2017-09-06
happy Friday 收工同朋友仔食放題, 試左旺角創興8樓既大滿喜一入門口係自助bar 區, 餐廳有宵夜時段優惠好抵食自助吧入面有各式甜品, 款式都算多,但係日本野款式都太多食唔落甜品飲品方面選擇亦好多 , 啤酒,汽水, 果汁 ,茶一應俱全, 另外值得一提係連清酒梅酒都有得任飲自助吧仲有冷盤前菜小食(螺肉,八爪魚,中華沙律), 自助沙律吧同埋熟食吧, 而熟食吧亦有好多小食選擇坐低先叫左盤魚生,全部野都好新鮮三文魚厚身肥美,入口好有油脂既香味甜蝦同海蝦都好鮮美食埋蝦頭既膏都完全唔腥壽司方面, 火灸壽司非常出色,燒得剛剛好醬汁亦好配, 當中特別係和牛壽司, 必試 軍艦壽司餡料好多, 紫菜亦好脆, 口感豐富燒鰻魚燒得香噴噴, 油油亮亮,就像呼喚著,快吃我快吃我!手卷十分精緻, 比手掌心還要細, 唔需要擔心想食又驚食左太飽既問題食多幾件都冇問題! 離開既時候發現門口原來放置住幾部夾公仔機4蚊就玩到一次, 可以比等位既食客消磨下時間玩下, 十分細心,值得一讚整體餐廳令我非常滿意, 服務態度良好, 食物質素高, 坐位亦夠寬敞, 會再番啅
一入門口係自助bar 區, 餐廳有宵夜時段優惠好抵食
坐低先叫左盤魚生,全部野都好新鮮
三文魚厚身肥美,入口好有油脂既香味
甜蝦同海蝦都好鮮美食埋蝦頭既膏都完全唔腥
軍艦壽司餡料好多, 紫菜亦好脆, 口感豐富
燒鰻魚燒得香噴噴, 油油亮亮,就像呼喚著,快吃我快吃我!