2017-06-03
銅鑼灣World Trade Center後面有間懷舊冰室, 門口有個特色露天花園, 感覺好休閒! 門前有張乒乓球桌, 在單車籃拿球和球拍, 跟同事打兩板, 鬆一鬆根骨, 心情都開心多了! 入到冰室見到小巴就聯想到 " 那夜凌晨,我坐上了旺角開往大埔的紅VAN" , 如果一邊食野, 打開份今天日報, 後面食客一個繼一個地無故消,失, 水吧上面時鐘不停轉, 彷彿進入了另外一個時空, 之後發生一連串的故事,係咪好想知呢? 今日午市套餐HK$59-有餐包, 主菜配飯或意粉, 凍飲加HK$3元 嘩!好大個包啊!我食完重有夏威夷豬扒意粉,食唔食得到呢? 提子麥飽好有懷舊味道,入口鬆軟味道帶甜。 夏威夷豬扒意粉-夏威夷當然要有菠蘿啦! 豬扒比較簿身,意粉較軟身,味道還好 。 喜喜冰室銅鑼灣Fashion Walk百德新街57號地下C&D號舖2868 0363
嘩!好大個包啊!我食完重有夏威夷豬扒意粉,食唔食得到呢?
提子麥飽好有懷舊味道,入口鬆軟味道帶甜。
喜喜冰室
銅鑼灣Fashion Walk百德新街57號地下C&D號舖