2018-08-06
廉而有信。好入腦既一句slogan,高高掛喺一入門口好當眼既牆上,加上好多特式既裝修,用色,有自己包爐,好用心既一間冰室。其實一早都聽到有同事話呢間冰室既早餐幾Ok, 所以今日要去會展,一早11點到決定試下個早餐。極品早餐沙嗲牛肉麵,一個竹炭熱狗,加一個奄列,剩係聽到都覺得勁,覺得豐富,滿足。當然,你都要有返咁上下食量先得🤣沙嗲牛一啲都唔求其,食得出好香,好入味,係一齊煮左好耐,而唔係汁肉分離嗰啲。麵我無專登轉一丁,但都ok好食。熱狗係可以唔揀竹炭,有普通版既,但我想試下😋火腿奄列比平時普通茶記多好多火腿我老婆當然食唔到呢個,就叫左個普通既牛肉通,火腿旦你覺得佢就係咁? No....佢又有驚喜比你可能佢有自己包爐既原因,我整開個餐包諗住搽牛油既時候,竟然發現裡面有啲好細粒既洋蔥粒同叉燒粒,一個平平無奇既餐包就成為左主角,好野👍👍👍大家真係要試下😋😋😋
極品早餐
熱狗係可以唔揀竹炭,有普通版既,但我想試下😋
火腿奄列比平時普通茶記多好多火腿
我老婆當然食唔到呢個,就叫左個普通既
牛肉通,火腿旦
你覺得佢就係咁? No....
佢又有驚喜比你
👍👍👍