2021-11-25
最近位於西九文化區的人氣景點M+博物館落成後,大家都爭相來打卡📸。趁着呢日放假,就去左參觀下,順便食返個靚靚afternoon tea🍽 .呢間餐廳的環境好靚,裝修別出心裁,充滿特色。而且餐廳好大,分兩邊,有好多位。還可以選擇坐室外位置,一邊食下嘢,一邊欣賞下香港的美景🌃,感覺好relax又chill。.🍰手工甜品下午茶 ASSORTED DESSERT PLATTER需提早預訂,供應時間2-6pm。入面有多款甜品:✨榛子朱古力蛋糕✨紅莓朱古力忌廉小盆栽✨士多啤梨雪條✨白酒果凍乳酪慕絲✨抹茶馬卡龍✨意式奶凍✨意大利芝士蛋糕✨法式千層酥✨彩虹芝士餅✨柚子雪芭款款甜品的賣相都好精緻💕 我就最鍾意榛子朱古力蛋糕,佢個朱古力味好濃;白酒果凍乳酪慕絲賣相好靚;紅莓朱古力忌廉小盆的賣相好可愛。.香脆炸雞 除咗甜嘢,都想食下啲鹹嘅,所以就叫咗個炸雞。炸雞新鮮炸起熱辣辣,而且炸得好香脆,雞肉肉質嫩滑。.SMOOTHIE由新鮮芒果、青檸、菠蘿和西瓜打製而整成的沙冰,甜到適中,飲落好清新。.APOL COOLER 由新鮮青蘋果青檸打製而成,青蘋果味非常濃郁,感覺好清新。
需提早預訂,供應時間2-6pm。入面有多款甜品:
✨柚子雪芭
香脆炸雞
SMOOTHIE
APOL COOLER
由新鮮青蘋果青檸打製而成,青蘋果味非常濃郁,感覺好清新。