2017-10-22 162 浏览
飯粒軟熟又彈牙 份量好驚喜啊😍😍😍食到好飽好飽醬料好香 雖然我都係沾少少 但已經好夠好夠雞肉好新鮮 蘿蔔絲青瓜也不錯🙂🙂🙂🙂雞翼尖,皮脆內很入味,肉質唔會好老,啱啱好,每淡肉都好好味好香。甜甜地又香,好建議叫呢個試試啊👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻咖哩超級香的。肉質鮮嫩,真係好滑👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻。鹹淡適中。甜咖哩,唔會太辣,有薯仔係度架,薯仔新鮮架👍🏻👍🏻
飯粒軟熟又彈牙
份量好驚喜啊😍😍😍
食到好飽好飽
醬料好香 雖然我都係沾少少 但已經好夠好夠
雞肉好新鮮 蘿蔔絲青瓜也不錯🙂🙂🙂🙂

甜甜地又香,好建議叫呢個試試啊👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

咖哩超級香的。
肉質鮮嫩,真係好滑👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻。鹹淡適中。
甜咖哩,唔會太辣,有薯仔係度架,薯仔新鮮架👍🏻👍🏻
2017-10-12 176 浏览
本身唔林住打食評,但見到個師博的態度,真係唔打唔得。今日去9龍灣,未夠鐘赴約,又餓餓地,見到裝修得幾靚,林住試下,叫左個雞翼河粉,湯底味道還可,但暖的,連牙菜都浸唔熟囉。但我都照吃,心林算啦,下次唔來。唔好浪費食物。但隔離枱個生牛河就慘啦,真。生牛河,浸極都係血色,真可憐,叫佢地再煮,個師博仲好唔耐煩咁講點會唔熱,係咁嫁啦。喂!大佬,你唔怕吃到人痾的嗎?週圍幾枱都話個湯唔熱,我心林,係少少暖炸,跟本談不上熱。最基本的都做唔到,失望!
本身唔林住打食評,但見到個師博的態度,真係唔打唔得。
喂!大佬,你唔怕吃到人痾的嗎?
2017-09-29 159 浏览
六個字形容, 超難食! 服務差!, 午餐第一次幫親, 食豬扒湯河, 豬扒好鞋. 都要盛惠$60-$70. 服務更加唔駛講, 我第一次比錢食飯仲要比職員鬧, 門口有客排隊, 職員會不停騷擾在用餐的顧客, 不停想收碟收杯, 我食緊停一停都想收走我的食物, 我話未食完, 職員話我食甘耐, 阻住做生意, 門口很多人排隊. 我12:30入坐, 1:15我未食晒就鬧我, 仲衰過食快餐!!絕對係極差的餐飲體驗!呢間食店絕對不可一, 不可再! 九龍灣食店的害群之馬! 我以後一定不會再幫親!!
六個字形容, 超難食!
服務差!