2019-10-31
慶祝生日,想食自助餐,見佢有55折,好似好抵食。同朋友特登過海走去試下。book左7:45,入到去先發覺好細,的野食一眼望晒。攞左位,放低晒野就立刻出去夾野食,有蝦,龍蝦,螺,龍蝦鉗,長腳蟹。蝦都叫大隻既,龍蝦連埋我朋友都只係食左三隻,因為佢地吾refill,根本冇得夾泥食。長腳蟹吾錯,但係!但係!佢張枱吾會準備好剪刀同鉗。問侍應拎,佢只比個鉗我,同我講剪刀冇晒。下?!冇野嘛。你全場都坐吾滿,餐廳安排起碼都一枱有一套用具啦。佢竟然話冇晒就算。拆蟹拆肉得好辛苦。下一輪都冇咩興趣夾蟹腳食。熟食熱盤十隻手指數得晒。有咖喱,但冇薄餅配。有韓式既炒飯配豬肉,飯乾身,可惜冇咩味。我配左隔離既蕃茄長通粉汁撈埋一齊食。蔬菜都好少,的熟食根本吾洗refill,因為冇物人夾泥食。質素全部都一般般。佢主sell蒜蓉燒蠔,個爐好細,每次燒6隻,燒完,一個人都可以拎晒。朋友試到兩隻,話麻麻。然後個美食區可以冇晒的廚師,食客要等班廚師出泥。基本上得一位廚師處理食物。最後,大概9點就收錢,9點半甘上下都收晒野。生果都冇,食到最後一件既西瓜同蜜瓜。吾會補充食物。朋友想飲可樂,每人加左55蚊。我同朋友一致認為放題仲好過
我同朋友一致認為放題仲好過佢。