👍🏻澳洲M5和牛吃到飽呢個套餐可以享用到最高級嘅和牛 同時間又啱晒海鮮控 勁多海鮮選擇🤭食之前記得準備好個肚仔 因為真係好多嘢食 以下款式係必食:當中以安格斯牛小排為最好味😋 而澳洲M5和牛都值得一試🤗 如果選擇最高級套餐 每位送2件嚴選牛舌芯 味道同口感一流 不過再叫就要$68/3條海鮮類都非常出色 款式唔多不過好高質 每樣都要encore幾次😂 包括鹽蒜燒生蠔、 爽彈虎蝦、烤帆立貝以及烤魚乾而小食類都好出色 滷水涼拌鴨舌、金沙脆玉苦瓜和黃金泡菜都值得大家一試順帶一提 店員都好貼心 會解釋套餐內容和調味料🙌🏻
👍🏻澳洲M5和牛吃到飽

順帶一提 店員都好貼心 會解釋套餐內容和調味料🙌🏻
🚩荃灣大鴻輝中心🚩大鴻輝中心長期好多人排隊搭Lift上去餐廳食野,適逢今日平日見樓下人少少,就Walk-in上去食燒肉,馳名既台灣燒肉「安平燒肉」平時都會坐爆,幸好今日有位食😋😋😋🇦🇺澳洲M5和牛套餐 $488/位超過100款既肉類同燒烤配料可以無限追加,飲品同著名既台灣小食都放在自助吧方便大家😝🐷烤豬肉乾味道咸香且保持著肉質的柔軟度,同時又能提供足夠的嚼勁,令人一試難忘🐖厚切雪花豬 脂肪紋理分佈均勻,令豬肉更加香濃且肉質細嫩,口感極為柔軟。每一口都能感受到豬肉的豐富風味和獨特的口感😎🐂SRF 極黑牛極黑牛的肉質嫩滑多汁,具有出色的口感和濃郁的牛肉風味。其肉質豐富的油脂使得牛肉更加香濃,配搭其他調味料令口感更加豐富同有層次。🐃三角牛肩肉三角牛肩肉的纖維較為細軟,具有濃郁的牛肉味道,並且可以吸收和釋放出其他調味料的風味,令口感更加豐富🦬牛舌芯肉質鮮嫩,口感非常柔軟彈牙😎🐄秘制牛肋條不肋條的烤製時間比較長,但會使得肉質更加軟嫩,容易咀嚼。配搭埋調味料和醬汁令牛肋條帶來更加豐富的風味🇦🇺澳洲M5和牛和牛脂肪分佈平均,肉質嫩滑,薄切和牛,容易燒熟同埋唔會覺得好飽好油膩😉烤帆立貝新鮮大隻帆立貝配
🚩荃灣大鴻輝中心🚩

🇦🇺澳洲M5和牛套餐 $488/位

🐷烤豬肉乾

🐖厚切雪花豬

🐂SRF 極黑牛

🐃三角牛肩肉

🦬牛舌芯
肉質鮮嫩,口感非常柔軟彈牙😎

🐄秘制牛肋條

🇦🇺澳洲M5和牛

烤帆立貝
新鮮大隻帆立貝配牛油再添少少黑椒上面,烤出黎都有淡淡黑椒味😉😉好快收水就食得🤓

💡晚市食盡120分鐘,呢個套戲可以以盡不同款類既肉類、海鮮、台灣夜市小食同飲品,應有盡有😙岩哂成日心大心細想食呢樣個樣既人,一次過食哂😎

📍 安平燒肉 (荃灣)
🗺️ 荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心17樓
每次唔知食乜好,都會諗起安平燒肉,裡面既原住民燒肉,台式小食鹽酥雞😍豬肉乾,鴨舌等都可以無限任食,真係諗起都好肚餓!荃灣店面積好大,基本上唔需要等位就可以入座,啱晒肚餓既朋友仔😜🪭澳洲M5和牛燒肉套餐 ($418)自助吧飲品選擇豐富!唔同既蔬菜🥬菠蘿🍍都可取到,當中最吸引人既櫻花蝦拌飯區,有齊蒜蓉,海苔,滷水汁,加埋炸過既櫻花蝦,真係非常好味,必食!👍台式夜市小食,今次點左鹽酥雞,好香口;炸蚵卷,章魚卷,食到一粒粒,海鮮嘅鮮味!仲有燒兩下就食得既豬肉乾,雖然口感偏甜偏硬,但一樣好受歡迎👏連價錢唔平既鴨舌,都可以無限任食,真係要食返夠本🤣套餐贈送每人2條牛舌芯,燒至熟透,Q彈又爽脆,難怪咁多人鍾意食!肉類方面🥩小妹最愛澳洲M5和牛肩胛肉,美國SRF極黑牛同安格斯牛小排,肉味香濃而且好快熟,沾黃金醬/ 燒肉汁食都同樣滿足!😚🥰海鮮有生蠔🦪虎蝦🦐扇貝,多春魚,鯛魚下巴等…… 普遍都幾新鮮!單品選擇多元化,點菜超興奮的!食至尾段,自助吧內既菠蘿最搶手,燒過真係會甜d ,酸酸甜甜幫助消化!最後再食埋Haagen-Dazs雪糕/台式仙草芋圓,大大的滿足!🥳
每次唔知食乜好,都會諗起安平燒肉,
裡面既原住民燒肉,台式小食鹽酥雞😍
豬肉乾,鴨舌等都可以無限任食,
真係諗起都好肚餓!
荃灣店面積好大,基本上唔需要等位
就可以入座,啱晒肚餓既朋友仔😜
🪭澳洲M5和牛燒肉套餐 ($418)
自助吧飲品選擇豐富!
唔同既蔬菜🥬菠蘿🍍都可取到,
當中最吸引人既櫻花蝦拌飯區,
有齊蒜蓉,海苔,滷水汁,加埋炸過既櫻花蝦,
真係非常好味,必食!👍
櫻花蝦拌飯,蕃茄牛肉湯
台式夜市小食,今次點左鹽酥雞,好香口;
炸蚵卷,章魚卷,食到一粒粒,海鮮嘅鮮味!
鹽酥雞,炸蚵卷,梅山酥炸薯
仲有燒兩下就食得既豬肉乾,
雖然口感偏甜偏硬,但一樣好受歡迎👏
豬肉乾
連價錢唔平既鴨舌,都可以無限任食,
真係要食返夠本🤣
鴨舌
套餐贈送每人2條牛舌芯,燒至熟透,
Q彈又爽脆,難怪咁多人鍾意食!
牛舌心
肉類方面🥩小妹最愛澳洲M5和牛肩胛肉,
美國SRF極黑牛同安格斯牛小排,
肉味香濃而且好快熟,
沾黃金醬/ 燒肉汁食都同樣滿足!😚🥰
澳洲M5和牛肩胛肉,安格斯牛小排,嚴選裙邊牛柳
海鮮有生蠔🦪虎蝦🦐扇貝,多春魚,
鯛魚下巴等…… 普遍都幾新鮮!
虎蝦
多春魚
單品選擇多元化,點菜超興奮的!
屏東燒魚腹
起司鵪鶉蛋
食至尾段,自助吧內既菠蘿最搶手,
燒過真係會甜d ,酸酸甜甜幫助消化!
火龍果茶
最後再食埋Haagen-Dazs雪糕/
台式仙草芋圓,大大的滿足!🥳
櫻花蝦拌飯,蕃茄牛肉湯
虎蝦
多春魚
屏東燒魚腹
起司鵪鶉蛋
牛魔王妹妹的燒肉胃出沒 馬上book了檯去翻兜她的愛店 「安平燒肉」大啖食肉肉上次去時食物款式極多 質素亦相當好裝修帶古風 以天燈佈置 卡位舒服闊落沒有油煙味 餐點以手機自由落單 除了牛 也有很多海鮮 仲有夜市小食另有自助蔬菜區 以及自家飲品甜品大人不做選擇全都要食 最後捧住肚腩走-❇︎ 澳洲 𝐌𝟓 和牛吃到飽 ❇︎ 貪心寶寶當然叫最高級和牛餐 款式最多附送的牛舌心幾正 有牛味口感爽彈-❇︎ 肉肉🐷🐮🐔 ❇︎主打的澳洲M5和牛 翻本之選 油花均勻肉味濃郁有肉汁有油香 妹妹大愛呀仲有美國SRF極黑牛 安格斯牛小排等雞及豬都有特別菜式 全部水準都幾好私房老虎雞翼 香辣雞心 原住民鹽燒肉等調味各有特色 蘸上特製醬汁更惹味-❇︎ 海鮮類🐟🦑🦪🦐 ❇︎本貓是海鮮控 推介帆立貝 配上牛油黑椒香口鮮甜彈牙 虎蝦頗大隻爽彈 燒蠔都OK烤中卷即是燒魷魚 爽口又香辣 重口人必試屏東燒魚腹入口魚油豐腴 雞泡魚干脆慢嚼絲瓜煮蜆湯汁很清新 整體水準中上-❇︎ 小食及其他 ❇︎熟食有台灣夜市小食 鹽酥雞炸蚵卷等最愛一定是滷水涼拌鴨舌 以前去台灣必吃香港很少見到原支鴨舌 味道都幾正自助區還有菇類菜類菠蘿 相對健康不會膩-❇︎ 飲品
牛魔王妹妹的燒肉胃出沒 馬上book了檯

2024-01-09
  • 牛舌芯
  • 虎蝦
2024-01-16 63 浏览
新一年食好啲~ 荃灣大鴻輝出名有好多唔同的任食餐廳,今次去食安平燒肉午餐~位於17樓的安平燒肉景觀都幾好㗎😌望住個景食燒肉心情都靚啲🥰平時食和牛叫一碟都唔平,而家一個價錢可以任食和牛同海鮮,當然要試下啦~🐂澳洲M5和牛吃到飽套餐120分鐘任食104款食物🌟套餐跟送每人2件厚切牛舌芯~有咬口而且肉味濃郁,仲有啖淡油香😋真係好正🫶🏻食完牛舌當然要繼續食埋套餐主打澳洲M5靚和牛啦🤩油脂分布均勻~放到鐵網上烤,油花亦慢慢化入牛肉之中,放入口中入口即溶,油脂的甘香散發出來~和牛的香濃肉汁亦相繼而出,味道豐富而且口感鮮嫩❤️牛肉愛好者的我當然要再叫多幾碟😋套餐還有海鮮選擇,每款都十分新鮮👍🏻帆立貝上放了牛油🧈烤至牛油溶化,反轉在烤2分鐘就食得~ 貝肉鮮甜,群邊Q彈,味道清甜爽口又多汁~🦐虎蝦好大隻~肉質結實,咬下去爽口彈牙十分肥美,而且蝦頭香濃多膏,喜歡蝦的朋友一定要叫👍🏻鹽蒜燒生蠔🦪和屏東燒魚腹都一定要叫🌟過百款美食真係令人花多眼亂😍好想全部都試~最尾仲會有Häagen-Dazs雪糕或者安平仙草芋圓,令人十分滿足❤️唔知大家去食燒烤的時候會不會”有要燒幾多分鐘”的煩惱?安平燒肉十分貼心,在他們的官網

🐂澳洲M5和牛吃到飽套餐

唔知大家去食燒烤的時候會不會”有要燒幾多分鐘”的煩惱?安平燒肉十分貼心,在他們的官網上有一個「燒肉學堂」,裏面有16款食物有影片介紹🫶🏻有晒教學就唔驚燒太耐或者燒唔熟啦👍🏻
  • 帆立貝
  • 虎蝦
  • 海鮮
  • 起司鵪鶉蛋
  • 澳洲M5和牛吃到飽套餐
2024-01-15 35 浏览
荃灣燒肉吃到飽🫶🏻-想食呢間燒肉好耐,今日終於去咗試😙-🥩澳洲M5和牛吃到飽 ($418)🥩肉類因為都好多選擇,所以同大家推介幾款小編最鍾意嘅🥰首先係訂呢個餐送嘅嚴選牛舌芯,咬落多汁而且爽口,亦都幾有牛味,配檸檬汁同佢地嘅自家製豉油最夾😋之後要推介嘅係澳洲M5和牛同安格斯牛小排,油花分布平均,燒到五至七成熟嘅時候肉汁豐富,充滿牛香😮‍💨仲有三角牛肩肉都係!!🦪海鮮小編最推介嗌蠔同蝦,大大隻而且幾新鮮,如果蠔可以配埋蒜蓉就完美😋🧆熟食見到有櫻花蝦拌麵好似幾特別,所以嗌嚟試吓,麵底係刀削麵幾彈牙,醬汁偏甜不過幾鮮,同埋唔算好大份唔驚食到飽晒食唔落肉~仲有幾款台灣小食可以嗌,例如鴨舌等等,都可以試吓🫶🏻🥬蔬果有啲可以用手機落單,有啲可以喺自助吧拎,幾推介大家燒菠蘿、翠玉瓜同雞髀菇,大大塊同埋幾juicy🍍🧃飲品可以喺自助吧拎,有啲特飲例如冬瓜茶就要喺手機落,仲有得揀甜度冰度!自助吧除咗有佢哋自家嘅冷泡茶,最驚喜嘅係有麥香紅茶🥰係小編最掛住嘅台味紅茶!-🍮甜品可以喺埋單嘅時候揀仙草芋圓同埋各款Häagen-Dazs雪糕,仙草芋圓甜度適中,而且好足料,仲有紅豆同埋花生增添口感,唔錯☺️吃到飽套餐嘅
荃灣燒肉吃到飽🫶🏻
想食呢間燒肉好耐,今日終於去咗試😙
🥩澳洲M5和牛吃到飽 ($418)
🥩肉類
因為都好多選擇,所以同大家推介幾款小編最鍾意嘅🥰

🦪海鮮

🧆熟食
仲有幾款台灣小食可以嗌,例如鴨舌等等,都可以試吓🫶🏻

🥬蔬果

🧃飲品
🍮甜品

吃到飽套餐嘅食物選擇幾多幾新鮮,餐廳嘅座位都幾闊落,而且都好細心咁俾客人自取圍裙,如果想食燒肉食到飽都可以考慮吓呢間🉑

味道 7/10
📍 安平燒肉
荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心17樓
(其他分店:
旺角彌敦道601號創興廣場9樓
將軍澳唐賢街9號Popcorn2樓PopFood 4號舖)

#米食荃灣 #米食旺角 #米食將軍澳 #米食燒肉 #米食台灣菜 #荃灣美食 #荃灣 #美食 #hkfood #hkfoodie #hkig #hkeat #hkgirl #hklifestyle #foodiegram #hkrestaurant #香港美食 #香港餐廳 #食評 #thefoodieinitiative #internationalfoodiesunite #foodadmirersoftheworld #globaleats #internattionalcuisinefamily #foodsharinggroup #香港 #香港餐廳
2024-01-11 44 浏览
食過好多間燒肉店,安平燒肉算是上上之選。點咗最貴嘅餐,四個人主打不斷叫 M5 和牛及牛舌,仲有牛小排,嚟安平主打都係食牛架啦,牛嘅質素的確唔錯,M5 和牛燒到剛熟入口軟化,油脂味十足,牛舌爽脆,牛小排雖然不及M5 和牛嫩滑,食落有啲咬口,但勝在牛肉有淡淡嘅香味,整體來講都係唔錯嘅,而且全個餐有百幾款食品,算是多選擇的了。有一樣我想特別提及安平燒肉嘅熟食當中有我最最最鍾意嘅鴨舌,味道濃郁,超正!估唔到食燒肉都有鴨舌食,好多地方都沒有的。最後係佢哋嘅烏龍茶有淡淡茶香,幫助消滯解渴。不錯!
食過好多間燒肉店,安平燒肉算是上上之選。

最後係佢哋嘅烏龍茶有淡淡茶香,幫助消滯解渴。不錯!
2024-01-10 43 浏览
Bookmark左安平燒肉好耐,今日放假決定捉朋友陪我食。食左午市120分鐘吃到飽,分左4個價位,緊係要揀澳洲M5和牛,$368一位。我地試晒咁多款牛肉,M5和牛的紋係最靚仔,都係一條條打橫既紋;而安格斯牛係雪花紋,不過啲牛肉油脂分布都好平均,用黎燒肉真係一流,如果餐廳有提示每款部分建議燒既時間係幾多就更加好。除咗自助落單既食物,仲有個自助區,有多款蔬菜、飲品,真係食得好開心。最後,仲有要甜品或者雪糕食。

2024-01-06 311 浏览
非常老實地說...不好吃(?) 可能是家人期待很久的店結果有點失望😔......雖然有很多品項選擇,但唯一會再點的是牛舌和牛板腱這些本來就口感取勝的品項😢。看照片看食評都覺得賣相不錯,但不知為何牛味不足,肉質也很普通,提供的台灣小吃種類還好但表現馬虎😭..寫住必食嘅絲瓜煮蜆比起野外BBQ食到嘅更加無味...隻蜆又細隻又多沙...😔總而言之這間店好評多得我懷疑自己是不是味蕾出現問題......

2024-01-05 45 浏览
聖誕節約埋朋食安平燒肉 兩個食到lamlam脷 飽到攬住個肚走🤣M5和牛油花靚肉味濃 叫咗幾round都靚😛除左肉類 呢度海鮮亦都高質 帆立貝巨型厚肉有鮮味 海蝦又係大大隻好彈牙 仲有牛油燒生蠔我地仲試咗好多款小食 台灣香腸 燒魚腹等等朋友最喜歡雞泡魚乾 一個人都食咗幾碟而我都係最愛黃金泡菜同金沙翠玉苦瓜 我每次都會點小枕頭 燒嘅過程好治癒望住個枕頭慢慢加熱再變大 再沾滿煉乳咁食 真係邪惡又好味最後食埋個台式仙草凍 有個完美嘅句號🥰
聖誕節約埋朋食安平燒肉

望住個枕頭慢慢加熱再變大
再沾滿煉乳咁食 真係邪惡又好味

最後食埋個台式仙草凍 有個完美嘅句號🥰
2024-01-04 39 浏览
食過好多唔同類型唔同價錢嘅燒肉店,綜合埋環境同座位舒適度,心目中始終都覺得安平燒肉最好,當中最加分一定係佢哋嘅櫻花蝦拌飯🫶🏻。是日揀左澳洲M5和牛套餐,每位$418牛類🐂澳洲M5和牛佢哋嘅澳洲和牛油脂分布平均,比一般和牛更多肉汁同更有口感,非常適合爐燒。安格斯牛小排燒肉必食嘅部位之一,油脂量平均,味道甘甜肥美,最重要係適合任何熟度食用,失手煮太老都唔驚唔好食。燒牛舌嚟到安平必食嘅燒牛舌,厚薄啱啱好,口感煙韌彈牙,燒熟之後味道十分之香口。豬類🐖燒豬肉乾燒完之後更加香口,而且肉味更加突出,估唔到豬肉乾同爐燒會咁夾。厚切雪花豬豬瘦均勻嘅雪花豬,但食落唔會覺膩,反而口感嫩中有脆,肉味香濃又多汁。雞類🐓九層塔三杯雞已經調好晒味嘅雞肉,爐燒後香味更加突出,雞肉保持嫩滑口感,味道非常香口惹味。海鮮及其他🦐爽彈虎蝦佢哋嘅虎蝦算係幾大隻而且夠新鮮,肉質結實彈牙,味道鮮甜,就算唔點醬就咁食都好好味。烤魚干非常推薦一開始就點一碟嚟食,燒到變色之後味道香口又夠脆,越食會越開胃。自助吧🥬有大量新鮮蔬菜可以選擇,每日仲有唔同嘅台式湯飲,而當中個人推薦必食嘅就係🌸櫻花蝦拌飯,可以隨自己口味加入紫菜、蔥花、蒜片、滷水

是日揀左澳洲M5和牛套餐,每位$418

海鮮及其他🦐
爽彈虎蝦

烤魚干

自助吧🥬
有大量新鮮蔬菜可以選擇,每日仲有唔同嘅台式湯飲,而當中個人推薦必食嘅就係🌸櫻花蝦拌飯,可以隨自己口味加入紫菜、蔥花、蒜片、滷水汁等,每次嚟都食幾碗,超好味🤤。

飲品🧃
有大量汽水同紙包飲品選擇,最推薦係佢嘅嘅自家製樽裝茶,非常適合配搭燒肉。

2023-12-29 69 浏览
限時2小時未到已比店員趕走3次,last order野食上枱後要15分鐘後走人,8盤野食未燒話你地要走,同店員講話佢地你地趕客走呀,佢即時話叫我地走,態度超差,關門大吉唔好話d客上大陸消費,你問d員工點對客人。
2023-12-29
2023-12-28 41 浏览
而家天氣越嚟越凍❄️,梗係唔少得要食燒肉啦🔥。嚟到荃灣,我哋就揀咗呢一間又有高質和牛🥩,又有海鮮🎏嘅台式燒肉放題🇹🇼。舖頭仲有好多飲品小食㖭🍱。我哋揀咗🔴澳洲M5和牛套餐(每人$368),有過百款嘢食揀💯,好正!.🐮牛呢個套餐有好多靚嘅牛肉部位😍,有燒牛舌芯👅、澳洲M5和牛🇦🇺、安格斯牛小排🐄等等。燒出嚟牛肉真係好嫩💕,而且好多肉汁💦,流出嚟滿滿嘅油脂感,好邪惡。.🌊海鮮烤帆立貝🐚、爽蛋虎蝦🦐、鹽蒜燒生蠔🦪。一路燒,貝殼上面一路有咕嚕咕嚕🫧嘅聲,好吸引。再加埋牛油溶化🧈、黑椒嘅香味🧂,好食。屏東燒魚腹🐟燒出嚟好多油脂🤤,甜甜哋嘅醬料有種燒鰻魚嘅感覺🇯🇵。燒魷魚嘅炭火香味🔥好香、好好食。.🍱小食飲品我哋試咗章魚卷🐙、蝦卷🍤,外層酥脆,炸粉薄薄脆脆🫦,裏面有章魚同蝦嘅香味😆,仲有韭菜🌱令到味道更加濃郁。呢度仲有手搖果茶🥤可以揀㖭。
🐮牛
🌊海鮮
🍱小食飲品
2023-12-19
午餐
2023-12-27 30 浏览
平時成日去旺角既安平燒肉,質素都唔錯,今日咁岩同媽媽係荃灣附近行街,晚餐決定試下荃灣既安平燒肉,我地叫左個「澳州M5和牛吃到飽」吃到飽套餐,食燒肉唔食和牛就冇咩意思澳州M5和牛非常嫩滑,油花分佈平均,輕輕燒至兩面表皮冇血紅色即可,咬落去入口即溶,但略嫌當晚既和牛切得有啲薄,比較容易痴爐,燒完可能會一分為二每枱都會送一碟牛舌心條,食落非常彈牙但又唔會好un,肉質好爽除左和牛,個人至愛三角牛肩肉,食落去都比較嫩既部位,快熟又易入口,而且充滿牛香出面亦有生菜提供比你包肉食,將燒好既似肉點一點台上面提供既黃金醬,再加d安平黃金泡菜,味道會更有層次出面拎飲品同蔬菜既位置提供左白飯、櫻花蝦、海苔、香蔥同滷水汁比客人自制台灣櫻花蝦伴飯,餐廳仲貼左張教學教大家要點整,客人可以根據教學調整口味同份量,想食幾多就幾多,滷水汁勁香,自己忍唔住加多少少撈飯安平燒肉一大特色就係可以任食台式小食,除左鹽穌雞,個人推薦金沙翠玉苦瓜,平時我都唔係好食苦瓜,但佢外層炸到好酥脆,面頭仲淋左我好鐘意既咸蛋黃醬,食落又香咸又脆卜卜,好正!最後當然要食安平先有既甜品作結尾

最後當然要食安平先有既甜品作結尾
2023-12-26 29 浏览
安平燒肉係牛大人台式火鍋嘅副線~ 所以呢款燒肉放題除咗肉類🥩海鮮類🦐之外, 仲有好多台式小食🍟同台式手搖飲品🧋 佢喺旺角同荃灣都有分店~ 今次去荃灣分店, 環境好大🫶🏻坐得超級舒服🥳有好大嘅卡位~ 除咗手機落單嘅menu之外, 仲有自助區域可以攞冷泡茶🍵滷肉飯🍚醬汁🍯蔬菜🥦 台式夜市小食就有黃金泡菜, 鹽酥雞, 小香腸, 花枝排等等~ 仲有櫻花蝦手工拌麵🦐今次就叫咗最貴嘅和牛套餐, 另外仲有3個等級嘅套餐~ 比較平價嘅套餐就冇咗海鮮同靚嘅和牛~ 個人就覺得係和牛套餐性價比好高⚖️ 只係貴下一個等級嘅套餐幾十蚊, 但就有超多海鮮🦞而且牛嘅品質的確比較高🤤🤍澳洲M5和牛套餐 $429牛小排同和牛嘅質素真係好高!! 牛小排嘅油脂分布就比較多🥳 而和牛嘅牛味就比較重🐄 兩款都超正🫶🏻 牛舌芯只係得兩件🥹 但食完都好滿足!! 口感超正🤤 所有海鮮都好新鮮!! 嗰日就係不停點生蠔同帆立貝🤣另外都幾推薦花枝排同手工拌麵~ 仲有佢嘅手搖飲品都係必點🥹

🤍澳洲M5和牛套餐 $429
另外都幾推薦花枝排同手工拌麵~ 仲有佢嘅手搖飲品都係必點🥹