2022-03-07
《台式滋味吃到飽🇹🇼》———————————————-#安平燒肉 🔥-🐮 澳洲M5和牛吃到飽套餐呢款套餐特別在於有最高級嘅澳洲M5和牛肩胛肉同安格斯牛小排,豐腴油花,口感彈牙😆 亦推介嚴選牛舌芯,揀咗呢個套餐每位會有限量一客兩件,燒完出嚟超級軟嫩,牛味香濃😍-其他牛肉嘅種類都相當多元,秘製牛肋條、美國SRF極黑牛、厚切上選牛腹肉、安格斯牛阪腱等等都可以任點😋-而一上枱就會有個小食拼盤,包左鹽酥雞、番薯同苦瓜~-豬類嘅選擇亦好豐富,我哋點咗原味厚切雪花豬同原住民鹽燒肉,肥美新鮮,配搭特調甜酸醬十分出色🐷 仲有海鮮可以嗌,個人私推安平私房烤青口同燒帆立貝🐚-要食到台灣味,又點少得士林小香腸同台灣小枕頭麻糬,另外仲有多款台式小食任點,我就叫咗個滷水涼拌鴨舌嚟食添,醃得好入味,抵讚👍🏻-飲品方面,除咗喺自助區已經有多款汽水任飲,仲有支裝花茶,例如桂花烏龍、藍莓果茶;另外亦都可以落單order手搖杯,好似百香果綠茶同冬瓜茶等等~-仲要一定整埋櫻花蝦拌飯,自行加入紫菜、秘製醬汁同蒜片香蔥,非常惹味,撈飯一流💖 最後甜品仲唔會有得揀Häagen-Dazs杯裝雪糕或者鮮草芋圓,十分滿足☺️-⭐價錢參考:
———————————————-
#安平燒肉 🔥
🐮 澳洲M5和牛吃到飽套餐
而一上枱就會有個小食拼盤,包左鹽酥雞、番薯同苦瓜~
⭐價錢參考:(另收加一)
澳洲M5和牛吃到飽套餐:$358
🍌抵deal 指數:8/10