2022-06-28
喱間韓國餐廳好出名😆之前試過尖沙咀果間,今日來開荃灣見到有分店🥰佢有lunch set,lunch set好抵👍🏻 韓國餐廳必備既前菜😚媽咪好鐘意個沙律菜,佢話好新鮮又爽口🤩🍗半半炸雞(蔥炸雞,原味炸雞一上枱真係嘩一聲🫣D蔥多到遮住左炸雞,好正😂愛蔥人士必食!🫡而且d炸雞係新鮮熱辣炸出來好好食!炸皮又唔太厚,大推👍🏻👍🏻🍲牛膝骨湯 $178Lunch 餐牌冇既,但母親大人想食🫠即叫!好彩冇令我地失望😚好重牛味,feel到係骨膠原😆而且個湯清到來好入味,好好飲👍🏻🐂鑼板燒牛仔骨 $198喱個都係母親大人心水😂咁既價錢有咁多舊真係好抵食!而且d牛肉又唔老,唔會好似食香口膠咁😆加上佢係鑼板上,所以會keep到熱辣辣,仲有洋蔥鋪底,好香😋我地两個人咁多舊都食得曬,就知有幾好食🤪🍹濟汁柑汁 🍹米汁韓國飲品不嬲都有保證😙柑汁唔會太甜,唔鐘意飲咁甜既可以試下🤓米汁姐係甜米露,可以過下口癮😛
之前試過尖沙咀果間,今日來開荃灣見到有分店🥰
佢有lunch set,lunch set好抵👍🏻
韓國餐廳必備既前菜😚
媽咪好鐘意個沙律菜,佢話好新鮮又爽口🤩
🍗半半炸雞(蔥炸雞,原味炸雞
🍲牛膝骨湯 $178
🐂鑼板燒牛仔骨 $198