2006-01-30
年初一同埋親朋戚友出去食餐飯,當然係去間環境好的酒家啦!於是近近地就去左個間位於大埔寶湖o既彩福海鮮酒家食飯,所以就一早訂定位!點知一入去,個小姐就問我地係入面等定係外面等?佢話入面執緊枱,我地當然係外面等啦,事關都成9個人,入面等都幾左訂,等左5分鐘,佢就叫我地入去,咁大家都好開心,點知入到去,佢仲未整好張枱,枱布都無,仲抹緊張枱,於是大家9個人企晒係度,等運到!服務度態打折扣!咁都算!o的菜極奇唔老實,半隻燒雞,佢都唔知點切,似乎係打橫切,但係比隻雞o既背隻我地,食骨!!!!併盤仲攪笑,一隻勁肥o既雞肶+叉燒+細到好似lego積木咁細o既燒肉,三樣野!!!!!道道菜,我講緊係普通o既小菜,例如一碟咩都無o既荳苗,都要成$65,其餘就要成$80-百多元!!!!而且佢碟碟都好細碟!!!!!完全係價貴又料不足!!!!!仲有!o的侍應叫極都唔黎,淨係想逗利士,離晒譜!!!!!今餐食左都背脊骨落,仲一肚氣!!!!!!!
仲有!o的侍應叫極都唔黎,淨係想逗利士,離晒譜!!!!!
今餐食左都背脊骨落,仲一肚氣!!!!!!!