2023-07-08 366 浏览
我親身試過,可以服務&食物環境都好舒適自在 價錢可以,合理 最適合三五知己一齊吹下水,食串燒,如果經過這裡,不妨入去試一試:yummw:同埋佢哋啲師傅係好用心,好有耐性去整比客食,如果係我整比自己食都D:唔好話要整比其他人食, 所以最好 親身試一試
好多時都會喺呢一區食嘢,今日行到呢度見到有間舖頭寫住新開張八折優惠,去完旅行返嚟都食咗好多法國餐,係時候要轉下口味,而且串燒又係我既至愛❤️一於就入去食食食😋——————— 入到去見到店員都非常之nice,個個都好有禮貌好客氣,原來個老闆話佢呢度轉左手一個月都唔夠,所以係新開張大優惠,環境唔錯,而且都好有氣氛,老闆好客氣同D食客傾計時提到自接手後,所有店內上下員工全部煥然一新,新人事新作風👍勁💪💪💪💪💪————————可以自攜酒….我咁鍾意飲紅酒🍷又點少得❤️😂🐠首先頭盆食反個新鮮刺身,味道鮮甜,肉質彈牙👍🐟脆脆魚骨:好脆口,燒得夠香夠味,點埋沙律醬就更加惹味😋🦪鲍魚更是我的至愛,爽口彈牙又鮮甜👍🍢各式各款的串燒,燒得火喉夠又唔會過火,燒雞心,牛舌串、燒秋葵🐮一口牛:軟熟多肉汁,咬落好juice的感覺,味道一流🧀️芝士年糕:非吃不可,從來未食過咁好味嘅芝士年糕,一口咬落去的芝士好香滑,外皮脆口又有煙煙靱靱的感覺😘🥰🦐燒大蝦:半隻手臂咁大隻👍😍😍😍🥓雞肉軟骨棒、燒辣椒、燒元貝、燒銀杏🥖燒雞皮:脆卜卜夠香口🐮燒粉腸:好特別的串燒😋🍢味噌大腸:真係好正🥰🐔阿波美雞翼、手打雞肉丸👍🐷黒豚荔枝卷:清香

———————

————————
可以自攜酒….我咁鍾意飲紅酒🍷
又點少得❤️😂
🐠首先頭盆食反個新鮮刺身,味道鮮甜,肉質彈牙👍
🐟脆脆魚骨:好脆口,燒得夠香夠味,點埋沙律醬就更加惹味😋
🦪鲍魚更是我的至愛,爽口彈牙又鮮甜👍
🐮一口牛:軟熟多肉汁,咬落好juice的感覺,味道一流
🦐燒大蝦:半隻手臂咁大隻👍😍😍😍
🥓雞肉軟骨棒、燒辣椒、燒元貝、燒銀杏🥖燒雞皮:脆卜卜夠香口
🐮燒粉腸:好特別的串燒😋
🍢味噌大腸:真係好正🥰
🐔阿波美雞翼、手打雞肉丸👍
🐷黒豚荔枝卷:清香的荔枝滲在肉內,吃落零舍清新的感覺😋
雞軟骨、雞腎、雞胸脆骨、豬腩肉、羊架🍢🍤 🍢 🍖 🦴🥩🍗⋯⋯等等。

————————
呢度D師傳嘅廚藝亦都相當了得👍
食物有水準,環境,衞生、服務,價錢👍
🌹🌹🌹🌹🌹5/5👍❤️
———————
盡在不言中的好味,又平又靚的串燒
其實開心🥳⋯簡單就在你身邊..❤️
食….拍…寫.. 已經成為我生活中的一部份
鍾意食..鍾意拍…鍾意寫..留下美食回憶
—————-
2023-04-03 428 浏览
沉日收到佢哋嘅WhatsApp話開番,book枱嘅話$268有一隻龍蝦,咁就試下啦!今日一去到仲以為同之前間鋪唔同晒,點知同以前一樣都係嗰三位師傅😂我即刻帶返隻雞翼食吓先啦!呢個師父燒真係一流!入面多汁出面又脆!最估唔到嘅就係隻龍蝦😆好甜又新鮮,如果$268喺呢一間舖食到嘅話真係好抵🤓重有個蠔唔腥,有3個味,都幾特別,個人鐘意中間果隻豉油味😂其餘既都不過不失!同埋佢哋啲野食平過之前,但又冇話分量少咗🤔所以大家之前食過呢間既話真心要去食多次!個龍蝦好正😆😆