2021-07-25 446 浏览
今日食評有✍🏻 Pizza Hut @黃埔試食指數⭐️⭐️⭐⭐店舖衛生⭐️⭐️侍應態度⭐️⭐⭐⭐((每項5⭐️為滿分)) ·早晚市大慨6點半已經排長龍外賣堂食都好多人我哋點了二人餐1️⃣紅白湯⭐️⭐️⭐/5冇諗過餐湯都可以有食評因為呢一間嘅餐湯材料比較少而且味道偏淡不過以健康為前提的我滿意👌🏻2️⃣葡汁焗蔬菜⭐️⭐️⭐/5食過咁多間Pizza Hut水準算平均不過唔夠熱👌🏻3️⃣伊文士雞意粉⭐️⭐️⭐⭐/5上次喺屯門分店試過非常好味今次再encore味道偏淡不過感覺「清新」好多起碼味精感冇咁濃烈👍🏻4️⃣至尊細批加芝心⭐️⭐️⭐⭐/5好味夠熱Pizzza加芝心是皇道👍🏻👍🏻5️⃣persi (free refill) + 熱薑蜜正常👍🏻·二人盛惠336·599•Eat疫情下的食肆怕多人辛苦排得嚟又唔好食食外賣食到悶想岀去搵食又驚唔衛生·我哋599•Eat幫到你無論大鋪小店我哋都會盡試盡講
今日食評有✍🏻
Pizza Hut @黃埔
試食指數⭐️⭐️⭐⭐
店舖衛生⭐️⭐️
侍應態度⭐️⭐⭐⭐
((每項5⭐️為滿分))
早晚市大慨6點半已經排長龍
無論大鋪小店
我哋都會盡試盡講
2021-07-25
2020-12-02 741 浏览
睇咗電視廣告 有新pizza所以就沖咗去食太耐冇食pizza Hut因為佢最近出嘅新pizza 佢嘅外表十分特別 所以就被吸引咗 最新嘅芝士爆爆pizza但味就真係好一般 味道同pizza唔太夾由其係紅色嘅蕃茄味 入面有芝士再加小小草味其實唔太襯不過最近因為疫情嘅關係+1 蚊有多個pizza係幾抵😜😜始終係佢地嘅傳統pizza 抵食又好食加個雞翼就岩哂喇二人餐都抵食嘅最有驚喜係芝士介末薯條佢係焗嘅 介末同芝士意外地夾所以呢個係驚喜嘅
睇咗電視廣告 有新pizza所以就沖咗去食

最有驚喜係芝士介末薯條
佢係焗嘅 介末同芝士意外地夾
所以呢個係驚喜嘅
2020-09-24 549 浏览
今晚去邊pizza hut食飯,不過外賣自取有優惠,所以就外賣返屋企食。海鮮寬條麵 seafood fettuccine,每次去pizza hut食飯都一定嗌,個忌廉汁又香又滑,配合雜錦海鮮,好口感嘅寬條麵,由90年代食到而家都咁好食。珍寶雙料批 the jumbo double pizza,喺大啡菇拼大蝦薄餅,個pizza sauce喺好特別嘅黑松露味,我覺得成個配搭都好健康食落都覺得清新,而且而且食落個味道係好夾,好陰唔喺好想食太多肉類嘅人食,good呀。

外卖自取
2020-08-31 445 浏览
#芝士輪盤扭扭批 #批 #黑松露蘑菇醬 #二人餐 $315 普通批只有兩至三粒扭扭批邊有黑松露😂是海鮮批。包粒沾龍蝦🦞湯的話會好吃點#龍蝦酥皮湯 +$20 超咸😂#南瓜忌廉湯 淡淡地幾好飲#俄羅斯沙律 #🥗 餅乾上面有沙律,清清地,還有一隻少少鹹的蝦。不過吃的時候不太方便,很容易弄到周圍都係#拿破崙雞肉煙肉意粉 #🍝 #拿破崙意粉 水準適中,都ok,味道剛好。感覺拿破崙意粉是最穩陣的🤣ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:6.5/10
#芝士輪盤扭扭批 #批 #黑松露蘑菇醬 #二人餐 $315

#龍蝦酥皮湯 +$20 超咸😂

#南瓜忌廉湯 淡淡地幾好飲

ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:6.5/10
2020-08-30
2020-07-30 473 浏览
七月五日晚和幾位朋友慶祝生日👏🏻🎂🥂,因為下午已食了一個很豐富的自助餐,所以晚上唯有外賣pizza和小食。.千島海鮮芝心批-大 😋😋😋至少大半年無食過,個pizza都幾足料,食到有海鮮、菠蘿、橄欖....最正係要多醬🤤🤤Pizza尾尾的芝心位我比左朋友食🤣.香蒜肉絲意粉 😋😋😋😋每次叫Pizza Hut必叫之選,如果外賣有tabasco就完美了!.辣味雞翼 😋😋😋😋又是必叫之選,每次可以兩盒起跳🙈❤️
七月五日晚

千島海鮮芝心批-大 😋😋😋
Pizza尾尾的芝心位我比左朋友食🤣
香蒜肉絲意粉 😋😋😋😋
辣味雞翼 😋😋😋😋
又是必叫之選,每次可以兩盒起跳🙈❤️
2020-07-05
其他
庆祝纪念
生日
今天來pizza hut試試新出的芝士輪盤扭扭批,望落個樣好吸引,信用卡仲有優惠好抵湯我們選了意大利菜湯和新的南瓜藜麥湯,藜麥湯幾特別,又健康。個餐包煙三文魚凱撒沙律同蜆肉焗薯蓉,沙律菜爽口,三文魚也不錯。想試的扭扭批終於到!賣相非常吸引餐牌寫有黑松露蘑菇醬芝bite, 原來得兩個批邊有,隨機的。有黑松露的bite特別香,如果全部都有就好了。pizza餡都幾多,主要有帆立貝,魷魚,蟹柳,蘑菇,蕃茄,口感好cheesy 同rich雞肉雜菌意大利飯都幾大碟,味道不錯。

想試的扭扭批終於到!賣相非常吸引

雞肉雜菌意大利飯都幾大碟,味道不錯。
3K
2020-05-20 528 浏览
若干年前,食Pizza Hut係等位等到痴線嘅,不過近年好似轉營做外賣多,堂食亦好多都變左半自助模式,餐廳等位已大不如前般墟冚。是晚本來是打算食壽司嘅,但對方等位人數遠遠超出上限,已停止派飛,算了,過對面食Pizza Hut也可以。不用等位即刻就坐,分配了一張自閉座位,面對牆壁食,某程度上可以話好私隱嘅。看了看餐牌,新出的pizza不太吸引,點個普通的二人餐就好了,有薄餅,有粉麵,飲品同餐湯,都幾抵食喎。餐飲除左汽水同檸茶外,仲有兩款特飲不用加錢的,貪新鮮就試下佢地,青檸魅力(左)同紅莓夢幻(右)。自己揀左青檸呢杯,充其量就係檸七,酸酸甜甜正常嘅味啦~朋友揀紅莓……其實幾伏,笑左,激甜嘅葯水味,唔好亂試紅色飲品系列。餐湯揀左忌廉湯,好杰身,有少少蘑菇碎同粟米粒,味道都幾好,但個人鍾意金寶湯個種高鈉口味多啲。朋友加左酥皮,撘晒落黎唔係脹卜卜嘅?酥皮幾重牛油夠香口,餓肚之選。pizza要左至尊,大眾口味實無衰,烘起熱辣辣,上枱時都好香㗎。厚批真係幾厚喎,好耐無食咁厚嘅薄餅,西餐廳多以薄餅底為主,厚批好似係香港特式黎?仲加左做芝心批,芝士控表示滿意,好多芝士好正,烤得脆口餡料又多,有驚喜喎。

小食?揀左葡汁焗蔬菜,一大堆西蘭花,紅蘿蔔,青瓜等,唔太鍾意個葡汁,甜甜地有啲怪,撇開啲汁淨係食啲蔬菜,哈哈。
最後仲有菠菜蘑菇長通粉,菠菜同蘑菇片都好多,正,長通粉有咬口,唯獨個白汁淡左啲,要加辣椒仔調調味。

三百幾蚊兩個人ok啦,正常價位。
2020-05-08
2020-04-05 396 浏览
pizza hut最近有個優惠買滿150蚊 加一蚊送一個普通夏威夷批。 今晚我哋叫咗兩個大批 288 再加一蚊 總共289蚊就有三個pizza, 我呢世人都未見過pizza Hut 做啲咁嘅優惠, 難道世界末日即將降臨?我最鍾意食呢個至尊pizza因為佢材料豐富,而且味道亦都好夾。 千島海鮮都唔錯 但係pizza嘅世界嚟講我認為都係茄汁先至係王道,千島醬就叫做間唔中换下口味但係就永遠唔會做到大婆嘅地位。 289蚊三個pizza 就好似匯豐去到28蚊 咁誇張。如果要迎接世界末日,食pizza都係一個不錯的選擇。

外卖自取
2019-11-09 447 浏览
I  have visited pizza hut Whampoa branch at a Saturday night , I have waited around 10 minutes for the table , There are many  type of  dishes .  I have ordered  a Italian roaster chicken (half) and a  Italian Delight pizza with stuffed crust . The chicken was juicy . Also , the roaster chicken set has included some french fries . The french fries was crispy . I really like that , About the pizza , the taste was really good . It was not too  salty .  Also ,  the crust of the pizza was crispy .
2019-11-02
2019-10-28 324 浏览
已經有好一段日子冇去Pizza Hut,因為附近開咗間PHD,pizza box外賣送貨又快好多,咁尋日去黃埔都想打邊爐又冇位,就過左去Pizza Hut,我哋有五個大人三個小朋友,點知一張BB凳都冇嗌左四人餐,買咗一個雞肉pizza,仲有好多嘢食,結果都食唔晒,個Pizza大家都覺得好味,係清得最快,大家都話進步左,個湯我就覺得淡味左少少,其他都幾好,大人小朋友都啱食地方都坐得幾舒服,如果有大有細過嚟都唔錯

地方都坐得幾舒服,如果有大有細過嚟都唔錯

我生日,我請客好耐無食過Pizza Hit兒時最愛的香蒜肉絲意粉: 可惜意粉過硬,不夠乾身雞翼,辣最好味估唔到Pizza 勁正! 批邊含有滿滿的芝士,再點上熱辣辣的芝士汁,似芝士火鍋。
2019-09-04
庆祝纪念
生日
原味及辣雞翼
心思思海鮮芝士批
  • 心思思芝士批
2019-04-14 648 浏览
突然想食pizza, 於是就去左pizza hut la! 叫左個二人餐😍最好食既當然係pizza la! 叫左千島醬海鮮pizza, 加錢轉左芝脆批,更加香脆好味🥰 薯蓉就不過不失,都幾香滑好食既,帶有淡淡芝士香呢個係鮮茄焗海鮮蜆肉飯,味道一般,汁好少,味道淡,飯亦有點硬。如果可以揀既話,我都係覺得呢度既肉醬意粉係會出色d! 每次食呢個二人餐都好飽! 因為仲有餐湯同飲品! 餐湯冇影相,叫左一紅一白湯,兩款都好飲既。我幾鐘意呢度既凍檸茶,自己加糖水,清清地亦帶有茶香 ;)
突然想食pizza, 於是就去左pizza hut la!

叫左個二人餐😍

薯蓉就不過不失,都幾香滑好食既,帶有淡淡芝士香

2019-04-08
2018-11-27 916 浏览
星期日下午黎食,大約等15-20分鐘就有位,星期日係特別多人~ 五個大人+兩個老人點了一個四人餐+三個小食+一個細嘅用會員卡換的普通批~ 套餐的南瓜湯好味~雞棒炸得太乾但薯條夠脆!沙律唔好食,最後食唔晒!芝士菠菜好食~ 套餐要咗意大利飯同肉醬意粉~ 兩個都好味~套餐加28蚊就有八隻蝴蝶蝦,當然要試試~ 夠脆~ 再加48蚊要個青口~ 無乜白酒味~又加多48蚊要個肉丸~ 好多蕃茄好味!因為太肚餓,以上嘅嘢都唔記得影相!兩個pizza最後先黎,其實食完其他都有些飽,所以記得影相~ 依個係Parma ham, 好大個,食咗一件已經勁飽!其實唔係好多料,但批邊的芝士好多~ 但個批底好淋,唔脆!仲有個普通批,都係鍾意食普通批,因為批底比較脆~ 最後飲咗曲奇咖啡沙冰,好味~ 老人家仲有免費飲品~

套餐的南瓜湯好味~

雞棒炸得太乾
但薯條夠脆!

沙律唔好食,最後食唔晒!

芝士菠菜好食~

套餐要咗意大利飯同肉醬意粉~ 兩個都好味~

套餐加28蚊就有八隻蝴蝶蝦,當然要試試~ 夠脆~

再加48蚊要個青口~ 無乜白酒味~

又加多48蚊要個肉丸~ 好多蕃茄好味!

因為太肚餓,以上嘅嘢都唔記得影相!

依個係Parma ham, 好大個,食咗一件已經勁飽!
其實唔係好多料,但批邊的芝士好多~ 但個批底好淋,唔脆!

仲有個普通批,都係鍾意食普通批,因為批底比較脆~

最後飲咗曲奇咖啡沙冰,好味~
老人家仲有免費飲品~
2018-11-25
2018-11-22 527 浏览
同同事晏就放飯..唔知食咩好~而PIZZA HUT一向都係正常水準冇咩大起大落 就決定係你喇!PIZZA HUT!!!每人都叫左個湯~而我就叫左白湯一向都好鐘意PIZZA HUT既白湯水準依舊 佢唔會好似某D鋪頭咁稀 而係會杰身D而且入面既餡料都幾多磨菇既份量係OK多!!所以成碗湯既口感都唔錯黎PIZZA HUT識叫一定係叫白湯!呢個番茄意粉味道都可以雖然佢都唔係杰身但味道就唔算真係咁濃郁小食就叫左炸蝴蝶蝦食落都幾香口 同埋個醬汁味道都好夾蝦外皮夠乾身 唔會太油果D炸粉入面既蝦又唔會因為經過油炸而變得乾身仍然可以做到外乾內濕既狀態呢個係出色既!另外仲叫左呢個露筍上面既醬汁配搭下都幾MATCH同埋露筍本身就種清甜既味道令到成餐有番一個清新既點聚呢個都唔錯!!!
每人都叫左個湯~
而我就叫左白湯
一向都好鐘意PIZZA HUT既白湯
水準依舊 佢唔會好似某D鋪頭咁稀 而係會杰身D
而且入面既餡料都幾多
磨菇既份量係OK多!!
所以成碗湯既口感都唔錯
黎PIZZA HUT識叫一定係叫白湯!

呢個番茄意粉味道都可以

另外仲叫左呢個露筍
上面既醬汁配搭下都幾MATCH
同埋露筍本身就種清甜既味道
令到成餐有番一個清新既點聚
呢個都唔錯!!!
2018-11-07
2018-10-12 549 浏览
被同事拋棄,又落大雨無遮,由公司行出街大概有遮蔽擋雨嘅路最多只可以行到嚟呢度,Pizza hut~ 貴到要逼住食,唔食無嘢食,慘慘。嚟到Pizza hut, 都唔想包拗頸走去嗌飯或者意大利粉,如果難食嘅話我真係想發癲,所以我嗌左吞拿魚煙肉迷你薄餅,但可以免費升級飲品做特飲海鹽檸檬柚子蜜梳打,正,識嗌一定嗌呢個,然後跟忌廉湯。先上湯,夠晒熱,又夠滑夠忌廉味,但料就少左啲。迷你薄餅嗰樣更sharp醒,新鮮出爐厚批料多又香口。🙆🏻‍♀️🍕😋 標記寫辣,但完全無辣。海鹽檸檬柚子蜜梳打,簡直係一個jetso,無可挑剔。就係咁,獨菇地過左一個愉快中午。

先上湯,夠晒熱,又夠滑夠忌廉味,但料就少左啲。

2018-10-11
  • 吞拿魚煙肉迷你薄餅