2017-05-31
上次來呢度就識左佢哋嘅招牌菜式 質素唔錯 所以今次就來呢度食下佢哋嘅新野!三色糯米糍分別係啡色黑色同黃色 其實就係朱古力芝麻同埋芒果 朱古力糯米糍入面係有半粒士多啤梨做餡 士多啤梨好甜 但係朱古力味唔濃 個皮薄返少少就更加好啦 芝麻糯米糍係香蕉餡 呢個配搭好surprise 完全估佢唔到 有驚喜 芒果糯米糍質素同以往一樣都係咁好 永遠都唔會食到酸嘅餡見到餐單上面出左新野 蛋白燉奶 即刻叫返過嚟試吓 呢個真係好驚喜 個味道拿捏得啱啱好唔會過甜 好有奶香 超級滑 結果最後叫咗一個大之後再encore一個細嘅嚟食!好上癮!再嚟一個新嘢 心太軟 佢個心太軟一出嚟就聞到好濃嘅朱古力味 想點嘅時候都仲係好熱 好吸引 趁熱切開 啲朱古力醬即刻流晒出嚟 好似熔岩咁樣 佢入邊嗰醬唔會係好水嗰啲 有少少竭身 食落去係超級濃郁嘅朱古力味 但係偏甜 就咁食個醬會食到喉嚨痛 加埋個蛋糕一齊食就好好多啦雖然都係覺得佢哋嘅招牌菜式水準好啲 但係今次都有驚喜!以咁嘅平民價食到咁嘅質素認真幾抵食!
三色糯米糍
三色糯米糍