2021-07-24
今晚去左食婆婆珈琲屋,好彩預先bk左位食6.30,因為呢間真係好full。#但老實講因為我坐喺窗邊唔係坐得太舒服 因為張枱太低要烏低身食🙁兩個人食,每人叫左一個set,夜晚無得自己選料料,初初有d sad,得4個主菜set可以簡😿但係食完之後好驚喜,食哂💛💛😍1. Set A 蜂蜜蘋果咖喱雞肉烏冬 $128個烏冬睇落好多但其實好快見底,咖喱味好重,好好味但又唔會太流。2.Set B 金平牛肉定食 $138呢個真係超級推薦,我完全係全部食晒,蓮藕再配上牛肉,送飯一流🥰 雖然畫上左辣椒喺個Menu度,但係我又完全唔覺得辣😚然後追加左 明太子富士山飯團 $18 我都食晒🤣佢哋每一個set都會配有芝麻醬涼拌菠菜、溏心蛋、柚子蘿蔔漬物、麵豉湯🤤 全部都好吃!3.最後仲叫咗個甜品 沖繩海鹽富士山$98呢個甜品出奇地好食😋係海鹽蛋糕同海鹽雪糕🍦完全係好夾,仲特登同佢小朋友慶祝生日,可以免費加個生日牌,佢哋仲好好👍🏻幫我哋影一張即影即有ya. 好窩心
但係食完之後好驚喜,食哂💛💛😍
1. Set A 蜂蜜蘋果咖喱雞肉烏冬 $128
2.Set B 金平牛肉定食 $138