2003-11-11 13 浏览
尋晚7點幾8點去食BBQ,都黎過3次架啦之前但好多人都話唔好,不過我覺得相反啦加16蚊有FREE FRESH OJ 都好好丫有BEER OR RED WINE你揀都好多CHOICE啦,可能佢地係58蚊既時候黎所以冇咁多野食我地就98蚊D三文OK既厚左少少O者但D OYSTER 都幾好唔會苦EVEN佢係FORZEN不過個青口同螺肉唔係好好味COLD STARTER 比以前改左架啦唔差既但我唔係每樣都食過而D熱盤都幾多,有火煱幫你"綠"埋都好多料炒PASTA都係我好鐘意既,即炒好香有CRAB我好少會食既,朋友叫我,試左少少都唔差個西蘭花都唔差幾好既有個corn fish 好鞋其他冇試而d bbq food一定要食fresh corn, pineapple牛仔骨一定要試fd話d chicken wing, pork rib都唔錯喎,好正不過冇食到dessert就麻麻呀!個deep fried banana 唔係hot架唔好食都唔記得咩dessert喇不過有4個tastes ice cream, 有fresh pan cake等.......service係幾好架有人同你唱歌收碟加drinks
不過個青口同螺肉唔係好好味
而D熱盤都幾多,有火煱幫你"綠"埋都好多料
炒PASTA都係我好鐘意既,即炒好香
有CRAB我好少會食既,朋友叫我,試左少少都唔差
個西蘭花都唔差幾好既
有個corn fish 好鞋
其他冇試
牛仔骨一定要試
dessert就麻麻呀!
個deep fried banana 唔係hot架唔好食
都唔記得咩dessert喇
等.......
service係幾好架有人同你唱歌收碟加drinks都好快.
都開心食飽又可以坐低傾下計幾comfortable
佢地既service比之前改好左好多喇
2003-11-06 17 浏览
真係唔好味,大家有眼光就唔好去,好小款比你選擇.
真係唔好味,大家有眼光就唔好去,
好小款比你選擇.
2003-10-29 3 浏览
野食少款之餘唔算好味出黎出去都係o個幾款甜品唔掂>_<d waiter行既速度好快, 見到你個碟要換又會扮盲-_-
野食少款之餘唔算好味
出黎出去都係o個幾款
甜品唔掂>_<
2003-10-25 5 浏览
有個好靓仔嘅男仔,佢好NICK好鍾意同D客講笑所以好多客都叫佢埋枱同佢玩,佢可以令到D人好開心,我覺得好有氣分,我未試過去食飯可以咁開心架,我一定會同D FEREVE再去嘅。
2003-10-24 3 浏览
衰然都唔算真係勁差... 不過D野食既質數真係唔多掂... 行到出去羅野食, 竟然無樣揀得落手...但係價錢都唔係好平.... 哎.. 所以, 都唔想再去.
但係價錢都唔係好平.... 哎.. 所以, 都唔想再去.
2003-10-24 4 浏览
我第一次去覺得唔錯好多野食招呼又好有樂隊表演唱歌....幾nice
2003-10-10 4 浏览
侍應態度唔好就算幾好食都假啦況且又唔係好食
侍應態度唔好就算幾好食都假啦
況且又唔係好食
2003-10-08 3 浏览
未去過尖沙咀,維園唔錯!但同樣自助餐一無是處,服務態度高傲,燒烤肉類太多,唯氣氛幾好,因坐戶外。加$35紅酒任飲,算係咁喇。
未去過尖沙咀,維園唔錯!
加$35紅酒任飲,算係咁喇。
2003-10-02 3 浏览
店內大部份食物都是肉類,有侍應遞來的食物都算新鮮,不過自助桌的食物就睇見都唔開謂o侍應的而且確當人透明,一係無反應,再唔係就行動緩慢o<br />一流^^
一流^^
2003-09-27 8 浏览
yesterday~ my fd birthday,係到dinner~我覺得this restaurant氣氛so good,d人好nice law...
2003-09-12 1 浏览
食物唔太好,o的服務態度唔太好,下次唔會再o黎......................
(非会员)
果日同fd去食巴西燒烤......出到去都唔知食乜野好.....d 野食款色都幾少下,e.g.飯、甜品都幾普通,冇乜特色.雖然價錢唔係好合理.不過我就好欣賞入面唱歌表演果d人....佢地唱得好好聽攪到入面場面好熱鬧!!!加上我個fd果日生日,我地叫左表演唱歌果兩個人幫我地唱首生日歌俾個fd聽...佢地都有求必應...quite gd!!!如果你地想同人攪生日都不況去下過度啦!入面d waiter同廚師都幾好人..仲幾攪笑tim.
入面d waiter廚師都幾好人..仲幾攪笑tim.
2003-08-24 25 浏览
唔錯,衰就衰左如果你唔係叫佢的野飲,問佢拿水就n耐都唔拿來,我食野唔飲水好易噎親,親自出去走左幾轉都拿不到水,最後係我屋企人幫我出吧台自已拿水,唔知係咪個放水:0的待應比我罵過幾句,之後斟水都好快手野食唔錯,燒波蘿幾正,隔離台有人生日,隊樂隊仲唱生日歌比?地,幾好玩,有人生日去呢度幾好

2003-08-20 4 浏览
食品都算幾多選擇都幾像似BBQ般大同小意, 不過都有以外特色食品..如燒波羅/青蕉/冬菇/羊肉...坐定定有冷氣又有巴西FEEL以平民價錢享受非一般BBQ ! << 值得一試>>
2003-08-19 5 浏览
the food are not fresh enough especially the salad bar, salmond and oyster, I dare not to eat them. The only thing i like there is corn!