2025-04-22
呢間book mark咗好耐嘅日式鐵板燒,試過真心覺得正!佢嘅裝修係簡約日式木系風,全部座位均對住師傅可以欣賞席前鐵板燒料理。而家提前預訂嘅話可以晚市85折優惠價享用我哋呢個套餐😍 如果lunch食嘅話仲有8折添啊!🏝️海陸套餐 $1280/二人前♡ 日式薯仔沙律♡ 南非孔雀鮑魚♡ 越南大虎蝦♡ 美國銀鱈魚♡ 牛舌芯♡ 香煎鵝肝配紐西蘭牛柳♡ 昆布白蜆湯♡ 薑粒櫻花蝦炒飯♡ 甜品❥$1280食到二人前嘅鐵板燒真心抵,仲要有鮑魚、大虎蝦同埋鵝肝😍全部都係我至愛!❥成個餐我最鍾意就係個鮑魚,好新鮮生猛會跳舞,師傅調味非常好,甜鹹適中,配咗忌廉海苔醬點嚟食清清地食到鮑魚嘅鮮味。❥大虎蝦好大隻好彈牙,用咗蝦頭嘅膏加牛油做個汁好濃郁!銀鱈魚好嫩滑亦都好厚肉,塊皮煎到好香脆。❥香煎鵝肝外脆內軟,而且夠厚非常好食;配搭嘅紐西蘭牛柳冇乜油脂,我以為會好嚡,點知食落去有驚喜,五成熟啱啱好肉質非常軟嫩,估唔到我係會食冇脂肪嘅牛㗎🤣❥呢度嘅湯粉係昆布白蜆湯,食完咁多濃味嘅嘢飲返個清湯好舒服。❥炒飯好乾身粒粒分明師傅功架盡顯,加咗薑粒同埋櫻花蝦香味撲鼻。❥最後嘅甜品係兩款口味雪糕自選。
🏝️海陸套餐 $1280/二人前
♡ 香煎鵝肝配紐西蘭牛柳
♡ 昆布白蜆湯
♡ 薑粒櫻花蝦炒飯
♡ 甜品
❥最後嘅甜品係兩款口味雪糕自選。