餐廳以木系餐桌為主氣圍古雅 頗有情調🪭1️⃣ 壽喜燒牛肉蛋包飯($98)喫茶ちょうぼ招牌蛋包飯店員會幫你切開蛋包飯蛋皮鬆軟滑身牛肉嘅壽喜燒汁幾入味可以升級套餐配飲品、是日涼拌菜🫛2️⃣ 炸軟殼蟹扁意粉($98)有啲驚喜係原隻炸軟殼蟹上🦀 軟殼蟹口感酥脆 炸皮厚度啱啱好扁意粉醬汁略偏鹹🤏🏻🤏🏻餐廳整體氛圍好適合同朋友一聚👍🏻平日晚市唔算多人 坐得舒服鍾意日式料理嘅話 可以試下🍱🍝
餐廳以木系餐桌為主
氣圍古雅 頗有情調🪭

1️⃣ 壽喜燒牛肉蛋包飯($98)
喫茶ちょうぼ招牌蛋包飯
店員會幫你切開蛋包飯
蛋皮鬆軟滑身
牛肉嘅壽喜燒汁幾入味
可以升級套餐配飲品、是日涼拌菜🫛

2️⃣ 炸軟殼蟹扁意粉($98)
有啲驚喜係原隻炸軟殼蟹上🦀
軟殼蟹口感酥脆 炸皮厚度啱啱好
扁意粉醬汁略偏鹹🤏🏻🤏🏻

餐廳整體氛圍好適合同朋友一聚👍🏻
平日晚市唔算多人 坐得舒服
鍾意日式料理嘅話 可以試下🍱🍝

2023-11-19 49 浏览
特別喜歡昭和風格所以去打卡了,可能是期望比較高,到了完全失望了。菜品味道鹹的能鹹死人,淡的一點味道也沒有。服務生不給我們桌端水,其他桌一直在續茶但唯獨無視我們桌,就這樣的服務態度也能收這麼多服務費喔。
2023-11-11
2023-11-18 42 浏览
每一次行過都心思思想試既餐廳次次都有人排緊隊入去今次終於到我去食啦唔洗等好耐就安排入坐😚炸七味雞軟骨味道:🌕🌕🌕🌕🌗評價:睇得出係即叫即炸,上到枱非常熱辣辣,仲有陣陣嘅香味🤭🤭雞軟骨炸得好乾身 ,就算無吸油紙墊底,碟底都唔會油淋淋,加上七味粉,好惹味特大海老蛋包飯味道:🌕🌕🌕🌕🌘評價:名副其實真係特大海老,差唔多有一隻手掌嘅長度👍🏻又炸得非常鬆脆,一啲都唔會死實實,醬汁亦相當有驚喜,上枱果陣以為係日式咖喱汁,但入口就充滿濃濃嘅蝦味🍤 原來係用西式蝦湯整成醬汁,配埋充滿蕃茄味嘅日式蛋包飯,係滿滿嘅日式洋食風格牛肉芝士漢堡味道:🌕🌕🌕🌕🌗評價:漢堡扒肉質鮮嫩彈牙,我無打錯,係個漢堡扒真係彈牙㗎👍🏻佢好似將粒牛丸變咗漢堡扒嘅樣😌但又唔覺得奇怪,而且煎漢堡扒嘅火候啱啱好,配埋沙律同海量薯條伯爵茶戚風蛋糕味道:🌕🌕🌕🌕🌗評價:面頭嘅忌廉係同焙茶麻糬沙冰係一樣嘅,好香滑,加上鬆軟嘅伯爵茶味既戚風蛋糕,可以話係伯爵茶overload 焙茶麻糬沙冰味道:🌕🌕🌕🌕🌖評價:通常見得用茶做沙冰嘅,大多數都係用抹茶,但今次呢個係用焙茶。感覺非常神奇 ,而又出奇地夾,而面頭有一pat白色物體,開頭仲以為係普通忌
每一次行過都心思思想試既餐廳

牛肉芝士漢堡

伯爵茶戚風蛋糕

焙茶麻糬沙冰
味道:🌕🌕🌕🌕🌖
評價:通常見得用茶做沙冰嘅,大多數都係用抹茶,但今次呢個係用焙茶。感覺非常神奇 ,而又出奇地夾,而面頭有一pat白色物體,開頭仲以為係普通忌廉,一食落去先知原來係帶有淡淡伯爵茶味嘅忌廉。加埋QQ嘅麻糬,呢個配搭新奇得來又好味

味道:🌕🌕🌕🌕🌑
評價:個感覺似用牛奶而唔係用椰汁嘅紅豆冰,甜度適中

📌 喫茶ちょうぼ (大埔)
大埔安邦路8&10號大埔超級城B區2樓276號舖

#ChouboKissaten #喫茶ちょうぼ #cafe #coffeeshop #taipo #cwb #大埔 #銅鑼灣 #咖啡店 #喫茶店 #日式 #溫暖 #和室 #昭和
1K
2023-11-18 51 浏览
📍 喫茶方小亏(大埔)人氣旺盛✨日本coffee 店一邊用餐一邊都有客人不停入黎去到午餐1點左右己經要排隊啦建議各位記得book 位🤭餐廳無論係食物定環境,Cp值都好高好適合🈴️打卡📸感覺置身於日本🇯🇵🔸炸七味雞軟骨 雞軟骨口感有嚼勁,調味香辣,作為下酒小食冇得輸🤭🔸特大海老蛋包飯 個舊滑滑既厚蛋,切開個下半熟蛋漿向外滑落去,蓋住下面個飯香飯係珍珠米炒飯底,加左洋蔥, •甘筍粒滑滑蛋漿🍳加特大海老🦐唔覺唔覺好怏就清左個飯🍴🦐皮薄酥脆、蝦肉扎實,每一口都吃的到蝦肉,不會讓你覺得在吃麵粉皮,而且不用沾醬就很好吃了😋🔸牛肉芝士漢堡 重頭戲係個漢堡包!嚟到個包底面烘脆,塊漢堡扒好厚,漢堡扒肉汁豐腴,調味剛好唔會過鹹,熟度剛好,芝士嘅鹹香,配上蕃茄同生菜🥬整體好惹味、口感豐富~🔸伯爵茶戚風蛋糕一上枱就聞到好香嘅伯爵茶味“上面有伯爵茶。 戚風蛋糕好軟綿,中間有一層層嘅伯爵茶cream 同伯爵茶奶凍,口感豐富,唔會過甜,每啖都食到好濃郁嘅伯爵茶味。🔸烙茶麻糬沙冰麻糬片煙韌軟糯係最底層,中層係濃郁嘅烙茶沙冰,面頭鋪滿cream 同散滿朱古力粉,整個感覺好creamy 🤭🔸小倉紅豆牛乳紅豆那種暖心口感,特

📍 喫茶方小亏(大埔)
人氣旺盛✨日本coffee 店
一邊用餐一邊都有客人不停入黎
去到午餐1點左右己經要排隊啦
建議各位記得book 位🤭

餐廳無論係食物定環境,Cp值都好高
好適合🈴️打卡📸
感覺置身於日本🇯🇵

🔸炸七味雞軟骨
雞軟骨口感有嚼勁,調味香辣,作為下酒小食冇得輸🤭

🔸特大海老蛋包飯
個舊滑滑既厚蛋,切開個下
半熟蛋漿向外滑落去,蓋住下面個飯香
飯係珍珠米炒飯底,加左洋蔥, •甘筍粒
滑滑蛋漿🍳加特大海老🦐
唔覺唔覺好怏就清左個飯🍴

🔸牛肉芝士漢堡

🔸伯爵茶戚風蛋糕
一上枱就聞到好香嘅伯爵茶味“

🔸烙茶麻糬沙冰

🔸小倉紅豆牛乳
紅豆那種暖心口感,特別是紅豆牛乳,加入甜綿密的紅豆🫘口感特別細滑😚

成日行過呢間餐廳都會想入去,因為個氛圍實在太吸引了!兩個人叫左炸七味雞軟骨($69)、特大海老蛋包飯($122)、牛肉芝士漢堡($105)、南瓜芝士蛋糕($49)、焙茶麻糬沙冰($52)、小倉紅豆牛乳($38),飽到捧住個肚出去!前菜炸七味雞軟骨熱辣辣上場,成日覺得食物啱啱新鮮滾熱辣上嚟點會唔好食呀!點埋個沙律醬,鹹鹹辣辣再加少少甜,好食!餐廳叫蛋包飯都係一種試驗,因為有啲餐廳嘅蛋包飯會係白飯,見到會好失望。但呢度係有事先炒過嘅茄洲飯,咁嘅蛋包飯已經無得輸。特大海老都無辜負佢個名,都真係大大一條,炸到酥酥脆脆。牛肉芝士漢堡夾住塊厚漢堡扒,係一口不能掌握嘅size,keep到肉汁好juicy,配菜嘅薯條都一樣令人食唔停口。焙茶麻糬沙冰同小倉紅豆牛乳,我比較欣賞後者,尤其欣賞自己叫左熱嘅,特別帶到紅豆嘅甜味出嚟。兩杯都飲得出無特別加好多糖,入口嘅都係原材料嘅原味。南瓜芝士蛋糕令我出乎意料嘅係,南瓜唔係得個名,而係真係有大大一片南瓜喺度,有趣!芝士蛋糕係偏日式嗰種,作為飯後甜品唔會太膩。今餐,好飽,好飽!強烈建議兩個人的話可以叫少啲啲,不過我明白係一件難事,因為會樣樣都想試下!= 喫茶ちょう

= 喫茶ちょうぼ // 大埔安邦路8-10號大埔超級城B區2樓276號舖 // 2564 1888 =
2023-11-15 43 浏览
喺大埔超級城行完logon 隔離就見到依間好吸引😳🌟特大海老蛋包鈑 $122 (8/10)一切開個蛋好流心🍳咖喱配大大隻炸蝦🍤•個飯都好夠味🌟牛肉芝士漢堡 $105 (7/10)超足料漢堡🍔薯條一咬落去都係薯仔🍟🌟炸七味雞軟骨 $59 (7.5/10)雞軟骨香香脆脆👅•加沙律醬冇得輸🌟南瓜芝士蛋糕 $49 (8.5/10)個南瓜一啲都唔硬🎃•芝士cream夠輕唔膩做飯後甜品一流💕🌟焙茶麻糬沙冰 $52 (7.5/10)焙茶味超濃☕️·配麻糬依個配搭好正🌟紅豆牛乳 $33 (9/10)會話係最好飲嘅紅豆牛乳•飲落去聞到好香嘅玫瑰味🌹
喺大埔超級城行完logon 隔離就見到依間好吸引😳

🌟特大海老蛋包鈑 $122 (8/10)
一切開個蛋好流心🍳
咖喱配大大隻炸蝦🍤•個飯都好夠味

🌟牛肉芝士漢堡 $105 (7/10)
超足料漢堡🍔
薯條一咬落去都係薯仔🍟

🌟炸七味雞軟骨 $59 (7.5/10)
雞軟骨香香脆脆👅•加沙律醬冇得輸

🌟南瓜芝士蛋糕 $49 (8.5/10)
個南瓜一啲都唔硬🎃•芝士cream夠輕唔膩
做飯後甜品一流💕

🌟焙茶麻糬沙冰 $52 (7.5/10)
焙茶味超濃☕️·配麻糬依個配搭好正

🌟紅豆牛乳 $33 (9/10)
會話係最好飲嘅紅豆牛乳•飲落去聞到好香嘅玫瑰味🌹
2023-11-12 45 浏览
大埔呢間昭和風嘅餐廳想去好耐,前兩日終於約咗朋友去食!特大海老蛋包飯 $122天婦羅炸蝦大大條,咬落香脆爽口,面頭仲有啲沙律醬。蛋包飯賣相吸引,奄列整得好完美!側邊配有龍蝦汁,可以撈埋蛋包飯一齊食~牛肉芝士漢堡 $105漢堡夾有芝士、番茄、生菜、和牛漢堡扒。和牛漢堡扒好厚一塊,而且超級juicy,咬落肉汁爆滿。炸七味雞軟骨 $69雞軟骨望落細細兜,但其實入面份量好多!雞軟骨炸至酥脆,面頭灑上七味粉及番紅花,真係食唔停口!南瓜芝士蛋糕 $49呢個南瓜芝士蛋糕好特別,本來以為只係南瓜造型,估唔到原來真係真南瓜嚟,食落幾特別,好飽肚!焙茶麻糬沙冰 $52紅豆牛乳 $38
大埔呢間昭和風嘅餐廳想去好耐,前兩日終於約咗朋友去食!

特大海老蛋包飯 $122

牛肉芝士漢堡 $105

炸七味雞軟骨 $69

南瓜芝士蛋糕 $49

焙茶麻糬沙冰 $52
紅豆牛乳 $38
1K
2023-11-12 38 浏览
有段時間無黎呢日同朋友過黎大埔行左陣,最後決定食佢餐廳佈置以日式深木色復古為題用左復古既木質枱凳同傢具,有格調既吊燈非常有日式紹和風的感覺特大海老蛋包飯 每次黎都必點蛋包飯份量超大上枱時店員會用刀將半熟蛋慢慢𠝹開蛋係半熟流心狀態,食落軟嫩滑口再配上兩大隻炸得酥脆的大海老,外脆內軟炸七味雞軟骨脆卜卜雞軟骨,勁香口點埋沙律醬更加好味牛肉芝士漢堡賣相不錯,麵包夠鬆軟烘得充滿牛油香牛肉burger 有厚度牛味濃,配埋蕃茄就爆曬汁,一啖入面口感好豐富焙茶麻糬沙冰面頭有大大粒麻糬,煙韌Q彈焙茶沙冰味濃郁小倉紅豆牛乳紅豆同牛奶比例剛剛好,口感綿密味道唔會太甜南瓜芝士蛋糕係用真南瓜裝住芝士蛋糕南瓜清新甜味與芝士相配,加咗啲餅碎同cream,入口幾有層次
有段時間無黎
呢日同朋友過黎大埔行左陣,最後決定食佢

餐廳佈置以日式深木色復古為題
用左復古既木質枱凳同傢具,有格調既吊燈
非常有日式紹和風的感覺

特大海老蛋包飯
每次黎都必點蛋包飯
份量超大
上枱時店員會用刀將半熟蛋慢慢𠝹開
蛋係半熟流心狀態,食落軟嫩滑口
再配上兩大隻炸得酥脆的大海老,外脆內軟

炸七味雞軟骨
脆卜卜雞軟骨,勁香口
點埋沙律醬更加好味

牛肉芝士漢堡
賣相不錯,麵包夠鬆軟
烘得充滿牛油香
牛肉burger 有厚度牛味濃,配埋蕃茄
就爆曬汁,一啖入面口感好豐富

焙茶麻糬沙冰
面頭有大大粒麻糬,煙韌Q彈
焙茶沙冰味濃郁

小倉紅豆牛乳
紅豆同牛奶比例剛剛好,口感綿密
味道唔會太甜

南瓜芝士蛋糕
係用真南瓜裝住芝士蛋糕
  • 小倉紅豆牛乳
  • 牛肉芝士漢堡
平時少去大埔超級城,原來隱藏咗一間日式精緻Cafe。Cafe 有精心佈置,門口有一棵楓樹,同埋萬聖節裝飾,餐具精品,全部都超靚!梳化係日式懷舊風,座位寬敞,又坐得好舒服。今次有特別素食主題,同埋會捐款俾非牟利獸醫服務協會,好有愛心,要即刻支持下。- 和風醬熊本番茄番茄比平時更肥大,配合日式醬汁,好開胃。- 野菜咖喱蛋包飯原本以為素食會好平淡,但係可以好豐富,好色彩繽紛。蛋包飯煎得好靚,外面啱啱熟,入面仲係滑蛋,切開係會流出黎。咖喱係日式咖喱,少少辣,有甜味,配飯一流。野菜用咗唔同方法煮,所以口感都有分別,好豐富,特別係南瓜球,味道甘甜,好好食。- 松露蘑菇汁意粉意粉有多種蘑菇,唔同口感,咬落有肉類既質感,可以令人更容易接受全素食。松露蘑菇汁香味濃郁,好Creamy。- 小倉紅豆牛乳 (熱)牛乳香濃幼滑,紅豆粒粒分明,又夠甜,配合得好好。熱飲,令紅豆牛乳香氣更濃郁。- 焦糖南瓜提拉米蘇好有特色既甜品,提拉米蘇係放係南瓜件入面,旁邊有Cream & 脆脆。味道唔太甜,有南瓜原本既甘甜。整體而言,裝飾,餐具,食物都係日本風,比較精緻,味道偏向食物原味,唔會太重手。可以同朋友享受優美環境,美食
平時少去大埔超級城,原來隱藏咗一間日式精緻Cafe。
梳化係日式懷舊風,座位寬敞,又坐得好舒服。

- 和風醬熊本番茄
番茄比平時更肥大,配合日式醬汁,好開胃。

- 野菜咖喱蛋包飯
原本以為素食會好平淡,但係可以好豐富,好色彩繽紛。
蛋包飯煎得好靚,外面啱啱熟,入面仲係滑蛋,切開係會流出黎。
咖喱係日式咖喱,少少辣,有甜味,配飯一流。
野菜咖喱蛋包飯

- 松露蘑菇汁意粉
松露蘑菇汁香味濃郁,好Creamy。

- 小倉紅豆牛乳 (熱)
牛乳香濃幼滑,紅豆粒粒分明,又夠甜,配合得好好。
熱飲,令紅豆牛乳香氣更濃郁。

- 焦糖南瓜提拉米蘇
味道唔太甜,有南瓜原本既甘甜。

可以同朋友享受優美環境,美食既好地方。
P.S. 門口有賣日本餐具,水杯,精品,全部都好靚 !!
野菜咖喱蛋包飯
2023-11-08 96 浏览
同朋友相約在大埔,路過裝飾有着濃濃昭和風洋食屋Cafe,不約而同令我們想起在日本旅行的回憶🤭🤭馬上定下在此Long Lunch 。此處主打蛋包飯,正是日本洋食最具代表性的料理。我叫了壽喜燒風牛肉蛋包飯,食物上枱後,待應會一刀割開蛋皮,濃濃壽喜燒汁傾瀉而下,滑嫩多汁,WafuWafu,真係令人心動+食指大動!❤️❤️食落啖啖juicy,好想encore😋😋套餐配菜是日式薯仔沙律,白桃梳打。味道一流,重點是餐具,非常懷舊可愛🤭餐廳入門位置自設小小商品角落,配上和風設計,又食又睇又買,手機沒有放過下來🤣滿足女孩子多個願望。

壽喜燒風牛肉蛋包飯

白桃梳打

2023-10-31
壽喜燒風牛肉蛋包飯
白桃梳打
  • 壽喜燒牛肉蛋包飯
2023-10-30 53 浏览
自從加入貓奴行列之後,對所有同「關心毛孩」嘅事都好留心!喫茶ちょうぼ推出左限定嘅「喫茶ちょうぼ x 非牟利獸醫協會嘅素の樂套餐」,每份套餐會捐出半數金額給「 NPV 非牟利獸醫服務協會」,咁有意義,我梗係要支持一下啦👍🏻👍🏻.套餐包括一份前菜、一份主食、一份甜品及一杯飲品.。和風醬熊本蕃茄:好大個、好juicy嘅蕃茄~酸酸甜甜,味道啱啱好!加埋和風醬,超級開胃👍🏻.。野菜咖哩蛋包飯:蛋汁勁juicy嘅蛋包飯😍,加埋好多唔同種類嘅蔬菜,感覺好fresh!日式咖喱夠香,但唔辣,啱晒唔食得辣嘅我😈.。松露蘑菇汁意粉:勁多汁、勁juicy、勁多蘑菇,松露味勁濃,每條意粉都沾滿醬汁,好滿足❤️.。焦糖南瓜提拉米蘇:賣相好精緻嘅甜品,香甜爽口嘅南瓜,加埋焦糖布丁,再沾少少旁邊嘅乳酪,好好味😍.。小倉紅豆牛乳:店員話熱飲比較好飲,即刻試下~嘩!超香紅豆味,但唔會過份甜!另外仲有好香嘅玫瑰味,加味口感好滑嘅牛奶,呢杯熱飲真係攞到滿分💯
套餐包括一份前菜、一份主食、一份甜品及一杯飲品
2023-10-21
2023-10-30 52 浏览
今日終於有機會試呢間日式餐廳,餐廳裝潢真的好靚 好吸引,充滿日本宮奇駿的特色。我同屋企人今日試左素之樂套餐,每一味都十分精緻吸晴,真係好日式,好吸晴。個餐首先有和風熊本蕃茄,好清新,已脫皮的蕃茄新鮮加上麻醬汁,不錯亦很特別。松露磨菇汁意粉雖然無肉成份,但由於有豐富的菇菌加上濃濃醬汁,令意粉別有一番風味。小倉紅豆豆乳香濃鮮奶配上新鮮有咬口的紅豆,帶點微甜十分好味。焦糖南瓜提拉米蘇賣相好靚好特別,用原隻新鮮南瓜包著棉棉creamy mousse旦糕,口感特別,又唔太甜,配上伴碟滑滑厚cream,不錯的甜品。
小倉紅豆豆乳
香濃鮮奶配上新鮮有咬口的紅豆,帶點微甜十分好味。
焦糖南瓜提拉米蘇
呢間位於大埔嘅人氣和食料理喫茶ちょうぼ日前新出期間限定嘅🌿素之樂慈善套餐,除左食野之餘呢個套餐嘅一半💰收益會捐畀非牟利獸醫協會,幫助流浪動物,咁有意義當然要支持吓💪喫茶ちょうぼ X 非牟利獸醫協會嘅素の樂套餐前菜和風醬熊本番茄🍅原個番茄大大粒好飽滿,入口爽甜🤤配上胡麻醬更滋味主菜🍛野菜咖哩蛋包飯賣相好靚😊,咖哩係比較香甜果隻😋,蛋包飯上既滑蛋有流心效果🥚,配上野菜🍆一齊食幾惹味🍄松露蘑菇汁意粉醬汁好多好creamy,每條意粉都好掛汁🤤,黑松露味亦好香濃甜品🎃南瓜布甸🍮用左真南瓜配上布甸,加埋餅碎同 cream不會太甜膩飲品小倉紅豆牛乳🥛牛乳味香濃,粒粒紅豆軟糯香甜,呢杯有驚喜

喫茶ちょうぼ X 非牟利獸醫協會嘅素の樂套餐

前菜
和風醬熊本番茄🍅
原個番茄大大粒好飽滿,入口爽甜🤤配上胡麻醬更滋味

主菜
🍛野菜咖哩蛋包飯

🍄松露蘑菇汁意粉

甜品
🎃南瓜布甸🍮
用左真南瓜配上布甸,加埋餅碎同 cream不會太甜膩

飲品
小倉紅豆牛乳🥛
牛乳味香濃,粒粒紅豆軟糯香甜,呢杯有驚喜
由呢間餐廳開業以來,我都唔明點解成日都好多人排隊去食,睇餐牌食物唔多吸引,一直都冇諗住試,但有朋友話見佢裝修靚喎,咁就去試下啦大家都叫tea set, 賣相幾靚,食咗朋友一啖牛肉漢堡,都唔錯,但我嘅紅豆多士就唔得,多士凍嘅,搽塊牛油都唔會溶,好失望,紅豆蓉冇咩味,餐飲係紫薯牛乳,紫薯味好少,同埋係暖,唔夠熱輪服務,冇乜特別,唔覺友善,平平淡淡咁,不過坐咗三個鐘食一個下午茶,唔趕住要人走,我加番佢份啦!

2023-10-26
尋日同朋友一齊嚟食我叫咗紅酒牛面肉蛋包飯個蛋真係好滑而且好有蛋味牛肉都好夠淋 容易入口味道啱啱好,唔會太鹹或者淡🫶🏻👍🏻仲有職員專門幫手切開個蛋同埋淋紅酒汁份量啱啱好,好好食不過價錢稍為貴咗少少 ($145)朋友就叫咗明太子蛋包意粉不過依個蛋就冇職員幫手切我估係因為我個飯要落汁,所以先要人切個意粉朋友嘅Feedback 都係好欣賞個蛋味道都唔錯不過就唔算好驚艷🤣我叫咗蘋果梳打 佢叫咗抹茶牛奶梳打我覺得有啲淡佢嘅抹茶反映返嚟就係麻麻哋😂😂不過我哋兩個一致認為佢嘅甜品係好食嘅唔記得影相😂😂我哋叫咗個布丁 同埋一個伯爵茶蛋糕伯爵茶蛋糕超級出色非常鬆軟 美中不足就係甜咗少少不過真係好食👍🏻布甸嘅口感係非常順滑正常水準發揮👍🏻
尋日同朋友一齊嚟食
我叫咗紅酒牛面肉蛋包飯
個蛋真係好滑
而且好有蛋味
牛肉都好夠淋 容易入口
味道啱啱好,唔會太鹹或者淡🫶🏻👍🏻
仲有職員專門幫手切開個蛋
同埋淋紅酒汁
份量啱啱好,好好食
不過價錢稍為貴咗少少 ($145)

朋友就叫咗明太子蛋包意粉
不過依個蛋就冇職員幫手切
我估係因為我個飯要落汁,所以先要人切
個意粉朋友嘅Feedback 都係好欣賞個蛋
味道都唔錯