2023-11-21 114 浏览
呢間餐竟然有榴連放題,連最基本的A餐都有,呢款馬來西亞的榴連可以簡烤或者唔烤,烤左就甜啲,榴連肉都好creamy,中意食榴連一定要食!燒物方面,叫左燒紐西蘭羊鞍、蒜蓉燒生蠔、簿燒牛肉,味道都唔錯,羊鞍size 大大隻,啖啖肉,生蠔連殼一齊上,所以望落都好juicy,食落都好yummy~放題必點的刺身&壽司,壽司飯細細件,可以試多啲唔同款式,仲有啲特色卷物:海膽吞拿魚茸壽司、芝士肉醬玉子燒等,海膽無平時食個陣臭味,幾好!除左電話落單之外,外面仲有個熟食、飲品、甜品自助區,款式都幾多。最後仲有 Häagen-Dazs 雪糕作最後總結~~
,中意食榴連一定要食!

放題必點的刺身&壽司壽司飯細細件,可以試多啲唔同款式,仲有啲特色卷物:海膽吞拿魚茸壽司、芝士肉醬玉子燒等,海膽無平時食個陣臭味,幾好!

除左電話落單之外,外面仲有個熟食、飲品、甜品自助區,
~~
2023-11-15
2023-11-21 101 浏览
📍御滿屋日本料理 (旺角)📍旺角彌敦道655號胡社生行1樓❤️A餐$258加一(免費升級榴槤放題),呢個價位有幾十款野食可以揀,真係好好!💛泰式鮑魚都好好味㗎~酸辣酸辣😚😚😚🧡燒榴槤好特別,雖然都有唔燒冷藏版本,但係覺得燒咗更加香甜,最平嘅套餐都可以免費升級~💚推薦牛柳粒!好有大排檔水準!入味又充滿牛香~💙章魚燒略嫌面粉厚實左,同埋配搭了芥末醬,我覺得唔太配,可以留返個尾食其他更好味嘅💜刺身一貫水準🤣不過不失,但都係有好多款~絕對滿足到🤎羊腩煲好唔錯,雖然少少韌,但好入味,好多舊,秋天少少涼可以補一補🩵今日好滿座,有意食記得訂位!侍應執檯超快,要特別讚👍🏻🤣更正:圖六應該係花膠呀~
📍御滿屋日本料理 (旺角)
📍旺角彌敦道655號胡社生行1樓

💛泰式鮑魚都好好味㗎~酸辣酸辣😚😚😚

💚推薦牛柳粒!好有大排檔水準!入味又充滿牛香~

💜刺身一貫水準🤣不過不失,但都係有好多款~絕對滿足到

🩵今日好滿座,有意食記得訂位!侍應執檯超快,要特別讚👍🏻

🤣更正:圖六應該係花膠呀~
💁🏻‍♀💁🏻💁🏻‍♂️️💁🏿‍♀️💁🏿💁🏿‍♂️🏷 御滿屋日本料理 (旺角)💁🏻經典三重新鮮刺身江洋盛宴 $238-308/位包含77款料理,清酒任飲,仲有多款餐前小食,令人目不暇給,可能時間尚早等候嘅又唔算多,可以安排到一個非常寬敞嘅座位前菜方面亦都非常多選擇,有青口、凍蝦、泰式鳳爪、以及竟然有飛魚子,味道亦都非常新鮮,勁正呀飲品有清酒梅酒任飲,清酒冷熱任君選擇。而外邊竟然仲有大量啤酒以及黑啤,10分驚喜刺身推介:阿根廷赤蝦,新鮮彈牙夠爽口松葉蟹棒,最中意食既蟹棒,濃濃既蟹味赤貝,貝肉柔軟幼嫩,好鮮甜熟食亦都非常之出色,新鮮熱辣瑤柱海皇粥、竹笙瑤柱蟹肉翅,絕對係亂位之選是否推薦↩️?✅ys,味道質素非常好,從此以後,放題又有多一個選擇順帶一提,仲有特色烤榴槤,鍾意食榴槤嘅朋友可以一試
💁🏻‍♀💁🏻💁🏻‍♂️️💁🏿‍♀️💁🏿💁🏿‍♂️
🏷 御滿屋日本料理 (旺角)

💁🏻經典三重新鮮刺身江洋盛宴 $238-308/位

刺身推介:
阿根廷赤蝦,新鮮彈牙夠爽口
松葉蟹棒,最中意食既蟹棒,濃濃既蟹味
赤貝,貝肉柔軟幼嫩,好鮮甜

熟食亦都非常之出色,新鮮熱辣
瑤柱海皇粥、竹笙瑤柱蟹肉翅,絕對係亂位之選

是否推薦↩️?
✅ys,味道質素非常好,從此以後,放題又有多一個選擇
順帶一提,仲有特色烤榴槤,鍾意食榴槤嘅朋友可以一試
  • 燒羊架
  • 和風牛柳粒
  • 鹽燒牛舌
  • 清酒煮蜆
  • 烤榴槤
  • 竹笙瑤柱蟹肉翅
  • 瑤柱海皇粥
2023-11-17 348 浏览
喺旺角行街行到好夜,決定又係去食放題,就叫個A餐同朋友試吓一坐低就梗係嗌個刺身,刺身唔會雪到冇晒味,特別鍾意赤蝦丶挪威三文魚同埋希靈魚,好有魚味估唔到呢度嘅手卷仲有海膽,係任食㗎,所以真係好抵食,另外仲試咗個吞拿魚海膽卷,鮮甜好味,另外仲有多款嘅卷物,例如係花之戀呢度嘅中式小炒都唔錯,幾有鑊氣而且幾惹味,特別推薦炒雞丁同埋炒牛柳粒嘢飲方面除咗普通茶飲汽水之外,仲有酒丶清酒、梅酒任飲,雪糕就提供Häagen-Dazs同埋Movenpick,每人可以揀一款
喺旺角行街行到好夜,決定又係去食放題,就叫個A餐同朋友試吓

一坐低就梗係嗌個刺身刺身唔會雪到冇晒味,特別鍾意赤蝦丶挪威三文魚同埋希靈魚,好有魚味

2023-11-15 300 浏览
鬧市中高質抵食榴槤放題小編放工後相約朋友到旺角食放題,巧遇見到有得任食榴槤,小編同朋友都是榴槤控,就一於去試下啦!我地選左三重新鮮刺身江洋盛宴,有成77品,小編略略介紹下啦!🌸刺身當然要食甘蝦啦!超大隻,鮮甜而且蝦膏多,肉質爽口。三文魚地肥美、鮮甜帶子、爽口泰式生蝦、脆卜卜希靈魚、結實油甘魚🌸創新榴槤加州卷、小編最愛既花之戀、味蕾豐富龍蝦三色塔、勁長海鰻壽司🌸冰凍甘香榴槤,入口好似食緊雪糕咁,而烤榴槤有另一個口感,變得軟糯,榴槤味濃郁好多🌸熟食竟然有羊腩煲,味道都不錯,1份都有成五件羊腩、兩粒索晒汁既冬菇,烤大大件羊架,烤超甜菠蘿🌸前菜有好多款,係自助架!仲有任飲飲品櫃、甜品櫃同生果(起晒沙超甜西瓜、蜜瓜)🌸每人仲有一杯雪糕,記住要叫呀!======詳情======御滿屋日本料理 (旺角)旺角彌敦道655號胡社生行1樓================#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃貨 #吃貨日常 #RnT吃貨 #相機食先 #旺角美食 #旺角好去處 #香港美食探店 #香港探店 #我是吃貨 #打卡熱點 #打卡美食 #著數報
鬧市中高質抵食榴槤放題

🌸每人仲有一杯雪糕,記住要叫呀!

======詳情======
御滿屋日本料理 (旺角)
旺角彌敦道655號胡社生行1樓
================
#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃貨 #吃貨日常 #RnT吃貨 #相機食先 #旺角美食 #旺角好去處 #香港美食探店 #香港探店 #我是吃貨 #打卡熱點 #打卡美食 #著數報料 #秋日美食 #榴槤控 #榴槤愛好者 #甘蝦 #日本菜 #日本放題 #胡社生行 #御滿屋日本料理
2023-11-09
宵夜
  • 馬來西亞烤榴槤
  • 甘蝦
  • 燒菠蘿
2023-11-14 269 浏览
今日放假落旺角行街,每次落旺角都會搵啲好嘢食下,今日朋友帶咗我去一間好好味嘅日式放題御滿屋日本料理 ,地址喺彌敦道655號胡社生行1樓,送到餐廳環境非常闊落,裝修得好整潔坐低就可以出去自行選擇飲品,種類繁多有清酒梅酒,啤酒汽水有熟食櫃,中華沙律,螺肉,蟹籽,蜆真係好多嘢食應有盡有。坐低第一時間點呀刺身拼盤三文魚,赤蝦,松葉蟹棒,帶子,甜蝦,油甘魚,北其貝,劍魚腩,劍魚腩真係好好味,油脂豐富食落口魚肉味香。甜蝦size夠曬大隻味道鮮甜肉質爽口彈牙。熟食我哋就揀咗燒生蠔,羊架,雞翼,海蝦,小龍蝦好少地方有小龍蝦食又香又辣真係好香口惹味。燒羊架燒到啱啱好,邊位有少少焦香,羊肉非常嫩滑。生蠔雖然唔係大隻,加咗蒜蓉辣,鮮味好突出。壽司我就推介火焰燒左口魚邊,左口魚魚肉好嫩滑食到停唔到口。燒榴槤亦都係我嘅至愛,榴槤燒到微微焦香,氣撲鼻,口感幼滑香甜。熱清酒酒味香濃,入口香醇味道夠厚。最後一人食埋一個雪糕真係好滿足。
坐低就可以出去自行選擇飲品,種類繁多有清酒梅酒,啤酒汽水
有熟食櫃,中華沙律,螺肉,蟹籽,蜆真係好多嘢食應有盡有。

坐低第一時間點呀刺身拼盤

熟食我哋就揀咗燒生蠔,羊架,雞翼,海蝦,小龍蝦

壽司我就推介火焰燒左口魚邊,左口魚魚肉好嫩滑食到停唔到口。

熱清酒酒味香濃,入口香醇味道夠厚。

最後一人食埋一個雪糕真係好滿足。
2023-11-13 216 浏览
講起"御滿屋"日本料理,聽就聽得多,今日係第一次食,感覺很好,位置好,地方大,坐位闊落。坐低掃code落單,好快有得食。先黎個刺身大拼盤:我哋嗌咗三文魚、帶子、鮑片、阿根廷赤蝦、泰式生蝦、角螺刺身、赤貝。每款刺身都鮮甜肥美,入口好有滿足感。蒜蓉燒生蠔、汁燒帆立貝、鹽燒海蝦、美國薄燒牛肉、薄燒鰻魚,每樣的火候控制到位,燒得啱啱好。特別係燒蠔,食得出蠔的鮮甜味同濃郁嘅蒜香味,薄燒牛肉燒得更正,可以品嚐到牛肉嘅香味。燒紐西蘭羊鞍同和風牛柳一樣出色,肉質唔柒帶汁,咬落軟淋。御品鮑汁燴花膠,花膠又大又厚身,同埋入味,女人的至愛。最後叫咗份瑤柱海皇粥,我哋都抱住個肚走😋

• 刺身
呢期榴槤當造,連放題都有榴槤食🤩最經濟嘅A餐都有榴槤放題,同老媽子黎食夠本。👉🏻馬來西亞榴槤有烤榴槤同生榴槤兩款選擇,兩款都可以用App落單無限任食。烤榴槤感覺上甜啲,但我都係中意唔烤🤤雖然榴槤比較大核,但都幾甜幾creamy。我哋前前後後落左4、5轉單,回哂本😋👉🏻刺身方面,個人最中意食北寄貝、帶子、赤蝦,全部都好新鮮好厚肉。👉🏻另外推介炸物同烤物,落單後新鮮炸起,全部都熱到辣咀。芝麻雞翼、炸蠔、榴槤炸彈必食。燒牛舌、燒鰻魚厚薄適中有油香、燒菠蘿好甜。👉🏻試左小小火炙壽司,推介三文魚、左口魚、汁煮鮑魚仔壽司。

👉🏻馬來西亞榴槤

👉🏻試左小小火炙壽司,推介三文魚、左口魚、汁煮鮑魚仔壽司

2023-11-13 445 浏览
今日黎到御滿屋食放題,都好耐無食放題,決定再黎呢間之前食過幾次嘅食😎我地係下午時間12點黎食,貪少人啲,但係黎到原來都幾多人食。我地叫左A經典套餐,可以食到77品,價錢都只係💰238首先一定要叫刺身拼盤,有三文魚、油甘魚、北寄貝、帶子、松葉蟹棒、赤蝦、泰式生蝦等,每一款刺身都處理得好好,十分之鮮美又新鮮,三文魚油脂仲好豐富添。甜蝦赤蝦都好鮮甜🥰🥰🥰忍唔住叫左幾次壽司方面都好多選擇,款款都咁好味🤤,我最鍾意牛油果忌廉芝士軟殼蟹卷、牛油果蟹肉他他、鹽燒左口魚裙邊壽司等😍另外手卷都有唔少選擇,包括蟹肉蟹膏手卷、吞拿魚腩蓉手卷、仲有鮮甜嘅海膽手卷等,真係好想一食再食❤️炸物都好有驚喜,榴蓮波波、椰香波波都好正,椰香波波裡面好似椰汁西米露咁,好特別。去放題必叫嘅芝麻雞翼就梗係一定要食啦。😎甜品仲有焗榴槤、多款甜品,同埋一人一個嘅HD/movenpick 雪糕,估唔到二百幾蚊嘅放題都咁高質,真係好有驚喜😚😚消費價錢:2人💰523.6結論:(10分為滿分)味道:7.5/10性價比:8/10回頭指數:7.5/10餐廳名稱:御滿屋日本料理 (旺角)餐廳地址:旺角彌敦道655號胡社生行1樓

消費價錢:2人💰523.6

結論:
(10分為滿分)

味道:7.5/10
性價比:8/10
回頭指數:7.5/10

餐廳名稱:御滿屋日本料理 (旺角)
餐廳地址:旺角彌敦道655號胡社生行1樓
  • 蒲燒鰻魚
  • 燒有機菠蘿
  • 芝麻雞翼
2023-11-13 175 浏览
今日同奶奶一齊出去食放題,帶左佢去旺角性價比非常高嘅御滿屋☺️事緣早幾日同佢提開有榴連任食,佢聽到👂叮一聲🤣襯住今日放假,就帶埋佢一齊食餐勁嘅😝😝呢間放題有四個餐任揀,質素全部一樣,只係選擇方面會多同少嘅分別。因為我同奶奶目標都係榴連,食個中午最經濟嘅A餐已經搞掂。有成77品可以俾你Order,而且仲有前菜、小菜、炸物及爆谷嘅自助吧!另外佢哋仲有甜品區飲品區飲品區有各式各樣嘅茶、特飲外,仲有提供啤酒🍻冷熱清酒同梅酒及花茶❤️一坐低,奶奶就即刻衝去自助區拎左好多野食,而我就負責QR落單,分工合作🤣好快就成枱都係美食😍😍真心想讚下佢哋嘅馬來西亞榴連,雖然係任食,但係質素一啲都唔差,榴連好香,口感綿滑細膩,食多幾嚿已經返曬本😋另外想想大讚佢地嘅壽司整得好好味🤤而且壽司飯細細粒容易食🥰🥰
襯住今日放假,就帶埋佢一齊食餐勁嘅😝😝

另外佢哋仲有甜品
飲品區

2023-11-08
午餐
  • 壽司
  • 榴連
2023-11-13 102 浏览
全日冇食過野~ 係勁肚餓嘅情況之下~ 雀仔胃既我地 決定食放題😂😂🩷地理位置超方便~係E1出口轉右就係😀我地要左個A course 先$288~ 如果8:30後入座再平啲🥰 但食物既種類真係超多~ 性價比超高🤩 如果要食拖羅既朋友就可能要揀貴少少架啦滿滿一櫃既甜品同水果任揀😚 Häagen-Dazs 雪糕就限量每人一盒😋 仲有PIERRE HERMÉ既馬卡龍味🤎幾個櫃既汽水、酒~其實仲有啲梅酒清酒🤣 真係好抵!熱食、前菜、炸物都應有盡有~仲有爆谷🍿️🤩 刺身既上菜速度算快💕 亦都好新鮮☺️ 壽司同捲物都有啲特色🥰熱食估唔到都好出色🫣特別要推介燒紐西蘭羊鞍同雪花牛鍋😍 超級出色😍 牛肉量超多😂 而且質素唔差😍 隔離枱叫左一大堆羊鞍😂 足以證明佢既吸引力有幾大貓山王榴槤炸彈同馬來西亞烤榴槤係大家既最愛呀😂

地理位置超方便~係E1出口轉右就係😀

滿滿一櫃既甜品同水果任揀😚

刺身既上菜速度算快💕 亦都好新鮮☺️

壽司同捲物都有啲特色🥰

熱食估唔到都好出色🫣

貓山王榴槤炸彈同馬來西亞烤榴槤係大家既最愛呀😂

👍🏻 午市放題放假唔知去邊好 同朋友就諗住嚟食好耐都冇食過嘅放題👯雖然係午市 但食物選擇超級多 當然我最捧場嘅係刺身、炸物同埋海鮮啦❤️另外 外面嘅自助吧仲要好多款式 飲品、甜品、小食 完全唔駛擔心浪費每一分每一秒 食住等上菜真開心!👍🏻 刺身類✅ 甜蝦、三文魚、八爪魚、希靈魚、油甘魚、北寄貝👍🏻 壽司類🍣✅ 火炙三文魚腩壽司、劍魚腩壽司、魚子醬蟹肉牛油果他他、海膽手卷、芝士醬松葉蟹柳壽司👍🏻 燒烤✅ 燒紐西蘭羊鞍、蒜蓉燒生蠔、蒲燒鰻魚、汁燒帆立貝🔥、燒榴連👍🏻 炸物✅ 虎蝦天婦羅、帝王蟹柳天婦羅、吉列炸蠔、芝麻雞翼👍🏻 廚師推介✅ 御品鮑汁燴花膠、清酒煮蜆注意事項⚠️- 設有清酒🍶梅酒自助區 任飲!鍾意嘅朋友唔好錯過喇😚
👍🏻 午市放題

👍🏻 刺身
✅ 甜蝦、三文魚、八爪魚、希靈魚、油甘魚、北寄貝

👍🏻 壽司類🍣

👍🏻 燒烤

👍🏻 炸物
✅ 虎蝦天婦羅、帝王蟹柳天婦羅、吉列炸蠔、芝麻雞翼

👍🏻 廚師推介
✅ 御品鮑汁燴花膠、清酒煮蜆

注意事項⚠️
- 設有清酒🍶梅酒自助區 任飲!鍾意嘅朋友唔好錯過喇😚

2023-11-09 101 浏览
收工又夜又肚餓,食放題啱晒,唔使唸又多選擇,仲要哩間既清酒梅酒係任飲!-食左凍盤先,凍蜆超飽滿,真係估唔到再沾啲泰式辣醬好野味、香辣海蜇帶有酸酸甜甜、香辣墨魚仔都好爽好正-刺身有好多選擇,可以俾中意食刺身嘅我慢慢揀☺️-壽司叫左左口魚壽司,燒到油脂好香,而且一啖細細粒岩岩好,唔會食到飽曬😍-之後叫咗個辣酒煮螺同焗生蠔。個辣酒煮螺好香辣而且每個螺都好易脫岀來,啖啖肉好入味-焗生蠔兩隻都好大份,好香

刺身有好多選擇,可以俾中意食刺身嘅我慢慢揀☺️

焗生蠔兩隻都好大份,好香
-經典三種新鮮刺身江洋盛宴 $258 睇Openrice,呢間放題係旺角嘅排名都比較高,所以同🐷隊友試下呢間餐廳嘅野食質素,我地揀最平嘅餐,都有77款食物任食,額外仲有任飲任食前菜、榴槤肉、爆谷、飲品、清酒梅酒、雪糕。 🥗前菜前菜已經有驚喜,除左海哲、蟹籽、八爪魚、螺肉呢啲基本食材之外,竟然仲有海葡萄可以任食🤩爽甜帶清新海水味嘅海葡萄,必食👍🏻 💚馬來西亞烤榴槤回本食物之一,🐷未試過烤榴槤,所以試下🤔烤過嘅榴槤味道更突出,表面有啲脆,榴槤肉軟硬適中👍🏻 🐚刺身♡赤貝較厚身,非常爽口鮮甜。♡帶子同樣突厚身,口感軟滑新鮮。♡劍魚腩肉質肥美,有淡淡油香味。♡阿根廷赤蝦體型較大,蝦膏味道鮮美唔苦🦐♡泰式生蝦肉質軟滑,食之前記得係醬汁位置拎泰式生蝦汁。 🍣壽司、軍艦、手卷♡海膽吞拿魚蓉壽司吞拿魚蓉口感嫩滑,配搭海膽味道濃香。♡火炙海鰻壽司一大條海鰻,軟滑肥美,推薦👍🏻♡燒汁鮑魚仔軍艦鮑魚仔係平時中菜用開果種,幾特別有種fusion菜嘅感覺。♡芝士鰻魚卷芝士奶味較重,更突出鰻魚香味。♡蟹膏蟹肉手卷蟹膏味道新鮮香濃,加埋一絲絲蟹肉🦀好滿足😋♡海膽手卷海膽軟滑味道鮮甜唔苦,高質😍 👨🏻‍🍳廚師推介♡清
經典三種新鮮刺身江洋盛宴 $258

🥗前菜

💚馬來西亞烤榴槤

🐚刺身
♡赤貝
較厚身,非常爽口鮮甜。
♡帶子
同樣突厚身,口感軟滑新鮮。
♡劍魚腩
肉質肥美,有淡淡油香味。
♡阿根廷赤蝦
體型較大,蝦膏味道鮮美唔苦🦐
♡泰式生蝦
肉質軟滑,食之前記得係醬汁位置拎泰式生蝦汁。

🍣壽司、軍艦、手卷
♡海膽吞拿魚蓉壽司
吞拿魚蓉口感嫩滑,配搭海膽味道濃香。
♡火炙海鰻壽司
一大條海鰻,軟滑肥美,推薦👍🏻
♡燒汁鮑魚仔軍艦
鮑魚仔係平時中菜用開果種,幾特別有種fusion菜嘅感覺。
♡芝士鰻魚卷
芝士奶味較重,更突出鰻魚香味。
♡蟹膏蟹肉手卷
蟹膏味道新鮮香濃,加埋一絲絲蟹肉🦀好滿足😋
♡海膽手卷
海膽軟滑味道鮮甜唔苦,高質😍

👨🏻‍🍳廚師推介
♡清酒煮蜆
蜆大粒無沙,清酒味道濃郁🍶突出蜆鮮味。

🔥燒物
♡蒲燒鰻魚
鰻魚質感彈牙肉身肥美,配搭清甜燒汁👍🏻

♨️鐵板
♡蔥味秘制醬汁炒雞球
一上枱就有香濃嘅小炒香味,雞球保留肉汁,配菜有三色椒、洋蔥、指天椒等👍🏻
♡竹笙瑤柱蟹肉翅
推薦菜式之一,竹笙嫩滑量多,翅比較粗身,醬汁香濃😋

🍢串燒
♡燒有機菠蘿
超甜菠蘿🍍燒過後都補留大量菠蘿汁,好開胃👍🏻

食完記得唔好走住,記得食埋雪糕先呀,呢度有Movenpick、Häagen-Dazs、Dreyer's等任君選擇😋

2023-11-08 104 浏览
爸爸放假齊齊送仔仔返學🏫,送完出旺角整野,整完爸爸提議食放題,近近地去左「御滿屋日本料理」。塔lift上去餐牌有A,B,C,D餐,我哋㨂左經濟👍又實惠既A餐,$238一位再加一 。行入去見到少量自取的熟食區,估吾到仲有爆谷機🍿,仔仔見到實開心死。再行入啲就有一排飲品🥛同甜品🍰柜,坐位非常闊落,餐廳係用qr落單,每樣食物有晒分類同圖片,非常方便清晰。老公當然第一時間揀刺身食,新鮮鮮甜,而我都係熟食為主,好多野想食,所以每樣叫小小就咩都可以試,原來仲有得免費食「榴槤」,仲有得㨂燒定吾燒,吾覺意食左3舊,大家都食得好滿足😋😍。最尾叫左一粒“椰汁流心球”,幾好食幾特別,想再食但己經好飽了📍御滿屋日本料理📌旺角彌敦道655號胡社生行1樓#旺角必食 #旺角餐廳 #旺角好去處 #旺角美食地圖 #餐廳推介#假日好去處#ilovefood #hkfood #香港美食 #美食推介 #美食日記 #御滿屋 #放題 #日本料理 #旺角 #日本菜 #御滿屋日本料理 #superiormanya

📍御滿屋日本料理
📌旺角彌敦道655號胡社生行1樓