粒牛腩高档次不是下栏头头尾尾边皮腩碎,竟是爽弹无渣,牛味香甜带肉汁非常满意!极腍萝卜我的

粒粒牛腩高档次不是下栏头头尾尾边皮腩碎,竟是爽弹无渣,牛味香甜带肉汁非常满意!极腍萝卜我的最爱,爆汁泛着天然萝卜甜,卤水完全渗透呈明亮浅啡色,惨在去皮不足,有皮渣刮嘴。卤水蛋卤味浓厚,韧皮卤蛋不喜欢,我要弹滑的。够香够辣食得过,有质素香辣强烈。河粉散碎不高兴,跟面用羹连辣椒油汤一齐食。

溏心蛋金钱肚咖哩鱼蛋出前一丁,几个星期无见出前一丁突然好想您啊!出前一丁魔呪,授唔住诱惑,罪过罪过,今晚唯有加操惩罚下自己。很浓卤水味的溏心蛋,蛋黄天然甘香甜味跟卤水味共融,最後不敌卤水,咸味较甜味强得多,我较爱清爽的味道,幸好蛋白弹滑,蛋黄黏绵还算可口。冲水放凉的出前一丁再烚,面味几乎全部流失,微粉黏口不爽弹滑,不是生煮一食便知道,给我出前一丁汤底必定更好味。淋上的咖哩汁不过只是水汪汪的咖哩水,有微弱咖哩香但无辣味,帮助不大。加上自家秘制劲辣辣椒酱,刺激惹味更好食!靓鱼蛋有鱼味有咸香而结实,清淡咖哩味过得去。金钱肚劲弹劲爽,卤水味突出余韵长久。

猪红五花腩螺头粗面,我要求多辣,婶婶非常宽卓成羮队落碗,多谢多谢。五花腩十分结实有咬口,感觉未炆好一样,厚厚猪皮爽爽脆脆,没有胶黏嫩滑感,幸好味道蛮不错。猪红貌似微暖,但一咬爆汁滚热辣,烫到我嘴仔甩皮了!汁液甜美可口,外脆内嫩好食好食。螺头真的吓死朕呀﹗乾鞋质地,起渣柴皮再加上霸道雪藏味道,非常惊吓﹗

粗面粉口不弹不滑,平价货条条一样不卷曲,幸好有大量辣椒酱连浓浓汤汁。依碗已经两个粗面底?啜两啖已无影无踪,高价 $32 蚊三餸食阵风无饱肚感,早知帮衬茶记太阳蛋沙嗲牛肉出前一丁更开心,色香味俱全仲送埋冻饮添呀!

金钱肚猪肠猪皮河粉,突然好想食辣,大大羹辣椒油队落汤,辣到满头大汗爽死!超爽猪肠肥美有绒毛,脂肪甘甜不是腍劈劈,咸香清新。金钱肚弹弹,猪皮太大块油益味爽而略硬。河粉一入口散发阵阵怪味,胶袋味?胶篮味?唯一可取完整结实不散碎。

鱆鱼烧猪红辣牛柏叶米线,鱆鱼烧爽爽,赵落有点空荡不够实净弹牙,清淡鱆鱼味道。猪红弹滑腌味浓而可口,辣牛柏叶切得太幼丝一样真系几辣够爽,米线上半腍劈劈下半够咽韧。

猪肠萝卜炸面筋莜面,炸面筋炸完再烚依然香口咽韧,莜面实净有咬口,大注大注滑滑的啜入口畅快无比。莜面份量比起河粉幼面多成倍几,莜面特别平吗?好饱喎。

鱼蛋冬菇凤爪新鲜乌冬,试试原味什麽辣都不落,鱼蛋辣味不弱好有感觉,咸香鱼味,质地假得不过份,合格。冬菇厚厚滑滑弹弹喷汁,菇汁香甜渗出蚝油香。巢皮凤爪瘦猛猛,食其爽皮,啜其汁液,没什麽肉落肚。朝早食完毛巾白面包,依家到麻绳乌冬,硬过油渣面!烚煮时间短促,不滑溜不咽韧,幸好都够熟。豉油卤水汤够浓,搭上硬实乌冬唔难食。

金钱肚蟹柳萝卜河粉,最讨厌的兼价大陆蟹柳,卖相可怕!暗哑的颜色胶感十足,鞋口假甜味极浓。满分萝卜超高质,无渣无皮,先脆後腍爆汁水润,汤汁渗透其中天然甜味非凡。新尝试捞辣椒酱,跟儿时阿妈煮河粉的味道一模一样,咸咸辣辣的。首次河粉烹调得宜出众,完整滑溜长长,可以用筷子夹起大啖啜,舒服畅快。

猪手牛丸辣鱼蛋菠菜面,真系猪手吗?明显皮包骨无肉食的猪脚来的。入口吓死朕,两旧同样脚毛无剃乾净,吉到我条脷,刮到我娇嫩嘴仔喇﹗半点肉也没有,只有脆硬的筋,韧韧猪皮就够晒大块,吐掉放弃﹗牛丸味浓有点点微羶余韵,滑弹多汁有质素,辣鱼蛋不是平价货可以一试。不食面饼最抵食,莜面、河粉、米线份量重手足秤,连菠菜面都一样,饱饱好满足!菠菜面味道质感都似足莜面,甘香弹滑带少少咽韧,没有一丝菠菜味,曲曲的挂着浓汤,好食好食。

金钱肚墨鱼丸豆卜幼面,金钱肚爽爽不腍劈劈,浸得入味蛮不错。墨鱼丸比预期中美味,白雪雪圆碌碌尺码亦不细,要我原粒啪入口都有点难度,真材实料结实不粉,分两啖刚刚好消灭,咸鲜有墨味有肉粒添呢!大大旧绵绵豆卜吸尽浓汤,饱肚香口多汁。台面的辣椒油跟出货区的一样,香辣并重不失甜味,醒神刺激。

牛腩贡丸枝竹粗面,贡丸有料到,肉甜味强劲又弹滑使人兴奋跳脱,只是嚐不出任何香菇味道。牛腩碎肥鞋有渣,算了罢!枝竹滑滑豆香浓厚,挂上热汤也不错。腩汁散发霸道八角味道,我不喜欢的。点解系都要剪到粗面幼面又短又散?细路仔唔识自己咬断咩!食到疾住疾住几条几条啜,吸到成肚气,最後碎到要用羹扫入口,可恶!我喜欢一气呵成快靓正,依家断断续续好那火!唔好再剪我既长寿面!粗面恰似湿水白纸条一样,无味无蛋味无香味,不弹不滑不咽韧,依家仲要散筲筲,极度讨厌。依碗面 3 餸索价 $32 蚊,何解不能提供高质一点的粗面像普通潮州粉面舖一样弹滑咽韧有蛋香呢?

凤爪猪肠萝卜幼面,凤爪雪藏味浓烈顶硬上,皮爽咸浊。猪肠超弹有嚼劲,卤水味突出好味道。萝卜似汤萝卜味,半爽半腍爆汁无渣清甜满意。幼面爽爽,优质挂着浓郁酱油汤底。拼埋辣椒酱咸咸微辣醒胃,大注大注夹肥肠猛塞极畅快。

牛腩菜肉饺咖哩鱼蛋菜芯鸳鸯,新上任煮面瘦大妈话从未听过鸳鸯粉面两沟,觉得十分新奇有趣﹗我由幼稚园食到今时今日,神州文化差异。不过瘦大妈醒目地先烚面後烚河粉,并没有一齐煮喎,有料有见地。回想早前肥大妈煮到河粉过腍半溶,一直都不敢再食呢!新上任四眼哥哥夹餸,我想食福州鱼丸,但哥仔不知道是什麽,可能已经取消,转食咖哩鱼蛋咯。

其貌不扬看似平凡的菜芯,灼两灼上碟,够熟够爽嫩还有阵阵菜甜,实属难得。牛腩保持高质不下栏,肉弹带汁,腌味得宜。特厚饺皮菜肉饺,不太食到馅料,猪肉韮菜吗?只食到霸道的面粉味。咖哩鱼蛋够香够辣有鱼味有咸味,结实不假。河粉够完整坚廷不过腍不过湿,让咽韧幼面夹着齐齐食蛮欢喜。枱上的辣油平平淡淡,不及出货区的秘制辣汁香辣味浓可口。

鱼饼面筋辣鱿鱼通菜出前一丁,没有西洋菜就来堆通菜吧!难得旱通够翠绿爽嫩菜汁丰富而甜美。面筋非常巨大,白滚烚热浸透,只嚐到强烈滚水味道加霸道油益味道,试试按到碗底让汤汁洗洗,但无补於事。鱼饼腍腍软拉拉的,咸咸有着鱼片的味道。放置於出货区的魔鬼辣椒油,中辣够香够辣够浓,蛮刺激醒脑!不过跟旺角通记、英记;大埔新旧蔡、学利、苑记;上水珍苑、龙丰、林德,都仍然相当有距离。冲水摊腍的出前一丁,再用白滚水烚熟,乏着讨厌的滚水味道,面粉味道流失殆尽,质地既腍且粉,硬着头皮卷起配菜求其塞晒入口吧!四餸加出前一丁实在太过饱咯。
台湾麻辣韮菜鸭红
2020-03-07
台湾麻辣韮菜鸭红
幼面
2021-04-17 87 浏览
系红磡广场买完野 唔知食咩好 捻住车仔面一定无伏点知就濑哂野我叫左三餸面(秘制牛腩、通菜同鱼条)牛腩好鞋口 完全唔入味😓腩肉同肥系分开的鱼条味道ok 但有雪柜味红薯粉就煮到超级淋 完全无弹性最难食系个汤底 睇相好似好深色好浓味咁但得个咸字 完全无腩汁味 男朋友都叫左三餸面(卤水猪肠、甜心萝卜同卤水蛋)萝卜系全日最正路既餸 无渣 同埋够甜卤水蛋几入味 不过不失但卤水猪肠好un~~完全咬唔开下次唔会再帮衬 隔离间刀削面仲好食
系红磡广场买完野
唔知食咩好 捻住车仔面一定无伏
点知就濑哂野

我叫左三餸面(秘制牛腩、通菜同鱼条)
牛腩好鞋口 完全唔入味😓腩肉同肥系分开的
鱼条味道ok 但有雪柜味
红薯粉就煮到超级淋 完全无弹性
最难食系个汤底 睇相好似好深色好浓味咁
但得个咸字 完全无腩汁味

男朋友都叫左三餸面(卤水猪肠、甜心萝卜同卤水蛋)
萝卜系全日最正路既餸 无渣 同埋够甜
卤水蛋几入味 不过不失
但卤水猪肠好un~~完全咬唔开

下次唔会再帮衬 隔离间刀削面仲好食
  • 甜心萝卜
2020-12-13 259 浏览
午餐唔想食饭,醒起附近有间车仔面店所以走去买外卖。其实呢间野食过几次,不过不失。但今次只猪手就令我有啲失望,卤得唔够淋,要用力齿只猪手😞无晒仪态不过佢地既猪大肠就好入味,好正。辣鱼蛋就不过不失,系唔太辣。唔想食饭个阵都会再买既。猪手就无下次🤣

2020-10-04 452 浏览
成日放lunch都唔知食乜嘢好,附近嘅餐厅都食晕晒。今日就试吓呢间车仔面,估唔到又有啲惊喜喎。一入到去,就发现佢充满着港式怀旧车仔面嘅味道,可以一路落单一路睇住佢煮同埋拣餸。而我就叫咗福州鱼丸,大肠,仲有卤水鸡翼配埋油面。首先讲吓佢嘅汤底,我就加咗少少秘制辣酱,觉得10分惹味。已配料方面,我就觉得佢哋嘅大肠几好食,炆得够林够入味。如果大家lunch谂唔到食咩都可以试吓呢间!
如果大家lunch谂唔到食咩都可以试吓呢间!
2020-08-03
因为见open rice好多好评所以今日决定嗌佢嘅外卖,但一食之後,我想讲真心未食过咁难食嘅车仔面....1)个汤得个咸字,仲要系好咸,好似佢嘅特式就系咸咁2)萝卜虽然甜但系劲多渣3)炸鱼皮本身腍嘅,好似摆咗喺柜到好耐好耐咁,超市一包包个啲仲好食过佢4)个炸饺子啲皮劲硬咬唔开,食唔出入面系啲咩5)另一碗嗌咗猪红,完全无味系得个鸡翼叫做正常少少,叫做有味道唔错;想问系咪因为外卖所以唔重视食物质素????

1)个汤得个咸字,仲要系好咸,好似佢嘅特式就系咸咁
2)萝卜虽然甜但系劲多渣
4)个炸饺子啲皮劲硬咬唔开,食唔出入面系啲咩
5)另一碗嗌咗猪红,完全无味

系得个鸡翼叫做正常少少,叫做有味道唔错;

想问系咪因为外卖所以唔重视食物质素????
2020-08-19
外卖送餐
2020-06-18 571 浏览
讲真,食物水准还可以,种类多,但都是车仔面餸款,无乜特别,牛腩是一般的碎腩,猪肠有时会有 压味,间唔时去食下是可以的。但疫情期间,有次见到其他客叫餸时,在无带口罩情况下, 伸个头入去啲餸上面装有咩餸时,系餸上面点餸,在这情况下难免会有口水喷落啲餸度,有欠卫生罗...开张到而家都有keep住一星期2,3次到食,但最近多了一个中长度发扎辫嘅大婶,态度,语气其差,好似之前唔知几时 得罪过佢咁,同佢对眼时永远系啤住你咁,就算佢见到你望到佢啤你时,佢都唔会望开,keep住啤。後期去食三次都系咁情况。所以选择唔再去lu.因为个大婶赶走左客了。食饭都系想搵过舒适心畅嘅心情同环境下进食。※每次去食连冻饮都用成六十蚊,都不太算是个低消费客户※(虽然不能指望车仔档有好服务态度,但唔系可以老冯咁对客)P.S. 其实店内有个扎马辫染啡金头发个姐姐,同短发露耳个姐姐,态度就好好多,会脸露笑容咁帮你同讲嘢。

2020-05-12 473 浏览
放假,当然唔会咁早起身啦!我同老公瞓到中午先起身,出得门口都成点几两点,呢个时间又好尴尬,下午茶又食唔到,咁既然系咁,我地就决定食车仔面。因为呢间几点食都好,个价钱都一样,唔会有分时段。讲真,呢间车仔面系工厂区黎讲都唔平,偏贵,分量少,餸就唔洗讲啦!阿姐会数住数住,每份得二、三旧,怕比多你咁,当然有D食物系细细粒既,会多几粒咁啦!可能大家都谂,点解我仲会去食,原因好简单,鬼叫佢好食同埋同附近黎讲,佢叫乾净企理咩。餐厅:来多碗车仔面我地食叫左乜我就唔讲,大家睇相就知道。讲下佢有乜好食啦!尤鱼、牛肚、猪红、猪肠同萝卜都要试下,钟意食辣既朋友,佢系秘制辣酱,系甜辣酱,你可以就自己既辣度自己加,仲有另一个叫魔鬼辣,讲真,对我黎讲就真系一D都唔魔鬼,只系BB辣,之後我再去加,阿姐就话其实系枱面既辣椒油,唔洗专登出去加。

餐厅:来多碗车仔面

• 牛肚
  • 尤鱼
2020-03-29 547 浏览
我自己都算锺意食车仔面,因为都几多餸选择,呢度嘅冬菇系我印象几深刻,因为炆得好入味,亦都好林。 车仔面一向俾我印象系比较平民嘅食物,但系呢度一碗几送一面嘅车仔面都索价近$50 ,对我来讲好似唔多平啦。
2020-01-05 670 浏览
来多碗车仔面红磡民裕街19-31号隆基大厦地下6号舖今日同朋友去左红磡一年一度既Ice fire开仓扫货,博杀完之後觉得肚饿,系附近见到呢间车仔面好似都几吸引所以就决定入黎试下啦价钱都算系几大众代一入到门口先落单,比钱再搵位坐餐厅入面既环境都唔错,简洁舒适够晒光猛我拣左金钱肚,贡丸,台湾黑椒肠同汉堡扒另外再加多个炸鱼皮,叫叫下拣左5个餸,劲大食呀,哈哈呢到既配料款式好多,最出色既系佢既秘制酱料,自助形式想要几多自己落,大家唔好错过,好正架
来多碗车仔面
红磡民裕街19-31号隆基大厦地下6号舖

价钱都算系几大众代
一入到门口先落单,比钱再搵位坐

餐厅入面既环境都唔错,简洁舒适够晒光猛

我拣左金钱肚,贡丸,台湾黑椒肠同汉堡扒
另外再加多个炸鱼皮,叫叫下拣左5个餸,劲大食呀,哈哈

2019-10-24 527 浏览
「来多碗」车仔面有很多分店,位於红磡民裕街的「来多碗」车仔面,午餐时间人客络绎不绝,因为很多人都喜欢食个快、靓、正的午餐。今天是星期日,我和老公来食个bunch。一入店内,就见到墙上面画有功夫熊猫食面的傻样,甚是可爱。车仔面的餸大多是$8,有四款餸是10-14元,选择颇多。我选择了公仔面,还有豆卜、卤水蛋、牛柏叶和芝士肠,老公选了出前一丁,凤爪、猪皮、牛腩和鱼皮饺,还有豆浆和冻奶茶两杯饮品。值得一赞是,食完这碗车仔面,我们俩都不觉得口渴,证明没有落味精。

车仔面的餸大多是$8,有四款餸是10-14元,选择颇多。

2019-10-23 351 浏览
今日经过呢间来多碗车仔面,见佢入面几大几乾净,决定入去试下😉车仔面黎讲,佢装修算系好大好整洁,仲有d香港风味添🤣我叫左油面底,响玲,台湾黑椒肠,秘汁鸡翼,墨鱼春卷同埋牛腩😊车仔面个汤底好重要,呢间既汤底好够味又唔会咸,食完都唔会好口乾油面比平时食开果d幼身同滑👍🏻有少少似米线🤣面质算唔错响玲配车仔面汤食真系好正,索哂d汤汁好好味台湾黑椒肠算正宗,估唔到配车仔面都几好食秘汁鸡翼系我觉得最好食,好入味又够大只👍🏻👍🏻👍🏻墨鱼春卷好爽口,好小地方有得食牛腩肥瘦适中,一d都唔会un😄我朋友叫左油面底,响玲,台湾黑椒肠,秘汁鸡翼,墨鱼春卷同埋辣鱿鱼其他野都一样,不过多左辣鱿鱼,好爽口辣辣地好上瘾🤣我地仲加左佢既魔鬼辣酱,好香唔算太辣,正常人都应该食到,因为我系好食得辣既所以加左好多辣酱,好正👍🏻😄

车仔面黎讲,佢装修算系好大好整洁,仲有d香港风味添🤣

油面比平时食开果d幼身同滑👍🏻有少少似米线🤣
面质算唔错
响玲配车仔面汤食真系好正,索哂d汤汁好好味
台湾黑椒肠算正宗,估唔到配车仔面都几好食
秘汁鸡翼系我觉得最好食,好入味又够大只👍🏻👍🏻👍🏻
墨鱼春卷好爽口,好小地方有得食
牛腩肥瘦适中,一d都唔会un😄

其他野都一样,不过多左辣鱿鱼,好爽口辣辣地好上瘾🤣

2019-10-19 225 浏览
中午黎到来多碗车仔面,一入铺头左边就系叫送,行多两步就系收银机比钱,再去搵位坐。成个流程好smooth好快, 岩哂想快靓正搞掂既人。今次叫左两碗5送既车仔面,两碗既面底都要左出前一丁(因为平时屋企唔会买出前一丁黎食,出街就放肆下啦😛),再要多2罐coke zero。我好少可食车仔面,不过我都几满意佢既送,冬菇好入味,好厚身好有口感,咖哩鱼蛋都好正,唔会太粉,辣度岩岩好。老水蛋亦都好入味👍🏻贡丸亦都比其他连锁店好食。

2019-10-19
2019-10-18 213 浏览
又到星期日周围搵嘢食的时候,在门口见到个名几吸引,便来食碗车仔面。呢间面档装修简单但十分乾净,入门口先点嘢食後比钱才搵位坐低,佢哋会将食物及饮品送过嚟,服务态度好,此类小店比较少见。我先来一碗三餸面(猪红、墨鱼丸及菜肉饺)配红薯粉,一般其他面店红薯粉都要加钱,呢度唔使加钱,墨鱼丸几弹牙,份量亦唔细。阿仔便来碗四餸河粉(牛腩、猪红、猪肠及牛肚),猪肠好淋入味,牛腩亦高质素,加佢哋嘅辣酱,十分开胃。另外试了一个特别的饮品,冰啡乐(咖啡+可乐),好少地方有供应,饮落好特别,有层次,苦中有甜,咖啡带气,好配搭。

冰啡乐

2019-10-13
冰啡乐
2019-08-30 404 浏览
食得车仔面一般都预左环境细小及迫,但呢间车仔面地方阔落,坐得舒服,灯光仲好光猛添收左工六点半到入座,唔驶同人迫好正一食车仔面就会忍唔住想食好多餸,最後叫左鸡翼鱼皮饺牛腩墨鱼丸濑粉鸡翼同牛腩都好入味,秘制辣酱啱晒无辣不欢既我。濑粉唔系间间都食到,呢间有当然要点,一直认为濑粉系最衬食车仔面😅加$8有一小碟生菜,加左当健康左😂整体味道环境都算唔错,可以再去食既车仔面店

收左工六点半到入座,唔驶同人迫好正

加$8有一小碟生菜,加左当健康左😂

整体味道环境都算唔错,可以再去食既车仔面店

2019-08-29 263 浏览
近家维村有条美食街!唔系红磡人应该唔知😅哩度其实有三、四间面舖系我饭堂😂如果想食车仔面的话就会嚟哩度今朝起身一路懒出门口结果要冒住黄雨出嚟😅心瘾想食我嗌咗菠菜面+通菜底嗌咗鸡翼、春卷、萝卜、牛栢叶同墨鱼丸鸡翼好入味 春卷系佢地招牌 弹牙得嚟又好味萝卜好甜 索晒啲汤朋友嗰碗系油面牛腩、鱿鱼、鱼蛋、贡丸牛腩个汁好浓 做腩汁一流鱿鱼辣得好过瘾 不愧系招牌哩度比起一般车仔面舖系乾净企理得多面底选择有成十款餸菜有几十款唔系麻辣嗰种 食落好刺激!哩道啲料真系入味又大件抵食其实车仔面档可以整到咁嘅食物水准真系好难得哩度走年轻路线 食物质素高未食过嘅街坊一试肯定会再试!
近家维村有条美食街!
唔系红磡人应该唔知😅
哩度其实有三、四间面舖系我饭堂😂
如果想食车仔面的话就会嚟哩度

今朝起身一路懒出门口
结果要冒住黄雨出嚟😅
心瘾想食

我嗌咗菠菜面+通菜底

嗌咗鸡翼、春卷、萝卜、牛栢叶同墨鱼丸

鸡翼好入味 春卷系佢地招牌 弹牙得嚟又好味
萝卜好甜 索晒啲汤
朋友嗰碗系油面牛腩、鱿鱼、鱼蛋、贡丸

牛腩个汁好浓 做腩汁一流
鱿鱼辣得好过瘾 不愧系招牌

哩度比起一般车仔面舖系乾净企理得多

面底选择有成十款
餸菜有几十款

唔系麻辣嗰种 食落好刺激!
哩道啲料真系入味又大件抵食

其实车仔面档可以整到咁嘅食物水准真系好难得
哩度走年轻路线 食物质素高
未食过嘅街坊一试肯定会再试!
2019-08-25