2023-12-23 29 浏览
天氣突然凍到咁,唔打邊爐都要食下燒肉暖下個人!今日去到大鴻輝呢個放題集中地食安平燒肉,實行大食特食!佢有4個價位既任食套餐揀,咁啱SRF和牛套餐有信用卡9折優惠,唔使諗梗係食佢!個餐成95款食物任君選擇,真係睇到花多眼亂。來到梗係食牛啦!我哋每隻牛都點哂,最好食係極厚牛肩胛肉,油花算幾好,又有肉味。個牛舌都幾好,切得夠簿,燒幾下就食得,唔會太難咬開。牛肉之外,佢啲小食都整得幾好,個鹽酥雞炸得好香脆又嬲會太乾,我哋都食咗幾碟。最驚喜係個豬五花,個樣好似麻麻,點知燒完食左舊當堂大吃一驚,豬肉味香,肥瘦均勻,真係食完忍唔住再叫。不過美中不足既係得120分鐘,密密咁燒都係唔夠時間咁。

不過美中不足既係得120分鐘,密密咁燒都係唔夠時間咁。
2023-12-21 34 浏览
突然想食燒肉放題,醒起之前食過性價比高🔝位於荃灣既台式燒肉放題🥩,因為中午時段去食可以有較多時間細味👍🏻👍🏻係一個可以同朋友放假小聚聯誼👭👭和回味台灣食物既地方*通風設備完善,身上不會有油煙味,並提供圍裙防止衣服弄髒澳洲M5和牛120分鐘吃到飽〔真心推介😋〕燒肉🥩 適合牛控人士😋✔️ 嚴選牛舌芯〔真心推介😋 〕限量👍🏻 爽彈👍🏻 牛味濃✔️ 澳洲M5 牛肩胛肉〔推介😋〕👍🏻 香濃牛肉味👍🏻 充滿油香✔️ 安格斯牛小排〔真心推介😋〕👍🏻 juicy👍🏻 嫩滑👍🏻 牛脂感重✔️ 鹽選牛舌〔真心推介😋〕👍🏻 薄切✔️ 三角牛肩肉〔推介😋〕👍🏻 牛味香濃海產🌊✔️ 烤魚干〔真心推介😋 〕👍🏻 易烤👍🏻 香口,惹味👍🏻 唔乾身配 蛋黃醬 ✔️ 屏東燒魚腹〔真心推介😋 〕👍🏻 嫩滑👍🏻 魚香惹味✔️ 爽彈虎蝦〔推介😋〕👍🏻 新鮮👍🏻 彈牙多種醬料可調味😋😋台式小食✔️ 滷水涼拌鴨舌〔真心推介😋〕👍🏻 餐前小食👍🏻 伴酒必食👍🏻 滷味濃✔️ 安平炸蚵卷〔真心推介😋〕👍🏻 惹味👍🏻 軟滑✔️ 士林小香腸〔真心推介😋〕👍🏻 惹味👍🏻 世一✔️ 南部章魚卷〔真心推介😋〕👍🏻 煙靭👍🏻 彈牙✔️ 懐念鹽酥雞〔真心推介😋〕👍🏻 香脆👍
*通風設備完善,身上不會有油煙味,並提供圍裙防止衣服弄髒

澳洲M5和牛120分鐘吃到飽〔真心推介😋〕

午餐
用餐优惠
試食活動
2023-12-17 48 浏览
食物質素每間舖都統一,食過瓊華,今次食大鴻輝安平,人流較鬆動,唔會太多客,入座快最喜歡食雞爽肉,多春魚,另外我最愛的蒜片,和菜一起夾肉食職員服務方面,荃灣比較優勝,旺角同事服務無乜溫度,木口木面,未至於黑面,但無咁舒服,荃灣同事會為我們老人家拿常溫飲品,細心解釋會員登入程序,服務very good熟食方面,滷水鴨舌,叫左四五次,秒清,好好食,有一個炸苦瓜,幾過癮,可以一試少少建議,成為會員QR Code搞搞佢,scan完係空白畫面,兩間分店都試過,好彩職員教我第二個途徑登入

最喜歡食雞爽肉,多春魚,另外我最愛的蒜片,和菜一起夾肉食

2023-12-17
庆祝纪念
生日
2023-12-12 56 浏览
平時好鍾意食燒肉(๑ ́ᄇ`๑)今次再訪安平燒肉食「澳洲M5和牛套餐」~當日中午可以由12:30食到15:30!肉同熟食都係scan QR code落單任點~以下都係我試過,覺得值得食嘅:✨嚴選牛舌芯(每人送一份,另外點要再收費)✨澳洲M5和牛✨安格斯牛小排✨咖喱味西班牙豬五花(夾生菜食一流✨櫻花蝦乾拌手工麵✨花枝甜不辣✨士林小香腸✨澎湖花枝排🥤百香果綠茶特別想推介櫻花蝦拌麵!鍾意食櫻花蝦嘅人必點!真係啖啖都超香櫻花蝦味!最後每人仲有一杯Häagen-daz或者芋圓做甜品~overall嚟講肉質算不錯!$388食到180分鐘,好抵食!
平時好鍾意食燒肉(๑ ́ᄇ`๑)
今次再訪安平燒肉食「澳洲M5和牛套餐」~
當日中午可以由12:30食到15:30!
肉同熟食都係scan QR code落單任點~

以下都係我試過,覺得值得食嘅:
✨嚴選牛舌芯(每人送一份,另外點要再收費)
✨澳洲M5和牛
✨安格斯牛小排
✨咖喱味西班牙豬五花(夾生菜食一流
✨櫻花蝦乾拌手工麵
✨花枝甜不辣
✨士林小香腸
✨澎湖花枝排
🥤百香果綠茶

特別想推介櫻花蝦拌麵!
鍾意食櫻花蝦嘅人必點!
真係啖啖都超香櫻花蝦味!
最後每人仲有一杯Häagen-daz或者芋圓做甜品
overall嚟講肉質算不錯!
$388食到180分鐘,好抵食!
  • 嚴選牛舌芯
  • 櫻花蝦乾伴手工麵
安平燒肉(荃灣店)是專門提供燒肉的餐廳,美食種類繁多,讓人難以抉擇。點了他們最高級的澳洲A5和牛套餐,裡面包含了令人垂涎欲滴的104款美食!首先是他們最高級的牛肉選擇,我品嚐到了澳洲M5和牛肩胛肉,肉質鮮嫩多汁,入口即化,帶有濃郁的牛肉香氣。另外還有精選的安格斯牛小排,每一口都帶來了濃郁的牛肉風味和柔軟的肉質。鹽選牛舌口感細膩,肉質鮮美,配上微鹹的調味,回味無窮~海鮮也是這裡的一大亮點。燒帆立貝鮮嫩多汁,經過烤制後,帶來了獨特的燒烤風味。烤魚乾則散發出濃郁的海鮮香氣,口感酥脆可口。鹽蒜燒生蠔是我另一個推薦,生蠔的鮮甜與蒜香的結合,營造出一種獨特的風味體驗。而爽彈虎蝦則是我最喜愛的海鮮之一,肉質鮮嫩有彈性,入口即化。除了牛肉和海鮮,這裡還提供了其他令人垂涎的爽口美食。香辣腎片是一道辣味十足的美食,腎片的口感彈牙,搭配上辣椒的刺激,令人胃口大開。黃金泡菜是一道清爽的配菜,它的口感酸脆,帶有微微的辣味,能夠中和肉類的油膩感。奶油金菇則是一道香氣四溢的菜品,金菇的鮮香和奶油的滑順完美結合。絲瓜煮蜆是一道清新的湯品,絲瓜的嫩滑和蜆的鮮甜相得益彰。美乃滋章魚燒則是一道創新的料理,章魚的鮮嫩配上美乃

除了牛肉和海鮮,這裡還提供了其他令人垂涎的爽口美食。香辣腎片是一道辣味十足的美食,腎片的口感彈牙,搭配上辣椒的刺激,令人胃口大開。黃金泡菜是一道清爽的配菜,它的口感酸脆,帶有微微的辣味,能夠中和肉類的油膩感。奶油金菇則是一道香氣四溢的菜品,金菇的鮮香和奶油的滑順完美結合。絲瓜煮蜆是一道清新的湯品,絲瓜的嫩滑和蜆的鮮甜相得益彰。美乃滋章魚燒則是一道創新的料理,章魚的鮮嫩配上美乃滋的香濃,口感豐富。

此外,還有一些特色美食。台灣小枕頭是一道經典的熱食甜點,麻糬的口感軟綿,讓人愛不釋手。鹽蒜麻油燒牛腸是一道獨特的燒烤食品,牛腸的口感彈牙,搭配上鹽蒜和香氣濃郁的麻油。

飲品方面,除了各種無糖茶及其他罐裝紙包飲品之外,還有一些特飲可供選擇。檸檬阿里山紅茶是一款清新的飲品,帶有濃郁的檸檬香氣,加上阿里山紅茶的香醇,非常適合解渴。紅火冰茶則是一款別出心裁的飲品,它以紅肉火龍果搭配茶葉,呈現出美麗的紅色,口感酸甜可口!

每位客人還可以自選一款雪糕或甜品作為結尾。我們點了Häagen-Dazs的雙重朱古力馬卡龍雪糕和士多啤梨紅桑子馬卡龍雪糕。這些雪糕口感濃郁,香甜滑順,配上朱古力和士多啤梨紅桑子的風味,給整餐畫上了完美的句號。
經歷完毅行者,飢餓程度勁高 😬 訓左一日一夜後決定食餐勁 🍗 荃灣大鴻輝有好多任食餐廳,最後食肉獸 👦🏻 話事決定啦食燒肉‼️餐廳有𝟒款套餐分別是澳洲𝐌𝟓和牛、𝐒𝐑𝐅極黑牛、安格斯嫩牛及原住民鹽燒豬肉;當然要食最高級別澳洲𝐌𝟓和牛餐 🩷 有𝐌𝟓和牛、安格斯牛小排,仲有送期間限定食物~牛舌芯 😍 其他套餐既牛肉都有,仲可以燒豬肉、雞肉及海鮮,一共超過80款配料 🤤套裝亦有多款 🇹🇼 人氣台灣地道美食、夜市小食及海鮮,如鹽酥雞、澎湖花枝排、士林香腸、安平炸蚵卷、台灣小枕頭、櫻花蝦乾拌手工麵 🍜 或者自製櫻花蝦拌飯餐廳亦設有飲品雪櫃區,有多款冷泡茶如玄米茶、桂花烏龍、蕎麥茶;最後當然少不了甜品 🍧 有 𝐇𝐚̈𝐨𝐠𝐞𝐧-𝐃𝐚𝐳𝐬 雪糕或者安平仙草芋圓,保證絕對食到飽,飽住走 😆晚市價每位 $𝟒𝟏𝟖,只要𝟏𝟗:𝟑𝟎前離座只需𝐇𝐊𝐃𝟑𝟓𝟖;或者𝟐𝟏:𝟑𝟎後入座都係𝐇𝐊𝐃𝟑𝟖𝟖,更加抵食 ❤️

• 澳洲M5和牛套餐
2023-12-07 60 浏览
最近開始轉冷,又是時候儲定脂肪過冬了(≧∇≦)今次再次encore 安平燒肉澳洲m5和牛120分鐘吃到飽套餐每位$418 (17:00-21:30入座)荃灣店位於大鴻輝中心,感覺更大,更開陽~套餐包括 牛肉、豬肉、雞肉、海鮮、台式小食、飯類飲品、甜品☺️ 食物質素👍🏻款式豐富,性價比高👍🏻 烤肉🍗一如概往,選擇非常豐富! 強烈推薦M5和牛、牛舌芯!澳洲M5和牛的肉質優良,脂肪分佈均勻,入口鮮嫩可口! 海鮮🐠🐟🐡🍤是今天的主打!牛油燒帆立貝、爽彈虎蝦,鹽蒜燒生蠔必食必點,大隻又新鮮!台式風味小食 ✨款式應有盡有😍 🤤 除了炸物如鹽酥雞、炸花枝扒等,還有滷水涼拌鴨舌! ! 😍真是令人過足口癮(*ˉ︶ˉ*)甜品✨每位可選一款:Häagen-Dazs雪糕或安平鮮草芋圓🥰仙草芋圓非常滑溜~拍得住糖水店!自取區✨多款蔬菜、甜品、飲品、飯類、醬料⋯⋯燒肉店來說,安平燒肉長期保持高水準,絕對食得過!
每位$418 (17:00-21:30入座)

台式風味小食 ✨

甜品

自取區✨
多款蔬菜、甜品、飲品、飯類、醬料⋯⋯

燒肉店來說,安平燒肉長期保持高水準,絕對食得過!
2023-12-05 45 浏览
放假來大鴻輝安平燒肉 lunch 12點開門準時到😜😜主要分4個餐,澳洲m5和牛吃到飽套餐最貴 卻最易回術🥰🥰q r code點餐,櫻花蝦飯蔬菜和飲品是自助,兩小時足夠安排窗邊位置 好有空間感,座位濶落 限定每人2條牛舌蕊 非常高質 爽脆有牛香 高質貨👍👍澳洲m5和牛肩胛肉瘋狂追加,超級鬆軟入口即溶,脂分佈均勻!食幾round都回本🤩🤩安格斯牛小排牛味突出,牛味濃郁,牛脂分佈均勻,非常juicy 有口感🤤🤤燒雞泡魚乾最愛呀!燒帆立貝非常新鮮,牛油非常香濃,真係冇得頂☺️☺️台灣地道小食也非常高質台灣小枕頭好得意 燒到漲到脆卜卜 外表焦香 點上煉奶 正!鴨舌當然是必點 店員教我輕輕燒上10秒更惹味 口感更好😍😍仲有自家製手調飲品 🥤百香果綠茶 加上少許新鮮菠蘿肉 百香果微酸 配上淡淡綠茶香 媲美專業水果茶店👍👍自家櫻花蝦飯,就算幾飽都要食:半碗,真係太香太香呀,櫻花蝦加上佢哋嘅滷汁,蔥花點綴!無得頂🤣🤣食埋雪糕,超滿足的一餐呢🥰
放假來大鴻輝安平燒肉 lunch 12點開門準時到😜😜

主要分4個餐,澳洲m5和牛吃到飽套餐最貴 卻最易回術🥰🥰

q r code點餐,櫻花蝦飯蔬菜和飲品是自助,兩小時足夠

安排窗邊位置 好有空間感,座位濶落

限定每人2條牛舌蕊 非常高質 爽脆有牛香 高質貨👍👍

燒雞泡魚乾最愛呀!
燒帆立貝非常新鮮,牛油非常香濃,真係冇得頂☺️☺️

台灣地道小食也非常高質
台灣小枕頭好得意 燒到漲到脆卜卜 外表焦香 點上煉奶 正!

鴨舌當然是必點 店員教我輕輕燒上10秒更惹味 口感更好😍😍

仲有自家製手調飲品 🥤

食埋雪糕,超滿足的一餐呢🥰
2023-12-01 50 浏览
身為荃灣人點會唔識安平燒肉,120分鐘任飲任食套餐一向都有四個價錢選擇:✨$268 原住民鹽燒豬肉吃到飽✨$318 安格斯嫰牛吃到飽✨$368 SRF極黑牛吃到飽✨$418澳洲M5和牛吃到飽我今次都揀左最貴的$418,貪佢多啲野食仲有好靚仔的海鮮🦞每次黎我都必食自助區的秘製櫻花蝦蔥油拌,將濃濃的滷肉汁同櫻花蝦拌飯食,真係好味到不得了😋🐟海鮮: 虎蝦、鹽蒜燒生蠔、烤魚乾、燒帆立貝等,虎蝦真係好啖啖肉,沾上特製醬油食仲正!🐮牛類: 由於薄切所以可以試曬咁多隻牛牛,每次必會encore的爽口牛舌、安格斯牛小排、澳洲M5和牛肩胛肉同美國SRF極黑牛,就咁食肉味好濃郁,另外沾上特調醬油或黃金醬都好味的!🐷豬肉:厚切五花肉勁似韓燒食的,唔使點醬食到油脂香好味到震丫🤭🧆台式小食: 最推薦爽脆甘甜的黃金泡菜,非常消滯!仲食得落仲有澎湖花枝排、金沙翠玉苦瓜、涼拌小黃瓜等等架。🍨甜品: 有Haagen Dazs雪糕同平仙草芋圓🥰 ______________________________

✨$268 原住民鹽燒豬肉吃到飽
✨$318 安格斯嫰牛吃到飽
✨$368 SRF極黑牛吃到飽
✨$418澳洲M5和牛吃到飽
我今次都揀左最貴的$418,貪佢多啲野食仲有好靚仔的海鮮🦞

🐮牛類: 由於薄切所以可以試曬咁多隻牛牛,
就咁食肉味好濃郁,另外沾上特調醬油或黃金醬都好味的!

🍨甜品: 有Haagen Dazs雪糕同平仙草芋圓🥰

用餐优惠
試食活動
2023-11-26 38 浏览
牛大人就食得多 佢哋嘅安平燒肉就真係第一次食!荃灣分店好大 好快就可以入座 座位都好闊落👍🏻 店員好細心介紹唔同嘅套餐比我地 之後燒肉嘅時候亦好主動嚟幫我哋換盤 值得一讚💯✿ 澳洲M5和牛套餐 ($418)呢個係最高級嘅吃到飽套餐 有多牛肉嘅種類揀 最正當然係任食澳洲M5和牛🤪 而且每人仲贈送咗兩件牛舌芯😍 海鮮都唔輸蝕 有帆立貝 燒生蠔等等 再加大量嘅台式小食🥳 下面就推介啲必食嘢食🥰 肉類 - 嚴選牛舌芯厚切牛舌芯好彈牙 咬落好有口感 非常好食👅肉類 - 澳洲M5和牛 & 安格斯牛小排 和牛厚薄適中 油花平均 肉味好香濃 質素好好!牛小排肉質軟嫩 油脂好香🐮海鮮 - 烤帆立貝 & 鹽蒜燒生蠔兩者Size都好大隻 肉質飽滿 食落新鮮 完全冇腥臭味Encore咗好多次 超級推介💯💯台式小食 - 梅山酥炸薯 & 黃金鮮泡菜炸薯炸得香脆 配埋梅粉 食落酸酸地咁幾開胃呢度嘅泡菜同出面唔同 用咗自家製嘅黃金醬嚟醃製 幾特別同清新😝甜品 - Haagen-Dazs雪糕甜品可以揀雪糕或者仙草芋圓 我哋就揀咗雪糕🍧 揀咗雙重朱古力馬卡龍味 為呢餐燒肉畫上完美嘅句號❣️

✿ 澳洲M5和牛套餐 ($418)

肉類 - 嚴選牛舌芯
厚切牛舌芯好彈牙 咬落好有口感 非常好食👅

肉類 - 澳洲M5和牛 & 安格斯牛小排
和牛厚薄適中 油花平均 肉味好香濃 質素好好!
牛小排肉質軟嫩 油脂好香🐮

海鮮 - 烤帆立貝 & 鹽蒜燒生蠔
兩者Size都好大隻 肉質飽滿 食落新鮮 完全冇腥臭味
Encore咗好多次 超級推介💯💯

台式小食 - 梅山酥炸薯 & 黃金鮮泡菜
炸薯炸得香脆 配埋梅粉 食落酸酸地咁幾開胃

甜品 - Haagen-Dazs雪糕
2023-11-21 38 浏览
癮起想食烤肉,《安平燒肉》絕對係價錢親民質素又高之選。今日黎到荃灣店,先要讚下環境好乾淨寬敞,而且大部分店員都非常好禮貌。四個級別嘅套餐,揀個最高級嘅澳洲M5和牛套餐,超過104款食物任君選擇,非常豐富。五款醬汁選擇,特調醬油/檸檬汁/辣椒醬/玫瑰岩鹽/黃金醬,配知烤肉各有特色。最喜歡個秘製黃金醬,蔬菜汁加入台灣麻醬,既清新又香口。每位先送2件嚴選牛舌芯,軟腍又嫩滑!澳洲M5和牛、安格斯牛小排同三角牛肩肉最得我心🤭牛味香濃,油脂豐富,不停encore;SRF極黑牛細嫩多汁,齒頰留香;虎蝦勁大隻⋯老公大概燒左廿隻😂;老虎雞翼同烤金錢牛肚好惹味;小食方面個烤豬肉乾好好味😂仲有好多台式小食。而飲品都幾令我驚喜🙌🏻除咗凍櫃自取嘅汽水/冷泡茶外,要大讚呢度嘅果茶🙌🏻首推紅火冰茶(有火龍果肉)同冬瓜茶💛
癮起想食烤肉,《安平燒肉》絕對係價錢親民質素又高之選。

每位先送2件嚴選牛舌芯,軟腍又嫩滑!
SRF極黑牛細嫩多汁,齒頰留香;
虎蝦勁大隻⋯老公大概燒左廿隻😂;
老虎雞翼同烤金錢牛肚好惹味;
小食方面個烤豬肉乾好好味😂仲有好多台式小食。

2023-11-07
2023-11-20 84 浏览
📍 「安平燒肉荃灣」高質仼食燒肉放題~For 荃灣之安平燒肉🥢我地點左{澳洲 M5和牛吃到飽套餐}兩個女仔叫最多野食同可以仼食M5和牛既餐~一進門就感受到非常的氣派!!超台式裝潢風格,用餐空間寬敞的開放式用餐空間,佈滿台灣許願燈籠。好有Feel<有很多新鮮的海鮮選擇,大扇貝、大蝦🍤生蠔🦪魷魚🦑可以任君選擇🥢有超多種類的和牛、豬肉,雞肉🍗仼嗌唔嬲~和牛油脂豐富,油脂香氣會在口中爆發,超級香😋 海鮮類的都很鮮甜,很特別的是有烤菠蘿同生菜,夾和牛一齊吃,特別爽😍台式燒肉放題點可以少得台式飲品呢?店內分別有兩種,一款係以水果炮製嘅果茶,可以喺雪櫃任拎,令一款就係用QR code點餐,即沖嘅手搖飲品。有我最鍾意飲嘅冬瓜茶可以清熱,紅色火龍果嘅紅茶,食咁多肉可以幫助消化!台灣小食,滷肉飯,櫻花蝦,伴麵都唔少得😍整體來講,冇得輸~
📍 「安平燒肉荃灣」
高質仼食燒肉放題~For 荃灣之安平燒肉🥢
我地點左{澳洲 M5和牛吃到飽套餐}
兩個女仔叫最多野食同可以仼食M5和牛既餐~

有超多種類的和牛、豬肉,雞肉🍗仼嗌唔嬲~

台式燒肉放題點可以少得台式飲品呢?

有我最鍾意飲嘅冬瓜茶可以清熱,
紅色火龍果嘅紅茶,食咁多肉可以幫助消化!
台灣小食,滷肉飯,櫻花蝦,伴麵都唔少得😍
整體來講,冇得輸~

安平燒肉係人氣火鍋牛大人嘅分支燒肉店,質素都有保證🥳 今次食佢澳洲M5和牛套餐($418,特價時段$358),選擇非常多,牛豬雞、海鮮、熟食都有齊晒🤩!💪🏻 燒牛肉基本上牛肉唔同嘅部位都有,包括:M5和牛、牛小排、牛舌、牛肩肉、牛肋條、牛仔骨、牛腹肉、牛板腱、牛腸等,想食油香重嘅牛肉或者牛味重嘅牛肉都有選擇😆當中個人推介牛板腱同牛肩肉,脂肪較少,肉質嫩滑,牛味好濃郁🤤 而牛小排、M5和牛脂肪較多,但肉質柔滑,油香突出😋 另外,牛仔骨都好出色,醃得好香,肉質都好淋!💪🏻 海鮮海鮮都有好多款選擇,而且都好大隻好鮮😝! 個人推介係燒虎蝦同帆立貝!虎蝦好大隻,啖啖肉,而且肉質彈牙,笑燒得好香😋!另外,仲有燒肉店好特別嘅烤魚干(平時只係居酒屋食到),可以自己燒,燒到自己想要嘅程度。燒完熱辣辣即刻食,勁香口🤤💪🏻 豬肉、雞肉豬肉試咗原住民鹽燒肉,咸香同油香十足!而雞肉用九層塔醃制,幾特別。而且雞肉都好細舊,雞翼都係單骨,好容易燒得熟,唔會燶晒🤭💪🏻 熟食餐廳有特製嘅醬油櫻花蝦紫菜拌飯,勁香蝦乾味,醬汁都好配搭😋 用黎送燒肉一流!另外,仲有一啲小食炸物,例如:炸柯卷、鹽酥雞、章魚燒等,都唔錯。味道:

💪🏻 燒牛肉

• 澳洲M5和牛吃到飽套餐
  • 澳洲M5和牛吃到飽
  • 虎蝦
2023-11-11 68 浏览
11及12月真係好多朋友生日,今日朋友話想食燒肉,當然要食餐好!今次揀左荃灣的安平燒肉,台灣嚴選高質嫩肉,仲有各種經典台灣夜市小吃! 放題套餐有四款,豐儉由人,由二百幾到四百頭的價位選擇,我地揀左澳洲M5和牛套餐放題,有百多款美食選擇,絕對是肉食愛好者的天堂。首先,他們提供的#嚴選牛舌芯是絕對不能錯過的美味,帶來濃郁的肉香和嫩滑的口感,牛味超濃,非常好吃。🌟#澳洲M5和牛另外,澳洲M5和牛是這套餐的亮點之一。這種高品質的和牛肉質細嫩,帶有豐富的油脂,口感極為鮮美。同時,安格斯牛小排和嚴選裙邊牛柳,烹調出的口感絕佳,肉質鮮嫩多汁。🌟#海鮮豐富的海鮮選擇:烤帆立貝、青口、屏東燒魚腹、爽彈虎蝦和鹽蒜燒生蠔都是鮮甜美味的海鮮佳餚。這些海鮮以烤、燒等方式處理,保留了原汁原味,讓您享受到海鮮的鮮美風味。🌟#小食:烤魚干、烤地瓜及涼拌青瓜地道的台灣風味小食,開胃不錯。無論是肉類,還是海鮮,味道鮮美、口感豐富。喜歡烤肉的朋友不要錯過!

🌟#澳洲M5和牛

🌟#海鮮

🌟#小食:烤魚干、烤地瓜及涼拌青瓜
地道的台灣風味小食,開胃不錯。

2023-11-07 47 浏览
話說跟朋友補祝生日。🥳所以就揀咗呢間食店。🙂之前聽朋友提過,見未試過,就一試無壞。預約後準時到達。一到步,因中午時段,餐廳光線很明亮。我最喜歡光線充足嘅食店。加分。👍🏻一路由入座到點肉,後生待應哥仔們都好好服務。只要妳問他們必答。十分有禮貌。😉點食物不久,食物就一碟碟乾淨整齊咁上枱。好精緻。所以我地排隊好食物就開始食。食物或肉質也不錯。如果限時時段長一點點就更好啦。跟朋友吃了愉快的一餐。😘😘😘😘
話說跟朋友補祝生日。🥳
所以就揀咗呢間食店。🙂
之前聽朋友提過,見未試過,就一試無壞。

預約後準時到達。
一到步,因中午時段,餐廳光線很明亮。
我最喜歡光線充足嘅食店。加分。👍🏻

點食物不久,食物就一碟碟乾淨整齊咁上枱。
好精緻。所以我地排隊好食物就開始食。

食物或肉質也不錯。
如果限時時段長一點點就更好啦。

跟朋友吃了愉快的一餐。
😘😘😘😘
燒菠蘿