安平烧肉系牛大人既姊妹店,质素当然有返咁上下🤤虽然系放题,但肉质方面一啲都唔差,晚市$418可以食到最顶级嘅M5和牛套餐,有104款野饮野食选择☺️🌟肉类方面有齐四款套餐入边嘅肉类,分别系原住民猪肉、安格斯嫩牛、SRF极黑牛、M5和牛。M5和牛套餐仲送4条牛舌心,果然牛舌心好有咬口好念🥰。💛另外十分推介烧猪肉干同鸡泡鱼烧向香左真系好好味😊🌟海鲜类海鲜类方面都唔少选择,蒜烧生蚝🦪、烧帆立贝、烧大虾🍤、丝瓜煮蚬,其中我最钟意丝瓜煮蚬,食咗咁多重口味嘅肉类,丝瓜煮蚬清清地几好,而且啲蚬冇沙!🌟小食类小食类好丰富,盐酥鸡、台湾香肠、甜不辣等等当然唔少得。🌟蔬菜类蔬菜🥬有牛油金菇好值得烧之外,自助区亦有多种蔬菜,选择秋葵翠玉瓜、菠萝洪珍姑蕃茄仔、大葱等等,食左好多肉之后都要烧啲蔬菜黎间场🙈🌟饮品有四款手摇饮品(百香果绿茶阿里山柠檬红茶等)可以拣另外自助区亦有多达20款,以上饮品可以选择😊💛我同朋友真系食到捧住个肚走,选择好多,而且有质素💛😊😆
安平烧肉系牛大人既姊妹店,质素当然有返咁上下🤤

🌟肉类方面
M5和牛套餐仲送4条牛舌心,果然牛舌心好有咬口好念🥰。
💛另外十分推介烧猪肉干同鸡泡鱼烧向香左真系好好味😊

🌟海鲜类

🌟小食类
小食类好丰富,盐酥鸡、台湾香肠、甜不辣等等当然唔少得。

🌟蔬菜类

🌟饮品

我同朋友真系食到捧住个肚走,选择好多,而且有质素💛😊😆