2022-08-29 59 浏览
今日 同咗盧兄周圍去港九做任務啊睇完首場嘅雷神 同埋小王子嘅展覽再去欣賞 偉大且壯觀嘅鐵甲萬能俠最後 食個韓式晚餐獎勵下自己先得入到去睇餐牌 就已經知道係間黃店呢間餐廳個環境好正 好多霓虹燈呢真係啱曬過嚟打卡 嘢食種類都較多聽住好多韓文歌 享受一下韓式浪漫-青檸芥辣韓式炒雞 ($119/半份) 炸雞嘅份量啱啱好 雞件較細好易入口用咗青檸加埋芥辣 食落清新又夠醒神-鐵板芝士蛋泡菜炒飯 ($108) 單睇個炒飯賣相 已經好邪惡 芝士有強勁嘅拉絲食到飯底有飯焦添 加埋滿滿嘅配料 性價比好高- 石鍋泡菜豬肉芝士年糕 ($94) 食韓式嘢必點嘅菜式 係我食到嘅辣度 超級強烈推介芝士年糕軟硬度適中 配埋泡菜加腩肉 口感好豐富啊
今日 同咗盧兄周圍去港九做任務啊
睇完首場嘅雷神 同埋小王子嘅展覽
再去欣賞 偉大且壯觀嘅鐵甲萬能俠
最後 食個韓式晚餐獎勵下自己先得
入到去睇餐牌 就已經知道係間黃店
呢間餐廳個環境好正 好多霓虹燈呢
真係啱曬過嚟打卡 嘢食種類都較多
聽住好多韓文歌 享受一下韓式浪漫
青檸芥辣韓式炒雞 ($119/半份)
炸雞嘅份量啱啱好 雞件較細好易入口
用咗青檸加埋芥辣 食落清新又夠醒神
鐵板芝士蛋泡菜炒飯 ($108)
單睇個炒飯賣相 已經好邪惡 芝士有強勁嘅拉絲
食到飯底有飯焦添 加埋滿滿嘅配料 性價比好高

石鍋泡菜豬肉芝士年糕 ($94)
食韓式嘢必點嘅菜式 係我食到嘅辣度 超級強烈推介
芝士年糕軟硬度適中 配埋泡菜加腩肉 口感好豐富啊
2022-07-06
2022-08-28 1275 浏览
咯咯雞韓食店💛泡菜炒飯(海鮮) $88泡菜煎餅 $79韓式豆漿冷麵 $69紫菜包飯 (牛) $69黃到金x2 $48x2唔做港豬古力x2 $48x2*有得儲Mee積分💛另收+1服務費人均消費: $136.8 (4人) -泡菜炒飯(海鮮)🍚個碟好大🤣顯到個份量有啲少不過其實確實可以再多少少配料有三色椒 泡菜 洋蔥🧅仲有芝麻海鮮就有蜆肉成個炒飯偏油食落去唔算太辣😚都幾好味😋·泡菜煎餅🫓比起其他之前食過嘅煎餅 偏油啲啲🥺同埋佢有啲似酥皮底食落去煙煙韌韌😚配料有三色椒 蔥 洋蔥 同泡菜😝成個泡菜煎餅感覺好match 好好味🤤另外 醬汁有少少鹹鹹地有啲似魚露個friend·韓式豆漿冷麵🍜配料有一片蕃茄 青瓜絲 三片醃蘿蔔 一隻溫泉蛋🥚仲有啲芝麻冷麵嘅質感係似蒟蒻麵😝不過佢個樣係白色睇落去有啲似米粉用豆漿做湯底好特別😋豆漿豆味好出🫘食冷麵嘅時候飲豆漿成個感覺好清新好適合夏天食☀️·黃到金🥭最有印象係嘢飲🥰芒果沙冰🍧好解渴消暑🤤佢嘅沙冰質感係一粒粒而且佢啲芒果係甜嘅😋·唔做港豬古力🍫朱古力 再加朱古力雪糕🤤好濃朱古力味·👆🏽呢個係我冇食過嘅紫菜包飯 (牛)·以上評價 同小同s一齊寫所以帶返頭盔先👷🏽‍
咯咯雞韓食店💛

而且佢啲芒果係甜嘅😋

唔做港豬古力🍫
朱古力 再加朱古力雪糕🤤
好濃朱古力味

👆🏽呢個係我冇食過嘅紫菜包飯 (牛)
以上評價 同小同s一齊寫
希望疫情快啲完結啦💛
大家都要身體健康💛

2022-07-15
2022-08-25 87 浏览
驚喜炸雞老公返新工,附近搜索食店,食個炸雞慶一慶,果然無選錯,整間店環境走韓式工業風,黃色大大隻字霓虹光管,電視就播映韓國綜藝節目,如置身韓國,短暫到此一遊。人均:$114.蜜糖咖喱味炸雞叫了半份,都有7件雞,份量夠兩個人食。雞胸位置都好有肉汁,外皮炸得香脆有味,食完會想再繼續食,甜甜蜜糖加上咖喱粉,好夾,並帶有微微辣,好滋味!.韓式牛肉炒粉絲十分之多配料的炒粉絲,有牛肉、豆苗、冬菇、黃椒、紅椒、蘿蔔絲...味道夠晒味,好滿足!.@kokkokchicken424
驚喜炸雞
人均:$114
蜜糖咖喱味炸雞
韓式牛肉炒粉絲
@kokkokchicken424

2022-08-25
2022-08-25 56 浏览
呢間真係可以話係良心餐廳呀💛假日都有lunch menu🥳🥳而且食物質素好高,又好食。成餐飯就keep住聽到朋友仔係咗講「好食呀!」「抵食喎!」本身餐廳播緊k-pop作為背景音樂,但朋友仔把聲已經完全融入咗…🤣🤣因為有呢個朋友,就咁開開心心,食高質嘢去渡過假日時間♥️∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴❥ 紫菜包飯伴胡麻醬蕃茄豆腐沙律 $79揀咗烤牛肉作為包飯嘅主角,牛肉味道唔鹹唔韌。包飯唔易散,飯嘅質地Q彈,厚度啱啱好,配埋其他配菜,完全唔乾,唔使點飲水都可以食晒成份👍🏻沙律菜新鮮爽脆,豆腐仲可以用筷子夾得起😆❥ 五件韓式炸雞 (鹹蛋黃味) $69外層炸到非常酥脆,入面嘅雞肉嫩滑有肉汁,配搭埋沙沙質地嘅鹹蛋黃醬,完全唔油膩😋❥ 鐵板芝士粟米豬腩卷 $108睇到驚艷嘅賣相,把口就自動咁「嘩~」咗出聲🫣粟米鋪到滿晒,加埋芝士嘅厚度,可以同塊鐵板嘅深度睇齊,落足料呀🤤豬腩表面燒到焦香,肉眼都睇到層層分明,食落完全唔鹹,口感係好軟腍,好似食緊好食嘅日本拉麵啲叉燒🤩∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴ ୨୧ ∴∵∴

❥ 紫菜包飯伴胡麻醬蕃茄豆腐沙律 $79

❥ 五件韓式炸雞 (鹹蛋黃味) $69

❥ 鐵板芝士粟米豬腩卷 $108

2022-08-24 49 浏览
咯咯雞韓食店 (亞士厘道) 📍尖沙咀亞士厘道20A號地舖=====================三重芝士混合醬汁炸雞🍗我地叫左半份炸雞,份量都吾少架有兩件雞翼、兩件雞鎚、同三件雞塊,加埋芝士醬一齊食,🧀芝士仲可以拉絲,好滋味😋最好趁熱食海鮮煎餅🍕配醬汁有不同程度的辣度選擇🌶️🌶️🌶️我地揀左BB 辣煎餅有好多海鮮餡料,多到跌出黎,配埋醬汁👍🏻👍🏻👍🏻味道岩岩好原本以為只係兩樣未必夠飽,好彩冇眼闊肚窄,兩樣嘢女仔食啱啱好
咯咯雞韓食店 (亞士厘道)

📍尖沙咀亞士厘道20A號地舖
=====================
三重芝士混合醬汁炸雞🍗
我地叫左半份炸雞,份量都吾少架

海鮮煎餅🍕配醬汁
有不同程度的辣度選擇🌶️🌶️🌶️我地揀左BB 辣

2022-08-22 84 浏览
#炸雞專門店去尖沙咀等朋友放工 因為大雨 決定喺附近揾地方食嘢 最後入咗間韓食炸雞店 七點唔夠 已經坐咗一半人 應該係信心之選😊-🍗鹹蛋黃味炸雞 半份$119既然嚟到炸雞專門店 冇理由唔叫啲試吓😗😋 炸雞一共有10款口味 半份有八件左右 外皮炸得酥香 唔算好油膩 同鹹蛋黃零舍搭 雞肉軟嫩唔嚡口 下次嚟 我會試冬陰功味-🫓海鮮煎餅 $89賣相討好 小店將薄餅切成工整嘅小塊 食得方便 煎餅嘅圓形外圍脆卜卜 餅底柔韌 加埋小墨魚 口感正又有少少辣 推薦‼️-🧆韓式牛肉炒粉絲 $88味道其實唔錯 材料亦豐富 唯一嘅挑戰 係要盡快食晒佢 否則啲粉絲黐埋一大嚿 影響口感-📍咯咯雞韓店尖沙咀亞士厘道24號地下
#炸雞專門店

否則啲粉絲黐埋一大嚿 影響口感
📍咯咯雞韓店

尖沙咀亞士厘道24號地下
2022-08-19 92 浏览
一間韓國菜一隻都幾高質,又值得支持,真心唔錯㗎!🇹🇭泰式冬陰功味炸雞 $119 半份呢個味道喺出邊都唔係成日有 食落去口感豐富 隔離仲有個檸檬可以俾你加落去 啲雞好滑同埋好有肉汁🧀鐵板芝士蛋泡菜炒飯 $108配料10分充足 全部撈埋一齊食仲可以有拉絲添 加埋紫菜嘅味道好好 食落去10分有飽肚感 好好味呀 🍕海鮮煎餅 $89有好多唔同嘅海鮮 而且分布都幾平均 食落去每一啖都會有海鮮 佢仲有個醬專用嚟點呢個煎餅 夾埋一齊食 真係好香口呀
一間韓國菜一隻都幾高質,又值得支持,真心唔錯㗎!
🇹🇭泰式冬陰功味炸雞 $119 半份

🧀鐵板芝士蛋泡菜炒飯 $108

🍕海鮮煎餅 $89
2022-08-18 82 浏览
🍗韓國地道炸雞店🍚------------------------------💛蜜糖芥末炸雞(半份)-💵119炸雞份量好多 有2件雞翼 2件雞搥同3件雞塊🤤芥末味好重 蜜糖味比較弱☺️醬料好多 成舊雞都食到蜜糖芥末味👍🏻一食落口就feel到好多肉汁🤩💛泡菜炒飯(豬)-💵88炒飯偏濕潤😚泡菜同豬肉份量都好多👍🏻雖然係泡菜炒飯 但係佢唔會太辣 好適合食唔到辣嘅人食‼️如果覺得唔夠辣 仲有辣醬提供❣️本身以為叫兩樣太少 點知份量好多 差啲食唔曬😂------------------------------🤤好味度:8/10🧚🏻回頭率:8.5/10(味道唔錯 加上價錢比平常韓國餐廳平👍🏻)咯咯雞韓食店 (亞士厘道) (尖沙咀)🇭🇰尖沙咀亞士厘道20A號地舖#尖沙咀美食 #尖沙咀 #炸雞 #蜜糖 #肉 #泡菜 #炒飯 #豬肉 #美食 #人氣美食 #情侶好去處 #韓國 #香港 #美食 #香港美食 #吃貨 #尖沙咀好去處 #食好西 #香港好去處 #香港美食指南 #hongkong #foodie #hkfoodie #hkig #hkfoodblogger #hkfoodblog
🍗韓國地道炸雞店🍚
💛蜜糖芥末炸雞(半份)-💵119

💛泡菜炒飯(豬)-💵88

❣️本身以為叫兩樣太少 點知份量好多 差啲食唔曬😂
🤤好味度:8/10

咯咯雞韓食店 (亞士厘道) (尖沙咀)
🇭🇰尖沙咀亞士厘道20A號地舖

2022-08-17 70 浏览
今日一個人食飯,突然又好想食炸雞,上網search吓附近有無,就俾我搵到呢間傳聞黃到金嘅炸雞店。打開menu,有好多唔同口味嘅炸雞,原味、韓式甜辣、蜜糖芥末、冬陰功、三重芝士、咸蛋黃等等……好多味都想食,但胃只得一個,最後揀左咸蛋黃。半份🍗炸雞有7-8件,有唔同部位,雞中翼、雞槌、雞柳。雞肉經過烤炸完全唔乾,仲保留到肉汁,而且嫩滑。不過咸蛋黃醬汁有dd失色,咸蛋黃唔夠香濃,未做到起泡流沙狀態,雖然有d咸蛋黃粒,但味都係稍淡。飲品叫左🍫唔做港豬古力,玩味嘅名稱,飲落特別有感。濃厚嘅朱古力再加濃味朱古力雪糕,朱古力控一定要點的飲品,朱古力夠濃稠,雪糕夠滑,真係好好飲。韓風嘅裝修感覺十分年輕,每枱都有韓式黃鋁壺提供冰水,就算食辣雞都唔洗擔心。整體評價ok,係個咸蛋黃醬汁稍稍扣分。

咸蛋黃炸雞 (半份)

唔做港豬古力

整體評價ok,係個咸蛋黃醬汁稍稍扣分。
2022-08-17
唔做港豬古力
2022-08-12 106 浏览
餐廳位置寬敞,坐得舒服。而且佈置有心思,感覺令人真的身處韓國。靠近入口位置有大的落地玻璃窗,採光非常好,坐在窗前更可以欣賞窗外的景色。蒜香醬油炸雞半份雞已經有7大件,2件雞翼,2件雞搥和3件無骨雞扒。外皮的粉漿薄但脆,雞件嫩滑多汁,醬汁亦都非常惹味,蒜蓉和醬油的配搭得宜,令人忍不住一件接一件吃。餐廳還非常貼心付上膠手套,用手拿著吃更有風味。卡邦尼年糕中間配上溫泉蛋,蛋漿完全包裹住每一舊年糕,充滿陣陣蛋香,遠滲著淡淡的芝士味,不會太漏。年糕火候剛好,十分彈牙,有咬口,夾著煙肉條及蘑菇一起吃口感更加豐富滋味。煎牛小排餃子皮薄餡靚,外層香脆,內裡牛肉多汁,沾上餃子汁及芝麻,入口有層次又不會過份油膩。餐廳全部食物都超水準,而且價錢合理,絕對值得encore。
餐廳位置寬敞,坐得舒服。

而且佈置有心思,感覺令人真的身處韓國。

蒜香醬油炸雞

餐廳還非常貼心付上膠手套,用手拿著吃更有風味。

餐廳全部食物都超水準,而且價錢合理,絕對值得encore。
2022-08-12 89 浏览
尖沙咀亞士厘道原來有間平靚正嘅韓國菜🇰🇷裝修新穎,食物種類繁多,食物質素亦有驚喜!我哋五個人點咗五樣嘢:蜜糖芥末炸雞五件 $69推介!因為好多人都點!名不虛傳!外脆內軟!外皮炸到好鬆脆!蜜糖芥末汁又好好味。三重芝士炸雞五件 $69試咗蜜糖汁之後,老公話想食芝士。雞肉都係咁juicy,個皮都係好脆,佢哋芝士份量毫不吝嗇!好香!韓式拌飯(豬/牛/雞)$59我點咗牛拌飯,因為有小朋友,所以我哋落辣醬係自己碗。略嫌個辣醬似甜醬,唔係真係好辣。芝士紫菜包飯(豬/牛)$69有小朋友必點!我哋揀咗豬,嚟到嘅時候仲熱辣辣!好好味我哋好鍾意食!芽菜豬肉炒麵 $69呢個炒麵俾我啲小朋友K.O.晒!我食得一啖試味咋!口感唔錯,啲麵好彈牙!如果分量大啲就好啦!

蜜糖芥末炸雞五件 $69
三重芝士炸雞五件 $69
韓式拌飯(豬/牛/雞)$59
芝士紫菜包飯(豬/牛)$69
芽菜豬肉炒麵 $69
2022-08-08
2022-08-11 97 浏览
今日收早同媽咪去左Tst行街街媽咪話想食韓國嘢咁我就帶咗佢去海港城附近既黄店咯咯雞去到見到帶着韓國街頭又鮮明嘅黃色裝修我真係好L鍾意香港我真係好L鍾意炸雞有睇開我食評既都知道我係炸雞狂人加上我都好鍾意香港呢個美麗既地方呢兩句說話講出左我既心聲☺️☺️《三重芝士炸雞》打開餐牌見到有10款炸雞味道媽咪選咗半份芝士味炸雞芝士份量好重手包住晒啲雞鎚同雞塊《韓式燉牛腩》熱辣辣咋咋聲既牛腩好香牛腩切到細細舊加上配料大蔥、翠玉瓜、蘿蔔、薯仔、雜菇味道帶少少辣加上牛既油脂幾好味媽咪話如果有碗白飯就好喇《泡菜煎餅》泡菜爽脆加上配料煎得夠香加埋芝麻幾好味媽咪話今餐飯裏面最鍾意呢個煎餅《黄到金》最後媽咪再叫咗杯芒果沙冰解渴媽咪話重芒果味不過飲得出應該係糖漿我唔係咁鍾意飲芒果嘢無試到
今日收早同媽咪去左Tst行街街

媽咪選咗半份芝士味炸雞

芝士份量好重手包住晒啲雞鎚同雞塊

《韓式燉牛腩》
熱辣辣咋咋聲既牛腩好香
牛腩切到細細舊加上配料大蔥、翠玉瓜、蘿蔔、薯仔、雜菇
味道帶少少辣加上牛既油脂幾好味

最後媽咪再叫咗杯芒果沙冰解渴
媽咪話重芒果味不過飲得出應該係糖漿
我唔係咁鍾意飲芒果嘢無試到
  • 泡菜煎餅
📌 咯咯雞韓食店 (亞士厘道) - 尖沙咀亞士厘道20A號地舖🗓(9/8) 星期二 ⏰ 下午6點左右 💈特式:餐廳位於旺區尖沙咀,尖沙咀食肆林立,亞士厘道都有好多不同嘅各國食肆,呢間韓國炸雞位於地舖,店面好shape醒,第一印象都幾吸引。🥩🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱食物:因為今日得2個人所以淨係叫咗3樣嘢食,不過估唔到份量都有返咁上下,兩個成年男人都食到飽飽,咁等我逐樣講吓味道先......香港地道鹹蛋黃味炸雞🌕🐔 - 呢個炸雞炸得幾出色,夠香鹹蛋黃味又夠濃,而且唔算好油,d炸雞炸得剛好,唔會炸到老晒,外皮好脆,而入邊肉質仲好Juice多汁,半份$119都有6~7件大大件,抵過食KFC炸雞。凍切片豬手🐷🖐 - 呢個$60我覺得就真係超抵食,因為真係好好食,佢個樣好似中式嘅燻蹄,但佢地做嗰個韓式醬料夾埋就好match,而且佢嗰啲皮做得好爽脆,比起中式燻蹄更好食好多。泡菜炒飯🌶🍚 - 呢個泡菜炒飯入面除咗泡菜同飯,仲有一些牛肉,之後再加d芝麻喺面,炒得好香又唔油,雖然唔算好特別,但我都覺比正正常常嘅炒飯好食。☕️🍵🥤🧋🍺🍷🥃🍹🧉🍾🍶🥛飲品 - 店舖有提供好多特色嘅飲品,而且個名仲好特別,特
🗓(9/8) 星期二 ⏰ 下午6點左右

🥩🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱

☕️🍵🥤🧋🍺🍷🥃🍹🧉🍾🍶🥛
飲品 - 店舖有提供好多特色嘅飲品,而且個名仲好特別,特別到一個點,例如黃到金/唔做港豬古力等等......

🍽環境:餐廳環境幾好睇,又光猛,坐得亦都好舒服,地方雖然唔算大,但都有十多張,枱與枱之間亦唔會太窄,整體觀感都唔錯。

🤵🏻🤵🏻‍♀️🤵🏻‍♂️服務:店舖職員服務好好,上菜又快,又會介紹返啲菜式內容,又會主動問吓客人有冇咩需要或者加水等等......

💰💸價錢:今餐2個人叫左3樣野食,總數$294,唔洗$100/@每樣野,以佢嘅食物質素我覺得係滿意的。

🐲💬總結:我覺得呢間餐廳會值得再去,而且更加值得香港人去,支持下本土香港食肆都係好應該,況且佢d食物質數又唔差,整體感覺都唔錯。

推薦指數:❤️❤️❤️❤️🤍
香港地道鹹蛋黃味炸雞
凍切片豬手
泡菜炒飯
2022-08-09 61 浏览
今日同心心出 #尖沙咀 打針💉#勁叻女好勇敢 打完就去isquare行街街🛍之後就去 #食好西 😋最後決定去食 #韓式炸雞 🐥🐥🐥#下午茶 好掋食😆🔥[柚子檸檬雞翼]$69炸雞外皮好香脆,唔會過硬👌🏻柚子檸檬甜甜地好好味脆皮下嘅雞肉爆汁勁juicy,心心都食唔停口😝[韓式豬肉炒粉絲]$88粉絲口感Q彈滑身,啖啖都食到有配料!豬肉薄身半肥瘦入口軟嫩,醬汁味道濃郁,重口味岩哂🤩份量都好多,食到好飽~店內都有好多好正嘅打卡位💛#配上心心喜感好重 😂#ca師奶餐廳_尖沙咀
今日同心心出 #尖沙咀 打針💉
#勁叻女好勇敢

打完就去isquare行街街🛍之後就去 #食好西 😋
最後決定去食 #韓式炸雞 🐥🐥🐥

#下午茶 好掋食😆🔥
[柚子檸檬雞翼]$69
炸雞外皮好香脆,唔會過硬👌🏻柚子檸檬甜甜地好好味
脆皮下嘅雞肉爆汁勁juicy,心心都食唔停口😝

[韓式豬肉炒粉絲]$88
粉絲口感Q彈滑身,啖啖都食到有配料!
豬肉薄身半肥瘦入口軟嫩,醬汁味道濃郁,重口味岩哂🤩
份量都好多,食到好飽~

店內都有好多好正嘅打卡位💛
#配上心心喜感好重 😂

#ca師奶餐廳_尖沙咀
2022-08-09 50 浏览
📍 咯咯雞韓食店呢間餐廳位於尖沙咀一條隱藏嘅街道亞士厘道,佢哋主要係食韓國嘢,一入到去已經覺得好有親切感🇭🇰,牆上貼滿好多香港人嘅回憶💛,佢哋嘢食嘅價錢都唔貴仲有做午市套餐同埋下午茶添,下午茶最平好似$49已經有交易,我覺得最好食就係個炸雞,其他嘢食就正正常常普通😉,特別要讚店員服務態度好有禮貌👍👍,想知係咩就繼續留意睇落去啦👇 —————————————-————👅 蜜糖咖喱味炸雞 半份 $119成餐最有驚喜呢個炸雞🍗,出邊好少食到呢隻味道我覺得都幾特別,首先炸雞皮薄雞肉嫩滑佢係做到嘅😋,佢哋應該係首先攞咖喱醃咗做底味,之後再炸再加蜜糖,不過唔食辣嘅朋友要注意呢個係有少少辣🌶️—————————————-————👅 冬陰公泡菜牛肉炒粉絲 $88呢個泡菜粉絲份量好多好大份好足料,牛肉份量都唔少,不過個粉絲就偏鹹,連我咁食得鹹我都覺得鹹😂😂,如果唔想個腎有事就可能要叫第二樣嘢🙈,可能可以試吓石鍋飯,可能會好啲—————————————-————👅 炸紫菜卷 $48熱辣辣新鮮炸起,好食嘅不過就無乜特別無乜嘢講😂😂,就係大家平時食到嘅味道 🤗—————————————-————環境 - 喺呢個
📍 咯咯雞韓食店

👅 蜜糖咖喱味炸雞 半份 $119

👅 冬陰公泡菜牛肉炒粉絲 $88

👅 炸紫菜卷 $48

環境 - 喺呢個熱辣辣嘅天氣☀️,求其入到餐廳冷氣凍已經覺得好舒服😌,本身熱辣辣見到佢哋嘅裝修個人即刻醒神,見到牆上貼滿蘋果日報,佢哋呢啲小細節紙巾都要印住我哋真係好撚鍾意香港🇭🇰,咁有咩可能唔支持下呢😉