2021-12-21
芝士火鍋🫕對我嚟講係一樣好Christmasty 嘅野🤩但喺瑞士食過一次之後都無試過,見the astor 有芝士主題嘅下午茶自助餐就去試下,但都幾失望😞主角cheese fondue 食落無乜芝士味同埋好粉咁(係麵粉嘅粉🙈)相影出嚟嘅樣係我哋自己再加左唔同芝士落去,食落先ok 似返樣🙈另外嘅raclette cheese 要排好耐隊🤨🤨smoky 味好重,好食嘅算係芝士counter 都有好多唔同選擇(後尾有再refill 多啲)但除左parmesan 同blue cheese 之外其他都覺得好一般😞甜品counter 都係芝士主題,大部分都合格,有1-2 樣係出面蛋糕水平幾surprised 仲有grapefruit mojito 同hot choco 提供,mojito 有啲稀,hot choco 反而ok雖然係all you can eat 但 cheese fondue refill 要$20,不過其實大部分食物都係carbs/ cheese,有種食完唔知食左咩嘅感覺😅服務方面可能因為我哋張枱比較偏,無乜人見到我哋野食就都refill 得快嘅
服務方面可能因為我哋張枱比較偏,無乜人見到我哋
野食就都refill 得快嘅