餐厅: 喜喜冰室
资讯:

2017-05-14 468 浏览
主題懷舊,簡單食物,裝修六,七十年代。有小巴卡位,掛滿唱片套,衫夾,練習簿,錄音帶盒,西瓜波。。。。門口有乒乓波枱。有特色,拍照,聚餐都不錯。侍應服務態度都友善,算順得人意。但感覺厨房係做唔切,要加人手。食物質素,就唔好太要求高。真係好懷舊冰室水準。是日精彩套餐,叫左B & C牛腩好棯好入味。送油菜。田园春雞,蒜汁,椰菜,保持傳統茶記味道。春雞都嫩口。但,餐湯係送完即止。餐牌有特色。就係咁,叫多左樣。。。錦鹵雲吞。味道,材料,雖然不能同酒樓相提並論,但有蝦,有豬潤,個汁就蕃茄汁多了。多少少酸味,就剛剛好了。食物買相同餐牌比較,像真度極高冇違反商品條例外籍人仕,有英文習作簿餐牌提供,設計有心思。內容比中文餐牌清晰好多。懷舊套餐仲有,渡輪餐($45),茶餐($54),通粉,福麵,維他奶。。。。貴左d囉。

食物質素,就唔好太要求高。真係好懷舊冰室水準。
是日精彩套餐,叫左B & C

牛腩好棯好入味。送油菜。
餐牌有特色。就係咁,叫多左樣。。。錦鹵雲吞。

食物買相同餐牌比較,像真度極高冇違反商品條例

2017-05-13