2014-04-21
今日係九龍灣先發現記得\\\\\\\"日月星\\\\\\\"九龍灣依個地方其仲有好多有特色同好味既小食店, 不過因為舊屋村拆左, 淘大同德福既商埸又要行第二D路線,我最鍾意依D小店就係有好多小食,又有三文治,西多士,沙爹牛肉包,就係因為佢咩都有,所以我就好鍾意,而且都有好多人上網睇到佢,開始多人留意同係到食野, 今日就到我喇,地方都無咩點變, 伙計就唔太記得喇, 野食就依然無咩點變既, 但人就真係變多左好多,不過都幾有感覺既出面既炸雞髀成日都會炸到過哂火,炸到成隻都係油,食落又硬又無味,因為成隻可能整左先左炸水份已經流失哂,而日月星就真係用傳統簡單既做法, 就係成隻掉落去生炸, 所以雞髀塊皮會好脆口,而且唔係黑黑實實, 啖啖雞肉都有好香既味道油同肉汁,如果你係健康既人,依個就唔岩你喇。
香既味道油同肉汁,如果你係健康既人,依個就唔岩你喇。