2003-06-03 54 浏览
它是我和一班朋友仔的聚腳點。每逢什麼喜慶節日都會去那兒消費,因為它十分的便宜,而且地點又方便,所以我們都會去那兒慶祝。不過就少了些甜品,如果可以加多一點就更perfect。
2003-05-10 36 浏览
好似食肉獸咁..... 太多肉類啦, 甜品極差又唔多選擇囉!! BUT 我都知咁既價錢都唔可以要求喧高啦.......呢間野幾岩D 做SALES 既人去...因都好開到好夜但待應的服務就個別囉...有幾個都幾NICE , 成日問你要唔要, 又講得笑
2003-04-25 12 浏览
我同男朋友慶祝一周年選擇左哩間餐廳,我同佢都係第一次去哩間餐廳食Buffet,選擇哩間餐廳既原因係佢營業時間開到零晨,可以放工之後慢慢坐,價錢方面又合理,更欣賞係哩間餐廳有人響你身邊彈結他唱歌,你仲可以點佢唱,非常之Romantic,雖然可以比你選擇既食物唔多,味道一般,但係有專人送埋黎既烤肉就又熱又新鮮又好味,好快就食到飽晒,我最鐘意食既就係燒菠蘿,豬頸肉同埋雞翼!!最唔好既地方就係坐既位置,拎野食好麻煩又睇唔到結他手既唱歌表演,有D失望!!大致上一切都好好,值得一試!!
2003-04-19 4 浏览
呢間餐廳,我覺得物超所值,食物唔錯,多元化,仲好有氣氛,有band唱歌比你聽,服務態度友善,一間值得一去0既餐廳!
2003-04-14 1 浏览
我有個朋友都係3月30日生日咖....佢叫做Cherryson 呀....祝所有3月30日生日o既人....."生日快樂"
2003-04-01 3 浏览
世上真係無期不有,咁o岩我男朋友又係3月30號生日架!!
世上真係無期不有,咁o岩我男朋友又係3月30號生日架!!
2003-03-31 7 浏览
你好呀! 小弟都係呢日生日,真係橋哪!祝你男友生日快樂!
你好呀! 小弟都係呢日生日,真係橋哪!祝你男友生日快樂!
2003-03-30 10 浏览
今晚男朋友生日,我靜靜雞book 左兩位,之後想改時間,個姐姐都肯,我話要張臺僻d,佢又安排到,好呀!<br />仲有d 食物都好呀,雖然出面d 食物唔多吸引,但d 甜品幾好,特別係d 餅底,好鬆化!不過送上來的食物都好好,待應都好好,可能我地要求唔多,整體都好好,我最鐘意佢地d 格局同有人唱歌既氣氛,最好既當然係男朋友都話滿意啦!
2003-03-20 0 浏览
D 叉住肉o既waiters 幾好傾, D 燒肉上得幾快,SERVICE 幾好~<br />D 燒肉好好味,但出面D 野食就麻麻地唔係全部都~HOT .
2003-03-18 3 浏览
千其唔好去依一間呀!<br />果次我同女朋友去, 果D 切肉的Waiter 多多o野講,<br />又囉D 食物'對'落我女朋友道, 我話要雞亦, 之後佢囉o左o黎,我地兩個剩係要一隻, 佢就話我地,重爆粗囉,勁無禮貌,唔要野食一陣,佢就唔囉野食o黎,要叫先o黎!!! 勁差。
千其唔好去依一間呀!<br />
2003-01-03 5 浏览
我最鍾意唱歌環節~ 幾正~
我最鍾意唱歌環節~ 幾正~
2002-12-15 8 浏览
以$98食一個Dinner Buffet都算不錯, 但待應的服務真是一般過一般, 切肉的Waiter用自己只可以聽得到的音量介紹肉的品種, 另外一位Waitress姐姐竟用我們抬上的食物夾把我們吃剩的骨頭夾走清理, 然後把夾放回在我們的抬上. 真是不太衛生.
2002-11-26 4 浏览
food 係冇眾數的啊!
food 係冇眾數的啊!
2002-11-22 28 浏览
星期一o個日我女朋友牛一, 考完個quiz同班朋友仔同佢行完波鞋街就去左樂道巴西燒烤食dinner, 九點半後入坐, 地方ok夠坐, 可能比較肥, 環境靚, 加上我之前booking, 有個成2lb既cake送, 加埋有兩個勁正既人唱歌, 玩guitar, 一流, 出面自助食物唔錯, 不過有o的bbq野食就老左o的, 香腸勁好味, crab no good, o的哥哥仔同姐姐仔服務唔錯, 好helpful, 要咩都好快有反應, 送旦糕o黎同樂隊到我地張抬既時間match得十分好, 女朋友好開心! o個晚正呀!
2002-10-18 4 浏览
我講一講我o既經驗畀大家參考啦:係出面等成七,八個字先入到去坐...0的侍應黎親我地張都係得番一兩粒肉...出面自助餐檯上面放左好多"美食"啊, 有"巴西乾沙牛河", "巴西滑蛋肉片飯", "巴西咖哩魚旦", "巴西茄汁煮雞肉腸", 個意粉又一味放芝士...過其他材料的味道......如果唔係班朋友要堅持去食......總之冇下次啦......五,六十蚊黎食呢0的"巴西"野, 總算大開眼界!!
我講一講我o既經驗畀大家參考啦: