2023-06-27
💥經典大排檔滋味📍新肥泉海鮮大排檔|佐敦📍人均消費 $ 2 X X#CL佐敦 #CL四圍食 ⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️平時紀念日我哋多數都係食西餐🍽️今個月食下我哋好耐無食嘅大排檔🥢新肥泉係朋友介紹既~好似我哋以前讀書時候食嘅大排檔一樣,可以一大班人坐埋一齊,大聲講大聲笑😂雖然佢哋係熟食市場2樓,但係無冷氣嘅,好在有獨立大冷風機吹住🌬️🌊💟 黃金九肚魚 $ 1 4 8呢度既招牌菜💖見個個都介紹,真係名不虛傳😎出面已經好少見🐠呢度都大大份好多舊,舊舊都比咸蛋黃包圍,不過仲係掛住椒鹽味,叫姐姐比啲我地🙉💟豬潤啫啫雞煲 $ 1 2 8熱辣辣好有穫氣👍🏻豬潤唔會過老、雞件滑嘟嘟☺️唔知點解食極都有😂💟 BB乳鴿 $ 5 2一隻四件炸得超乾脆🤩有啲部位直頭骨頭都可以食埋😏💟 海味青菜煲 $ 1 1 8個煲幾乎係豬潤雞煲一倍🤑最出人意料係入面仲有好多魷魚🦑配合埋菇菇同各種青菜🥬啲油膩感無哂🥰最後咁熱我地叫左一人一枝汽水🥤ps樽裝同罐裝都有😝🤟🏻不負責任點評好味道🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑性價比🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌘🌑🌑回頭率🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑🌑(十粒為滿分)⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️
📍新肥泉海鮮大排檔|佐敦
📍人均消費 $ 2 X X