2004-04-11 15 浏览
服務態度差勁
服務態度差勁
2004-04-11 15 浏览
o個日我朋友生日去呢度食野,12:00..到黎,都無咩人,不過之前我地都有book位個師傅係咁拎野食出黎,羊同牛就麻麻地,d羊so左d不過燒翠玉瓜,茄子,蘑類都唔錯,最好味就係粟米腸而呢度個個推介o既燒菠蘿都okay la,不過淡左少少,如果唔鍾意食肉桂粉o既人可能唔係咁鍾意而呢度o既甜品就麻麻地la,布甸硬左d,好似落左好多魚膠粉,一般la雖然唔係話好好味,但係呢度環境都算幾舒服,都waiter好玩得,不過口花花咁,主動幫我地影相,又成日幫我地換碟,就算後尾多人都服務唔錯,washroom都幾乾淨,我地12點坐到3點半都好開心...最後一人60幾...傾下計都幾開心下次想試下宵夜時間黎,因為lunch無人唱歌ga
個師傅係咁拎野食出黎,羊同牛就麻麻地,d羊so左d
不過燒翠玉瓜,茄子,蘑類都唔錯,最好味就係粟米腸
下次想試下宵夜時間黎,因為lunch無人唱歌ga
2004-04-05 8 浏览
食物其實都ok,不過服務就認真差,我同個朋友去去野之o麻,個傳菜的人居然夠膽性騷擾佢,我講過如果下次我實唔去呢間,如果其他兩間都係咁差的話就死喇...
2004-04-04 9 浏览
O野食普通,特別在於有D師傅拎住串燒,唔洗好似出去同人搶,而D師傅都幾搞笑。而另一搞笑都莫過於有人行到你面前任你點唱,但係覺得D氣氛怪怪O地。另外這裡最唔好係只得水飲,如飲其他O野的話,就要加錢,每位加十幾到二十五元才有飲品。大致上,我同班friend都覺得唔多掂。
大致上,我同班friend都覺得唔多掂。
2004-03-27 6 浏览
我同朋友來過幾次,幾次都是七點到來。食物方面都ok的,燒烤食物不覺特別好味,熱盤refill都好快,反而幾個朋友都覺得甜品做得唔錯,一人一口,都幾多款式。但是多位朋友告訴的經驗都反映那些waiter唔知是想攪氣氛還是真是"好好服務",說話中好像有刺的。有一次同朋友在這裡慶祝生日,就是waiter的服務攪到好好的氣氛變差了。另外這裡食要飲品要加每位加十幾到二十五元才有飲品,我們就沒有要飲品,因為感覺沒有太多款飲品選擇,多是吃完到附近吃糖水更好。
2004-03-27 1 浏览
食物還可以,而且越0黎越多cake款,幾好!d拎住串燒0既師傅幾搞笑~幾nice!不過0的waiter0既態度就好差喇!明明睇到你食完晒又唔幫你收碟,拎過隻新俾你!完全當你透明當睇唔到!cheap到爆!!!!!!!!!!
我今日中午6個人去食啦~3:00先走~ 一到5:00到~有5個人都好辛苦~好似好想嘔~又好暈~服務就都ok既~不過book位個時~電話個人好似好唔耐煩咁~
我今日中午6個人去食啦~
3:00先走~ 一到5:00到~
有5個人都好辛苦~
好似好想嘔~
又好暈~
服務就都ok既~
不過book位個時~
電話個人好似好唔耐煩咁~
(非会员)
昨日與朋友再去食...相比之下..樂道店的食品比尖東店好一些..反而服務員質素,是有改善的必要.^^
昨日與朋友再去食...
相比之下..樂道店的食品比尖東店好一些..
反而服務員質素,是有改善的必要.^^
2004-03-16 5 浏览
之前同一大班朋友來食過,覺得好抵食,加上又有人行到你面前任你點唱,幾有氣氛,唔錯!特別一提,燒菠蘿一定要試!<br />
果晚食完之後,就響當晚比左個GOOD既評語...但係誓估唔到第二日既下午我個肚開始痛,由果晚到第二日下午我都冇食過乜野~因為要返工都唔得閒食野.直到放左工我都係食左一碗粥咁大把~又經常作嘔,因為個肚真係唔係好惦~之後果晚重嘔左兩三鑊!攪到我再之果日要請病假去睇醫生!我懷疑係佢地D螺肉冇煮熟~所以攪成我咁!我真係以後都唔敢去食囉!
果晚食完之後,就響當晚比左個GOOD既評語...
但係誓估唔到第二日既下午我個肚開始痛,
2004-03-11 0 浏览
一入到間野..d人全部都黑面又無咩野食.....湯又好鬼死難飲....仲衰過灌頭湯間野好死污漕....仲有隻小強死左都無人掃....未食完就想趕人走...服務態度其差.....d waiter 態度好差........
一入到間野..d人全部都黑面
又無咩野食.....
湯又好鬼死難飲....仲衰過灌頭湯
間野好死污漕....仲有隻小強死左都無人掃....
未食完就想趕人走...服務態度其差.....
d waiter 態度好差........
2004-03-07 0 浏览
星期六我地一行四人9:30pm去到門口,見到己經大棚人塞滿晒響個門口度等位~~好采三個鐘之前已經拎左張飛,話係食9:30pm果塲~如果唔係都有排等~~入度去裡面D座位都幾多同埋密~食物既味道都唔錯~周不時都有侍應行埋黎切D大件既食物.有時又有人走埋黎彈下結他又唱歌比你聽~都幾好咁~~一句講晒~~抵食~!!
2004-03-05 3 浏览
上次2月去左食消夜58..都如左唔好服務我同我女友去食, 我地有叫野飲,因會去唔會主動有水比人.. 我格張冇叫野, 問佢地比水, 佢地都有比, 無話黑口黑面, d 服務員都幾nice only 送野食過d, 其他拾野, 帶位完全黑口黑面! 都唔錯,有時分晒野比人, 佢地都會下轉時比我地先,唱歌個幾個人, 會揀人先唱.. 我條女話why 佢地唔過我地到, 我都無野講... 其他熟食, 出得好少..有d日本野,就比d 好似從未食過buffer既8婆成盤咁夾走, 如果唔係d人好似餓狗搶屎,我諗都幾多野食, 因佢熟食好小出, so 我都差不多冇食過..bbq 幾好食, 都有10款幾十蚊都好抵! 不過加左drink 有d貴
上次2月去左食消夜58..都如左唔好服務
2004-03-05 6 浏览
這間雖然地方不算大, 但是如果一班朋友食飯同聊天也是一個不錯的地方, 食方面味道不錯, 因為味道不太重, 所以些餐廳是值得一試
2004-03-01 3 浏览
食物款式少左d啦,食黎食去都係果幾樣=.=最好食既就係燒菠蘿啦~hahaha~如果可以多d不同既野食就好啦~不過環境唔錯,最岩一大班fd去食~~
食物款式少左d啦,食黎食去都係果幾樣=.=
最好食既就係燒菠蘿啦~hahaha~
如果可以多d不同既野食就好啦~
不過環境唔錯,最岩一大班fd去食~~